سلامعملکرد جدول درستی مدار تفریق کننده کامل را میشه لطف کنید توضیح دهید
سلام
در کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو هست
اگر کتاب را ندارین بگین تا براتون بزارم
موفق باشید
ممنون میشم
لطف می کنید
سلام دوستان من ميخواستم دستگاهي بسازم كه با فشار دادن كليد هاي مختلف پيغام هاي صوتي مختلفي رو پخش كنه لطفا كمكم كنيد چطور شروع كنم.
با تشكر
ممنون مثلن ميخوام وقتي يه دكمه رو فشار ميدي بگه كلروپلاست كه يه اسم تو زيسته بازم اگه چك كنيد ممنون ميشم.در مورد اینکه با زدن دکمه ها مختلف آهنگ های مختلفی پخش بشه، نوشتن برنامش با میکرو کاری نداره، ولی اینکه یه پیغتم خاص پخش بشه باید چک کنم ببینم با میکرو چه سیستمهای صوتی رو میشه فعال کرد.
با یک آی سی ضبط صدا می تونیدممنون مثلن ميخوام وقتي يه دكمه رو فشار ميدي بگه كلروپلاست كه يه اسم تو زيسته بازم اگه چك كنيد ممنون ميشم.
دوست عزیز
رله کار قطع و وصل رو برات انجام میده ولی برای اینکار چند راه پیش روت هست:
1- استفاده از سیستمهای کنترل قدیمی و استفاده از تایمر + رله و کنتاکت
2- استفاده از میکرو کنترلر + رله کنتاکت
3- و در صورتی که محیط کاملاً صنعتی هست استفاده از PLC های کوچک
شما قبلش باید بگین چقدر می خواهید هزینه کنید و در ضمن شرایط محیطی به چه صورتی هست.
البته ظاهر عمر نشون میده گزینه دوم بهترین برای شما هست.
با سلام
... برای نظم هر چه بیشتر تالار ، از این به بعد سوالات خود را تنها در این تاپیک بیان نمائید .
متشکرم .
سلام. من جزوه الکترونیک1 ومدار 2 میخوام !!!! ممنان میباشم!اگه بخوای پمپ کولر رو کنترل کنی تنها نیاز به میکرو ورله داری که فکر نکنم ماکزیم 10 هزار تومن هم هزینه ات بشه. بهترین راه استفاده از میکرو کنترلر است.
با سلام
... برای نظم هر چه بیشتر تالار ، از این به بعد سوالات خود را تنها در این تاپیک بیان نمائید .
متشکرم .
سلامسلام فازهای منبع 3فاز همیشه 0 و120و 240 هست ؟و چرا؟
در قسمت جزوات ین جزوه ها وجود دارن با یه جست و جوی ساده می تونید پیدا کنیدسلام. من جزوه الکترونیک1 ومدار 2 میخوام !!!! ممنان میباشم!
بله در حدود 20 دكمه كمي هم بلدم اگه شمه هم كمي راهنماي كنيد درست ميشه.با یک آی سی ضبط صدا می تونید
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید
ولی اگر آشنایی با برنامه نویسی میکرو ندارین وقت و هزینه ای که بخواید صرف یادگیری و ساختش کنید فکر کنم به صرف باشه بیرون براتون بسازن
دقیقا این دستگاه چند تا دکمه می خواید داشته باشه و فقط می خواین یه اسم را بگه ؟
مثلا 100 تا دکمه برای گفتن صدتا اسم ؟
همچین چیزی منظورتون هست ؟
لینکی که بهتون دادم را مطالعه کردین ؟بله در حدود 20 دكمه كمي هم بلدم اگه شمه هم كمي راهنماي كنيد درست ميشه.
بسيار ممنون.
جزوه الکترونیک نیاز دارم کسی میتونه کمک کنه
با سلامی ک جزوه الکترونیک که کامل وخوب باشه (1و2)نیازدارم از دوستان کسی داره
سلام
من هنوز دانشگاه نرفتم ولی میخوام در یک طرحی که دارم یک سنسور lm35 را به یک سیستم هشدار دهنده وصل کنم تا در صورتی که دمای جسم موردنظر کاهش یافت هشدار دهد .
خواهش میکنم کمکم کنید.
