راستش نه توی بحث پیشرفته به هر کی میگفتم تمام این محیط ها رو (ورق کاری-سطوح-مهندسی معکوس-متحرک سازی-بهینه سازی و ...) تدریس می کنند باور نمیکرد یکی بهم گفت که مطمئن باش کامل درس نمیده دیدم راست میگه مثلا یه تمرین میگفت میرفت نیم ساعت دیگه میومد
بله من موندم چه جوری اجازه تدریس و تالیف کتاب به این ها میدن شما کتاب مهندسی معکوس با کتیا مثلث نارنجی رو ببینید تمام تمرین هاش کپی برداری از تمرین های خارجیه تو این سایت iran3ds.ir هستش میتونیسد دانلود کنید این کار یعنی توهین به شعور مخاطب اما خداییش کتاب آقای علیپور حقیقی کامله و تجارب شخصی خودشونه حتی تو دانشگاه هم تدریس کردند
ایشون خودش شرکت ابعاد برداری با اسکنر نوری داره پس در نتیجه منطق میگه که باید با کتیا روی فایل های ابعاد برداری شده کار کنه ضمنا توضیحات دستوراتش جز به جز گفته شده من تا حالا فیلم یوتیوب ندیدم که بیاد ابزار ها رو اینجوری توضیح بده پی دی اف هم ندیدم فقط هلپ خود نرم افزار خوب توضیح داده اگر هم آقای علیپور از رو هلپ نرم افزار کتابش رو نوشته بارک الله به حوصله اش
سلامسلام
تو اسمبلی میشه تمام صفحات مختصات رو یکجا مخفی کرد؟ یا باس تو پارتها اینکار رو بکنیم؟ ممنون
سلام... خو چرا اینجا میگردین؟؟؟ تو گوگل یه سرچ بزنید بسی نمونه ها میاد!سلام یه نقشه از یک قطعه میخوام که کاملا مهندسی باشه نقشش (صافی سطح و تلرانس و ...) و اضافه تراش براش طبق اصول مهندسی رعایت شده باشه
نه ببینید یه طرح مونتاژ بم دادن که حدود 30 تا قطعه داره. صفحات مختصات همشون هم پیداس و مونتاز شلوغه. میخاستم صفحات همه رو یکجا مخفی کنم خلوت شه. میشه؟سلام
بستگی به شیوه ی اسمبل کردن قطعاتتون داره که مثلا از یه قطعه چند بار استفاده کرده باشین
در کل بعضا گاهی لازمه برای ایجاد قیود از صفحه ها استفاده کرد
خب راستش من تا حالا به این قضیه برخورد نکردم اما احتمالا با باز کردن زیر شاخه های نمودار درختی راحت این کار رو بشه انجام داد اما به صورت تک تکنه ببینید یه طرح مونتاژ بم دادن که حدود 30 تا قطعه داره. صفحات مختصات همشون هم پیداس و مونتاز شلوغه. میخاستم صفحات همه رو یکجا مخفی کنم خلوت شه. میشه؟
گشتم چیزی که اضافه تراش داشته باشه پیدا نکردم (کلمه ای که باید سرچ کنم رو بگید شاید من دارم اشتباه سرچ میکنم)سلام... خو چرا اینجا میگردین؟؟؟ تو گوگل یه سرچ بزنید بسی نمونه ها میاد!
من برای این کار میام اول با دبل کلیک کردن روی گزینه شو و هاید این گزینه رو فعال میکنم بعد با موس روی مرکز قطعه (همون صفحات کاری )زوم میکنم و با انتخاب صفحات یکجا اون صفحات رو مخفی میکنم (توجه داشته باشید اگه قطعه ای تو کادر کشیده شده برای انتخاب صفحات قرار نگیره اون قطعه مخفی نمیشه - نصف اون قطعه تو کادر قرار بگیره هم مخفی نمیشه)برای 30 تا قطعه حدود 3 تا 4 دقیقه زمان میخوادنه ببینید یه طرح مونتاژ بم دادن که حدود 30 تا قطعه داره. صفحات مختصات همشون هم پیداس و مونتاز شلوغه. میخاستم صفحات همه رو یکجا مخفی کنم خلوت شه. میشه؟
سلام
تو اسمبلی میشه تمام صفحات مختصات رو یکجا مخفی کرد؟ یا باس تو پارتها اینکار رو بکنیم؟ ممنون
احسنت بسیار عالی بود ممنونمCtrl-F گزینه Part Design در بخش Type زیر workbench، گزینه plane در بخش type، گزینه Visible در بخش Visibility سپس نشانه جستجو (دوربین)، سپس گزینه select سپس دستور hide/show از نوار پایین کتیا.
سلام
با سلام خدمت تمامی مهندسین گرامی و عرض وقت بخیر
بنده catia v5-6 r2013 رو نصب کردم. تمام مراحل رو درست اجرا کردم. ویندوز 8.1 دارم. قبلا کار میکردم. بعد از اینکه آباکوس رو نصب کردم متاسفانه کتیا کاملا از کار افتادش. بعدش نتونستم کاری کنم، تمام ویندوز رو از اول نصب کردم. یعنی تمام فایل ها رو خالی کردم دوباره ویندوز نصب کردم و دوباره کار نکردش. الان هم که میخوام Dassault system prerequistics x86-x64 رو uninstall کنم متاسفانه نمیشه. دوستان اگر کسی به این مشکل خورده کمک کنه ممنون میشم.
اقا سلام یه برانکارد از جنس پلاستیک داریم طراحی میکنیم اما نمیدونم جنسشو چی بدم.
کسی میتونه چنتا پلاستیک محکم و سبک معرفی کنه؟
قطعات لوله ای هستند
ممنون
carbon fiber می تواند گزینه خوبی باشد. لوله آماده از این جنس احتمالا در بازار موجود است البته در غیر اینصورت خودتان هم می توانید ورقه های فیبر کربن را خریداری و روی قالب استوانه ای بصورت چند لایه همراه با چسب اپوکسی بپیچید. قسمت مشکل کار پخت قطعه است که برای آن نیاز به اتاق پخت دارید.
البته این روش گران قیمت است.