تا چه اندازه علمتون کارآیی داره؟

سنا سادات

عضو جدید
چند وقتیه که ذهنم خیلی درگیر اینه که چقدر علمم واسه خودم یا دیگران کارآیی داره واز همتون عاجزانه کمک میخوام
یه مثال میزنم امیدوارم همه دوستان کمکم کنند
فرض کنید کره ی زمین طوری بشه که همه ی اختراعات و ابداعاتش نابود بشن و فقط شما بمونین تنها با تمام اطلاعاته الانتون با بیستا فرضا بچه که هیچی نمیدونن و هیچ یک از این اختراعاتو ندیدن آیا میتونین واسشون دوباره برق تولید کنین یا حداقل یه چراغ کوچیک واسشون روشن کنید یا هرچیز دیگه ای که الان دارین ولی نابود شده http://www.****************/forums/images/smilies/ws38.gif
هرکسی با اطلاعاتی که داره کمک کنه:gol:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین. خوشم اومد.

شما به کمک خدا یکی از افراد بنام کشورتون میشید اگه تلاش کنید.

اینکه گفتم خوشم اومد دلیلش این بود که بالاخره یک نفر خانم هم دیدم که این مدلی هم فکر کنه ( غیر از آرایش و چیزهای به درد نخور ، به این مسائل هم فکر کنه )

به نظر من هرکس میخواد علم رو قشنگ یاد بگیره ، باید مثل یک کودک بیاموزد.

بچه رو دیدین؟

مثلا میپرسه : بابایی این چیه؟ باباش میگه این مثلا کامپیوتره.

میگه : چرا کامپیوتره؟ کامپیوتر چیه؟ کی خریده؟ مال کیه؟ چیکارش میکنن؟ چی توش داره؟ چند خریدی؟ از کجا آوردی خریدی؟ این چیه؟ اون چیه؟

ول نمیکنه. هرچقد هم که جواب پیدا کنی بهش بدی ، باز ول نمیکنه و هی میپرسه. این نوع روش یادگیری بنظرم باعث میشه ما واقعا یاد بگیریم. اگه مثل یه بچه سعی کنیم به دور و برمون نگاه کنیم ، شاید خیلی عالی تر باشه.

بازم آفرین.....

E-engineer

عضو جدید
داشتن اطلاعات مهمه ولی مهمتر از اون مهارت حل مسئله و تفکر مهندسیه

من که میتونم بقیه رو نمیدونم:D

سنا سادات

عضو جدید
آفرین. خوشم اومد.

شما به کمک خدا یکی از افراد بنام کشورتون میشید اگه تلاش کنید.

اینکه گفتم خوشم اومد دلیلش این بود که بالاخره یک نفر خانم هم دیدم که این مدلی هم فکر کنه ( غیر از آرایش و چیزهای به درد نخور ، به این مسائل هم فکر کنه )

به نظر من هرکس میخواد علم رو قشنگ یاد بگیره ، باید مثل یک کودک بیاموزد.

بچه رو دیدین؟

مثلا میپرسه : بابایی این چیه؟ باباش میگه این مثلا کامپیوتره.

میگه : چرا کامپیوتره؟ کامپیوتر چیه؟ کی خریده؟ مال کیه؟ چیکارش میکنن؟ چی توش داره؟ چند خریدی؟ از کجا آوردی خریدی؟ این چیه؟ اون چیه؟

ول نمیکنه. هرچقد هم که جواب پیدا کنی بهش بدی ، باز ول نمیکنه و هی میپرسه. این نوع روش یادگیری بنظرم باعث میشه ما واقعا یاد بگیریم. اگه مثل یه بچه سعی کنیم به دور و برمون نگاه کنیم ، شاید خیلی عالی تر باشه.

بازم آفرین.....
شما دیدتون نسبت به خانوما خیلی اشتباهه.
میخوام بدونم میتونین یه برقی که ادیسون تولید کرده رو خودتون با همین اطلاعاتتون تولید کنین اگه کره زمین نابود شه؟

سنا سادات

عضو جدید
همیشه با خودم به این فکر میکردم همین الان که این همه امکانات داریم باز میتونیم یه لامپ درست کنیم......
همیشه به همکلاسیام میگفتم که ادیسون با هیچ تونست روشنایی رو بوجود بیاره حالا با وجود این همه امکانات میتونید برای مدت زمان کوتاهی یه لامپ درست کنید که روشن بشه.....اکثرا جوابا منفی بود....

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دیدتون نسبت به خانوما خیلی اشتباهه.
میخوام بدونم میتونین یه برقی که ادیسون تولید کرده رو خودتون با همین اطلاعاتتون تولید کنین اگه کره زمین نابود شه؟

خب اگه همه چیز از بین بره و فقط اطلاعات خودم باشه ، یه تنگستن پیدا میکنم و از دو طرفش برق وصل میکنم و در محیط خلا< قرار میدم و این میشه لامپ پرمصرف زرد....

