** تا حالا عشق واقعی رو تجربه کردین ؟ **

** تا حالا عشق واقعی رو تجربه کردین ؟ **

• بله

رای: 70 58.3%
  • خیر

رای: 50 41.7%

• مجموع رای دهندگان
    120
وضعیت
موضوع بسته شده است.

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجود داره دارم تجربه اش میکنم !

هنوزم عاشقم !
چرا هم عاشقم هم متنفرم چون ...
وقتی ببینی قرار جدا بشی نمیتونی و قرار کناره هم باشی خیلی سخته تحمل مشکلات
وقتی کسی که دوستش داری خودکشی کنه
وقتی کسی رو که دوستش داره از خونه بزنه بیرون و با هزار التماس راضی ش کنی برگرده خونه
وقتی بودنه کناره هم معنیش برای جامعه گناه حرام جرم باشه
وقتی خانواده ها دلیل جدایی باشند و باید یکی شون رو انتخاب کنی
وقتی هم قسم میشی که یه روز از خونه با هم بزنی بیرون و دیگه برنگرید
وقتی تمام مشکلات قرار رو سرت خراب بشن

اون وقته که هم عاشقی هم نفرت داری از عاشقی !

باز هم مخالفم چون عشق این نیست که شما گفتی. عشق یعنی فنا شدن بدون هیچ چشمداشتی و بدون هیچ نیازی به محبت طرف مقابل. آیا این در عشق شما هست؟ اگه عشق شما با شما بدرفتاری کنه آیا باز هم شما حاضری جانتو براش بدی؟ فکر نمی کنم اینجوری باشه.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوزم عاشقم !
وقتی کسی رو که دوستش داره از خونه بزنه بیرون و با هزار التماس راضی ش کنی برگرده خونه

اون وقته که هم عاشقی هم نفرت داری از عاشقی ![/QUOTE]

تو که انقدر ادعای عاشق بودن داری پس صبور باش،صبور باش و یه راه حل مناسب پیدا کن.
به طرفتم بگو دیوونه بازی در نیاره،هیچ کس با فرار کردن از خونه به جایی نرسیده.
مایوس نشو،امیدوار باش،تو که عاشقی به عشقت ایمان داشته باش.

helena_westlife

عضو جدید
عشق مثل زیاد غذا خوردن میمونه که هر چقدر بیشتر میخوری ،بیشتر دل درد میگیری

عشق یعنی افراط احساسات....بیزارم از احساسات زیاد

birzamini

عضو جدید
باز هم مخالفم چون عشق این نیست که شما گفتی. عشق یعنی فنا شدن بدون هیچ چشمداشتی و بدون هیچ نیازی به محبت طرف مقابل. آیا این در عشق شما هست؟ اگه عشق شما با شما بدرفتاری کنه آیا باز هم شما حاضری جانتو براش بدی؟ فکر نمی کنم اینجوری باشه.

عشق برای هر کسی معنی خودشو داره اگه قرار بود داخل یه چهارچوب خاص باشه که دیگه زود عمره عاشق و عشق بازی تموم میشد

این چیزهایی که گفتم قسمت بد تجربه ی عشق من بوده وگرنه من تو این دوسال انقدر شادی اونقدر اشک هایی که به شوره دیدن همدیگه بوده رختم که نمیدونم به این چی میگن

عشق پایه و اساس ش محبته اگر این مجبت نباشه عشق تبدیل به نفرت میشه
نیاز نیست بلکه به محبت طرفت معتاد میشی که اگه یه روز اون محبت رو احساس نکنی ....

چشمداشت واژه کلمه هر چی ولی چشمداشت من از عشق خوده عشقمه نه چیز ه دیگه

به این مرحله هم رسیدیم بد رفتاری ولی چشای ادم که میگن کور میشه گوشها کر میشه دلیلی میشه برای ندیدن این بد رفتاری های عشق امید وارم بفهمی چی میگم

هنوزم عاشقم !

اون وقته که هم عاشقی هم نفرت داری از عاشقی !

