کارهاتون خیلی خوب شده دوست عزیز . کار داخلی ندارید؟
http://upload.arcdownload.ir/uploads/14254683511.jpg
کار مکس و ویری و فتوشاپ
یه کافه سنتی تو یه زیرزمین به ارتفاع 2 متر؟ کارفرما میخواست همه دیوارا سنگ باشه به خاطر رطوبت محیط.. در ضمن یه شبه میخواست کارو تحویل بگیره من صبحش بهش رسوندم پولشو بهم نداد.. هنوز که هنوزه دارم نفرینش میکنم.. الهی بچش معلول به دنیا بیاد که به من جوون اینطوری ظلم نکنن.. بگذریم.. حالا خوب شده بوده؟
مشاهده پیوست 234234
باشه ولش کن دیگه بهش فکر نمیکنم ممنوناینو خیلی دوست دارممممم..
اینطوری نگین انرژی منفیش به خودتون برمییگرده و جز اعصاب خوردی هیچی نداره براتوون..آره خووب شده کارتون ولی طرفتونو بسپارید به خدا فقط همین
بله حق با شماست و من الان میرم اون قسمتش رو حذف میکنم.. خیلی دلم پر بود ببخشید : (سلام دوست عزیز کارات خوب بود تا حدودی افرین
ولی اینکه پولتو نداد کارفرما دلیل نمیشه بیای اینجا و نفرین کنی و بگی بچش معلول بدنیا بیاد ؟؟؟؟ این درسته بنظرت ؟
خیلی زشته واسه کسی همچین حرفی رو زدن
کسی که کاری رو میگیره انجام بده به خودش 100 درصد بستگی داره که بتونه حقشو بگیره یا نتونه
همیشه قبل کار کردن 50 درصد هزینه رو نقدا بگیر و بعد شرو کن که اینجوری ختم نشه کارت به نفرین و دعای بد خوندن برای مردم
موفق باشی
اتفاقا توی یه رندری. Adaptive گذاشتم بدتر شد لبه ها.البته همه جا نه.یه جاهایی نمیدونم چرا اینجوری میشه پیکسل های سفیدتو کار تیره میاد .انن کارم میذارم ببینینخوبه افرین
تنظیمات و سعی کن با adabtive بگیری رندراتو بهتره لبه هارو نرم میندازه
آقا ما هر کار کردیم نشد حذفش کنیم راهی داره؟ یه ویرایش پست داشت قبلن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
![]() |
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |