"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

امیدوارم که خوب و خوش و خرم باشید...

میخوام در مورد تالار گیاهان دارویی با شما 2 کلمه حرف بزنم تا بهتر بتونیم از این تالار استفاده کنیم.....
تالار گیاهان دارویی 2 تا زیر تالار داره به این اسامی :
گیاهان دارویی در درمان بیماری ها
کشت و پرورش و فرآوری گیاهان دارویی
تقریبا پارسال بود چون دیدم مطالب مرتبط با پزشکی در این تالار زیاد شده با نظر من این زیر تالار درست شد و تصمیم بر گسترش زیر تالارها بود که یکی دیگه هم با پیگیری مدیرای تالار کشاورزی اضافه شد ... خدا خیرشون بده

ببینید جمله ای از مدیر تالار وزین کشاورزی خدمتتون عرض میکنم :
قال مدیر (ع) : "بخش تحت امر حضرتعالی هنوز به سان جَعد مشکینش پریشان شوری و شیداست!!

خوب دوستان عزیز برای اینکه اینجا از این حالت دربیاد لازم دونستم که هر کسی هر ایده ای داره بیاد بیان کنه و بگه چطوری باشه... بعدش از میان نظرات دوستان عزیز بهترین هارو انتخاب میکینم و بعدش به نظر سنجی میزاریم ببینیم باید چیکار کنیم !!! دوست دارم اینجا بشه تالار کاربر محور
به قول افسون خانم : ابزاری که به هر مدیر و دستیاراش میدن به گونه ای امانت می باشد. پس یعنی میز ریاست به هیچکی وفا نمیکنه.... در نتیجه من میخوام وقتی میخوام این امانتو تحویل بدم ( یا ازم بگیرن

مقدمه چینی فکر کنم زیاد خوب نباشه .... چیکار کنیم برای اینجا ؟!
ضمنا کسانی که گیاهان دارویی خوندن و مدرکشون اینه اعلام کنن.... کسایی که گیاهان دارویی خوندن با توجه تجربیاتشون در جامعه واقعی اونو در جامعه مجازی بکار ببرن.... کسانی که به گیاهان دارویی علاقه دارن بگگن چیکارش کنیم...
شما بگین قبل از اینکه من دست به سیاه و سفید بزنم ؟!
پیشاپیش از نظر همه دوستان گرامی متشکریم...
پیشاپیش از نظر همه دوستان گرامی متشکریم...