تو که انقدر ادعای عاشق بودن داری پس صبور باش،صبور باش و یه راه حل مناسب پیدا کن.
مایوس نشو،امیدوار باش،تو که عاشقی به عشقت ایمان داشته باش.[/QUOTE]

ادعا نیست اگه میگید عشق نیست باشه من نمیخوام شما دوستان تائید کنید یا نکنید

اگر جواب تاپیک رو دادم خواستم بگم چیزی جز تنهایی و ناراحتی در عشق نیست همین و خواستم دلیلی بیارم عشق رو نگاه خودم شاید از نگاه شما عشق نباشه !
صبوریم هردومون صبوریم الان نزدیکه دو ساله صبر کردیم ، باز هم قرار صبر کنیم چون میدونیم که خانواده لازمه ی هر زندگی هست و خانواده ها باید پشت ما باشندتا زندگی ما پیشرفت داشته باشه

متاسفانه دخترا خیلی حساس هستند و دوست دارند کوتاه ترین مسیر رو انتخاب کنند هرچند بدترین مسیر باشه
روزهای سخت زندگیم تو همین دوساله بوده و خیلی از اخلاق های شخصی منو تغییر داده
و به این خاطره ددوست ندارم هیچ کسی عشق رو تجربه کنه دسته خوده ادم هم نیست ولی ....

کاش میشد لیلی و مجنونی نبود ششیرین و فرهادی نبود

اونوقت بود که معنی عشق شیرین تر میشد چون هر کسی به هر کسی که علاقه داشت میرسید و اخرش جدایی و تنهایی نبود !

مرسی از لطفتون

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق مثل ج ی ش کردن تو شلواره
همه متوجه میشن ولی گرماشو خودت احساس میکنی

دختر هالو+پسرهالو=عشق
دختر زرنگ+پسر هالو=ازدواج
پسر زرنگ +دختر زرنگ=دعوا
پسر زرنگ+دختر هالو=...

عشق هایی ماندگار و زبان زد مردم شدن که با جدایی و فراق همراه بودن وگرنه هر کسی به عشق رسیده دم از خیانت و نامردی زده و معشوقی را که تا دیروز زندگی کردن ومرگش برای او بود امروز باعث بدبختی و ...خودش میدونه
بنظر من عشق با فراق آفریده شده.

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق برای هر کسی معنی خودشو داره اگه قرار بود داخل یه چهارچوب خاص باشه که دیگه زود عمره عاشق و عشق بازی تموم میشد

این چیزهایی که گفتم قسمت بد تجربه ی عشق من بوده وگرنه من تو این دوسال انقدر شادی اونقدر اشک هایی که به شوره دیدن همدیگه بوده رختم که نمیدونم به این چی میگن

عشق پایه و اساس ش محبته اگر این مجبت نباشه عشق تبدیل به نفرت میشه
نیاز نیست بلکه به محبت طرفت معتاد میشی که اگه یه روز اون محبت رو احساس نکنی ....

چشمداشت واژه کلمه هر چی ولی چشمداشت من از عشق خوده عشقمه نه چیز ه دیگه

به این مرحله هم رسیدیم بد رفتاری ولی چشای ادم که میگن کور میشه گوشها کر میشه دلیلی میشه برای ندیدن این بد رفتاری های عشق امید وارم بفهمی چی میگم

مایوس نشو،امیدوار باش،تو که عاشقی به عشقت ایمان داشته باش.

ادعا نیست اگه میگید عشق نیست باشه من نمیخوام شما دوستان تائید کنید یا نکنید

اگر جواب تاپیک رو دادم خواستم بگم چیزی جز تنهایی و ناراحتی در عشق نیست همین و خواستم دلیلی بیارم عشق رو نگاه خودم شاید از نگاه شما عشق نباشه !
صبوریم هردومون صبوریم الان نزدیکه دو ساله صبر کردیم ، باز هم قرار صبر کنیم چون میدونیم که خانواده لازمه ی هر زندگی هست و خانواده ها باید پشت ما باشندتا زندگی ما پیشرفت داشته باشه

متاسفانه دخترا خیلی حساس هستند و دوست دارند کوتاه ترین مسیر رو انتخاب کنند هرچند بدترین مسیر باشه
روزهای سخت زندگیم تو همین دوساله بوده و خیلی از اخلاق های شخصی منو تغییر داده
و به این خاطره ددوست ندارم هیچ کسی عشق رو تجربه کنه دسته خوده ادم هم نیست ولی ....

