آسمان صدایمان را تو بشنو
گریه کن به حال پیران و کودکان
تو دردمان را بشنو
آسمان گریه کن
آسمان به حال ما گریه کن
بگیرن به درک
ما اینجا نفت ایران رو تامین می کنیم دود پالایشگاه می خوریم خاک بیابون هر 2 هفته یک بار می خوریم اب الوده داریم
شماها خیلی پرو هستین بترسین از روزی که مردم جنوب پا بشن و خوزستان از ایران جدا بشه
اون زمان شما میشید افغانستان شعبه
عجب ....
باز این آذری زبان های محترم کسی رو بی کس دیدن.....
اول از همه شما نباید بی احترامی کنید.... طرفین دعوی
دوما اینها هم میگن دود پلایشگاه...... به درک؟! نه این که نمیشه؟ میشه؟
نه گلم نه مهربانم.....
همه ما هم وطنیم ..... مدیریت درست می تونه همه این مسائل رو حل کنه فقط به شرط متحد بودن در برابر تمام خواسته هایمان....
دودان عجب!
اون پست رو که بچه ی جنوب نوشته!!! شما نقل قولش کردین
از آذری زبان منظورتون احیاناً تؤرک زبانها نیست؟
یک لحظه به تحصیلات عالیه شما شک کردم چون ادبیاتتون صفر هستش.....
بگیرن به درک رو قرمز نوشتم یعنی لفظ غلط و باید بابت آن جواب داده شود ( نویسنده محکوم ... محکوم )
نوشتم شما نباید بی احترامی کنید منظور طرفین دعوی هستش... اونجا هم ذکر شده
در ضمن اگر شما ترک هستید پس کس آذری هستش؟ لابد ترک های ترکیه؟
اگر می خوای بگی اونها هم ترک هستند و شما هم ترک هستند پس لطفا به سر به ویکیپدیا حتما بزن...
خیلی مبتدی هستید، در شأن من نیست که با شما بحث کنم،
دقیقا منم همچین نظری در مورد تو دارم... خدا رو شکر هرچه هستم عقده ای نیستم....
چند روزی مهمان ما هستید،
احترام مهمان واجب است.
باهات ادامه نمی دم.... ولی انگار به مهمونتون کنگر دادید؟ آخرین جواب من برای تو بود.
ببخشید اگر بعضی اوقات تند حرف میزنم.... ببخشید ....موفق باشید...
ببخشید اگر بعضی اوقات تند حرف میزنم.... ببخشید ....
نمی تونی درکم کنی...
در هر صورت نهایت تشکر رو از ادبتون دارم... ممنون ... ولی اگر جواب من رو درست می دادی من هرگز تند حرف نمیزدم... من واقعا فرق آذی و ترک رو نمی دونم؟! ولی می دونم جدا از همن ( شاید غلط هم باشه ) ولی تنها دلیل من برای نوشتن آذی زبان اینه که تو ایران اگر کسی میگه ترک کلا بد جا افتاده ....من منظوری از حرف هام نداشتم .... در هر صورت ممنون از ادبت
ممنون شب شما هم بخیر و خوش باشید... از اینکه با شما آشنا شدم با هر عنوانی خیلی خوشحالم... ممنون از این همه خوبی .... شبتون بخیرخواهش می کنم،
من او نقل قول رو واقعاً متوجه نشده بودم، بعد که گفتید متوجه شدم(البته به روم نیاوردم)
در مورد آذری هم فکر کردم عمداً گفتید برای همین توضیح ندادم،
به هر صورت برای همه ما پیش میاد،
اتفاقاً چرا همه ی ما کم و بیش مشکلاتی فراتر از سن خود داریم،مخصوصاً در نسل حاضر، ولی واقعیت اینست هیچ کدام از ما نمی توانیم همدیگر را درک کنیم،
خواه خواهر و برادر باشیم، خواه ترک و کرد باشیم.
به هر صورت من هم عذر می خواهم، لفظ من نیز اکثراً تند به نظر می رسد، در مواقعی هم که بحث منطقی می کنم،طرف مقابل هی تذکر می دهد که دعوا نداریم،
ارتباط برقرار کردن ممکن است با ده ها حالت و اشاره باشد، مانند تن صدا حرکت ابرو و لب و و و
در حالی که ما در فضای مجازی تنها نوشته های تایپ شده را می بینیم و گاهاً خود فضا و تن مجازی بر آن می افزاییم و آن ایجاد دلخوری هایی می شود، هیچ کدام نیز مستثنی نیستیم.
باز هم شب بخیر و موفق باشید...
