تجاوز كنندگان به دختران دبیرستانی (( عکس + متن ))

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
هيچ كس حيوون به دنيا نمياد !
بايد ببيني چه عواملي باعث ميشن كه اينا همچين كاراي غير انساني اي رو انجام بدن ، شايد اگه اين عوامل واسه شما هم وجود داشت الان پشت كامپوترتون اينقدر ريلكس لم نداده بوديد و اين يارو رو محكوم نميكرديد!

بحث مام همینه که باید یه فکر اساسی برای حل این مشکل کنند عوض گیر دادن به مسایل شخصی افراد ولی بازم تحت هر شرایطی کار اینا توجیهی نداره و ااصلا نداره ....

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
میرحسین جان افکار ما از دو جنس نیستن که الان با هم کل کل کنیم
فقط سو تفاهم شده
شما پست اول منو یه بار دیگه بخون...

من گرفتم منظور شما رو، آره گاهی وقتا به خاطر مسایل سیاسی از این سیاه بازیا میشه، ولی عرض کردم خدمتتون، من منظورم این دوتا عکس نیست و با صاحبانشونم کاری ندارم
من واقعیت جامعه رو عرض کردم که شمام خوب جواب دادین
ممنون

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گرفتم منظور شما رو، آره گاهی وقتا به خار مسایل سیاسی از این سیاه بازیا میشه، ولی عرض کردم خدمتتون، من منظورم این دوتا عمس نیست و با صاحبانشونم کاری ندارم
من واقعیت جامعه رو عرض کردم که شمام خوب جواب دادین
ممنون
منم توی پست دومم کاملا واضح و روشن گفتم که طرف سخنم شما نبودید...

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث مام همینه که باید یه فکر اساسی برای حل این مشکل کنند عوض گیر دادن به مسایل شخصی افراد ولی بازم تحت هر شرایطی کار اینا توجیهی نداره و ااصلا نداره ....

والا تا جايي كه من ديدم يكي گفت بايد اعدام كنن يكي گفت بندازيد جلو سگ و...!!!

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کثیف بودن آدمایی که همچین کارهایی رو میکنن که هیچ شکی نیست
حکمشونم با خداست
ولی پاک بودن چیزی نیست که کسی بتونه از کس دیگه بگیره
بهتره در کنار متهم کردن بقیه یکم هم افکار سطحی خودتون رو درست کنید...
درضمن ما تا خودمون چیزی رو ندیدیم حق نداریم تهمت بزنیم
شاید اینا هم فقط چند تا جوون سیاسی بودن
کی میدونه!

واقعا این حرفت جای تعجب داشت / نمیدونم شاید شما اصلا توی جامعه ایران زندگی نمکنی که باور این مسایل براتون سخته / یا شادیم شما از اونایی هستید که هر کسی توی ایران به هر جرمی مجازات میشه اون ربطش میده به مسایل سیاسی / به نظر من شما از دسته دوم هستید //// اگر واقعا کنجکاو باشی با کمی جستجو متونی حتی محل این عکس ها و منطقه که اینها این جرم ها را انجام دادن پیدا کنی بعد بری از اهالی اون منطقه بپرسی که ایا اینها به خاطر مسایل سیاسی دارن مجازات میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت عکس العمل اهالی اون منطقه را مشاهده کنی

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم منظورم شما نبودین
منظورم استارتر بود که عکس گذشته و فکر میکنه اون دخترا الان مشکل جسمی دارن!!!
این حرفتم جای تعجب داره / اولا این خبر من به نقل از یه نفر دیگه گذاشتم / دوما اون خودش اهل همون منطقه است / سوما به نظر شما در اینگونه جرم ها جسم شخص قربانی هیچ صدمه نمیبنه ؟ همونطور که روحش به شدت آزرده میشه مطمن باش جسمشم به تابعیت از روحش اگر در موقعه عمل جرمه صدمه ندیده باشه در آینده جسمشم داغون میشه

