نگاه چه جوریم میجنگن
خیلی با نمکین به نظر خودتون ......
واقعا غافلگیر شدمبه نیما توانا دوست خوبمون که در دور دوم نظر سنجی گل پسر باشگاه با کسب امتیاز 205 پیروز شدند تبریکات فراوان عرض میکنیم
انشاالله که همیشه در زندگی پیروز و موفق و سربلند باشند .
اینم یه دسته گل زیبا از طرف برو بچ قطره ای باشگاه به دوست عزیزمون که سومین قطره ماهستندو برای ما افتخار بزرگی هست که گل پسر باشگاه بین ما هستند
نمك ما مهم نيست! مهم اعصاب داغون توئه كه پشت اون خنده هات نميتوني پنهانش كني ! مهم به گند كشيده شدن تاپيكيه كه توش به سبزا توهين شده بود !نگاه چه جوریم میجنگن
خیلی با نمکین به نظر خودتون ......
سلاممباركه آقا نيما....
انشالله هميشه موفق و شاداب باشي...
راستي كله پاچه قرار بود بديا، يادت نره يه وقت!
سلام غضنفر جان ممنون از شما دوست عزیزسلام گل پسر قند عسل .... خوبی بابا
تبریک میگم
تشکر از شما دوست عزیزتبریک میگم
از سیندی جان هم ممنونمنیما جان تبریک می گم عزیز!!!!!!!!!!!
نمك ما مهم نيست! مهم اعصاب داغون توئه كه پشت اون خنده هات نميتوني پنهانش كني ! مهم به گند كشيده شدن تاپيكيه كه توش به سبزا توهين شده بود !
[/QUOTE]
اعصاب داغون ...... اره راست میگی اینقدر اعصابم داغونه که نگووووووووو . نمیدونی که ..... اصلا تصورشم نمیتونی کنی .......... تا حالا به این حد عصبی نشده بودم
شما که توهین رو اصلا نمیتونید تشخیص بدین چیه بهتره اصلا نظر ندین .
توهین......
خواهش میکنم داداشی . قابل تو رو نداشتواقعا غافلگیر شدم
دست همتون درد نکنه
ایشالا همیشه موفق و موئید باشید دوستان گل و عزیز
ممنونم شقایق جان قدم رنجه فرمودیدنیما جان به تو تبریک میگم اینم کادوی من برو خوش باش
کربلایی ممنون خیلی گلی به خدابه دادا نیمای خودم
گل پسر قطره ای خودم
نوکرتم
تبریک
یاعلی
نمك ما مهم نيست! مهم اعصاب داغون توئه كه پشت اون خنده هات نميتوني پنهانش كني ! مهم به گند كشيده شدن تاپيكيه كه توش به سبزا توهين شده بود !
[/QUOTE]
اعصاب داغون ...... اره راست میگی اینقدر اعصابم داغونه که نگووووووووو . نمیدونی که ..... اصلا تصورشم نمیتونی کنی .......... تا حالا به این حد عصبی نشده بودم
شما که توهین رو اصلا نمیتونید تشخیص بدین چیه بهتره اصلا نظر ندین .
توهین......
ممنون از شما اقا مسلح گلوگلاباگه خونده باشي نوشته گفتگو ازاد تازه اين شعر رو به اقا نيما تقديم كردم به توچه حسود
ممنون از شما دوست عزیز و گل سرسبد باشگاهنيما جان داداش گلم
بهت صميمانه تبريك مي گم
اميدوارم در دنياي واقعي هم هميشه بهترين باشي
مبارکه نیما جان
گل پسر شدی
اما حیف امتیازت نشد 206 باهاش بریم یه دوری بزنیم!
چند وقطه پیش یه نفر شب موقعه ای بود یه تاپیک اختصاصی در مورد شما نوشته بود الحق که خیلی قشنگ شرح حالتو نوشته بود