تجارب و توصیه های مهندس متفکر

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

خب دیروز ولنتاین بود؛ چند تا تجربه و توصیه در این باره بکنم بد نیست...

- شان و منزلت خودتون رو همواره در الویت قرار بدید. تنها بودن سگش شرف داره با بودن ذلت بار با یه بی لیاقت. شاد باشید و واسه نعمتهایی که دارید خدا رو شکر کنید.

- "دوستت دارم" جمله با ارزشیه, هر کسی لیاقتش رو نداره که این جمله رو صرفش کنید. با دقت ازش استفاده کنید.

- خب تو این روزای بی وفایی و نامردی, روزهای تنهایی انسان ها اگه کسی بهتون گفت "دوستت دارم" یا هدیه ای واستون خرید یا برای خوشحالی شما کاری کرد, براحتی ازش نگذرید, خوب روش فکر کنید به اون آدم فکر کنید. حتما شما براش خیلی ارزش داشتید که واستون این کارها رو کرده. البته جانب احتیاط رو هم داشته باشید چرا که بعضیا هم گرگند در لباس دوست.

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

- شان و منزلت خودتون رو همواره در الویت قرار بدید. تنها بودن سگش شرف داره با بودن ذلت بار با یه بی لیاقت. شاد باشید و واسه نعمتهایی که دارید خدا رو شکر کنید.

- "دوستت دارم" جمله با ارزشیه, هر کسی لیاقتش رو نداره که این جمله رو صرفش کنید. با دقت ازش استفاده کنید.

- خب تو این روزای بی وفایی و نامردی, روزهای تنهایی انسان ها اگه کسی بهتون گفت "دوستت دارم" یا هدیه ای واستون خرید یا برای خوشحالی شما کاری کرد, براحتی ازش نگذرید, خوب روش فکر کنید به اون آدم فکر کنید. حتما شما براش خیلی ارزش داشتید که واستون این کارها رو کرده. البته جانب احتیاط رو هم داشته باشید چرا که بعضیا هم گرگند در لباس دوست.

تجربه خوبی بود.

ولی من همه اینارو بلدم.

parla_69

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
لاییییک
واقعا آفرین شماهم بلدی
اصن باورم نمیشه این حرفارو مهندس متفکر جان میزنن
خودشی؟؟؟؟؟
:surprised::eek::surprised::eek:

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

......:eek:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمیاب باش تا با ارزش تر بنظر بیای. این یه اصل طبیعی هست که چیزای کمیاب با ارزش تر به نظر میان.

اگه کسی در حقتون بدی کرد و شما به روش نیارید احتمال اینکه مجددا اون کار رو تکرار بکنه خیلی زیاد میشه و هر بار که به رویش نیارید این احتمال بیشتر و بیشتر میشه تا جایی که زمانی میرسه که دیگه حتی برخوردهای شما هم باعث نمیشه که اون شخص دست از اذیتتون برداره.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
صرفا بخاطر اینکه یکی بنظر خوب یا بنظر بد میاد باهاش رفتار خوب یا بد نداشته باشید. ببینید رفتار اون آدم باهاتون چطوریه، اگه بهتون خوبی کرد باهاش خوب باشید اگر نه بهش توجهی نکنید. مطمئنا بی توجهی به افراد بد خیلی برخورد شدیدتری محسوب میشه تا بحث و جدل با اونا.

(F(X

عضو جدید
اگه کسی در حقتون بدی کرد و شما به روش نیارید احتمال اینکه مجددا اون کار رو تکرار بکنه خیلی زیاد میشه و هر بار که به رویش نیارید این احتمال بیشتر و بیشتر میشه تا جایی که زمانی میرسه که دیگه حتی برخوردهای شما هم باعث نمیشه که اون شخص دست از اذیتتون برداره.

:surprised:
این تجربتون درهمه موارد صدق نمیکنه...

(F(X

عضو جدید
خب یه مثال نقض بیار، درضمن من گفتم احتمال داره، حکم قطعی و شرعی که ندادم. در ضمن شما نظر دیگه ای دارید، بفرمایید.

حالا چرامیزنی؟!

باتوجه به احتمال گفتنتون درسته.من جمله رو بادقت نخوندم.برداشت دیگه ای کردم...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تجربه زیاد دارم مثلن کیوی و پرتقال و با هم نخورین دلم درد میکنه!:cry:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تجربه زیاد دارم مثلن کیوی و پرتقال و با هم نخورین دلم درد میکنه!:cry:
مهندس متفکر من سردیت کرده!! چای نبات بخور:)
من ک میخورم مشکلی پیش نمیاد واسم!!

hossein1320

عضو جدید
مهندس جون تجربیاتت خوبه . تقریبا همه ی ما بخشی شو تجربه کردیم . ولی فکر نمیکنی اگر اینطور بخوای به اطرافت نگاه کنی زندگی خیلی تلخ میشه ؟ باید دائم مواظب باشی بقیه ازت سو استفاده نکنن.

قانون خودم :
به همه ی آدم ها خوبی کن . اگر جوابت رو با خوبی دادن یه دوست عالی پیدا کردی . اگر جوابت رو ندادن یا با بدی دادن . ببخششون و برو سراغ نفر بعدی .
تا حالا تعداد دوست هایی که پیدا کردم انقدر زیاد بوده که باعث بشه بدی کردن ها رو فراموش کنم.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس جون تجربیاتت خوبه . تقریبا همه ی ما بخشی شو تجربه کردیم . ولی فکر نمیکنی اگر اینطور بخوای به اطرافت نگاه کنی زندگی خیلی تلخ میشه ؟ باید دائم مواظب باشی بقیه ازت سو استفاده نکنن.

قانون خودم :
به همه ی آدم ها خوبی کن . اگر جوابت رو با خوبی دادن یه دوست عالی پیدا کردی . اگر جوابت رو ندادن یا با بدی دادن . ببخششون و برو سراغ نفر بعدی .
تا حالا تعداد دوست هایی که پیدا کردم انقدر زیاد بوده که باعث بشه بدی کردن ها رو فراموش کنم.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن

مرسی

نه چرا تلخ، من فقط دارم میگم حواسمون تو زندگی جمع باشه. بیخود وقت و انرژیمونو هدر ندیم واسه افرادی که فقط قصد سو استفاده از ما رو دارند. حداقل بقول معروف واسه کسی بمیریم که واسمون تب بکنه. دوستهای واقعی رو باید ارج نهاد . من باور کن واسه کسی که یه قدم واسم برداره 10 تا قدم برمی دارم.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاشق مشوید اگر توانید
تا در غم عاشقی نمانید
معشوقه وفای کس نجوید
هر چند ز دیده خون چکانید
سنایی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کسی ک دلی رو بشکنه زود خیلی زوود! یا دلش میشکنه یا خودش