شما اول اون تنظیم که گفته بودم رو فعال کن بعد keep link... رو میگم. فعال کنی همه چی درست میشه و اونوقت اسم قید را درج می کند.
آقا اینکارم کردم ولی باز وقتی قطعه رو تغییر میدم دومی تغییر نمی کنه.
خودت یه بار امتحان کن. شاید بفهمی مشکل از کجاست.
شما اول اون تنظیم که گفته بودم رو فعال کن بعد keep link... رو میگم. فعال کنی همه چی درست میشه و اونوقت اسم قید را درج می کند.
کردم و شد.
شما در آن پنجره دومی که باز می شود پس از آنکه نام قید مورد نظر را پیدا کردید، آن را انتخاب و ok کنید.
حدسم این است که شما یک اشتباه لپی مرتکب می شوید!!!
سلامسلام کمک کمک
چجوری میتونم تو کتیا بار متمرکز وارد کنم یعنی روی نقطه
عکس گذاشتم جاشم مشخص کردم
http://www.uplod.ir/download.php?file=932556
آقای غفرانی بدادم برس![]()
یه سوال دیگه
من کتیا v6 نصب کردم ولی چون براساس سیستم plm هست اصلا نمیدونم چجوری باید کارو باهش شروع کنم تو v5 از رو منوی start میرفتیم هر جا که میخواستیم ولی الان از کجا باید مثلا رفت تو محیط sketch یا part
اینم عکس اش
http://www.uplod.ir/download.php?file=84382
اول بگویید هدف از تعریف نقطه جوش چیست؟ اگر تحلیل تنش است نقاط جوش با توجه به اهمیت آنها در تحلیل و نتایج مورد نیاز برای آنها بصورتهای مختلفی شبیه سازی می شوند:
1- اتصال نقطه به نقطه ساده که دو گره مش روی هم می افتند. در این حالت صرفا اتصال جوش مهم است.
2- اتصال گره به گره توسط المان خطی صلب (Rigid Body Link) که جوش بصورت اتصال صلب مدل شده و نیروهای وارد بر آن در خروجی قابل دستیابی است. روش بسیار متداول و ساده برای جایی که تنش جوش اهمیتی ندارد
3- المان تیر یا المان خطی جوش که شبیه حالت بالاست ولی مقطع جوش (قطر ناگت جوش) همراه با خواص آن قابل تعریف است.
4- ترکیب المان solid به عنوان بدنه جوش و المان های صلب برای اتصال آن به المانهای ورق هایی که جوش می شوند که کاملترین و البته پیچیده ترین روش است.
در بخش آنالیز کتیا، حداقل سه حالت اول به راحتی قابل تعریف و بکارگیری است. حالت چهارم را مطمئن نیستم.
اگر تعریف جوش برای تعریف طراحی قطعه و فرآیندهای ساخت است، کتیا قابلت شبیه سازی انواع جوش (خطی، نقطه ای با مقاطع مختلف، کیفیت جوش، قطعات درگیر) را دارد و حتی امکانات فوق العاده ای هم در بکارگیری آنها در تعاریف فرآیند تولید در بخش automotive BIW fastening (اتصالات بدنه خودرو شامل جوش، چسب و ...) و همینطور برای نرم افزار Delmia به منظور مدیریت فرآیند تولید فراهم می کند.
در مورد سوال اول
...........
سه نوع کتیا وجود دارد Catia P1, Catia P2 و Catia P3. هر سه کتیا هستند و از نظر شکل و شمایل تفاوتی ندارند تنها امکانات آنها کم و زیاد است. Catia P1 که ارزان ترین نوع کتیا است بسیاری از بخش ها، دستورات و حتی برخی ویژگیهای بعضی از دستورات را ندارد از اینرو ارزانتر است. Catia P2 در جایگاه بعدی است و Catia P3 کاملترین نوع با تمامی امکانات و دستورات است.
حدس می زنم شما نوع P2 را داشته باشید و یا تنظیمات کتیا را از p3 به p2 تغییر داده باشید (p3 را می توان به شکل p2 و یا p1 محدود کرد اما بر عکس نمی شود)
اگر نوع کتیای شما p3 است و در همان حالت p3 هم قرار دارد اشکال کار در نصب است و یا نوع لیسانس که این آخری در ایران بی معناست چون همه از برنامه شکسته شده استفاده می کنند.
آقا ممنون از راهنماییت.
من الان رفتم تو قسمت تنظیمات کتیام که دیدم روی p2 هستش و بعد اونو به p3 تبدیل کردم و دوباره کتیا رو راه اندازی کردم. ولی فقط یه صفحه خاکستری باز میشه که هیچ کاری نمیشه انجام داد. اشکال از چیه؟ یعنی مال من p2 بوده و نباید اونو به p3 تبدیل میکردم؟