تاپیک مخصوص نمونه کارهای شما

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
VIVALDI wall clock
Design by:S.Yahyaie
Photo by:Rahmani
Laser cutt: Padidehshop.com

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
دوستی به من میگفت شما معماری خوندی چطور شد طراح ساعت و شمعدون و از اینجور چیزا شدی؟ علاقه حد و مرزی نمیشناسه. مهمترین وجهش اینه که بی اندازه من رو راضی میکنه. و از دیدن کارهام بعد از تولید خوشحال میشم. مهم نیست چه کاری میکنید مهم اینه که از کاری که میکنید خودتون و دیگران لذت ببرند.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
وای خیلی خوبن من نمیدونستم خودتون اینارو طراحی میکنید،آفرررین و احسنت بر شمااا....

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بله مسابقه طراحی یک مرکز توریستی در اقلیم کوهستانی شهمیرزاد. کارفرما بدلیل زندگی در خارج از کشور، علاقه زیادی به انرژی های پاک داشت. به همین خاطر در طراحی بام از سقف پروانه ای استفاده کردم برای جایگذاری پانل های خورشیدی. هر کدام از واحد ها علاوه بر تامین برق 2 واحد، 3 کیلو وات برق مازاد تولید میکنند بعبارتی 24 کیلو وات میتواند به شرکت برق منطقه شهمیرزاد فروخته شود. امکانات مجتمع: رستوران- فسدفود- باشگاه بولینگ و بیلیارد- بازی های کامپیوتری- استخر- سونا- سالن ماساژ و... است.
متاسفانه چون از برگذاری این مسابقه دیر مطلع شدم فقط 4 روز به تحویل پروژه شروع بکار کردم اگر فرصت بیشتری داشتم قطعاً کاره بهتری تحویل داده میشد. اما خوشبختانه طرح مقام اول رو کسب کرد.

برای کسب مقام اول بهتون تبریک میگم ،انشا... همیشه موفق باشید:gol:
چقدر از اقلیمش شناخت داشتید؟و اینکه ادرس سایتش دقیقا کجاست؟

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
برای کسب مقام اول بهتون تبریک میگم ،انشا... همیشه موفق باشید:gol:
چقدر از اقلیمش شناخت داشتید؟و اینکه ادرس سایتش دقیقا کجاست؟

اقلیم شهمیزاد (برّی-کوهستانی) هست پیدا کردن گلباد این اقلیم کمی وقتم رو گرفت اما خدا رو شکر نتیجه کار خوب از آب دراومد. اگر از سمت شهمیرزاد به سمت منطقه ییلاقی پرور برید بعد از 2 کیلومتر میتونید سایت رو مشاهده کنید که روی دامنه یک تپه واقع شده.

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
وای خیلی خوبن من نمیدونستم خودتون اینارو طراحی میکنید،آفرررین و احسنت بر شمااا....

ممنون دوست عزیز شما لطف دارید متاسفانه بسیاری از طرح ها رو به دلیل انتظار در سازمان ثبت مالکیت های صنعتی نمیتونم روی اینترنت نشر بدم. تنها کارهائی که اونجا به ثبت رسیدند رو میتونم روی نت قرار بدم. به مرور زمان بقیه کارهام رو هم تو همین پیج میگذارم. برای دیدن کل کارها هم میتونید به این سایت مراجعه کنید. padidehshop.com
بازم از لطفتون ممنونم.

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
دوست عزیز کارهاتون زیباس خسته نباشید
ممنون میشم در مورد کانسپت کارهاتون هم توضیح بدید

اسم کارها و ماهیت زمان بیشتر در طراحی مد نظرم هست سعی میکنم روی اسم بیشتر تمرکز کنم. علی الخصوص در طراحی ساعت. در طراحی استیکر کمتر اما در ساعت نیاز دارم خیلی از موارد رو بررسی کنم. متاسفانه رفرنس مناسبی هیچ جائی پیدا نکردم. مجبور بودم فقط با مشورت با عزیزانی که در کار برش لیزر مهارت دارند و خلاقیت در طرح ایده جلو برم. خدا رو شکر تا به الان فروش کارهام خوب بوده فکر نمیکردم زیاد مورد توجه قرار بگیره اولین باره در ایران روی طراحی ساعت دیواری کار میشه به همین خاطر خیلی استرس داشتم اما تا به الان خوب جواب داده. الان هم تمام وقتم رو روی ساعت های پاندولدار دکوراتیو گذاشتم به زودی نمونه های اون رو روی همین پیج میگذارم.