خو من که ندیدمش تا حالا منو میگیره میخوره!!
پس کجا بگی همینجا دیگه!!
همین؟
از کجا فمیدی؟![]()
اتی ترسو نباش بابا صاحبش دستور بده نمیگیره

خو من که ندیدمش تا حالا منو میگیره میخوره!!
پس کجا بگی همینجا دیگه!!
همین؟
از کجا فمیدی؟![]()
.......
بااااوشهاتی ترسو نباش بابا صاحبش دستور بده نمیگیره
عمریه میشناسمشا
بااااوشه
......
اتی گند زدین به تاپیکم :|
از دار دنیا یه تاپیک داشتیم دلمون بهش خوش بود اونم داغونش کردین رفت.
سلام دوستان
خب دیروز ولنتاین بود؛ چند تا تجربه و توصیه در این باره بکنم بد نیست...
- شان و منزلت خودتون رو همواره در الویت قرار بدید. تنها بودن سگش شرف داره با بودن ذلت بار با یه بی لیاقت. شاد باشید و واسه نعمتهایی که دارید خدا رو شکر کنید.
- "دوستت دارم" جمله با ارزشیه, هر کسی لیاقتش رو نداره که این جمله رو صرفش کنید. با دقت ازش استفاده کنید.
- خب تو این روزای بی وفایی و نامردی, روزهای تنهایی انسان ها اگه کسی بهتون گفت "دوستت دارم" یا هدیه ای واستون خرید یا برای خوشحالی شما کاری کرد, براحتی ازش نگذرید, خوب روش فکر کنید به اون آدم فکر کنید. حتما شما براش خیلی ارزش داشتید که واستون این کارها رو کرده. البته جانب احتیاط رو هم داشته باشید چرا که بعضیا هم گرگند در لباس دوست.
سلام دوستان
خب دیروز ولنتاین بود؛ چند تا تجربه و توصیه در این باره بکنم بد نیست...
- شان و منزلت خودتون رو همواره در الویت قرار بدید. تنها بودن سگش شرف داره با بودن ذلت بار با یه بی لیاقت. شاد باشید و واسه نعمتهایی که دارید خدا رو شکر کنید.
- "دوستت دارم" جمله با ارزشیه, هر کسی لیاقتش رو نداره که این جمله رو صرفش کنید. با دقت ازش استفاده کنید.
- خب تو این روزای بی وفایی و نامردی, روزهای تنهایی انسان ها اگه کسی بهتون گفت "دوستت دارم" یا هدیه ای واستون خرید یا برای خوشحالی شما کاری کرد, براحتی ازش نگذرید, خوب روش فکر کنید به اون آدم فکر کنید. حتما شما براش خیلی ارزش داشتید که واستون این کارها رو کرده. البته جانب احتیاط رو هم داشته باشید چرا که بعضیا هم گرگند در لباس دوست.
لاییییک
واقعا آفرین شماهم بلدی
اصن باورم نمیشه این حرفارو مهندس متفکر جان میزنن
خودشی؟؟؟؟؟
![]()
......![]()
چیه؟ چه تونه؟! چرا اینجوری نگاه میکنین؟
اگه کسی در حقتون بدی کرد و شما به روش نیارید احتمال اینکه مجددا اون کار رو تکرار بکنه خیلی زیاد میشه و هر بار که به رویش نیارید این احتمال بیشتر و بیشتر میشه تا جایی که زمانی میرسه که دیگه حتی برخوردهای شما هم باعث نمیشه که اون شخص دست از اذیتتون برداره.
این تجربتون درهمه موارد صدق نمیکنه...
خب یه مثال نقض بیار، درضمن من گفتم احتمال داره، حکم قطعی و شرعی که ندادم. در ضمن شما نظر دیگه ای دارید، بفرمایید.
مهندس متفکر من سردیت کرده!! چای نبات بخورتجربه زیاد دارم مثلن کیوی و پرتقال و با هم نخورین دلم درد میکنه!![]()
مهندس جون تجربیاتت خوبه . تقریبا همه ی ما بخشی شو تجربه کردیم . ولی فکر نمیکنی اگر اینطور بخوای به اطرافت نگاه کنی زندگی خیلی تلخ میشه ؟ باید دائم مواظب باشی بقیه ازت سو استفاده نکنن.
قانون خودم :
به همه ی آدم ها خوبی کن . اگر جوابت رو با خوبی دادن یه دوست عالی پیدا کردی . اگر جوابت رو ندادن یا با بدی دادن . ببخششون و برو سراغ نفر بعدی .
تا حالا تعداد دوست هایی که پیدا کردم انقدر زیاد بوده که باعث بشه بدی کردن ها رو فراموش کنم.
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
کسی ک دلی رو بشکنه زود خیلی زوود! یا دلش میشکنه یا خودش
فقط ب خدا واگذارش کنید
: )
این چه فایده بحال دلهای شکسته داره؟؟؟
فکر انتقام عذاب آوره
انتقامو ب خدا بسپرید و برید سر زندگی خودتون
دلتونم آروم بشه ب عدالت خدا
کسی از انتقام حرفی نزد، تو گفتی خدا دل کسانی رو که دلی شکستند رو میشکنه
به نقل از مهندس متفکر :|
.
.
.
پسران خود را در مدارس شبانه روزی ثبت نام نکنید :|![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یه توصیه به نفر قبلی.... | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
توصیه های یک فیلسوف افسرده | زنگ تفريح | 18 | |
س | توصیه هایی برای سادیسمی شدن ! سری دنباله دار (فوق العاده) | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
نه طنزه نه سرگرمی, ولی توصیه میکنم حتما ببینیدش | زنگ تفريح | 8 | |
![]() |
توصیه دوستانه یک فيلسوف افسرده | زنگ تفريح | 1 |