تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

Piruz-68

عضو جدید
[FONT=&quot]مثال دیگه از این بخش مثال 41 کتاب پوران صفحه 599 هستش؟؟[/FONT]​
[FONT=&quot]دو نقطه شکست داریم؟؟.در بازه [/FONT]0<k<.07[FONT=&quot] سیستم میرایی شدید هستش یعنی دو قطب متمایز و علتش هم اینه که سیستم مرتبه دو هستش؟؟؟؟[/FONT]​
[FONT=&quot]و آیا این طور میشه تفسیر کرد که دو قطب در [/FONT]s=0 [FONT=&quot] و[/FONT]s=-1[FONT=&quot] که در [/FONT]k=0 [FONT=&quot]هستن اما چرا به ازای [/FONT]k>14 [FONT=&quot] میرایی شدید شده است چطوری دو قطب متمایز داریم[/FONT]​

Reza system 94

عضو جدید
Re: تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جوابم بدید
آخرای صفحه 12جزوه مکان ریشه دکتر ابویی اونجایی که اومده یه مکان ریشه کشیدهوk[SUB]x [/SUB]رو مشخص کرده و اومده توضیحاتی که درباره بازه های مختلف k داده رو من متوجه نمیشم؟
مثلا اومده زده 0<k<k[SUB]x[/SUB]
یک ریشه حقیقی منفی دو ریشه حقیقی منفی از کجا اینو نوشه؟ایا بخاطراین نوشه که چون یک ریشه منفی در k=0در مبدا داریم یک ریشه هم درs=-1 و یک ریشه هم در s=-3.
دربازه k=k[SUB]x [/SUB]دو ریشه حقیقی مکرر در نقطه شکست داریم و اون یک ریشه حقیقی منفی رو نمیدونم بر چه اساسی نوشته ؟
در بازه k[SUB]x[/SUB]<k<12/5 نوشته دو ریشه مختلط سمت چپ اما چرا سمت چپ مگر بر روی محور jw ما ریشه مختلط نداریم و اینکه اون ریشه حقیقی منفی رو بر چه اساسی نوشته ؟
و بقیه بازه ها رو هم متوجه نمیشم؟
سلام
لطفا از همون قسمت یه عکس بذار
میدونم مطلب راجع به چیه اما پارامترها رو از چی گفته
عکس بذاری در خدمتم جواب میدم
یاحق

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود
سوال ۳۴ فصل ۶ صفحه ۲۷۵ کتاب تقوی
مشکلی تو حلش ندارم
فقط این روش یافتن زاویه های ورود و خروج که باهاش سوال حل کرده یه جاشو نمیفهمم .
۱ : اون عبارت 2mp تو فرمول اصلیش نیست چجوری تو اینجا اومده !?
۲ : تو همین فرمول اون ضریب m چیه ?!
مثلا تو زاویه ورود به صفر m =1 گرفته .

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1418998736997.jpg
    uploadfromtaptalk1418998736997.jpg
    47.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • uploadfromtaptalk1418998761055.jpg
    uploadfromtaptalk1418998761055.jpg
    51.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

saeed930829

عضو جدید
درود
سوال ۳۴ فصل ۶ صفحه ۲۷۵ کتاب تقوی
مشکلی تو حلش ندارم
فقط این روش یافتن زاویه های ورود و خروج که باهاش سوال حل کرده یه جاشو نمیفهمم .
۱ : اون عبارت 2mp تو فرمول اصلیش نیست چجوری تو اینجا اومده !?
۲ : تو همین فرمول اون ضریب m چیه ?!
مثلا تو زاویه ورود به صفر m =1 گرفته .

در واقع به جای (2m-1) p نوشته 2mp+180 که فرقی نداره (هر دو ضریب فردی از پی هستند) بعد چون درجه صفر 4 بوده m رو از صفر تا 4 مقدار گذاشته تا چهار زاویه بدست بیاد

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود
تست ۳۵ فصل ۸ صفحه ۴۲۵ تقوی
تو حل این سوال گفته که GH تابعی اکیدا حقیقی است و فقط مقادیر حقیقی تولید میکند .
منظور این جمله چیه !?
چجوری میشه فهمید تابعی اکیدا حقیقیه !?