من هم تبریک میگمبولتلارین مصنو یاغدیرماسینین تصویب اولماسی اورمی گولون سوینلره مبارک
![]()
من هم تبریک میگم
ولی کافی نیست
امروز تو اخبار شنیدم که دریاچه یک سانت بالا اومده
من هم تبریک میگم
ولی کافی نیست
امروز تو اخبار شنیدم که دریاچه یک سانت بالا اومده
نه عزیز نداره اگه داشت که حالو روزه این مملکت این نبودخدا خیر و برکت بده به تالارهای تخصصی چون حداقل اونجا هیچ کس با بقیه سر آذری و تورک و جنوبی و شمالی دعوا نداره. هرچی که هست بحث های تخصصی هستش که معمولا روند منطقی داره.
دوستای گلم قبل از اینکه هر کس حرف از نژادش بزنه بیاد و یه نگاه کنه ببینه که ایرانیه دیگه اینطور با هموطنش حرف نمی زنه. اصلا هموطن چیه؟ بابا بنی آدم اعضای یکدیگرند....
یعنی چی که اگه خوزستان جدا بشه شماها می شید افغانستان دوم؟
آخه این حرف های بی منطق چیه که به هم میزنید؟ دوست گلم بله قبول داریم که جنوبی های عزیزمون مخصوصا خوزستانی ها که حقوق زیادی به گردن همه ما دارند هر از چند گاهی به خاطر گرد و غبار اذیت می شن اما چون رسیدگی به اونجا مشکل داره دلیل نمی شه که بگیم حالا که به خوزستانی ها نمی رسید ایرادی نداره بذارید دریاچه ارومیه هم خشک بشه که مردم آذربایجان هم طعم مشکلات رو بچشن.
یکی از دوستان گفته اصلا برنامه اینه که اونجا خشک بشه. آخه عزیز دلم چرا این همه با دید منفی به همه چیز نگاه می کنید؟ یعنی تو این مملکت هیچ آدم دلسوزی وجود نداره و همه کمر بستن به قتل عام ملت؟
خدا کنه روزی بیاد که به دور از نژادمون کنار هم برای آبادانی کشورمون فعالیت کنیم و هرجا کسی مشکلی داشت برای حلش کمکش کنیم نه اینکه کلی هم بهش غصه بدیم که ما هم مشکل داریم چرا تو از حقت دفاع می کنی وقتی من دفاع نمی کنم.
موفق باشید
یا علی
نه عزیز نداره اگه داشت که حالو روزه این مملکت این نبود
از دریای خزر
فکر نکنم 100% شده اما یک طرح در حال مطالعه هست
ما اینجا از خاک بیابون های عربستان داریم میمیریم کسی نمیاد کاری کنه که خاک اون کشور ها طرف ما نیاد شما میگید ریاچه ی ارومیه خوشک شد ؟
واقعا اگه جای ما بودید دیگه چکار می کردید ؟
دریاچه ارومیه که تا همین چند سال اخیر به نگین فیروزه ای ایران معروف بود ، این روزها ، حال و روز خوشی ندارد ؛ تقریباً دو سوم دریاچه به طور کامل خشک شده و تبدیل به کویری شور و بی حاصل گشته و اندک آب باقی مانده در وسط دریاچه هم ، به حدی ناچیز است که عمق دریاچه را تا حد برکه ای کوچک کاهش داده است.
تصاویر زیر که مربوط به روزهای اخیر است ، گویا و البته غم انگیز هستند:
اینجا زمانی آبی آبی بود
![]()
این همان جاده ای است که وسط دریاچه احداث کرده اند
سمت راست تصویر ، جاده را می بینید و سمت چپ ، دریایی که دیگر وجود ندارد
![]()
برای ساخت جاده ، این سنگ ها را از کوهی که در دورنمای تصویر می بینید کندند و وسط دریاچه ریختند
آنقدر که سنگ ها به اعماق دریاچه فرورفتند و از آب بیرون زدند
![]()
ساختن جاده قریب به 30 سال طول کشید
و هنگامی به بهره برداری رسید که دریاچه خشک شده بود!
![]()
کیلومترها دور از ساحل این وضع را دارند ؛ دریغ از یک قطره آب!
![]()
وسط های دریاچه ، هنوز کمی آب وجود دارد که این روزها با پدیده عجیبی روبرو شده : دریاچه کف کرده است!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
باقی مانده آب دریاچه بخار می شود و آنچه باقی می ماند ، حجم انبوهی از نمک است
![]()
![]()
![]()
![]()
نقشه ها را باید اصلاح کرد : به جای دریاچه ارومیه بنویسید "کویر ارومیه"
![]()
![]()
![]()
واقعا چیکار میشه واسه این وضعیت کرد!
فقط خود خدا باید کمک کنه!
اگه این دریاچه خشک بشه همه اکوسیستم دوروبرش از بین میره!
ابرا بارور شدن بازم بارون نمیاد![]()
ابرها دارن با آمونیاک بارور میشن
سدیلری سیندیرین---------------اوروم گولون دولدورون
گوزلیم ، دمه آمونیاک ، دوزی بو دی کی نیتروژنینن بارور إلیللر.
در ضیمن منبعین وار بو سوزه؟؟؟ منیم علاقم وار بولم.