آموزش حرفه ای و گام به گام نرم افزار قدرتمند Pro/ENGINEER Wildfire 4.0 دانلود رایگان
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]تکنولوژی + قدرت + زیبایی + راحتی و ... با : Pro/ENGINEER Wildfire [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بطور رایگان حرفه ای ترین و پیشرفته ترین نرم افزار مهندسی حرفه ای را فراگیرید [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]آموزش حرفه ای و گام به گام نرم افزار قدرتمند Pro/ENGINEER Wildfire 4.0[/FONT]
کسی براس آموزش مرجع خوبی سراغ داره؟؟؟؟
سلام دوستان
اگر امکانش هست نحوه نصب و اموزش نصب کتیا وررژن 16 را بگویید و کدام ورژن کتیا بهتر میباشد ؟
با تشکر
کتیا p3رو از کجا میشه پیدا کرد؟
همچنین من دنبال ورcatia V5R20هستم. تو ایران اومده؟
با سلام
یه سری فایلهای آموزش کتیا که حیفه از دست بدیشون.
لینک دانلود :
http://www.4shared.com/file/QrhpNWXf/Learning_Catia.html
-----------------------------------------------------------------------------
تحصیلات چیزی است که پس از فراموش کردن آنچه که در مدرسه آموخته برای فرد باقی می ماند. (انیشتین)
سلام دوستان منم ورزن وی5 ار 16 را دارم چطوری می تونم فایلهای ساخته شده با ورزن بالاتر را باز کنم
برش زدن سه بعدی در یک نمای ایزومتریک نقشه از ترفندهایی است که کمتر کسی آن را می داند. این هم روش آن:
در ابتدا باید در نمای جلو یا هر نمای استاندارد دیگری یک breakout view مشابه با آن چیزی که قرار است در حالت سه بعدی برش بخورد ایجاد کنید. سپس روی همان نما، کلید راست ماوس گرفته و در منوی ظاهر شده در بخش breakout گزینه apply breakout to را انتخاب کنید سپس روی نمای سه بعدی کلید کنید. نمای سه بعدی هم برش خواهد خورد. حال می توانید روی نمای اولی راست کلیک کرده و breakout آن را حذف کنید تا به حالت اول آن برگردد.
میخواستم بدونم نرم افزار دیگه ای به غیر Mechanical هست که بتونه از قطعات استاندارد نمای استاندارد بگیره ،همانطور که میدونید قطعات استانداردی مثل بلبرینگ ،فنر یا چرخدنده دارای نحوه نمایش خاص تو یک نقشه طبق استاندارد DIN یا ISO هستند که این مسله تا اونجایی که من اطلاع دارام فقط تو Mechanical رعایت میشه آیا نرم افزار دیگه ای (Catia ,Solidworks ,inventor ,. . . ) این کارو انجام میده؟
اگه از مهندسین کسی میدونه ممنون میشم منو راهنمایی کنه!