تا چه اندازه علمتون کارآیی داره؟

سنا سادات

عضو جدید
بعدشم به نظرم الان دنیا در حال پیشرفته ، شما به این فکر کنید:

علم دارای 27 حرف هست که از زمان خلقت آدم تا ظهور ، فقط 2 حرفش کشف میشه...

به این فکر کنین...
این نظراتتون خوب و قابل قبوله از نظر من...
اما من ذهنم درگیر اون یکیه

آخرین ویرایش:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا واسه آب آشامیدنی که میگن آب جوشانده بهتر از همین آبهای لوله کشی شده است میخواستم سر شیر یه چیزی درست کنم که دما ی آب رو به 100برسونه بعدش کمش کنه مثلا با دمای 10درجه که اینم موفق نشدم
حالا من تخصصم مهندسی شیمیه هرکسی با تخصص خودش بهم کمک کنه حالا هرچیزی میتونه باشi

اتفاقا من یه ماه پیش که میرفتم کارخونه زمزم برای کارآموزی ، همینی که میگید رو امتحان کردم. آب جوشانده سختی موقتش کمتره برای همین میگن بهتره. ولی در عوض کلسیمش هم کمتر میشه با جوشوندن ، چون رسوب میکنه.

من امتحان کردم سختی آب شهری منطقه ما 140 پی پی ام بود و همون آب رو جوشوندم سختیش شد 90.

سنا سادات

عضو جدید
اتفاقا من یه ماه پیش که میرفتم کارخونه زمزم برای کارآموزی ، همینی که میگید رو امتحان کردم. آب جوشانده سختی موقتش کمتره برای همین میگن بهتره. ولی در عوض کلسیمش هم کمتر میشه با جوشوندن ، چون رسوب میکنه.

من امتحان کردم سختی آب شهری منطقه ما 140 پی پی ام بود و همون آب رو جوشوندم سختیش شد 90.
تاثیرات کلر رو هم بررسی کردین؟
یا یه سوخت واسه ماشین اسباب بازی حالا میخوام که از واکنشهای شیمیایی باشه توقف و دوباره راه اندازی هم داشته باشه

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاثیرات کلر رو هم بررسی کردین؟
یا یه سوخت واسه ماشین اسباب بازی حالا میخوام که از واکنشهای شیمیایی باشه توقف و دوباره راه اندازی هم داشته باشه

نه کلری که میزنن برای میکروب کشیه ، حالا آب شهری شاید 2-3 پی پی ام داشته باشه ، این کلر در نوشابه نباید باشه ، در آب شهر مطرح نیست ، ولی میتونید معرف اورتو تولیدین بزنین و امتحان کنین ببینین چقد کلر داره.

نیتریت و نیترات رو نگاه کردم.یه خورده آلودگی مدفوعی در آب ها هست. یه خورده. مهم نیست

سنا سادات

عضو جدید
تنگستن در سنگ معدن ولف رامیت ( تنگستن آهن – منگنز FeWO4/MnWO4 ) شیلیت (کلسیم تنگستن CaWO4) فربریت و huebnerite یافت می‌شه...چجوری میخواید اینارو از هم تفکیک کنید؟!!
خود خلاء رو میشه با پمپ خلاء ایجاد کرد...برای ایجاد پمپ خلاء شما به پلاستیک های با خاصیت الاستیسته مخصوص نیاز دارید که برای ساخت پلاستیک ها شما باید از مشتقات نفت استفاده کنید و بعد قالب تزریقش رو درست کنید...

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز درود بر تو...
خوب به نظر من هر کسی تو یه زمینه خاصی اطلاعات داره قرارنیست همه همه چیزو بدونن منم توی رشته ی دانشگاهیم که به طور نسبی تخصص دارم میتونم کمک کنم. قطعا اگر توی زمینه ای که من تحصیل کردم احتیاج به کمک باشه میتونین روی کمک من حساب کنین:Dالبته که یکسری اطلاعات پراکنده هم هست ولی فکر نمیکنم به اون اندازه قابل اعتماد باشه...

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام. استارتر عزیز نگاهتون خیلی بستست. در هر صورت این هم دغدغه ای شده براتون و من میخام نظرم رو راجع بهش بگم.
اگه من اون آدم فرضی باشم هرگز نگران نمیشم. من میراث آبا اجدادی دارم روی کوله بارم که به تنهایی برای اون جماعت باقی مونده کافیه. واقعا به این نتیجه رسیدم و یقین دارم به این جمله که علم و ثروت نمیتواند کاروان بشری را به سمت خوشبختی هدایت کند حتی اگر در دست بهترین انسانها باشد و تنهاایمان به خدا سرچشمه ی تمام خوبیها و خوشبختیهاست. پس من اگه اون آدم باشم نگران نبودن لامپ نمیشم یاهر تکنولوژی دیگه ای. درضمن یکنفر آدم نمیتونه عملا تمام علم رو بدونه و اطلاعات ما محدوده. در هر صورت دغدغه ی اصلی بشر هرگز تکنولوژی نبوده و من فک کنم اگ جای اون آدم باشم اصلا هول نمیشم :دی
موفق باشی