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم منظورم اون آقا خوشتیپاست که سیاه پوشیدن
اکی؟؟
اهان پس شما با نیروی انتظامی مشکل داری ؟ خوب از اول بگو / یعنی دارن فیلم بازی میکنن جلوی ملت و یا ظاهر سازی یا شایدم دو تا جوون سیاسی باشن به گفته شما ، اونم توی اون منطقه که جرم اتفاق افتاده و در جلوی چشم برخی از بستگان ، دوستان و آشنایان و خانواده کسانی که فرزندانشون قربانی این خلاف بزرگ شدن توسط همین دو نفر ///// خدا نکنه این جور بلا ها سر کسی بیاد، چون واقعا اونا درک میکنن چه اتفاقی براشون افتاده ، نه شمایی که فقط کار نیروی انتظامی زیر سوال بردید یا شک دارید به همه چیز

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
هيچ كس حيوون به دنيا نمياد !
بايد ببيني چه عواملي باعث ميشن كه اينا همچين كاراي غير انساني اي رو انجام بدن ، شايد اگه اين عوامل واسه شما هم وجود داشت الان پشت كامپوترتون اينقدر ريلكس لم نداده بوديد و اين يارو رو محكوم نميكرديد!
آفرین / این حرفتو قبول دارم / ولی عوامل زیادی برای همه انسانها وجود داره برای انجام جرم و خلاف ، ولی آیا باید همه بخاطر این عوامل دست به چنین ارتکابی بزنن یا باید بر نفسشون غلبه کنن / آیا نباید از انجام کارهای مثل شرابخواری ، بی عفتی ،.... اینها دوری کنن تا نتیجه این کارها به اینجا ختم نشه / یا خداوند فکر و اختیار به انسانها نداده؟ آ یا ایمان داشتن و دوری از اعمال خلاف دستورات الهی سبب جلو گیری از این جرم ها نمیشن؟ اینها یک شبه دست به چنین کارهای نزدنن ، آیا چند تا علت یا عواملی باعث انجام چنین خطاهای بزرگ و نابخشودنی میشه؟ اینها مدت زیادی از خدا دور بودن و به این دور بودن افتخار میکردن و تابعیت از شیطان را لذت بخش میدونستن / خیلی از عواملی که شاید اینها بخاطرش دست به جرم زدن برای جوانهای دیگه هم پیش بیاد اما با کمی فکر و پناه بردن به خدا خیلی از جوانها به راه درست میرن / و اونایی هم که لذت را بالاتر از فکر و ایمان میدونن کارشون به اینجا ختم میشه

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا تا جايي كه من ديدم يكي گفت بايد اعدام كنن يكي گفت بندازيد جلو سگ و...!!!

آفرین / منم اینو قبول دارم / خوبه درباره این بحث کنیم که چه عواملی در جامعه ( اونم جامعه اسلامی ) رخ میده تا به اینگونه اعمال ختم میشه ؟ من چند تا عامل نام میبرم متونیم روی این عوامل بحث کنن بچه ها:
1- ایمان 2- ترس از خدا 3 - عوامل غریزی جوانی 4 - جامعه 5- خانواده 6- دوستان و افراد پیرامون خود 7 - عادی شدن مسایل غیر اخلاقی در بین جوانها و افتخار کردن به انجام این اعمال در جمع
8- عدم ترویج درست مسایل اجتماعی از طریق فضاهای اموزشی و رسانه 9 - ازدواج دیر هنگام و علل دیر انجام شدنش 10 - بیکاری، ماهواره ، اعتیاد، بد حجابی و ارایش غلیظ و تحریک کننده خانم ها ، شرابخواری ، پارتی ها ، فیلم ها و کلیب های غیر اخلاقی و مسهجن و.....................................

Miss Nini

عضو جدید
این حرفتم جای تعجب داره / اولا این خبر من به نقل از یه نفر دیگه گذاشتم / دوما اون خودش اهل همون منطقه است / سوما به نظر شما در اینگونه جرم ها جسم شخص قربانی هیچ صدمه نمیبنه ؟ همونطور که روحش به شدت آزرده میشه مطمن باش جسمشم به تابعیت از روحش اگر در موقعه عمل جرمه صدمه ندیده باشه در آینده جسمشم داغون میشه

منم باهاتون موافقم حتی اگه مشکل جسمیشون برطرف بشه
کابوس شبونه همیشه باهاشون
این چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی متن نوشته که ، دخترا رو سوار میکردن.

