من جز همونام که وسیله زیاد با خودم برده بودم

آخه من پیش عسگری رفته بودم با خط کش کار میکردم و راضیم بودم واقعا
یه موضوع که خیلی خنده دار بود به نظرم این بود که نمیزاشتن کوله پشتی ببریم سر جلسه ولی اگه وسایل تو یه پلاستیک بود حالا پلاستیک هر اندازه میخواد باشه مشکلی نداشت. من چون بار و بندیلم زیاد بود یه پلاستیک به اندازه قد خودم برده بودم

کسایی که کوله و کیف داشتن تحویل دادن و وسایلشون تو دست میگرفتن !!! این واقعا مسخره بود یعنی پیش خودشون فکر کردن تو کیف میشه تقلب گذاشت ولی تو پلاستیک نه!!!!!!
اولش خیلی استرس داشتم که موضوع چیه و چه اقلیمیه و این چیزا ولی بعد که دیدم موضوع رو انگار داشتم بال در میووردم یه نفس راحت کشیدم. از اینکه اقلیم گرم و مرطوبه خیلی خوشحال شدم آخه این اقلیم و گرم و خشک جای کار زیاد دارن. موضوع هم خیلی خوب بود دقیقا واسه همچین موضوعاتی تمرین کرده بودم. یه جورایی هم عملکرد مهم بود هم فرم ولی از اونجایی که سایت پلانم خواسته بود پیش خودم به این نتیجه رسیدم که شکل پلان و فرم مهم تره. پلانو خیلی ایرانی طراحی کردم از معماری سنتی تو کارم استفاده کردم ولی اینکه باید ۲ تا پلان میکشیدم اعصابمو خورد کرد... خلاصه تموم شد و من از پلانام خیلی راضی بودم خوشحال رفتم سراغ پرسپکتیییییییو...چشمتون روز بد نبینه به پرسپکتیو که رسیدم نمیدونستم باید چیکار کنم من اصلا دید ناظر تمرین نکرده بودم . تو سوالام گفته بود که ناظر از سمت دریا داره به ساختمون نگاه میکنه زمینم یه کوچولو شیب داشت. نمیدونستم حالا خط افق میاد پایینتر، زیر ساختمونو میبینم؟! چقد باید بیارم پایین خط افق؟!!! دیگه ۳-۴ بار کشیدم و پاک کردم کلی از وقتم رفت بر خلاف پلان اصلا از پرسپکتیوم خوشم نیومد خودم اعتراف میکنم که هیچی نداشت. دقیقا اکسترود شده پلانم بود... کلی از وقتم رفته بود سایت پلان مونده بود و یه مقطع ۱/۵۰. واسمم مهم بود که حتما دیاگرام بزارم تو کارم و دلیل انتخاب چنین شکلی واسه پلان و این چیزارو توضیح بدم. دیگه سایت پلانو همینجوری تند زدم مقطعم فقط یه بادگیر گذاشتم ، بقیش چیز خاصی نبود
با اینکه گفته بود دیاگرام نکشین ولی من کشیدم. بیشتر ایدئوگرام کشیده بودم و یه سری دیاگرامای اقلیمی...
اصلا هیچ امیدی نداشتم بعد جلسه چون فقط یه پلان قوی داشتم...
در نهایت اسکیسم ۵۳٪ شد. خیلی خوب نشد ولی خیلی بیشتر از حد انتظارم بود. میتونم با اطمینان بگم که بیشترش به خاطر پلان و رعایت نکات اقلیمی تو طرح بود...
یه چیزی که تو اسکیس مهمه اینه که اصلا نباید آدم خودشو محدود کنه به چیزایی که طراح خواسته. من دقیقا چیزایی که گفته بود نکشین کشیدم تازه با پاستلم راندو کرده بودم

طراح اسکیس با داورا فرق میکنه
خیلی نیازی نیست ریز بشه آدم به موضوع. مثلا تو اسکیس پارسال زمینو مشخص کرده بود بعد تو مقطع کنار زمین یشیب ۲٪ داشت ولی اصلا تو محدوده زمین نبود. خیلیا رفتن رو شیب طراحی کردن ولی من فکر میکنم نکته انحرافیش بود...
چیزی که از اسکیس پارسال واسم تجربه شد اینه که نیازی نیست طرحو بپیچونه آدم. اونی که داوره میدونه تو ۴ ساعت نمیشه مثل فرانک لوید رایت طراحی کرد...
موفق باشید