تاپیک سوالات الکترونیکی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maverick

عضو جدید
با سلام
خیلی خیلی ممنون از توضیحاتتون.کاتالوگشا خوندم.یعنی با زیاد کردن دور سیم پیچ حساس تر میشه؟ 3177 رو نوشته لچ هست. فرق لچ با غیر لچ چیه؟چرا 3505 مناسب تره؟

سلام :smile:

بله ، با زیاد کردن دور سیم پیج میدان مغناطیسی ایجاد شده قوی تر میشه و راحتر توسط سنسور هال اندازه گیری میشه ، اما لچ یعنی اینکه مقدار قبلی خودش رو نگه میداره و این اصلاٌ برای باقی موندن در حالت قبلی )سنسوری که باید مرتباٌ حریان رو سنس کنه اصلاٌ مناسب نیست . دوم اینکه خروجی 3177 - 18 ولته و تغذیه اش هم بیشتره در صورتی که حروجی 3505 بین 4.5 الی 6.5 ولته که اولاٌ بایاسش راحتره دوماٌ راحتر میتونی به ای تو دی بدی ( اگه بخوای از ای تو دی استفاده کنی )

شاد باشی

pow_eng

عضو جدید
سلام :smile:

بله ، با زیاد کردن دور سیم پیج میدان مغناطیسی ایجاد شده قوی تر میشه و راحتر توسط سنسور هال اندازه گیری میشه ، اما لچ یعنی اینکه مقدار قبلی خودش رو نگه میداره و این اصلاٌ برای باقی موندن در حالت قبلی )سنسوری که باید مرتباٌ حریان رو سنس کنه اصلاٌ مناسب نیست . دوم اینکه خروجی 3177 - 18 ولته و تغذیه اش هم بیشتره در صورتی که حروجی 3505 بین 4.5 الی 6.5 ولته که اولاٌ بایاسش راحتره دوماٌ راحتر میتونی به ای تو دی بدی ( اگه بخوای از ای تو دی استفاده کنی )

شاد باشی

موافقم با اینکه باقی موندن در حالت قبلی برای سنسوری که باید مرتباٌ حریان رو سنس کنه اصلاٌ مناسب نیست ولی پس این خاصیت سنسور(لچ) به چه درد می خوره؟

maverick

عضو جدید
موافقم با اینکه باقی موندن در حالت قبلی برای سنسوری که باید مرتباٌ حریان رو سنس کنه اصلاٌ مناسب نیست ولی پس این خاصیت سنسور(لچ) به چه درد می خوره؟

با سلام :smile:

به خیلی درد ها میخوره ، مثلاٌ وقتی شما نخوای از ای تو دی استفاده کنی و بخوای فقط تغییر حالت رو سنس کنی ،لچ بهت این امکان و فرصت رو میده . ( برخلاف سنسور غیر لچ که خروجی بصورت پیوسته تغییر میکنه )

شاد باشی

paniz_s

عضو جدید
سلام.
كسی هست كه بتونه تو تحليل مدار با HSPICE من رو راهنمایی‌ كنه.
من ميخوام يه مدار AND دو ورودي رو براي حداقل كردن توان و تاخير ترانزيستورها تحليل كنم.
لطفا من رو راهنمايی كنيد.
ممنون.

pow_eng

عضو جدید
سنسور هال همونطور که میدونی برای اندازه گیری شعاع مغناطیسی بکار میره ، اطراف هر سیم حاوی جریان هم فلو داریم پس میشه با اثر هال این فلو را انذازه گیری کرد ، ولتاژ خروجی سنسور هال هم بسته به این جریان عبوری تغییر میکنه . برای اندازه گیری جریان با سنسور هال باید یه هسته فریت دایره شکل بخری از بازار - کوچیکش 500 - 600 تومن میشه - و با اره آهن بر روی اون برشی ایجاد میکنی که بتونی سنسور رو توش قرار بدی بعد سنسور رو با چسب سنگ توی هسته محکم میکنی و روی هسته رو هم سیم چند دور سیم میپیجی و جریانی رو که میخوای اندازه بگیری از سییم پیچ هسته عبور میدی و خروجی سنسور هال رو اندازه میگیری ، حساسیت سنسور رو میتونی با کم و زیاد کردن سیم پیچ رو هسته تغییر بدی ، این سنسور برای اندازه گیری اتصال باز یا بسته فوق العاد دقیق عمل میکنه !

