elham2013
عضو جدید
کلا بلد نیستم بکشم!!!چه زمینه ای کمک می خواید؟
کلا بلد نیستم بکشم!!!چه زمینه ای کمک می خواید؟
سلام . می خواستم بدونم که آیا میشه که باند های ضبط رو مستقیما بدون خود ضبط به جای اسپیکر به کامپیوتر وصل کرد؟ در واقع منظورم اینه که چه رابطی میشه برای اتصال باند ها به کامپیوتر درست کرد.ممنونم
ساخت فیلتر بالا گذر و پایین گذر مرتبه پنجم
سلام دوستان
من یه پروژه ی آز دارم که باید فیلتر بالا گذر و پایین گذر مرتبه پنجم ، بسازم.
میخواستم بدونم شماتیک مدارهاش به چه صورته و مقادیر المان هاش چقدر باشه ؟؟
محاسبه پهنای باند
سلام مهندسای گل خسته نباشید خواهش میکنک کمکم کنید:خواستم ببینم پهنای باند کلا چی هست؟نحوه محسبه اش در مدارات مختلف خصوصا مدارات دارای پل وتستون چطوره؟
.ی سوال دیگه ام داشتم : چطور میشه نویز رو در مغناطیس سنج های رزونانسی پیزورسستیو حذف کرد؟ خواهش میکنم کمکم کنید
این ولتاژ رو خودتون با توجه به کاربرد مدار باید تعیین کنید.مقدار استاندارد نمی شه واسش تعیین کرد.سلام. خسته نباشید. یه سوال در زمینه ی تکنیک پالس داشتم که جوابش برام بسیار بسیار مهمه. در مدار نوسانساز با تاخیر که گیت های 74hc14 اشمیت تریگر آن با منبع Vcc 5 ولت تغذیه می شوند، با توچه به نوع گیت، مقدار Vth و Vtl این گیت را چه مقداری باید در نظر بگیریم. داخل دیتاشیت 7414 هرچقد گشتم، مقادیر این ولتاژها رو نتونستم پیدا کنم. لطفا راهنماییم کنید، خیلی جوابش مهمه برام. ممنون
میلاد
سلام دوست من.
شماتیک مدار رو خودت با توجه به امکانات آزمایشگاه پبدا کنی که در این مورد پیشنهاد می کنم به کتاب های فیلتر و سنتز مدار مراجعه کنی.
و اما مقادیر المان ها با توجه به فرکانس قطع و اورشوت و بهره تعیین می شن که پروژه شما همینه خودت باید حسابش کنی. ولی اگر منظورت فرمول هاش است، فرمول ها از تابع تبدیل مدار بدست میان.
ممنون از راهنماییتون
من باید این مدار رو با آپ امپ و مقاومت و خازن بسازم .
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ شماتیک مرتبه پنجمش چطوریه؟
با سلم من مدار یه دیمر دی سی میخام که بتونه 12 ولتو با یه ولوم کم کنه یعنی بره زیر 12 و بیاد تا12 البته با یه ولوم ولی تا 15 امپر تحمل داشته باشه؟
سلام یک سوال ساده :
فقط قسمت ریاضیش مشکل دارم. جزوه ی حل شده ی استادمه این سوالشه:
(میدونم نقاشیم افتضاحه)
اینم جایی که مشکل دارم:
نوشته VGS = 5 - ID این درست.
بعد با استفاده از فرمول IDss یه معادله ی درجه 2 بدست آورده که عکسش اینجاست:
و من پایه ام از ریاضی ضعیفه نمیدونم این 12 از کجا اومده؟
اگر اتحاد باشه که میشه 8
x همون مجهول یا ID هست.
سلام
بله .....
ID=X
ID=K(VGS-VT)^2
ID=.25(5-ID-1)^2
ID=0.25(16-8ID+ID^2)1
4ID=16-8ID+ID^2
16-12ID+ID^2=0
با سلام
از دوستان کسی از روش ساخت 7 segment یا LEd display اطلاعی داره؟ میشه راهنماییم کنید.
سلام من پروژه کسینوس فی متر با امکان اندازه گیری سلف و خازن را انتخاب کردم ولی چندتا مشکل دارم یکی اینکه چطور باید باهاش کسینوس فی مثلا یه موتور رو اندازه گرفت دوم اینکه چطور پس فاز یا پیش فاز بودنو مشخص کنم پروژه من با استفاده از زمان گذر از صفر دو موج جریان و ولتاژ کار میکنه. چطور باید از یه مصرف کننده این دو موج رو بهش بدیم؟ تورو خدا کمک کنید بدبخت شدم!!!
فکر میکنم بهتر از قطعات صنعتی مثل تریستور ها و دیاک یا ترایاک استفاده کنید . هم جای کمتری می گیره هم مصرف انرژیش کمتره هم صدا نداره و دقت و سرعتشش هم بالاست . مثلا میتونی خروجی های avr رو به قطعات صنعتی وصل کنی . و با یه پالس مناسب فعالشون کنی . ( البته برای این گفتم قطعات الکترونیک صنعتی چون جریانت بالاست )با سلام و عرض خسته نباشید .
من به وسیله ی یک میکرو می خواهم 30 عدد موتور 12 ولت دی سی با 750 میلی آمپر و 7 وات توان را به سرعت قطع و وصل کنم .
جهت و فرکانس و ... برایم مهم نیست
به علت سرعت کار و نویز و ... نیاز دارم که حتماً از ترانزیستور و بدون رله استفاده کنم .
می تونین کمکم کنین که از چه ترانزیستوری و چه جوری برای قطع و وصلشون استفاده کنم ؟
خیلی ممنونم ازتون