کاش میشد لیلی و مجنونی نبود ششیرین و فرهادی نبود

اونوقت بود که معنی عشق شیرین تر میشد چون هر کسی به هر کسی که علاقه داشت میرسید و اخرش جدایی و تنهایی نبود !

مرسی از لطفتون[/QUOTE]

فکر میکنم از پست من ناراحت شدید.من فقط خواستم از تجربیاتم استفاده کنم و شمارو راهنمایی کنم.واونم صبور بودنه.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

birzamini

عضو جدید
عشق مثل ج ی ش کردن تو شلواره
همه متوجه میشن ولی گرماشو خودت احساس میکنی

دختر هالو+پسرهالو=عشق
دختر زرنگ+پسر هالو=ازدواج
پسر زرنگ +دختر زرنگ=دعوا
پسر زرنگ+دختر هالو=...

عشق هایی ماندگار و زبان زد مردم شدن که با جدایی و فراق همراه بودن وگرنه هر کسی به عشق رسیده دم از خیانت و نامردی زده و معشوقی را که تا دیروز زندگی کردن ومرگش برای او بود امروز باعث بدبختی و ...خودش میدونه
بنظر من عشق با فراق آفریده شده.
عشق با فراق افریده شده !
پس من دیگه نمیخوام عاشق باشم و ای مردم من عاشق نیستم http://www.www.www.iran-eng.ir/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABkAAAASCAIAAAAhTOL3AAAB/0lEQVQ4jYWUsWujUBzHH+8EB0mIKG7B6N+QuYtCuKElcO7dzHDgdbotQ9c0d2uOLlmk3HAitzs5XdCxkMElKfrA6XARhFQ7/MLTapLKd/O9D5/f1x8i1HkMnW+lewYhNNMwzenX1pR1F0zkcFko/P83CGz8556xpmyLCAjiif4S+8sO7vqKX8+ZLBSKSKbJt8MsFIgn/vrKNC8AqCJqRdQ2y5ywgY2LSD7sR2WiHhMrh/0IiKkvuYsad5Y107C7YIpIfn1RgAKHKqKWiQo4sFvPmesr/hLr2xc23w6pEQVBtPHgsB+B2s7tWzfsWZah8yBVxgrchDRZZaxQtcc7xtB5yiKeWH9KQ+eJJxaR3DWqWYlKWf4SUxakHtDQ+dSXYMCTLGgNvgDxxMA+slo5smAPYMbTrFgpIjn1JeKJ4UPtlW9QvkH1mIbORw4H3Vcn1RK12T3MCCA4kG/QsX7oHtS08aCNS9TXFwVeEU+MHK7ZPXjVLISQNWVTX8q3Q7hTxkprV7XxAKQCG5sTtlvWu8rWcyb1pSwU8u2QrgUNgJ6f8MrsNaXeDUif28/i3x+fiCdSYhYKWShA3wD6/Z2Zabgi6gcssFuZvcjhdm6f7s7O7UcOF9j45y2ilZ8dsIWzbtjHO8Zf4ucnHNjYf8Ars2dO2OZOfSDVIl74F16QegPLgg/c6V8qcgAAAABJRU5ErkJggg==

فکر میکنم از پست من ناراحت شدید.من فقط خواستم از تجربیاتم استفاده کنم و شمارو راهنمایی کنم.واونم صبور بودنه.
موفق باشید.