اما این دوتا سنسوری که گفتی فرق چندانی با هم ندارن جز اینکه ولتاژشون با هم فرق میکنه و 3177 دقیق تره اما برای کاری که میخوای بکنی 3503 خیلی مناسب تره

هسته رو اینجوری بپیج ( توضیحات بیشتر تو دیتا شیت ای سی هست )

با سلام

توی کاتالوگ 3503 نوشته (mV/G 1.3=تغییرات ولتاژخروجی).برای محاسبه جریان باید یه رابطه ای هم بین آمپر و گوس داشته باشیم.رابطه بین آمپرو گوس چیه؟

maverick

عضو جدید
ا سلام

توی کاتالوگ 3503 نوشته (mV/G 1.3=تغییرات ولتاژخروجی).برای محاسبه جریان باید یه رابطه ای هم بین آمپر و گوس داشته باشیم.رابطه بین آمپرو گوس چیه؟

یه رابطه ای هست ، تو درس ماشین باید دنبالش بگردی (تو درس الکترومغناطیس هم اخراش رو بگردی پیداش میکنی - بخش قانون آمپر رو میگم )

راستی دوست عزیز چرا اینقدر سخت به قضیه نگاه میکنی !؟ ببین شما میخوای جریان رو سنس کنی . برای اینکار سنسور رو بایاس کن حالا اگه بخوای اتصال کوتاه رو تست کنی معمولاٌ ماگزیمیم ولتاژ رو رو پایه خروجی داری برای اتصال باز هم حد پایین ولتاژ رو داری ، برای اندازه گیری جریان هم که ولتاژ خروجی رو پایه خروجی سنسور با تغییر جریان تغییر میکنه ، کافیه ولتاژ خروجی رو مستقیماٌ بدی به A/Dیه میکروی PIC یا با یه مقاومت موازی کنی و بدی به A/D یه میکروی AVR یا بدی به یه آی سی A/D و بعدش از 8051 استفاده کنی ، بقیه قضیه نرم افزاریه ، برای اینکه چند آمپر رو داری سنس میکنی من شخصاٌ از جدول لوکاپ استفاده میکنم ، البته اگه از اون سنسور 14 تومنی که گفتم استفاده می کردی میتونستی با تنظیم افست ، جریان سنس شده رو خروجی رو با ولتاژ خروجی تا حد زیادی مچ کنی و دردسر برنامه نویسی هم کمتر می شد البته اینجا هم میشه البته اینکار رو کرد ولی یکم دردسرش زیادتره ...

به این روش نیازی به محاسبه شار و جریان القایی و از این جور مسایل نداری ;)

شاد باشی

pow_eng

عضو جدید
برو سلف الكترونيك تو پاساژ عباسيان بگو CT كوچيك مي خوام. دو مدل داره 1000 تومني و 2000 تومني
اينجا رو هم بخون:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=116808

سلام احمد آقا.
رفتم پاساژ عباسیان.البته الان دارم برمی گردم اصفهان. از شانس خوب من تموم کرده بود:redface: هر جا را هم که گشتم نبود . میشه اگه زحمتی نیست عکسشو بذارین؟ تا ببینم چه شکلی هست اگه تونستم اصفهان گیر بیارم.
با تشکر:gol:

pow_eng

عضو جدید
یه رابطه ای هست ، تو درس ماشین باید دنبالش بگردی (تو درس الکترومغناطیس هم اخراش رو بگردی پیداش میکنی - بخش قانون آمپر رو میگم )

راستی دوست عزیز چرا اینقدر سخت به قضیه نگاه میکنی !؟ ببین شما میخوای جریان رو سنس کنی . برای اینکار سنسور رو بایاس کن حالا اگه بخوای اتصال کوتاه رو تست کنی معمولاٌ ماگزیمیم ولتاژ رو رو پایه خروجی داری برای اتصال باز هم حد پایین ولتاژ رو داری ، برای اندازه گیری جریان هم که ولتاژ خروجی رو پایه خروجی سنسور با تغییر جریان تغییر میکنه ، کافیه ولتاژ خروجی رو مستقیماٌ بدی به A/Dیه میکروی PIC یا با یه مقاومت موازی کنی و بدی به A/D یه میکروی AVR یا بدی به یه آی سی A/D و بعدش از 8051 استفاده کنی ، بقیه قضیه نرم افزاریه ، برای اینکه چند آمپر رو داری سنس میکنی من شخصاٌ از جدول لوکاپ استفاده میکنم ، البته اگه از اون سنسور 14 تومنی که گفتم استفاده می کردی میتونستی با تنظیم افست ، جریان سنس شده رو خروجی رو با ولتاژ خروجی تا حد زیادی مچ کنی و دردسر برنامه نویسی هم کمتر می شد البته اینجا هم میشه البته اینکار رو کرد ولی یکم دردسرش زیادتره ...