E-engineer

عضو جدید
خب بگین دیگه چیکار میکنین؟
من میتونم آتش درست کنم با چوب و دو سنگ که رسوبی نشده باشه

کار که زیاده
ولی من تو همچین شرایطی باشم هیچ کاری نمیکنم، فقط یه جای امن واسه شبام پیدا میکنم و روزا بدون هیچ دغدغه ای از طبیعت لذت میبرم:w34::w42:

E-engineer

عضو جدید
سلام. استارتر عزیز نگاهتون خیلی بستست. در هر صورت این هم دغدغه ای شده براتون و من میخام نظرم رو راجع بهش بگم.
اگه من اون آدم فرضی باشم هرگز نگران نمیشم. من میراث آبا اجدادی دارم روی کوله بارم که به تنهایی برای اون جماعت باقی مونده کافیه. واقعا به این نتیجه رسیدم و یقین دارم به این جمله که علم و ثروت نمیتواند کاروان بشری را به سمت خوشبختی هدایت کند حتی اگر در دست بهترین انسانها باشد و تنهاایمان به خدا سرچشمه ی تمام خوبیها و خوشبختیهاست. پس من اگه اون آدم باشم نگران نبودن لامپ نمیشم یاهر تکنولوژی دیگه ای. درضمن یکنفر آدم نمیتونه عملا تمام علم رو بدونه و اطلاعات ما محدوده. در هر صورت دغدغه ی اصلی بشر هرگز تکنولوژی نبوده و من فک کنم اگ جای اون آدم باشم اصلا هول نمیشم :دی
موفق باشی

اونوقت دغدغه ی اصلی بشر همیشه چی بوده؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اونوقت دغدغه ی اصلی بشر همیشه چی بوده؟
روزها فکر من اینستو همه شب سخنم
ک چرا غافل ازاحوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام
آمدنم بهر چ بود
به کجا میروم آخر
ننمایی وطنم؟؟؟
من فقط نظر خودمو گفتم و نظر بقیه و هدف استارتر و دغدغشون کاملا قابل احترام بوده که وقتمو گذاشتم ج دادم
موفق باشید

E-engineer

عضو جدید
روزها فکر من اینستو همه شب سخنم
ک چرا غافل ازاحوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام
آمدنم بهر چ بود
به کجا میروم آخر
ننمایی وطنم؟؟؟
من فقط نظر خودمو گفتم و نظر بقیه و هدف استارتر و دغدغشون کاملا قابل احترام بوده که وقتمو گذاشتم ج دادم
موفق باشید

آخه از طرف بشریت بود جملتون نه نظر شخصی
البته خیلی از آدما با توسل به علم و تکنولوژی دنبال یافتن وطنشونن

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخه از طرف بشریت بود جملتون نه نظر شخصی
البته خیلی از آدما با توسل به علم و تکنولوژی دنبال یافتن وطنشونن
علم هم روشی برای پاسخگویی به همون دغدغست.آره دیگه حتی اگ علی الظاهر کسی عنوان نکنه که دغدغش اینه اما در باطن حتما هست.
خوب هنوزم میگم که دغدغه ی اصلی بشرهمینه و شاید لای غباری از حواشی گم شده باشه

سنا سادات

عضو جدید
موفق باشی
خیلی ممنون از اینکه شرکت کردین
نگاه من بسته نیست فقط میخواستم هرچیزی رو از پایه و اساس یاد بگیرم همین
و اینم مشخصه که نباید هول بشین فقط درباره یه اختراع میخواستم توضیح بدین همین

"escape"

عضو جدید
دوستای عزیز لطفا از کارهای تجربی و علمیه خودتون بگین

ببین اینجا بنظرم جای گفتن این حرفا نیست ، من یه گوشی دارم که توش پر از کار و ایده و .... هستش ولی خب فعلا کسی نیست که حمایتم کنه و همونجوری مونده ، اینجا هم فکر نمیکنم با گفتنش چیزی حل بشه ، بدترم میشه شاید ، احتمالا مسخرت کنن.

بیخیال ، ولش کن

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از اینکه شرکت کردین
نگاه من بسته نیست فقط میخواستم هرچیزی رو از پایه و اساس یاد بگیرم همین
و اینم مشخصه که نباید هول بشین فقط درباره یه اختراع میخواستم توضیح بدین همین
عزیز اون چیزی که اول مطرح کردی این نبود که تا حالا اختراع یا تجربه ی عملی داشتیم یا نه.اون چیزی ک دربارش توضیح میخاستی یه اختراع نبود. شایدم من اشتباه متوجه شدم.شما اگ بخوای همه چیزو از پایه یاد بگیری نمیشه. اما توی یه فیلد خاص میتونی دانشمندباشی. مثلا همین رشته ی خودت.قطعا یه مهندس شیمی بایدبتونه برق تولید کنه یا کارای دیگ که مربوط هستش.
این واضحه خوب
موفق باشی

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببین اینجا بنظرم جای گفتن این حرفا نیست ، من یه گوشی دارم که توش پر از کار و ایده و .... هستش ولی خب فعلا کسی نیست که حمایتم کنه و همونجوری مونده ، اینجا هم فکر نمیکنم با گفتنش چیزی حل بشه ، بدترم میشه شاید ، احتمالا مسخرت کنن.