اخه چه تیپ دختری سوار ماشین پسری میشه؟ خب حتما به بعدش هم فکر کرده. پس تجاوز به حساب نمیاد. خود دختر الاغ هم میخواسته.

اما بحث تجاوز فرق میکنه.

اون پسرایی که به دختر جماعت تجاوز میکنن ، اول باید یه نکره بیاد چنان ترتیب پسره رو بده که نفهمه از کدوم دروازه .... شدن ، بعد اعدامش کنن.

Miss Nini

عضو جدید

اخه چه تیپ دختری سوار ماشین پسری میشه؟ خب حتما به بعدش هم فکر کرده. پس تجاوز به حساب نمیاد. خود دختر الاغ هم میخواسته.

اما بحث تجاوز فرق میکنه.

اون پسرایی که به دختر جماعت تجاوز میکنن ، اول باید یه نکره بیاد چنان ترتیب پسره رو بده که نفهمه از کدوم دروازه .... شدن ، بعد اعدامش کنن.

عزیزم یا دقت بخون با زور سوار میکردند
اگه خودشون سوار میشدن بهت حق میدادم که بگی الاغ

alireza-1991

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/<a href=http://picasion.com/ target=_blank>[IMG]http://i.picasion.com/pic36/b29ee7ce1a51172ff0066710531592b6.gifmake%20gif[/IMG]
:biggrin::biggrin::biggrin:
این رفتارها خلاف حقوق بشر هست
همین کارها رو میکنین که دنیا بهمون میخنده

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin:
این رفتارها خلاف حقوق بشر هست
همین کارها رو میکنین که دنیا بهمون میخنده

جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ببخشید!!!!!!
اصلا از این به بعد میگیم کسی کاری به کارشون نداشته باشه.میخواید کلا این قضیه آزاد اعلام بشه؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

اما بحث تجاوز فرق میکنه.

دختر اگر بیاد خونه تو هم.ولی نخواد با شما باشه.باز اگر شما به زور اینکار را بکنید تجاوز محسوب میشه.
غیر از اینه؟؟
نکنه افکار فاشیست داری و میخوای بگی دختری که سوار ماشین یک پسر بشه حقشه که بهش تجاوز بشه؟؟؟

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر اگر بیاد خونه تو هم.ولی نخواد با شما باشه.باز اگر شما به زور اینکار را بکنید تجاوز محسوب میشه.
غیر از اینه؟؟
نکنه افکار فاشیست داری و میخوای بگی دختری که سوار ماشین یک پسر بشه حقشه که بهش تجاوز بشه؟؟؟

نه عزیز . ولی یه خورده فکر کن: بری برای یه دختر کنار خیابون ، بعدش سوارش کنی ، هم تو و هم اون غریب ، ببریش خونتون ، تو باشی دختر رو برای چی بردی خونه؟؟؟ :surprised: میخوای با اون دختر دوست بشی یا باهاش ازدواج کنی؟؟؟

sarah89

عضو جدید
نه عزیز . ولی یه خورده فکر کن: بری برای یه دختر کنار خیابون ، بعدش سوارش کنی ، هم تو و هم اون غریب ، ببریش خونتون ، تو باشی دختر رو برای چی بردی خونه؟؟؟ :surprised: میخوای با اون دختر دوست بشی یا باهاش ازدواج کنی؟؟؟[/QUO
موافقم...شدید!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاک تو سر چنین مردای آخه اینا من نمی دونم از کدوم کوه وبیابونی اومدن

به زور کاری کردن اونم تو این دوره زمونه واقعا کراهت داره

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
بلند تر از فریاد ادم به این کثافتا نمتونه چیزی بگه ولی خدا خیلی حرفا و خیلی کارا باهاشون داره