به این روش نیازی به محاسبه شار و جریان القایی و از این جور مسایل نداری ;)

شاد باشی

سلام آقااااا. خب سوالی که برا من پیش اومده بود همین بود که جریان 0.3 آمپری ولتاژی که رو پایه خروجی سنسور ایجاد می کنه آیا اونقدر تفاوت داره با حد پایین ولتاژ که نویز
نتونه تاثیر قابل توجهی روش بذاره؟(اصلا نویز تاثیر قابل ملاحظه ای رو ولتاژپایه خروجی داره؟)
راستی چرا یه مقاومت موازی کنم؟مگه نمی شه مستقیما بدم به AVR؟

آخرین ویرایش:

maverick

عضو جدید
سلام آقااااا. خب سوالی که برا من پیش اومده بود همین بود که جریان 0.3 آمپری ولتاژی که رو پایه خروجی سنسور ایجاد می کنه آیا اونقدر تفاوت داره با حد پایین ولتاژ که نویز
نتونه تاثیر قابل توجهی روش بذاره؟(اصلا نویز تاثیر قابل ملاحظه ای رو ولتاژپایه خروجی داره؟)
راستی چرا یه مقاومت موازی کنم؟مگه نمی شه مستقیما بدم به AVR؟

با حالی این سنسور اینجاست که میتونی با کم و زیاد کردن تعداد دور سیم پیچها ولتاژ ناشی از جریان عبوری رو رو پایه خروجی کم و زیاد کنی ، اگر دیدی ولتاژ خروجی سنسور با جریانی که داری میدی کم یا واکنش سنسور به تغییرات جریانت زیاد نیست تعداد سیم پیچها رو زیاد کن

در مورد AVR هم دلیلش اینه که مطمئن باشی نویز رو بای پس میکنی راستش همینطور که همه میدونند ای وی آر نسب یه پی آی سی خیلی نویز پذیر تره :d

شاد باشی

hani_t

عضو جدید
برد آموزشی dsp

برد آموزشی dsp

سلام به همه اگه میتونین منو در ساخت یک پروژه یاری کنید
من باید برد آموزشی dspویاpic رو بسازم ونمیدونم از ککجا باید شروع کنم

tinastehrani

عضو جدید
سلام
من اين ترم مدار مخابراتي دارم و نياز به يه راهنمايي كامل در مورد طراحي مدارهاي مخابراتي با
DBM(double balance mixer/modulator)
دارم خواهش ميكنم اگر كسي به اين مبحث تسلط داره كمكم كنه يا لينكشو بهم بده
tina.s.tehrani@gmail.com

pow_eng

عضو جدید
با حالی این سنسور اینجاست که میتونی با کم و زیاد کردن تعداد دور سیم پیچها ولتاژ ناشی از جریان عبوری رو رو پایه خروجی کم و زیاد کنی ، اگر دیدی ولتاژ خروجی سنسور با جریانی که داری میدی کم یا واکنش سنسور به تغییرات جریانت زیاد نیست تعداد سیم پیچها رو زیاد کن

در مورد AVR هم دلیلش اینه که مطمئن باشی نویز رو بای پس میکنی راستش همینطور که همه میدونند ای وی آر نسب یه پی آی سی خیلی نویز پذیر تره :d

شاد باشی

با سلام

من يكي از اون هسته هاي فريت را كه سيم پيچي شده مثل اون كه شما تو عكس نشون دادين خريدم كه به عنوان يه CT استفاده كنم به اين صورت كه سيم اصلي را كه 5 آمپر ازش مي گذره را به عنوان اوليه از وسط هسته رد كردم و سيم پيچي دورهسته را كه 7 دور پيچيده شده به عنوان ثانويه در نظرگرفتم طبق فرمول N1/N2=I2/I1 ميشه I2/5=1/7 كه I2 بايد 0.7 بشه واگه يه مقاومت مثلا 10 اهمي به سيم پيچ ثانويه ببنديم بايد 7 ولت دو سر مقاومت بيفته اما هيچ ولتاژي نميفته چرا؟