سلام دوست عزیزسلام
میشه بهم بگید که چطور میتونم یک سنسور ml35 رو به یک سیستم هشداردهنده وصل کنم؟
با سلام دوست عزیزسلام استاد ما در درس بررسي سيستم هاي قدرت يك پروژه به ما داده كه بر اساس حل يكي از مثال هاي كتاب (hadi saadat ص 383 )نمايش تك خطي يك سيستم قدرت ساده با 5 شين را نشان ميدهد . ژنراتور ها به شين هاي 1 و2 و3 متصل هستند. شين 1و با ولتاژ pu 0>1.06 به عنوان شين مرجع در نظر گرفته شده است اندازه ولتاژ و توليد توان حقيقي در شين هاي 2و 3 به ترتيب 1.045 و 40و1.030 و 30 مي باشد
مقادير mw و m var بار بر روي شكل نشان داده شده اند . امژدانس هاي خط و نصف سوبستانسهاي خازني خط بر حسب pu در مبناي 100 mva مي باشند . پاسخ پخش بار را خواسته و با استفاده از برنامه bloss ضرايب تلفات را بر حسب pu محاسبه كنيد
براي حل اين مثال از برنامه متلب به شكل زير استفاده كرده مي شه توضيح بدين سوال هاي اين جوري را چجوري بايد حل كرد
>> clear
>> busdata=100; accuracy=0.0001; maxiter=10;
>> %bus
>> % No
>> busdata=[1 1 1.06 0.0 0 0 0 0 10 50 0;2 2 1.045 0.0 20 10 40 30 10 50 0;...
3 2 1.03 0.0 20 15 30 10 10 40 0;4 0 1.00 0.0 50 30 0 0 0 0 0;...
5 0 1.00 0.0 60 40 0 0 0 0 0];
>> % b
>> % n1
>> linedata=[1 2 0.02 0.06 0.030 1; 1 3 0.08 0.24 0.025 1; 2 3 0.06 0.18 0.020 1;...
2 4 0.06 0.18 0.020 1; 2 5 0.04 0.12 0.015 1; 3 4 0.01 0.03 0.010 1;...
4 5 0.08 0.24 0.025 1];
>> lfybus
>> ifnewton
>> busout
>> blossدر اخر يك سري نتايجي بدست امده كه ما نمي دانيم چطور
البته که نه.هیچ اجباری چون آی سی های وجود داره که به جا یکی 4تا opamp توشه و مشخصه های خیلی بهتری دارند.اتفاقا واسه کارهای تعطیل آزمایشگاهی از 741 استفاده می کنن.ایا اجباری روی استفاده از 741 وجود داره؟
اگه نه میتونی یه opamp دیگه انتخاب کنی
سلام دوست من.واسه این کاربهترین راه اینه که از یک میکروکنترلر یا مبدل آنالوگ به دیجیتال استفاده کنی.چون خروجی سنسور دمات آنالوگ هستش و تو اگه سیستم هشدار دهندت با سیگنال دیجیتال کار کنه باید از اون دو تا ic بهره ببری.اما با میکرو انجام بده.چون مدار انعطاف پذیر تر می شه و راحت با زبان c می تونی هر چی ازش می خواهی رو عملی کنی.سلام
من میخوام یک سنسور lm35 را به یک سیستم هشداردهنده وصل کنم
میشه لطفا کمکم کنید.
سرچ كرديم نبود ولي توي كتاب اين جملات به كار رفته است. به ما گفتن اين مسله را مي توان با استفاده از سيمولينك حل كرد ولي ما اشنايي با سيمولينك نداريم لطف كنيد اگر مطلبي يا كتابي در اين زمينه داريد به ما معرفي كنيد. يا لينكش را برايمان در سايت قرار دهيد.با سلام دوست عزیز
دقیقا متوجه نشدم که آیا شما این برنامه را هم متوجه شدید یا نه !
اما اگر در این برنامه مشکل دارین ساده ترین کار استفاده از help متلب هست
تا قبل از 4 خط اول که تعریف متغیر ها و بردار ها هست
کافیه 4 دستور آخر را به صورت جداگانه در help متلب سرج کنید برای هر دستور خود متلب مثال های زیادی زده که بهترین جواب برای شما هستند و به راحتی می تونید برنامه را متوجه بشید
موفق باشید