سنا سادات

عضو جدید
من این آزمایشو که الان میگم از یه جایی خونده بودم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم
دو سر مخالف یه آهنربا رو با یه فاصله کمی نگه داشتم بعدبه دوتا سیم وصل کردم سیمها هم وصل یه چراغ بود اما روشن نشد
http://www.****************/forums/images/smilies/ws52.gif

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا یه لوله ی شیشه ای پیدا میکنم رنگش میکنم ، بعد بهش گاز نئون و... میزنم و جریان الکتریسیته درش برقرار میکنم میشه روشن میشه

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این آزمایشو که الان میگم از یه جایی خونده بودم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم
دو سر مخالف یه آهنربا رو با یه فاصله کمی نگه داشتم بعدبه دوتا سیم وصل کردم سیمها هم وصل یه چراغ بود اما روشن نشد
http://www.****************/forums/images/smilies/ws52.gif

نه دیگه اون کاری که شما کردید اون مغناطیس ایجاد میشه ، لامپ که با مغناطیس کار نمیکنه ، با الکتریسیته کار میکنه

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی باید چیکار میکردم؟

آهان الان یادم اومد چی رو میگید. من فکر کردم میگید جریان القایی ایجاد کردید.....

آره اینی که میگید میشه. من خودم امتحانش نکردم. فک کنم در دوره دبیرستان توی کتاب بود این حرف

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنم باید یه کاری کنید (مالش) تا مغناطیس به الکتریسیته تبدیل بشه ، فکر میکنم باید سیمتون نازک باشه ، خوب پیچونده باشید دور آهنربا ، زیاد پیچونده باشید ، نمیدونم مکانیزمش چیه ، نمیدونم

سنا سادات

عضو جدید
آهان الان یادم اومد چی رو میگید. من فکر کردم میگید جریان القایی ایجاد کردید.....

آره اینی که میگید میشه. من خودم امتحانش نکردم. فک کنم در دوره دبیرستان توی کتاب بود این حرف
میشه یه بار امتحانش کنین نتیجه رو به منم بگین

سنا سادات

عضو جدید
فکر میکنم باید یه کاری کنید (مالش) تا مغناطیس به الکتریسیته تبدیل بشه ، فکر میکنم باید سیمتون نازک باشه ، خوب پیچونده باشید دور آهنربا ، زیاد پیچونده باشید ، نمیدونم مکانیزمش چیه ، نمیدونم
سیم به یه حالت زیگزاگی فکر کنم باید باشه
حالا همین سیم رو چجوری تولید کنم؟؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه یه سوال بپرسم؟

شما چرا این سوالات رو میپرسید؟ اصلا اگر هم همچین اتفاقی بیفته مثلا ، چرا فقط به دنبال لامپ هستید؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه جای شما بودم به مسائلی غیر از این هم میپرداختم.

مثلا الان اینو نگاه کنین:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/608448-reverse-یکشخ-نادزد

سنا سادات

عضو جدید
میشه یه سوال بپرسم؟

شما چرا این سوالات رو میپرسید؟ اصلا اگر هم همچین اتفاقی بیفته مثلا ، چرا فقط به دنبال لامپ هستید؟
میخوام هرچیزی رو از پایه و اساسش یاد بگیرم اونم به طور ساده با امکانات خیلی محدود...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام هرچیزی رو از پایه و اساسش یاد بگیرم اونم به طور ساده با امکانات خیلی محدود...

خب قرار نیست که دنیا نابود بشه و شما بمونید با 20 تا بچه (البته خودم گاهی حس میکنم جنگ جهانی رخ میده و همه میمیرن و میمونه چند نفر!!!)

این یادگیری خوبه ولی بنظرم تکرار مسیرهای گذشته هست که پیموده شده.

بنظرم شما به این فکر کنید که مثلا چطوری میشه آب دریای شور رو با صاعقه شیرین کرد.

(اینی که گفتم از کشفیات خودمه!! همینجوری به ذهنم رسیده دنبالش نرفتم اصلا ببینم حرف درستیه غلطیه ....)

سنا سادات

عضو جدید
خب قرار نیست که دنیا نابود بشه و شما بمونید با 20 تا بچه (البته خودم گاهی حس میکنم جنگ جهانی رخ میده و همه میمیرن و میمونه چند نفر!!!)

این یادگیری خوبه ولی بنظرم تکرار مسیرهای گذشته هست که پیموده شده.

بنظرم شما به این فکر کنید که مثلا چطوری میشه آب دریای شور رو با صاعقه شیرین کرد.

(اینی که گفتم از کشفیات خودمه!! همینجوری به ذهنم رسیده دنبالش نرفتم اصلا ببینم حرف درستیه غلطیه ....)
یا واسه آب آشامیدنی که میگن آب جوشانده بهتر از همین آبهای لوله کشی شده است میخواستم سر شیر یه چیزی درست کنم که دما ی آب رو به 100برسونه بعدش کمش کنه مثلا با دمای 10درجه که اینم موفق نشدم
حالا من تخصصم مهندسی شیمیه هرکسی با تخصص خودش بهم کمک کنه حالا هرچیزی میتونه باشi

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدشم به نظرم الان دنیا در حال پیشرفته ، شما به این فکر کنید:

علم دارای 27 حرف هست که از زمان خلقت آدم تا ظهور ، فقط 2 حرفش کشف میشه...

به این فکر کنین...

بالا