راستي من براي باي پس نويز از خازن استفاده مي كنم ولي اين مقاومتي كه شما گفتين چطور مي تونه عمل كنه؟

با تشكر

maverick

عضو جدید
با سلام

من يكي از اون هسته هاي فريت را كه سيم پيچي شده مثل اون كه شما تو عكس نشون دادين خريدم كه به عنوان يه CT استفاده كنم به اين صورت كه سيم اصلي را كه 5 آمپر ازش مي گذره را به عنوان اوليه از وسط هسته رد كردم و سيم پيچي دورهسته را كه 7 دور پيچيده شده به عنوان ثانويه در نظرگرفتم طبق فرمول N1/N2=I2/I1 ميشه I2/5=1/7 كه I2 بايد 0.7 بشه واگه يه مقاومت مثلا 10 اهمي به سيم پيچ ثانويه ببنديم بايد 7 ولت دو سر مقاومت بيفته اما هيچ ولتاژي نميفته چرا؟

راستي من براي باي پس نويز از خازن استفاده مي كنم ولي اين مقاومتي كه شما گفتين چطور مي تونه عمل كنه؟

با تشكر

به این دلیل که این فورمول شما برای ترانسه یعنی محیطی که شار در اون حریان پیدا میکنه Ur هست ولی شما اینجا سیم اولیه رو رو هوا داری و ثانویه رو روی فریت ! یعنی یه جا داری با Ur کار میکنی یه حا با U0 ! پس حتماٌ جواب نمیگیری! :lol: تا اونجا که من مبدونم باید ضریب نفوذ مغناطیسی دو میحط یکی باشه !
و اما بعد ! چرا میخوای به صورت CT استفاده کنی !؟ به این صورت میتونی صحت عملکرد سنسورت رو تست کنی :
1-هسته رو به همون صورتی که توی تصویر نشون داده شده با سنسور هال درست کن .
2- با 5 ولت سنسور رو بایاس کن
3- به خروجی سنسورت یه ولمتر وصل کن
4- + اداپتور رو بده به یه سر سیم پیج
5- حالا هیمنجوری که داری و لتاژ پایه خروجی سنسور رو میخونی به ولتمتر نگاه کن و سیم منفی اداپنور رو به سر ازاد سیم پیچ اتصال کوتاه کن ببین تغییر تو ولتاژ خروجی سنسورت می بینی یا نه !
6- اگه دیدی سیستم درست کار میکنه و میتونی باهاش جریان رو سنس کنی اگه نه که باید ایراد رو پیدا کنی
7- اگه ولتاژ خروجی سنسورت خیلی کم بود یا منفی شد باید جهت اتصال سیم پیچ رو عوض کنی

پ.ن : عوض کردن جای + و - تغذیه تغییری تو عملکرد سنسور نمیده ، راستی اگه بخوای جریان کشی موتور رو اندازه بگیری از اونجایی که شار همیشه توی موتور وجود داره به نظرم کافیه سنسور رو روی بذنه موتور قرار بدی و تست کنی که درست کار میکنه یا نه ؟ این نظر منه و شاید اصلاٌ هم حواب نده ! اما برای متور دی سی بدون جاروبک جواب میده به احتمال زیاد .

مقاومت رو به همون دلیلی میگم استفاده کن که مثلاٌ موقع خوندن کیپد با ای وی آر باید پول آپ یا پول دان کنی پورتهات رو ، اونجا هم تعییر لحظه ای موجب نیاز به دیبانسینگ میشه اینجاهم ممکنه همچین چیزی پیش بیاد ، البته بسته به شرایط ممکنه نیاز بهش پیدا نکنی، بهتره اول تست کنی و اگه نیاز بود مقاومت رو بذاری .

