بچه ها من می خوام این دو تا قطعه رو رو هم سوار کنم به صورتی که اون نیم استوانه داخل اون شیار سیلندر حرکت کنه . یعنی او نیم استوانه بالا و پایین با او شیار سیلندر بره . من از قید path math استفاده کردم در حالت model کار میکنه ولی وقتی می خوام ازش انیمیشن بگیرم error میده خواهشن کمک کنین . فایلاشم ضمیمه میکنممشاهده پیوست 51910
راستی وقتی از path math استفاده می کنم وقتی یه دور میزنه به چرخشش ادامه نمیده
تو سالید 2011 کشیدم .
اینجا خیلی پیشرفته هست. احتمالا واسه تازه وارد ها جزوه نمیزارید؟
مطمئا با 4 گیگ رم راحت سالید 64 بیت رو میکشه .با سلام خدمت دوستان
من الان سیستمم 64بیت هستش .. به نظرتون سولید 32 یا 64 نصب کنم؟
البته برای نصب 32 ویندوز 32 میریزم..
الان سوالای من اینه که سولید 64بیت رم پیشنهادی 7 به بالا میخواد که رم من 4 هستش برا همین میگم ...
در کل اصلان 32 یا 64...راهنمایی کنید ممنون میشم...![]()
برای این که کرک یا لیسانسشو نصب نمیکنی.آقا سلام عليكم .
من 3 ماه ديگه دارم كه خدمت ( نا ) مقدس سربازيم تمام بشه .
ميخوام ساليد كار كنم .
و ميخوام با نسخه 2006 كار كنم ( خواهشا نگين چرا ميخواي با اين نسخه كار كني . الان ورژن
2009 هم اومده . باشه ؟! )
ساليد 2006 رو كامل نصب ميكنم و لي بعد از نصب وقتي آيكن اصليش رو باز ميكنم اين پيغام
ارور مياد :
![]()
ميشه بگين مشكل از كجاست ؟!
متاسفانه اشتباه خیلیا همینه که فکر میکنند سالید نسخه ساده کتیا ستسلام دوستان
یک سوال داشتم شاید پیش پا افتاده باشه ولی واقعا برام سواله
در مورد نرم افزارهایی که حول «یک» موضوع اند
چرا وقتی مدل پیشرفته تر آن هست اما هنوز هم مدل ساده تر آن طرفدار دارد و آموزش داده می شود؟
نمونه اش همین سالید...مگر نرم افزار کتیا قابلیت های بیشتری نداره؟ پس چرا باید سالید رو بلد باشیم؟
ممنونم
میشه یکم بیشتر توضیح بدین .سلام
من با سالید زیاد کار کردم اما رسم fin روی یک حلقه رو نتونستم انجام بدم اگر کسی بلده لطفا بگه.
با تشکر از همه![]()
سلام
چطوری میشه در سالید ورک فارسی تایپ کرد؟
سلام
چطوری میشه فایل های part سالید ورک 2011 را برای 2008 و 2010 ذخیره کرد؟
با سلام
چطور میتونم با solid انیمیشن بسازم ؟
اگه کسی در مورد نحوه ی انیمیشن سازی با solid چیزی داره و میتونه کمکم کنه لطفا به ایمیل زیر برام ارسال کنه.
با تشکر![]()
طراحی و تحلیل المان محدود با solidworks simulation 2009مهندس حسین اسلامیکتابی برای آموزش بخش cosmos سالید می خواستم
اگه می شناسید معرفی کنید
سپاس
می توانید توسط نرم افزار های فارسی نویس مانند نرم افزار مریم این کار را انجام دهید .
می توانید از پسوندهای igs و step استفاده کنید .
سلام بر دوستان مهندس عزیز
پسوند .sldblk
چگونه باز می شود و اصلاً چه نوع فایلی است؟
ممنون میشم راهنماییم کنینسلام بر دوستان مهندس عزیز
پسوند .sldblk
ممنون میشم راهنماییم کنین
بله. بسته به نوع حرکاتی که انتظار داشته باشید.
می توان در سالید ورکس انیمیشن هایی از نحوه عملکرد داشت باشید .
block file است. و در برگیرنده چیزی است که قبلا ترسیم شده است (متن، علایم و ...) و در نقشه های مختلف به آن نیاز پیدا می شود. توسط دستور import در block می توان آن را به نقشه اضافه کرد.سلام بر دوستان مهندس عزیز
پسوند .sldblk
ممنون میشم راهنماییم کنین
اگه geartrax2010 رو واسه دانلود بزاری خیلی ممنون میشمباسلام بالاخره باکلی سعی و تلاش و بدبختی و حسرت کشیدن چرخدنده های درست و حسابی تونستم انواع GEAR TRAX از 2006تا 2010 رو گیر بیارم سالید من 2008 هستش GEAR TRAX های 2008و2009و2010رو نصب کردم جواب میده . ولی 2007 جواب نداد،بسته به ورژن سالیدتون GEAR TRAX همون ورژن یا بالاتر رو نصب بکنید فقط شرمنده چون از طریق دیال اپ وصل می شم برام مقدور نیست اپلود بزارم براتون ولی سوالاتتون رو بپرسید بزودی روش نصب و کراک کردن GEAR TRAX رو براتون میزارم بعدا هم اپلود خود نرم افزار رو قرار می دم با تشکر از همه دوستان