بیخیال ، ولش کن
جناب ایده هاتون اگه کاربردی باشه حمایت میکنن. به مرکز رشد یا پژوهش دانشگاه ها یا مراکزدانش بنیان مراجع کنید. وقتی خودتون ب این راحتی ازایدتون دست میکشید انتظار استقبال از طرف دیگران رو نداشته باشین.

"escape"

عضو جدید
جناب ایده هاتون اگه کاربردی باشه حمایت میکنن. به مرکز رشد یا پژوهش دانشگاه ها یا مراکزدانش بنیان مراجع کنید. وقتی خودتون ب این راحتی ازایدتون دست میکشید انتظار استقبال از طرف دیگران رو نداشته باشین.

آخه میدونم در ایران عملی نیست ، یا مثلا فعلا اینجا در اون حدی نیست که یه چیزی بگی و سلامت برگردی ، بعدشم شاید دنیا هم کشش پذیرفتن بعضیاشو نداشته باشه و مثلا 100 سال بعد متوجه بشن چی میگفتم... شاید نشستم یه دفترچه ای نوشتم و زیر خاک مخفیش کردم واسه باستان شناسای آینده!!!

ولی بعضیاشو آره به وقتش که حوصله و ارادشو داشتم دنبالشون میرم...

بعضیاشم آخه عملی نیست ، فقط حرفه که باید گفته بشه...

مثلا یه نمونش اینجاست میتونید ببینید: daneshyar.blogfa.com

سایت اقای دانشیار ، دکتری اختر فیزیک...

سنا سادات

عضو جدید
پرتال آکاایران سایت علمی و فنون آکا بخش مقالات تخصصی علوم ، فنون و فن آوری قسمت مقالات برق - تولید برق از سیب‌زمینی
دانشمندان به روشی دست یافتند که می توان با هزینه پایین از سیب زمینی برق تولید کرد
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره محققان به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان از سیب زمینی برای تولید برق هم استفاده کرد.

در این روش سیب زمینی آب‌پز شده را در میان دو الکترود از جنس روی و مس قرار می‌دهند. در واقع پختن سیب زمینی در آب به منظور پایین آوردن مقاومت داخلی آن در برابر جریان الکترونها و بازدهی بیشتر است.

بررسی‌ها نشان داده است برق به دست آمده از سیب زمینی آب پز ده برابر بیشتر از سیب زمینی خام است.
یک باتری سیب زمینی می تواند تا بیست ساعت برق تولید کند که با آن می توان دستگاه‌های کم مصرف پزشکی و روشنایی را روشن کرد.
اگر چند عدد از آنها به صورت سری به یکدیگر وصل شود توان آنها بالاتر می‌رود و می‌توان حتی یک رایانه قابل حمل و کوچک را روشن کرد. دانشمندانی که این روش را ابداع کرده‌اند می‌گویند این روش می‌تواند به میلیون‌ها نفر در مناطق فقیر جهان کمک کند تا با هزینه پایینی برق مورد نیاز خود را تامین کنند.
بررسی‌ها نشان داده است تولید روشنایی با این روش شش برابر ارزانتر از چراغ‌های نفتی است و در مقایسه با باتری‌های معمولی پنجاه بار ارزانتر تمام می‌شود. البته برخی منتقدان می‌گویند که برق تولیدی با این روش کم است و تولید مقادیر فراوان آن بسیار هزینه بر است.
گفتنی است این روش برای میوه ها و سبزیهای دیگر هم آزمایش شده و موفقیت آمیز بوده است اما به ارزانی سیب زمینینبوده است

مقالات برق - همشهری آنلاین

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من این سیب زمینیه رو امتحان کردم اما به نتیجه نرسیدم میشه شماهم امتحان کنین؟
سطح مقطع الکترودها و فاصله ی بینشون میتونه تاثیر گذار باشه نه؟
این رو هم دقت کنید گاهی ولتاژ تولید شده در حدمیلی هست و شما نبایدانتظار روشن شدن یک لامپ رو داشت باشین

سنا سادات

عضو جدید
سطح مقطع الکترودها و فاصله ی بینشون میتونه تاثیر گذار باشه نه؟
این رو هم دقت کنید گاهی ولتاژ تولید شده در حدمیلی هست و شما نبایدانتظار روشن شدن یک لامپ رو داشت باشین
خب فاصلشونو دقت نکردم الان میرم امتحان میکنم ممنونم

• Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سنا جان بالاخره مشکل حل شد یا نه؟
ظاهرا اینجا هم به جواب نرسیدی , نه؟
تو اون یکی سایت هم اوضاع همینه . یعنی هنوزم سر کاریم . آره ؟

بالا