شاد باشی

pow_eng

عضو جدید
به این دلیل که این فورمول شما برای ترانسه یعنی محیطی که شار در اون حریان پیدا میکنه Ur هست ولی شما اینجا سیم اولیه رو رو هوا داری و ثانویه رو روی فریت ! یعنی یه جا داری با Ur کار میکنی یه حا با U0 ! پس حتماٌ جواب نمیگیری! :lol: تا اونجا که من مبدونم باید ضریب نفوذ مغناطیسی دو میحط یکی باشه !
و اما بعد ! چرا میخوای به صورت CT استفاده کنی !؟ به این صورت میتونی صحت عملکرد سنسورت رو تست کنی :
1-هسته رو به همون صورتی که توی تصویر نشون داده شده با سنسور هال درست کن .
2- با 5 ولت سنسور رو بایاس کن
3- به خروجی سنسورت یه ولمتر وصل کن
4- + اداپتور رو بده به یه سر سیم پیج
5- حالا هیمنجوری که داری و لتاژ پایه خروجی سنسور رو میخونی به ولتمتر نگاه کن و سیم منفی اداپنور رو به سر ازاد سیم پیچ اتصال کوتاه کن ببین تغییر تو ولتاژ خروجی سنسورت می بینی یا نه !
6- اگه دیدی سیستم درست کار میکنه و میتونی باهاش جریان رو سنس کنی اگه نه که باید ایراد رو پیدا کنی
7- اگه ولتاژ خروجی سنسورت خیلی کم بود یا منفی شد باید جهت اتصال سیم پیچ رو عوض کنی

پ.ن : عوض کردن جای + و - تغذیه تغییری تو عملکرد سنسور نمیده ، راستی اگه بخوای جریان کشی موتور رو اندازه بگیری از اونجایی که شار همیشه توی موتور وجود داره به نظرم کافیه سنسور رو روی بذنه موتور قرار بدی و تست کنی که درست کار میکنه یا نه ؟ این نظر منه و شاید اصلاٌ هم حواب نده ! اما برای متور دی سی بدون جاروبک جواب میده به احتمال زیاد .

مقاومت رو به همون دلیلی میگم استفاده کن که مثلاٌ موقع خوندن کیپد با ای وی آر باید پول آپ یا پول دان کنی پورتهات رو ، اونجا هم تعییر لحظه ای موجب نیاز به دیبانسینگ میشه اینجاهم ممکنه همچین چیزی پیش بیاد ، البته بسته به شرایط ممکنه نیاز بهش پیدا نکنی، بهتره اول تست کنی و اگه نیاز بود مقاومت رو بذاری .

شاد باشی

با سلام
اين كاري كه شما گفتين را حتما انجام مي دم ولي راجع بهCT كنجكاو شدم بدونم چرا كار نمي كنه.همه سيم اوليه كه رو هوا نيست يه قسمتي
از اون از وسط هسته مي گذره و مي دونيم كه اگه از سيم راستي جريان بگذره طبق قانون دست راست يه شار دايره اي شكل دور سيم
به وجود مياد.خب يه سري از اين شار ها رو هواست ولي اون قسمتي كه سيم اوليه از وسط هسته مي گذره شارش مي ره داخل هسته
و بايد تو سيم پيچ ثانويه جريان درست بشه؟ اين طور نيست؟
اينجا هم عكسشو گذاشته البته اين CT قدرتي هست.http://transformator.blogfa.com/post-19.aspx
در مورد مقاومت هم راستش اصلا نمي دونم دليل انجام پول آپ و پول دان چيه؟ ميشه يه توضيحي بدين؟ ببخشيد ديگه سوادم كمه.:redface:

آخرین ویرایش:

maverick

عضو جدید
این رو به نقل از همون وبلاگی که آدرس دادید مینویسم

ترانسفورماتور جريان كه به CT مشهور است، نوعي ترانسفورماتور ويژه‌است. تنها يك سري سيم‌پيچ دارد. شين يا سيم حامل جريان در حلقه اين سيم‌پيچ قرار مي‌گيرد. جريان گذرنده از شين(Bus) يا سيم حامل جريان، در اطراف خود يك ميدان مغناطيسي ايجاد مي‌كند. اين فوران القايي متناوب، سيم‌پيچ CT را نيز قطع مي‌كنند و متناسب با آن يك ولتاژ ( و طبيعتا جرياني متناسب با جريان گذرنده از شين) را پديد مي‌آورد. اين جريان را اندازه مي‌گيرند و با توجه به نسبت تبديل CT، مقدار جريان اصلي را بدست مي‌آورند.

