تا حالا خدارو از نزدیک حس کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاکاموز

عضو جدید
تا حالا شده توی شرایطی که شدیدا به کمک خدا نیاز داری اونو نزدیکتر از همیشه کنار خودت احساس کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگار که روبروت نشسته و منتظره ببینه بندش ازش چی میخواد
حستو بگو...
بگو که اون لحظه چه حس قشنگی داشتی...

یاکاموز

عضو جدید
بزارید اولشو خودم شروع کنم
من چند شب پیش نیمه ی شب خدارو درست کنار خودم توی اتاق خودم نزدیکتر از همیشه حس کردم ازش کمک خواستم و چقدر قشنگ با قرآنش کمکم کرد.
داستان اون شب حتی برای خودمم باورش سخته...
واقعا راسته که میگن اگه چیزی رو از ته دلت از خدا بخوای بهت میده و من ازش کمک خواستم و خدا هم کمکم کرد
چند ساله پیش هم همین تجربرو داشتم اصلا فکرشو نمیکردم که دوباره واسم تکرار شه

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
آره خیلی حس کردم کنارمه
خیلی وقتام حس کردم منو به خاطر کارم گذاشته کنار
ولی میدونم اشتباه فکر میکردم
یه روزی از خدا یه چیزی میخواستم که بهم نمیداد ولی یه چیزی تو اعماق دلم میگفت در آینده درست میشه
و حالا......:gol:
یاکاموز خیلی قشنگ میگی خیلی قشنگ

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا همیشه به من نزدیک هست . من و خدا دوستهای صمیمی و جدانشدنی هستیم .

yalda neshin

اخراجی موقت
پس چه جوری
به راحتی
مثل اب خوردن گناه میکنیم؟؟؟؟
در حالی که خودشم گفته من از رگ گردن به شما نزدیک ترم

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا اونقدر به ما نزدیکه که وقتی فکرشو می کنم یه ذره می ترسم که نکنه اشتباهی کرده باشم خدا دیگه دوستم نداشته باشه ولی بعدش می گم اگه دوستمون نداشت اینقدر به ما نزدیگ نبود ...

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره خیلی وقتها احساسش کردم .یه کاری کردم که فکر میکردم دیگه خدارو مثل قبل ندارم اما خدا خیلی مهربونتر از فکر من بود.الا بذکرا.. تطمئن القلوب رو امتحان کنین.

delaram_aramdel

عضو جدید
منم هر وقت که خالصانه از خدا چیزی بخوام حضورش رو در کنارم حس میکنم و اینکه چه قشنگ منو به آرزوم میرسونه
خداجون خیلی دوستت دارم

هستی فرهادی

عضو جدید
يادش بخير...
تابستون پارسال مکه بودم... همه مي گفتن اونجا خدا نزديکتره و بيشتره... من هم با اين ذهنيت رفته بودم اونجا.
ولي ديدم واقعا واقعا اينطوري نيست.
من مواقعي بوده که خدا رو توي اتاقم حس کردم و ميدونستم انگار روبه روم نشسته و به حرفام گوش ميده...
خدا جايي که دل بنده هاش باشه.خدا در روح من دميده پس هميشه توي وجودمه...
خدايا دوستت دارم و به خاطر همه چي ازت ممنونم...

آخرین ویرایش:

neda.j

عضو جدید
بزارید اولشو خودم شروع کنم
من چند شب پیش نیمه ی شب خدارو درست کنار خودم توی اتاق خودم نزدیکتر از همیشه حس کردم ازش کمک خواستم و چقدر قشنگ با قرآنش کمکم کرد.
داستان اون شب حتی برای خودمم باورش سخته...
واقعا راسته که میگن اگه چیزی رو از ته دلت از خدا بخوای بهت میده و من ازش کمک خواستم و خدا هم کمکم کرد
چند ساله پیش هم همین تجربرو داشتم اصلا فکرشو نمیکردم که دوباره واسم تکرار شه

دقیقا میفهمم چی میگی.منم همچین تجربه ای داشتم.تا چند وقت گیج بودم و باورم نمیشد.
این لحظه ها خیلی با ارزشند.

یاکاموز

عضو جدید
از همتون ممنونم که به این تاپیک هم سری زدین:w30:
تو حرفای تک تکتون میشه یه دنیا قشنگی رو دید.
ندا جون راست میگی آدم تا چند وقت گیجه اصلا نمی تونه باور کنه که چی واسش پیش اومده
تو حسرت تکرار دوباره ی اون لحظه ها هستم

بالا