تبلیغ عجیب و بدعت گذار هیأت رزمندگان برای شرکت در مراسمات فاطمیه

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخلوط کردن موضوع با سیاست اشتباه بود. منظور بنده چیز دیگه ای بود

اتفاقا هدف این هیات متاسفانه جذب سیاهی لشگر سیاسیه. اولش که یه هیات مذهبی میری بعدش سخنرانها رو میبینی و مداح ها رو که از حمله به شخصیتهای سیاسی و مدح بعضیا مجلسو تحت تاثیر افکار سیاسی خودشون قرار میدن. و رفته رفته از فرد یک سیاهی لشکر برای اهداف خودشون میسازن.

اتفاقا هدف این هیات متاسفانه جذب سیاهی لشگر سیاسیه. اولش که یه هیات مذهبی میری بعدش سخنرانها رو میبینی و مداح ها رو که از حمله به شخصیتهای سیاسی و مدح بعضیا مجلسو تحت تاثیر افکار سیاسی خودشون قرار میدن. و رفته رفته از فرد یک سیاهی لشکر برای اهداف خودشون میسازن.

من خیلی مثل شما نمی تونم اهداف رو تشخیص بدم و بنابراین فقط برای اینکه این کارها باعث میشه که حرمت عزاداری ها شکسته بشه این مطلب رو نوشتم. قبول دارم که توی سخنرانی های مذهبی از سیاست هم بحث می شه که البته سیاست هم جزئی از زندگی هستش و از قدیم هم یکی از مراجع بحث در مورد سیاست های زمانه، مجالس مذهبی بوده و البته نمونه کاملش نماز جمعه است که باید یکی از خطبه هاش به بررسی موضوعات روز پرداخته بشه. کاری به سمت و سوی سخنرانی ها و جهتشون ندارم. این تاپیک به این منظور زده شده چون این کارها باعث حرمت شکنی از عزاداری ها در آینده خواهد شد.
از همگی دوستان بابت مشارکت فعالشون تشکر می کنم.

همونجایی که عضوش شدین و بهتون خبر میده کجا هیئته

دوست عزیز من یک بار شماره رو براتون گذاشتم اما مثل اینکه خلاف قوانین بود و باعث تبلیغ میشه. بنابراین شما رو راهنمایی می کنم تا خودتون بتونید شماره رو به دست بیارید. برای این کار توی گوگل «هیات رزمندگان اسلام» رو جستجو کنید و به سایت مرکزی برید. اونجا شماره قرار داده شده.

واقعا متاسفم برای کسانی که چشم دیدن برگذاری مراسمات عزای ائمه رو ندارند
چشم همشون کوررررر
گوش همشون کررررر
پای همشون فلجججج

برگزاری مراسمات ائمه اطهار خیلی مهم و خوبه. من هم به نوبه خودم تا اونجا که بتونم شرکت می کنم. بحث ما برگزاری مراسمات یا عدم برگزاری اونها نیست. بحث ما اینه که نباید حرمت این مراسمات شکسته بشه با هر دلیل و حرکتی.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب من کاری با منظور شما ندارم!
شما میتونید تحلیل خودتون رو بگید منم تحلیل خودم رو! من منظورم با اونایی بود که این کارو کردن!!!

ّبله هر کسی تحلیل خودشو داره.فقط موندم که چرا هر اتفاقی برای شما تحلیل سیاسی داره
اگه یه تاپیک بزنن که مرغی تو روستایی رو شغال برد هم با سابقه ای که از شما سراغ دارم اون رو هم ربط میدین به سیاست!اونم اینجور:
این تقصیر حکومته که امنیت روستا رو تامین نکرده و الان شاهد نا امنی روستاهای ایران هستیم که مرغی رو شغال ببره!!!
چطوره؟؟؟

درباره تاپیک هم دوست خوب شاید کارشون درست نباشه اما احتمال میره که نیتشون خیر بوده و میخواستن اینطور جوونا رو تشویق کنن به هیئت اومدن(البته جوونای ما خداییش خودشون میرن)یا این احتمال رو بده که کسی نذری کرده برای اون هیئت.