ببین برادر ، اینجا گفته شین( شین رو انشا ا... در درس بررسی سیستمهای قدرت 1 باهاش آشنا می شی ) ، نه سیم معمولی ، مشکل شما اینه داری مدار قدرت رو با مدار معمولی الکترونیکی مقایسه میکنی ، ببین جریان شین از جندین ده آمپر تا چند صد و یا هزاران آمپر میشه ، خب این جریان آونقدر شارش قویه که میدانش به روش CT قابل اندازه گیریه ، اما با 5 امپر جریان باید به صورت ترانس عمل کنی و هردو سیم پیچ رو رو یه هسته بیپچی تا مقدار القا شده ات قابل خوندن باشه ، یا اینکه سیم پیچ ثانویه ات رو بجای چند دور چند صد دور بیچی تا مشکل ضریب القای مغناطیسی دو محیط - که شما اصلاٌ درنظرش نمی گیری - رو حل کنی
اگر بخوایم خیلی ساده به قصیه نگاه کنیم باید بگیم :
همه سيم اوليه كه رو هوا نيست يه قسمتي
از اون از وسط هسته مي گذره و مي دونيم كه اگه از سيم راستي جريان بگذره طبق قانون دست راست يه شار دايره اي شكل دور سيم
به وجود مياد.خب يه سري از اين شار ها رو هواست ولي اون قسمتي كه سيم اوليه از وسط هسته مي گذره شارش مي ره داخل هسته
و بايد تو سيم پيچ ثانويه جريان درست بشه
ولی حقیقت امر اینه که مقاومت دو محیط متفاوته ! شاری که تو هوا وجود داره مقاومت بسیار بزرگتری سر راهش قرار داره تا شاری که تو هسته وجود داره - این بدلیل تفاوت نفوذ مغناطیسی هواست - به همین دلیل شاری که میتونه از هوا عبور کنه و خودش رو به هسته برسونه بر اثر مقاومت مغناطیسی هوا خیلی کم میشه پس باید شار عبوری از هوا رو زیادتر کنیم ، یعنی جریانش رو چندین برابر کنیم ( مثل شین ) - یا تعداد دور سیم پیچش رو زیاد کنیم که همه این مفاهیم رو تو در ماشین 1 گفته شده - بخش مدارهای مغناطیسی -

در مورد مقاومت هم راستش اصلا نمي دونم دليل انجام پول آپ و پول دان چيه؟ ميشه يه توضيحي بدين؟ ببخشيد ديگه سوادم كمه

خب فکر کنم شما میکرو هم تا حالا کار نکرده باشید ، یا خیلی خیلی کم کار کرده باشید :lol:
PUll Down یعنی پایین کشیدن سطح ولتاژ ، یعنی با یه مقاومت نقطه مورد نظر رو به زمین وصل میکنیم و پول آپ هم عکس این قضیه هست ، و دلیل اصلی اش هم بای پس کردن نویز میحطی و القایی هست ؛ البته گاهی وقتها هم برای کمک به افزایش یا کاهش جریان و کمک به درایو کردن طبقه مورد نظر بکار میره مثل پورتهای میکروی 8051 و یا برخی تقویت کننده ها و ...

شاد باشی

pow_eng

عضو جدید
با سلام
كاملا درست امااولا: در اون قسمتي كه سيم اوليه درون هسته قرار داره تقريبا ميشه گفت سيم به هسته چسبيده يعني فاصله هوايي بسيار
ناچيزي وجود داره.
دوما:من بار دوم هر دو سيم پيچ را رو هسته پيچيدم (سيم پيچ اوليه را 14 دور وسيم پيچ ثانويه را 2 دور)يعني طبق چيزي كه شما گفتين هر دو رو يه هسته. اما باز هم جواب نداد
اگه خواستين عكسشو مي ذارم.
سوما:اين CTكه احمد آقا گفتن احتمالا بايد يه چيزي شبيه همين كه من ميگم باشه.نه؟

برو سلف الكترونيك تو پاساژ عباسيان بگو CT كوچيك مي خوام. دو مدل داره 1000 تومني و 2000 تومني
اينجا رو هم بخون:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=116808

در مورد نويز هم تا جايي كه من ميدونم براي باي پس كردن نويز از خازن استفاده مي كنند چون در برابر نويز اتصال كوتاه هست.
آيا پول آپ و پول دان مزيتي يا تفاوتي نسبت به خازن داره؟