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1419078861738.jpg
    uploadfromtaptalk1419078861738.jpg
    49.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • uploadfromtaptalk1419078884975.jpg
    uploadfromtaptalk1419078884975.jpg
    63 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان.برای سوال های زیر که عکس هاشو میذارم.اگه کسی کلاس کنکوری رفته یا به هر نحو خوب این مباحث رو بلده اگه لطف کنه این قسمت از جزوشو اگه امکانش باشه برام بفرسته پیام خصوصی از لطفش ممنون میشم.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.برای سوال های زیر که عکس هاشو میذارم.اگه کسی کلاس کنکوری رفته یا به هر نحو خوب این مباحث رو بلده اگه لطف کنه این قسمت از جزوشو اگه امکانش باشه برام بفرسته پیام خصوصی از لطفش ممنون میشم.

سوال 12 جوابش گزینه 1 میشه؟؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید اقا... حل مدرسان گفته گزینه ی دو درسته.. اصلا گفته u نامحدوده ؟!

شما این مباحثو بلدی ؟ این سوالایی که گذاشتم خیلی مهمه...

متاسفانه بلد نیستم...و هیچ منبعی هم راجع به اینا توضیح درست و حسابی نداده

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا توضیحاتشون اینه حذف یک قطب ناپایدار با یک صفر ناپایدار هرگز مجاز نیست....و حذف صفر و قطب و اقع

در مبدا سیستم رو ناپایدار داخلی میکنه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید اقا... حل مدرسان گفته گزینه ی دو درسته.. اصلا گفته u نامحدوده ؟!

شما این مباحثو بلدی ؟ این سوالایی که گذاشتم خیلی مهمه...

بنظرم u نامحدوده چون u میشه جمع سیگنال d و سیگنال خروجی k....چون صفر g حذف شده پس حتما تو k یه قطب

ناپایدار داشتیم که صفر g رو حذف کرده...پس u ناپایداره...اما راجع به بقیه نظری ندارم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود
دوستان میخواستم نظرتونو راجع به کتاب ۵۰۰ تست تالیفی سجادیان بدونم . برای تست جدید زدن خوبه !?

سوال :
یکی این تست میتونه توضیح بده !?
منظور جوابشو متوجه نمیشم

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1419251009562.jpg
    uploadfromtaptalk1419251009562.jpg
    16 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • uploadfromtaptalk1419251022043.jpg
    uploadfromtaptalk1419251022043.jpg
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پایدار جون سوال 56 گزینه 4 میشه؟؟؟

سعید اقا ممنون در بحث شرکت کردی...این سوال برق 92 هستش که چون طراح u رو فراموش کرده بود پشت فکر کنم G بذاره حذف شد... ولی جای بحث داشت... بعضی ها می گفتند سه درسته..بعضی ها می گفتند 4 درسته مثل حل دانشگاه تهران..حالا بذار به بررسی دقیقشون که ان شالله رسیدم نتیجه رو بهت میگم.شما هم روی این سوالای مهم فکر کن.

درود
دوستان میخواستم نظرتونو راجع به کتاب ۵۰۰ تست تالیفی سجادیان بدونم . برای تست جدید زدن خوبه !?

سوال :
یکی این تست میتونه توضیح بده !?
منظور جوابشو متوجه نمیشم

سلام اقا عرفان... به هیچ عنوان روی اون کتاب وقت نذار.... من کمی وقت گذاشتم فهمیدم اشتباه کردم !؟!؟!؟

راجب این سوال بحث وجود صفر هستش... چون توی پاسخ فراجهشو فروجهش داریم پس صفر توی صورت داشتیم.. که حتما یه صفر داریم پس گزینه ی دو حذف میشه... از بین بقیه که همه در بی نهایت هم مقدار یک دارند.. چیزی که به ذهنم رسید این تست چیز دیگه ای نداره برای بررسی .. بعدش چون دو تا داریم..یعنی فراجهشو فروجهش در شروع حدش زدم باید دو تا صفر داشته باشیم چون چیز دیگه ای این تست نداره برای بررسی.... گفتم باید 4 درست باشه که جوابم 4 بود !؟!؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعید اقا ممنون در بحث شرکت کردی...این سوال برق 92 هستش که چون طراح u رو فراموش کرده بود پشت فکر کنم G بذاره حذف شد... ولی جای بحث داشت... بعضی ها می گفتند سه درسته..بعضی ها می گفتند 4 درسته مثل حل دانشگاه تهران..حالا بذار به بررسی دقیقشون که ان شالله رسیدم نتیجه رو بهت میگم.شما هم روی این سوالای مهم فکر کن.