ّبله هر کسی تحلیل خودشو داره.فقط موندم که چرا هر اتفاقی برای شما تحلیل سیاسی داره
اگه یه تاپیک بزنن که مرغی تو روستایی رو شغال برد هم با سابقه ای که از شما سراغ دارم اون رو هم ربط میدین به سیاست!اونم اینجور:
این تقصیر حکومته که امنیت روستا رو تامین نکرده و الان شاهد نا امنی روستاهای ایران هستیم که مرغی رو شغال ببره!!!
چطوره؟؟؟

درباره تاپیک هم دوست خوب شاید کارشون درست نباشه اما احتمال میره که نیتشون خیر بوده و میخواستن اینطور جوونا رو تشویق کنن به هیئت اومدن(البته جوونای ما خداییش خودشون میرن)یا این احتمال رو بده که کسی نذری کرده برای اون هیئت.

خیلی ممنون. من از کار خودم دفاع نمی کنم شاید شما درست بگید و نباید این مساله مطرح می شد. در مورد نذر هم خب نیازی نیست که کسی نذر هیات کنه و بعد هیات تو تبلیغش بیاره. خیلی راحت می تونه نذر کنه که یه آدم مستحق رو بفرسته کربلا و به راحتی هم می تونه آدم مستحقش رو پیدا کنه. خدا رو شکر هموطنان ما با انگیزه های مادی تو این مراسمات شرکت نمی کنند بنابراین باب کردن هدایای مادی برای شرکت در مراسمات اهل بیت کار زیبایی نیست و خدا نکنه که بقیه هم این کار رو شروع کنن. اونوقت توی دو سه سال آینده نتایج اسف بارش بروز می کنه.

sorani88

عضو جدید
كارشون درست نبوده
من اگه تصميم داشتم تو يه همچين مجلسي شركت كنم
اگه اين تبليغ رو ميديدم
هرگز شركت نميكردم
واقعا بايد تاسف خورد براي كوته فكري اين جماعت.

كارشون درست نبوده
من اگه تصميم داشتم تو يه همچين مجلسي شركت كنم
اگه اين تبليغ رو ميديدم
هرگز شركت نميكردم
واقعا بايد تاسف خورد براي كوته فكري اين جماعت.

من هم شماره داده بودم که اطلاع رسانی کنند و شرکت کنم
اما وقتی همچین تبلیغی برام اومد با اینکه سه روز برنامه داشتن به دلم ننشست که برم و شرکت کنم.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطوره؟؟؟

فکر نکنم کسانی که میرن تو عزاداری شرکت میکنن مرغ باشن و یا کسانی که اونا با تبلیغات میکشن اون سمتا شغال!!!!!!
بین اینها تفاوت زیاده!
دوست عزیزمون " انتظار 89" دلایل خوبی آوردن ، دیگه نیازی نیست من جوابی به شما بدم!

آخرین ویرایش:

فکر نکنم کسانی که میرن تو عزاداری شرکت میکنن مرغ باشن و یا کسانی که اونا با تبلیغات میکشن اون سمتا شغال!!!!!!
بین اینها تفاوت زیاده!
دوست عزیزمون " انتظار 89" دلایل خوبی آوردن ، دیگه نیازی نیست من جوابی به شما بدم!

فکر نمی کنم مثال شغال و مرغ، مثال خوبی باشه اما خداییش میرحسین عزیز شما بدت نمیاد خیلی از بحث ها رو با سیاست مرتبط کنی

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران یک نظام اسلامی داره، نظام یعنی حکومت، اسلام و مذهب هم یعنی شرکت تو مراسم مذهبی، پس هر چی تعداد بیشتری در مراسم مذهبی شرکت کنند، یعنی اینکه تعداد افراد بیشتری این نظام رو قبول دارند.
این یه معادله ساده هستش، کافی یه کم میل به قبول کردن مسائل در ما وجود داشته باشه.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نمی کنم مثال شغال و مرغ، مثال خوبی باشه اما خداییش میرحسین عزیز شما بدت نمیاد خیلی از بحث ها رو با سیاست مرتبط کنی
فکر کنم اکثربچه ها اینجوری فکر میکنند

ایران یک نظام اسلامی داره، نظام یعنی حکومت، اسلام و مذهب هم یعنی شرکت تو مراسم مذهبی، پس هر چی تعداد بیشتری در مراسم مذهبی شرکت کنند، یعنی اینکه تعداد افراد بیشتری این نظام رو قبول دارند.
این یه معادله ساده هستش، کافی یه کم میل به قبول کردن مسائل در ما وجود داشته باشه.

خب اینها که فرمودید می تونه درست باشه اما نباید این معنی رو بده که اگر کسی با سیاستمداران مملکت مشکلی داشت پس نباید به مراسمات مذهبی هم بره!!!!!
و البته بحث در این مورد ربطی به موضوع تاپیک نداره. بحث ما در مورد اینه که کارهایی از این مدل که هیات رزمندگان انجام داده می تونه باعث شکسته شدن حرمت مراسمات ائمه(ع) بشه و درست نیست.

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اینها که فرمودید می تونه درست باشه اما نباید این معنی رو بده که اگر کسی با سیاستمداران مملکت مشکلی داشت پس نباید به مراسمات مذهبی هم بره!!!!!
و البته بحث در این مورد ربطی به موضوع تاپیک نداره. بحث ما در مورد اینه که کارهایی از این مدل که هیات رزمندگان انجام داده می تونه باعث شکسته شدن حرمت مراسمات ائمه(ع) بشه و درست نیست.

این که شما هم میگی درسته، ولی آدما طرز فکرهای مختلف دارن. من خودم از وقتی دیدم که نظام میخواد مشرعیتشو با این چیزا تامین کنه، دیگه به راحتی تو این مراسم شرکت نمی کنم، و خیلی جوانبشو میسنجم، و اگر هم برم، به جایی میرم که مورد تبلیغات قرار نگیره.

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه دوستانی که میگن بحثو سیاسی نکنید:
سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما...!

hossein_ebrahimi

عضو جدید
برای اینکه مسأله کاملا واضح باشه نیازه که یه مقدار برگردم به عقب و توضیح بدم جریان رو. توی محرم و صفر یه بار رفتیم یکی از برنامه های هیأت رزمندگان. اونجا یه شماره داده بودند که هرکسی می خواست از برنامه های هیات باخبر بشه، میتونست به اون شماره پیامک بده و خلاصه اینکه هر برنامه ای که هیأت داشته باشه، با پیامک خبر رسانی می کنه!!!!
چند وقت پیش یک پیامک برای ما دادند که منطقه سکونت رو اعلام کنید تا برنامه های هیأت توی منطقه خودتون رو اطلاع رسانی کنیم. ما هم همین کار رو کردیم. گذشت تا چند روز پیش که اولین تبلیغ رو برای ما فرستادن که در مورد برنامه هیأت رزمندگان جنوب غرب (که تازه کارش رو شروع کرده) برای ایام فاطمیه بود. یک چیزی توجه من رو خیلی به خودش جلب کرد و اون هم ابتکار جدید و البته عجیب و غریبی بود که برای جذب مخاطب زده بودند.
توی تبلیغ نوشته بودند که با شرکت در برنامه هیأت رزمندگان در قرعه کشی سفر به کربلا شرکت داده می شوید.
قضیه هم از این قرار بود که یک نفر از شرکت کنندگان رو به قید قرعه می فرستادن کربلا!!!!!!!!:surprised::surprised::surprised:
حالا جای این سوال هست که عزیزان هیات رزمندگان در این مورد چی فکر کردن که همچین تبلیغی رو فرستادن. ما دیده بودیم که بانک های جایزه بدن برای افتتاح حساب قرض الحسنه یا اینکه فروشندگان مختلف برای جذب مشتری جایزه بدهند اما ندیده بودیم برای جذب افراد به هیات و عزاداری بهشون جایزه بدن.
عامه مردم تا اونجا که من تو عمرم دیدم برای نفس عزاداری که عملی معنوی هست به هیأت های مختلف می رن و نه برای مادیات. حالا چی شده که هیأت رزمندگان همچین کاری کرده من اصلا متوجه نمیشم. به نظر من این به نوعی توهین هست. هم به مخاطب و هم به اهل بیت (ع) که مردم به خاطر خود ایشان به عزاداری ها می رفتند و الان هیأت رزمندگان این امر رو داره با امری مادی مثل سفر کربلا (گرچه سفری معنوی هست) عوض می کنه. این کار درست مثل اینه که به مردم پول بدی برای اینکه بیان و مثل سیاه لشگر فیلم ها توی برنامه بشینن تا شما بتونی بگی که هیأت ما خیلی شلوغه و طرفدار داره!!!!:eek::eek::eek:
تازه همه اینها به کنار!!!! تو این سال ها همین کارهای عجیب و غریب باعث شده که خیلی جاها بشنویم که هر برنامه معنوی و یا ملی پیش میاد بگن که این هایی که می رن این برنامه ها برای ساندیس و کیک یا برای شام و ناهار می رن وگرنه هیچ کدوم دوست ندارن برن. حالا مسئولان هیأت رزمندگان چی فکر کردن که دست به همچین کاری زدن، من که اصلا نمی فهمم.:warn::warn::warn:
برای اینکه حرفم بدون سند نباشه با استفاده از نرم افزار PC Suite از متن اس ام اس که به صورت دوتکه هم اومده بود عکس گرفتم که در زیر می بینید:
مشاهده پیوست 53100مشاهده پیوست 53101