آيدين محسن

عضو جدید
کسي بين شما نيست که جزوات پارسه دست نويس فروشي داشته باشه؟ اگه هست ميشه اعلام کنن که بد جوري جزوه لازمم;)

maverick

عضو جدید
با سلام
كاملا درست امااولا: در اون قسمتي كه سيم اوليه درون هسته قرار داره تقريبا ميشه گفت سيم به هسته چسبيده يعني فاصله هوايي بسيار
ناچيزي وجود داره.
پروردگارا !ا تو به فریاد من برس! :wallbash: دوست گرامی ! فاصله هوایی نا چیز = GAP = رلوکتانس = R ، راستی من پریز کامپیوترم رو چند میلیمتر با دوشاخه فاصله میدم و بین پریز و دوشاخه مقدار بسیار ناچیزی فاصله هوایی وجود داره بطوری که میشه گفت دو شاخه به پریز برق متصله اما چرا کامپیوتر من روشن نمیشه !؟
دوما:من بار دوم هر دو سيم پيچ را رو هسته پيچيدم (سيم پيچ اوليه را 14 دور وسيم پيچ ثانويه را 2 دور)يعني طبق چيزي كه شما گفتين هر دو رو يه هسته.

دوست عزیز 1- چرا اصرار داری بصورت CT استفاده کنی !؟ اینکارت مثل اینه که بخوای از قطار تو جاده شهر استفاده کنی 2- وقتی دوتا سیم پیج روی یک هسته پیجیده میشن جهت پیجیده شدنشون مهمه ممکنه فلوی ایحاد شده یک سیم پیج فلوی سیم پیچ دیگه رو خنثی کنه و در نتیجه نه القایی داری نه سنسورت چیزی سنس میکنه ! باید وقتی دو سیم پیچ رو روهم میپیچی هر دو فلو را در نظر بگیری ( قانون دست راست و درس ماشین )

3- اصلاٌ سنسورت درست کار میکنه !؟ مطمئنی اصول کارکردش رو درست فهمیدی ؟! دیتا شیتش رو درست و کامل خوندی ؟

در مورد نويز هم تا جايي كه من ميدونم براي باي پس كردن نويز از خازن استفاده مي كنند چون در برابر نويز اتصال كوتاه هست.
آيا پول آپ و پول دان مزيتي يا تفاوتي نسبت به خازن داره؟

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

این دو مبحث کاملاٌ جداست - پول آپ و دان برای درایو کردن و افزایش و کاهش ولتاژ هم بکار میره - در باره ای وی آر کتابهای خوبی تو بازار است موقع خوندن کیبرد دقیقا گفته چرا پول آپ یا پول دان میکنیم و چرا از خازن( !) نمیشه استفاده کرد

با توجه به اینکه من احساس میکنم شما نیاز به مطالعه بسیار بیشتری برای این پروژه داری و سواد نداشته این حقیر هم در حدی نیست که پاسخگوی نیاز علمی شما دوست عزیز باشه این بحث رو بین خودم و جنالعالی همینجا تموم شده تلقی میکنم و انشاا... که سایر دوستان بتونند شما رو یاری کنند

شاد باشید

pow_eng

عضو جدید
پروردگارا !ا تو به فریاد من برس! :wallbash: دوست گرامی ! فاصله هوایی نا چیز = GAP = رلوکتانس = R ، راستی من پریز کامپیوترم رو چند میلیمتر با دوشاخه فاصله میدم و بین پریز و دوشاخه مقدار بسیار ناچیزی فاصله هوایی وجود داره بطوری که میشه گفت دو شاخه به پریز برق متصله اما چرا کامپیوتر من روشن نمیشه !؟

دوست عزیز 1- چرا اصرار داری بصورت CT استفاده کنی !؟ اینکارت مثل اینه که بخوای از قطار تو جاده شهر استفاده کنی 2- وقتی دوتا سیم پیج روی یک هسته پیجیده میشن جهت پیجیده شدنشون مهمه ممکنه فلوی ایحاد شده یک سیم پیج فلوی سیم پیچ دیگه رو خنثی کنه و در نتیجه نه القایی داری نه سنسورت چیزی سنس میکنه ! باید وقتی دو سیم پیچ رو روهم میپیچی هر دو فلو را در نظر بگیری ( قانون دست راست و درس ماشین )

3- اصلاٌ سنسورت درست کار میکنه !؟ مطمئنی اصول کارکردش رو درست فهمیدی ؟! دیتا شیتش رو درست و کامل خوندی ؟