نه ناراحت نشدم دلیلی برای ناراحت شدنه من نیست و از شما واقعا ممنون هستم که به عنوان یه رهگذر (یه دوست) به من راهنمایی و پیشنهاد میدین

و مطمئن باشید همانطور که شما گفتید عمل خواهم کرد و غیره این هم نخواهد بود

مرسی از راهنمایی تون

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق با فراق افریده شده !
پس من دیگه نمیخوام عاشق باشم و ای مردم من عاشق نیستم http://www.www.www.iran-eng.ir/image/png;base64,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

نه ناراحت نشدم دلیلی برای ناراحت شدنه من نیست و از شما واقعا ممنون هستم که به عنوان یه رهگذر (یه دوست) به من راهنمایی و پیشنهاد میدین

و مطمئن باشید همانطور که شما گفتید عمل خواهم کرد و غیره این هم نخواهد بود

مرسی از راهنمایی تون

;););):gol:

polsar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من با این جمله مخالفم که می گن عشق واقعی وجود نداره وجود داره ولی خیلی خیلی کمه . پس بازم میشه امیدوار بود
من تا حالا این احساس رو تجربه نکردم و دوست هم ندارم به این زودی تجربه اش کنم.
همیشه میگن آن چیزی که در مسیر وصال است جالب است نه خود نقطه وصل
پس اگر شیرین و فرهاد به هم می رسیدند کاملا مشخصه که دیگه اون شور و شوق اولیه از بین می رفت . البته به نظر من

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه شیرینو فرهاد به هم نرسیدن ؟

رسیدن ها

آخرش رسیدن

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه جا خوندم شایدم شنیدم
"عشق مثل یه تپه اییه که هر ..ی ازش بالا میره " !!

Saman_88

عضو جدید
بزرگترین سعادتی که تو زندگی داشتم همین تجربه عشق واقعی بود . هرچند بخاطر غرورم خیلی سخت حاضر شدم اعتراف کنم عاشقم ولی وقتی مطمئن شدم به زبون هم اوردم اونم فقط یکبار .

شش ماه طول کشید تا با خودم کنار اومدم و اطمینان پیدا کردم این عشق واقعیه و ربطی به هوی و هوس و خامی های دوران جوونی نداره . عشق واقعی ناب ترین حسیه که در عالم وجود داره . دست خود ادم نیست قلب و مغزت همزمان بهت سیگنالهایی ارسال میکنن که وقتی رمز گشاییشون میکنی میفهمی وجود یک ادم غریبه به اندازه وجود خودت بلکه هم بیشتر از وجود خودت برات ارزش داره . شک و تردید و دو دلی در عشق واقعی جای نداره .

خوشبختانه اونی که عاشقش شدم فردی بسیار منطقی مهربون با گذشت صبور مومن و در یک کلام انسان بود . بین خودمون قوانینی داشتیم که مهمترین اونها احترام گذاشتن به وجود فرد مقابلمون به همون صورتی که هستش . با اینکه اون از یک خانواده بسیار مومن و سنتی و بازاری اصفهانی بود هرگز حتی برای یکبار هم سعی نکرد تغییری در رفتار و وضع ظاهری من بوجود بیاره یا انجام کاری بر خلاف عقایدمو ازم بخواهد . خلاصه اینکه همدیگرو همونطوری که بودیم قبول کردیم و سعی نکردیم مطابق خواسته های خودمون دیگری رو عوض کنیم . با اینکه اختلاف سنی نسبتا زیادی داشتیم ( ده سال از من بزرگتر بود ) همدیگرو خوب درک میکردیم و به عقاید هم احترام میذاشتیم . حتی گاهی اون به شیطنت ها و شلوغ بازی های من کمک هم میکرد و چند بار پا به پای من بعد از شیطنت از صحنه جرم بحالت دو فرار کرد . هیچوقت بین خودمون قرار نذاشتیم نسبت به هم صداقت داشته باشیم چون هر دو می دونستیم صداقت بصورت خودکار باید وجود داشته باشه . احترام همدیگرو در هر حالتی نگه می داشتیم حتی اگر زمانهایی بود که از عصبانیت در حال منفجر شدن بودیم . هرگز حتی برای یک ثانیه فکر نکردم حس اون به من هوی و هوس زودگذره .

