تا دلت بخوااااااااااااد پول
یه بار هم توی مترو یه کابل USB نوکیا افتاده بود رو زمین من گذاشتمش روی صندلی ، هرکی وارد قطار میشد هی می گفت خانم کابلت افتاده روی صندلی ، هی من مجبور می شدم توضیح بدم که مال من نیست و ... خلاصه بعد از 4 باز توضیح دادن دیگه کلافه شدم گذاشتمش توی کیفم
بعدش هم از بس توی کیفم موند تا دوباره گم شد
فکر کنم برگشت پیش صاحابش
حالا زنده ای؟ یا این روحته؟آره.
یه بار یه نون خشکه افتاده بود وسط اتوبان 263 قسمت شده بود.......
تا اومدم همشو ماچ کنم بذارم روی دیوار کنار اتوبان، 6 تا تریلی از روم رد شد،371 فحش ناموسی خوردم،لبم هم تاول زد، خلاصه پشیمون شدم.
کاش اقلا یکی یکی نمیرفتم ماچ کنم بیارم،همه را با خاک انداز میووردم بعد ماچ میکردم
حالا زنده ای؟ یا این روحته؟
تا حالا روح ندیدمبهم میاد که زنده باشم؟
مهرشاد خیلی با حالی خدا تورو از ما نگیرهآره.
تا اومدم همشو ماچ کنم بذارم روی دیوار کنار اتوبان، 6 تا تریلی از روم رد شد،371 فحش ناموسی خوردم،لبم هم تاول زد، خلاصه پشیمون شدم.
کاش اقلا یکی یکی نمیرفتم ماچ کنم بیارم،همه را با خاک انداز میووردم بعد ماچ میکردم
مهرشاد خیلی با حالی خدا تورو از ما نگیره
روح منی مهرشاد بت شکنی مهرشاد
صل علی محمد مهرشاد نبود اسپو آمد
ای مهرشاد بت شکن،بت بزرگو بشکن
آره.
بته بزرگو بشکن....مهرشاد خیلی با حالی خدا تورو از ما نگیره
روح منی مهرشاد بت شکنی مهرشاد
نه بابا این مهرشاد ما رو کشته ..... یعنی ماها الان روحیم....تا حالا روح ندیدم
بشکن دیگه...
پس کلی گانگستر بازی درآوردینمن که به یاد ندارم چیزی برداشته باشم....
اما چند وقت پیشا بابام اومد خونه با یه کیفه مهندسی....
وقتی ازش پرسیدیم این چیه واسمون تعریف کرد که....
داشتم از مترو می اومدم دیدم یه cdفیلمه رو زمین افتاده اومدم برش دارم دیدم همینجوری ورق ریخته تو زمین یکم جلو تر از یه کیف مهندسی.....تازه فهمیدم ماله یه بنده خدایی بوده که ازش زدن اینور اونورو گشتم که ببینم چیز دیگه ای نیست دیدم کارت ملی و گواهینامه اش توی جوبه....خلاصه همه رو برداشتم و اوردم خونه...
مام ورقه ها رو برداشتیم دیدیم همش ماله داستان ها توی رادیوهه....
خلاصه سیم کارتاشو برداشتیم گذاشتیم توی گوشیو دیدیم یهاسم خودمونی بود و بهش زنگ زدیم که اون خانومه خانومش بود .....
و اومد تعریف کرد که قمه گذاشتن زیر گلوشو کیفشو زدن و رفتن پوله آنچنانی هم توش نبوده فکر کنم 150هزار تومان بود ولی خدا رو شکر کاری بهش نداشتن....
آهان راستی بعدا کاشف به عمل اومد که این آقاهه برادره علی عمرانیه....فکر کنم جواد عمرانی بود....
عین علی عمرانی هم بود فقط مو دارش....
مشتولوقه کلی بهت چسبیده هایه روز داشتم تو یه کوچه خاوت راه می رفتم یه گربه نظرم رو به خودش جلب کرد خم شدم باش بازی کنم که دیدم خوابیده رو یه کیف کیف رو برداشتم بی خیال گربه شدم کیف زنانه بود با کلی پول تو کیفش و یه مبایلکلی شکه شده بودم که متوجه شدم موبایل داره زنگ می زنه برداشتم تنها چیزی که فهمیدم گریه زاری یه خانوم بود با گاهی یه فشم وسطش می پروند خلاصه بش جریان رو هر طور بود گفتم قرار شد بیاد به نزدیکترین خیابونی که اونجا بود شانس آوردم شوهرش اومد وگرنه داستان داشتیم با زنه بدشم آقاهه مردونگی کرد منو نا امید نکرد و یه مشتلوق تووووووووووووپ بم داد
آره تجربه خیلی خوبی بود.....پس کلی گانگستر بازی درآوردین
عجب شانسی......یه روز داشتم تو یه کوچه خاوت راه می رفتم یه گربه نظرم رو به خودش جلب کرد خم شدم باش بازی کنم که دیدم خوابیده رو یه کیف کیف رو برداشتم بی خیال گربه شدم کیف زنانه بود با کلی پول تو کیفش و یه مبایلکلی شکه شده بودم که متوجه شدم موبایل داره زنگ می زنه برداشتم تنها چیزی که فهمیدم گریه زاری یه خانوم بود با گاهی یه فشم وسطش می پروند خلاصه بش جریان رو هر طور بود گفتم قرار شد بیاد به نزدیکترین خیابونی که اونجا بود شانس آوردم شوهرش اومد وگرنه داستان داشتیم با زنه بدشم آقاهه مردونگی کرد منو نا امید نکرد و یه مشتلوق تووووووووووووپ بم داد
وای خدایا دل درد گرفتم.مهرشاد خوش به حاله خانومت.پیر نمیشه.آره.