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

این دو مبحث کاملاٌ جداست - پول آپ و دان برای درایو کردن و افزایش و کاهش ولتاژ هم بکار میره - در باره ای وی آر کتابهای خوبی تو بازار است موقع خوندن کیبرد دقیقا گفته چرا پول آپ یا پول دان میکنیم و چرا از خازن( !) نمیشه استفاده کرد

با توجه به اینکه من احساس میکنم شما نیاز به مطالعه بسیار بیشتری برای این پروژه داری و سواد نداشته این حقیر هم در حدی نیست که پاسخگوی نیاز علمی شما دوست عزیز باشه این بحث رو بین خودم و جنالعالی همینجا تموم شده تلقی میکنم و انشاا... که سایر دوستان بتونند شما رو یاری کنند

شاد باشید

:wallbash::wallbash:آقاي عزيز قرار نيست از دو سيم پيچ جريان عبور كنه كه فلوي يكي فلوي اون يكي را خنثي كنه؟ قراره از يكي جريان عبور كنه
و فلويي بوجود بياره كه اين فلو در سيم پيچ ديگه ولتاژ القا كنه و جريان بسازه.
در هر صورت ممنون از راهنما ييهاتون
راستي اين سوال آخر را هم اگه ممكنه جواب بدين. ببخشيدا.
چرا برا چسبوندن سنسور از چسب سنگ استفاده كردين؟ با چسب معمولي يا قطراي نميشه؟
با تشكر

pow_eng

عضو جدید
مدار تغذيه

مدار تغذيه

با سلام
مدار تغذيه ميكروي من مطابق اين شكل هست.

مقادير المانها هم به صورت زير است
c1=2.2µF-400V
C2=1000µF-16V
D1=5.1V-1W
مشكل اينجاست كه بعد از يه مدت شايد هم بعد از چندين بار قطع ووصل به برق 220 ديود زنر مي سوزه يا مقدار ولتاژش مي ياد پايين.البته ديود داغ نمي شه ولي نمي دونم علت چيه.

پیوست ها

• supply5.gif
    supply5.gif
    1.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

hani_t

عضو جدید
سلام به همه اگه میتونین منو در ساخت یک پروژه یاری کنید
من باید برد آموزشی dspویاpic رو بسازم ونمیدونم از ککجا باید شروع کنم
خیلی ممنون از بچه هاییی که کمک کردن لطفا اگه کسی برنامه ی میکرو برای ساخت دامسنج دیجیاتالی با lcdرو داره برام میل کنه
dordone_3000@yahoo.com

farzadnic

عضو جدید
پروژه کارشناسی

پروژه کارشناسی

سلام .
پروژه کارشناسی من درباره جدیدترین سیستمهای روشناییه . لطفا اگه کسی مرجعی در این مورد می شناسه به من معرفی کنه .

NAV!D

عضو جدید
سلام مهندسین عزیز.
من میخواهم با مدارات الکترونیکی آشنا و مدارات رو درست کنم .
پیشنهاد شما برای یک مبتدی چیست؟؟؟؟؟؟؟

aghaghi

عضو جدید
ضابطه سیگنال

ضابطه سیگنال

سلام دوستان خوبم.

من در نوشتن ضابطه سیگنال از روی شکل(پله و ramp و ...) به تناقض رسیدم. شما می توانید در خصوص شکل نمونه ای که می گذارم توضیحاتی بدین.
با تشکر

پیوست ها

• signal.jpg
    signal.jpg
    5.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mzahraii

عضو جدید
درود به مدیر تالار مهندسی برق
یه سوال ...
اگه همه مسایل اینجا مطرح بشه من حدس میزنم یه کم شلوغ بشه و همه چی با هم قاطی بشه
تازه نظرات دوستان هم در مورد یک مسئله پراکنده میشه..........
پاینده باشی:smile:
با نظر دوستمون موافقم

moein

عضو جدید
سلام دوستان خوبم.

من در نوشتن ضابطه سیگنال از روی شکل(پله و ramp و ...) به تناقض رسیدم. شما می توانید در خصوص شکل نمونه ای که می گذارم توضیحاتی بدین.
با تشکر
کجاشو به تناقض رسیدی؟

Miss.memol

عضو جدید
متلب

متلب

سلام,من یه پروژه می خواستم که با نرم افزار متلب انجام شده باشه,فرقی هم نمیکنه چی باشه,ممنون میشم اگه کمکم کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا