تا چه اندازه علمتون کارآیی داره؟

E-engineer

عضو جدید
آخه میدونم در ایران عملی نیست ، یا مثلا فعلا اینجا در اون حدی نیست که یه چیزی بگی و سلامت برگردی ، بعدشم شاید دنیا هم کشش پذیرفتن بعضیاشو نداشته باشه و مثلا 100 سال بعد متوجه بشن چی میگفتم... شاید نشستم یه دفترچه ای نوشتم و زیر خاک مخفیش کردم واسه باستان شناسای آینده!!!

ولی بعضیاشو آره به وقتش که حوصله و ارادشو داشتم دنبالشون میرم...

بعضیاشم آخه عملی نیست ، فقط حرفه که باید گفته بشه...

مثلا یه نمونش اینجاست میتونید ببینید: daneshyar.blogfa.com

سایت اقای دانشیار ، دکتری اختر فیزیک...

به این میگن توهم خودفرانخبه پنداری:razz:

"escape"

عضو جدید
به این میگن توهم خودفرانخبه پنداری:razz:

خب من قبلا هم به خانم سنا گفتم که حتی اینجا هم جای بحث نیست چون کشش نیست ، هر سخن جایی داره ، من نباید در جمع کسانی که هم رده ی من حساب میشن بخصوص هم سن من ، صحبت کنم ، چون طبیعیه که پذیرش یه مقدار سخت میشه به دلایل متعدد ، لذا حرفو باید بری به کسی که در اون زمینه تخصص داره بگی تا متوجه بشن چی میگی ، در گفتگوی آزاد ، جای بحث کردن نیست ، چون اصلا این فضا در حد این حرف ها نیست.....
موفق باشید

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب من قبلا هم به خانم سنا گفتم که حتی اینجا هم جای بحث نیست چون کشش نیست ، هر سخن جایی داره ، من نباید در جمع کسانی که هم رده ی من حساب میشن بخصوص هم سن من ، صحبت کنم ، چون طبیعیه که پذیرش یه مقدار سخت میشه به دلایل متعدد ، لذا حرفو باید بری به کسی که در اون زمینه تخصص داره بگی تا متوجه بشن چی میگی ، در گفتگوی آزاد ، جای بحث کردن نیست ، چون اصلا این فضا در حد این حرف ها نیست.....
موفق باشید
یه تاپیک مجزا بزن , من باهات هم اندیشی میکنم تا ببینم چن مرده حلاجی . تشکر

E-engineer

عضو جدید
موفق باشید

شوخیه اینا دیگه؟:biggrin:
به نظر من دانشمندای فعلی هم ظرفیت شنیدن نظریات شما رو ندارن :|

یه تاپیک مجزا بزن , من باهات هم اندیشی میکنم تا ببینم چن مرده حلاجی . تشکر

نه دیگه، ایشون فقط باید تو گفتگو آزاد این ادعاهارو داشته باشن تا صداش درنیاد فقط ادعاس :|

بالا