انقد بدم میاد از این جور کارا!اشتباه نشه ها منم خودم بچه هیئتیم ولی واقعا از این جور حرکتا بدم میاد!
یعنی چی که میخوان مردمو با جایزه بکشونن سر سفره ائمه؟!
تو ارومیه هم اداره تبلیغات اسلامی یه همچین حرکت احمقانه ای تو فاطمیه کرده بود !(اعتراض نمودیم ولی دمشون کلفت بود!)

قابل توجه دوستانی که میگن بحثو سیاسی نکنید:
سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما...!

موافقم سیاست ما عین دیانت ماست اما دیانت ما جزیی از سیاست ما نیست. بحث ما اینه که دوستان نگن به خاطر سیاست با دیانت بازی میشه.

انقد بدم میاد از این جور کارا!اشتباه نشه ها منم خودم بچه هیئتیم ولی واقعا از این جور حرکتا بدم میاد!
یعنی چی که میخوان مردمو با جایزه بکشونن سر سفره ائمه؟!
تو ارومیه هم اداره تبلیغات اسلامی یه همچین حرکت احمقانه ای تو فاطمیه کرده بود !(اعتراض نمودیم ولی دمشون کلفت بود!)

خدا کنه بیشتر از این ادامه پیدا نکنه

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم سیاست ما عین دیانت ماست اما دیانت ما جزیی از سیاست ما نیست. بحث ما اینه که دوستان نگن به خاطر سیاست با دیانت بازی میشه.

اما همیشه این جمله یه رابطه دو سویه بوده .... وقتی سیاست با دیانت قاطی بشه ، ناگزیر دیانت هم با سیاست قاطی میشه.

جانا سخن از زبان ما میگویی

خیلی ممنون
این حرفی که زدم واقعا همون چیزیه که فکر می کنم. دوستان متاسفانه برای اینکه با سیاست های روز مملکت مقابله کنن همه چیز رو مخلوط می کنندو حتی اینجا که بحث در مورد دین هست و این که با مراسمات دینی نباید بازی های تبلیغاتی دنیوی بشه، سریع ربطش می دن به اینکه برای مشروعیت دادن به سیاست ها از این کارها می کنن. اصلا بحث ما مشروعیت سیاست ها نیست!!! بحث در مورد چیز دیگه ای هست که قبلا بارها بهش اشاره شده.