خب سرنوشت اینطور رقم خورد که اون خیلی زود از دنیا بره و من مجبور باشم نبودنشو با تمام وجود هر ثانیه و هر لحظه حس کنم . حتی با اینکه دو سه سالی هست از اون دوران میگذره اما هنوز اسمش سر زبونمه . دیگه خانواده و اطرافیانم عادت کردن وقتی میخواهم صداشون کنم گاهی سهوا اسم اونو به زبون میارم
نمیدونم چی بگم
غم بزرگیه !

Saman_88

عضو جدید
نمیدونم عشقی که داشتم واقعی بود یا نه ...
اما ...از این عشق سوختمو خاکستر شدم ...
از خدا میخوام هر جا که هست ،با هر کی که هست ، شاد و سرخوش باشه ...

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم عشقی که داشتم واقعی بود یا نه ...
اما ...از این عشق سوختمو خاکستر شدم ...
از خدا میخوام هر جا که هست ،با هر کی که هست ، شاد و سرخوش باشه ...

بهت تبریک میگم . این حسی که داری قابل ستایشه . حس تعلق خاطری که همراه با عفو و گذشت هستش

donya...

عضو جدید
با تمام وجود حسش کردم و گرانبهاترین تجربه ی زندگیم بود و ایمان دارم اگر این اتفاق نمی افتاد هرگز هرگز عشق واقعی رو درک نمیکردم هرگز........

Setareh_madness

عضو جدید
سلام

می خوام بدونم تا حالا کسی تجربه ی عشق واقعی داشته ؟

حد اقل کسی بوده که نسبت بهتون عشقه واقعی داشته و یا خودتون درگیره یه عشقه واقعی شدین ؟

ویژگی های عشقه واقعی چیه ؟

کیا تجربه داشتن بگن چطور بوده ؟

از خصوصیات و برخورد ها بگین

اینم بگین که اگه عشقی بوده تهش چی شده ؟

من سه ساله دارم عشق رو با عزیزم که عضو باشگاه هم هست تجربه می کنم hamid_madness عزیزم یه مرد واقعیه

Setareh_madness

عضو جدید
به نظر من در ابراز علاقه به پسرا نباید پیش قدم بشی

اگه کسی رو دوست داری باید یه جوری به طرفت بفهمونی ( با نگاه و یا کارایه دیگه )... اگه اونم واقعا به تو حسی داشته باشه هر چند کم میاد سراغت

پسرا یه اخلاقه بدی که دارن اینه که هر چی بیشتر تحویلشون میگیری ازت دور تر میشن

انگاری همیشه دوس دارن تشنه ی محبت بمونن

اینو مطمئنم

پسرا نیاین اعتراض کنین ها

خودتونم میدونین که اینجوریه

همیشه باید تعادل رو رعایت کرد

محبت زیاد آدم ها رو انگار از هم دور میکنه :razz:

نه عزیزم اینطور نیست پسر هم مثل دختر به محبت نیاز داره

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم اینطور نیست پسر هم مثل دختر به محبت نیاز داره

میدونم ستاره جونی

به محبت نیاز داره

اما در حد تعادل

اگه بیش از حد به کسی محبت کنی ( حد اقل محبته از طریق کلام ) ازت دور میشه

سال پایینیمون عاشقه یه دختری بود

بعد با هم دوست شدن

بعد از مدتی هم حدا شدن

بهش گفتم چی شد

تو که عاشق بودی میمردی

برگشته میگه از بس که بهم ابراز علاقه کرد از چشمم افتاد

همش دلم واسه اون زمانی تنگ میشد که من التماسش میکردم ....

ببین تعادل

یعنی اگه پسر 2 بار بهت محبت کرد تو یه بار محبت کن

من بارها از پسرا شنیدم که میگن تا زمانی که جیزیو ندارن خیلی بهش علاقه دارن وقتی به دستش میارن دیگه مثه سابق علاقه ندارن

نمی دونم چرا اینجوریه

من خودم برعکسم

هر چی بیشتر محبت ببینم بیشتر وابسته میشم

اما فکر می کنم پسرا اینطور نیستن

آقا حمید که یه پارچه آقاست حرفی توش نیست

Setareh_madness

عضو جدید
میدونم ستاره جونی

به محبت نیاز داره

اما در حد تعادل

اگه بیش از حد به کسی محبت کنی ( حد اقل محبته از طریق کلام ) ازت دور میشه

سال پایینیمون عاشقه یه دختری بود

بعد با هم دوست شدن

بعد از مدتی هم حدا شدن

بهش گفتم چی شد

تو که عاشق بودی میمردی

برگشته میگه از بس که بهم ابراز علاقه کرد از چشمم افتاد

همش دلم واسه اون زمانی تنگ میشد که من التماسش میکردم ....

ببین تعادل

یعنی اگه پسر 2 بار بهت محبت کرد تو یه بار محبت کن

من بارها از پسرا شنیدم که میگن تا زمانی که جیزیو ندارن خیلی بهش علاقه دارن وقتی به دستش میارن دیگه مثه سابق علاقه ندارن

نمی دونم چرا اینجوریه

من خودم برعکسم

هر چی بیشتر محبت ببینم بیشتر وابسته میشم

اما فکر می کنم پسرا اینطور نیستن

آقا حمید که یه پارچه آقاست حرفی توش نیست
حمید رو میشناسی؟

ما هیچ وقت دوست دختر دوست پسرنبودیم

قبول ارم تعادل رو اگه پسر هم محبت نبینه زده می شه

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رو میشناسی؟

ما هیچ وقت دوست دختر دوست پسرنبودیم

قبول ارم تعادل رو اگه پسر هم محبت نبینه زده می شه

اره باووووووو

حمید از فعال های تالار مواده

هم رشته ایمه

ولی سال پایینی

من یه سال بالاترم

پس خوفه قبول کردی تعادل رو

Setareh_madness

عضو جدید
پس تلفنو اشغال نکن

ول کن اینترنتو مردم کار دارن

اره یگه اینم بدبختی منه فعال شن تو باشگاه کاری نداره که روز اول ثبت نام می کنن روز بعد میشن مدیر من بااین سیستم نفتی یه ده سالی باید بیام تا بشم عضو:))

erfan_22

اخراجی موقت
اره یگه اینم بدبختی منه فعال شن تو باشگاه کاری نداره که روز اول ثبت نام می کنن روز بعد میشن مدیر من بااین سیستم نفتی یه ده سالی باید بیام تا بشم عضو:))

میخواستی سیستمتو ارتقا بدی

یه 3_4 تا کارگر بگیر زغال تو کامپیوترت بریزن

جواب میده

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
سلام

می خوام بدونم تا حالا کسی تجربه ی عشق واقعی داشته ؟

حد اقل کسی بوده که نسبت بهتون عشقه واقعی داشته و یا خودتون درگیره یه عشقه واقعی شدین ؟

ویژگی های عشقه واقعی چیه ؟

کیا تجربه داشتن بگن چطور بوده ؟

از خصوصیات و برخورد ها بگین

اینم بگین که اگه عشقی بوده تهش چی شده ؟

با سپاس از زحمات شما
بله تجربه کردم

سخن انیشتین "" همانقدر که عشق در قلب پر می شود به همان میزان عقل تهی می گردد""

ie222

عضو جدید
سلام
من می خواستم اول بله رو بزنم اما یادم افتاد که واقعی نبوده!
اما قصد دارم یه واقعیشو تجربه کنم
این چند ساله از بس سرم شلوغ بوده و سرگرم درس و کار و...........بوده از عشق و دنیای عاشقان عقب موندم.......به سلامتی هر چی عاشقه تو دنیا...........

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من می خواستم اول بله رو بزنم اما یادم افتاد که واقعی نبوده!
اما قصد دارم یه واقعیشو تجربه کنم
این چند ساله از بس سرم شلوغ بوده و سرگرم درس و کار و...........بوده از عشق و دنیای عاشقان عقب موندم.......به سلامتی هر چی عاشقه تو دنیا...........
خیالی بوده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.