سلام اقا عرفان... به هیچ عنوان روی اون کتاب وقت نذار.... من کمی وقت گذاشتم فهمیدم اشتباه کردم !؟!؟!؟

راجب این سوال بحث وجود صفر هستش... چون توی پاسخ فراجهشو فروجهش داریم پس صفر توی صورت داشتیم.. که حتما یه صفر داریم پس گزینه ی دو حذف میشه... از بین بقیه که همه در بی نهایت هم مقدار یک دارند.. چیزی که به ذهنم رسید این تست چیز دیگه ای نداره برای بررسی .. بعدش چون دو تا داریم..یعنی فراجهشو فروجهش در شروع حدش زدم باید دو تا صفر داشته باشیم چون چیز دیگه ای این تست نداره برای بررسی.... گفتم باید 4 درست باشه که جوابم 4 بود !؟!؟

جناب پایدار..اون تست سال 92 حل دانشگاه تهران قابل قبوله...و اون سوال که مال دکترای 91 هستش...بنظر من

تمام گزینه هاش غلطه...چون حذف صفر و قطب رخ داده سیتم ناپایداره...u هم ناپایداره...

تو حل مدرسان شریف هم زده y کرانداره...چطور ممکنه که وقتی سیستم حلقه بستمون ناپایداره

خروجیمون یه خروجی پایداره باشه؟؟؟پس بنظرم تمام گزینه هاش غلطه...در واقع باید بگم که

u کراندار نیست و y هم کراندار نیست.و سیستم حلقه بسته ناپایداره

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی یه جزوه درست حسابی در مورد حد فاز و بهره داره ؟؟
کتابها زیاد خوب و درست حسابی توضیح ندادن .

سالار74

عضو جدید
سلام دوستان
وقت بخیر !ایشالا که اوقات به کامتون باشه
میخاستم بدونم مبحث جبران سازی ارزش خوندن داره؟
ینی ازش چطور سوال میدن؟؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان وقت بخیر !ایشالا که اوقات به کامتون باشه میخاستم بدونم مبحث جبران سازی ارزش خوندن داره؟ ینی ازش چطور سوال میدن؟؟
مبحث جبران سازی معمولا اکثر سوالاتش رو با راث حل میشه اما این چندسال واقعا شدید مفهومی شده...بنظر من نخونیش بهتره..چون درصد اینکه اشتباه بزنی بالاست

سالار74

عضو جدید
سلام دوستان
پیشنهاد میکنم برا مرور مبحث مکان هندسی ریشه ها فقط دو سوال از برق 90-91 رو با همه جزییات حل کنین
کل فصل رو انگار مرور کردین:D

sanup2006

عضو جدید
IMG_20141227_140939.jpg
اساتید این رو چطوری تحلیل میکنید ؟
قسمت اولش که چرا G صفر داره رو میفهمم ولی اینکه C وضعیتش چجوریه رو نمیفهمم.
بر فرض اینکه U پشت plant باشه.

Reza system 94

عضو جدید
Re: تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

مشاهده پیوست 228848
اساتید این رو چطوری تحلیل میکنید ؟
قسمت اولش که چرا G صفر داره رو میفهمم ولی اینکه C وضعیتش چجوریه رو نمیفهمم.
بر فرض اینکه U پشت plant باشه.
سلام
تو تابع تبدیل دومی صورتش C.G و قراره تو اس اس برابر 0.8 بشه
از طرفی میدونیم جی در اس برابر صفر صفر میشه برای اینکه صورت صفر نشه باید سی تو مخرجش یه اس داشته باشه تا ساده بشه
تا شب عکس هم میذارم

sanup2006

عضو جدید
سلام
تو تابع تبدیل دومی صورتش C.G و قراره تو اس اس برابر 0.8 بشه
از طرفی میدونیم جی در اس برابر صفر صفر میشه برای اینکه صورت صفر نشه باید سی تو مخرجش یه اس داشته باشه تا ساده بشه
تا شب عکس هم میذارم

گرفتم چی شد.خیلی خیلی ممنون.
لطف کردی ;)
حالا عکسم شد شد نشد هم نشد راضی به زحمت نیستم

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

تو سواله زیر معادله مشخصه چطوری مشخص میشود؟ اینجا بخواهیم عکس ماتریس 3 در3 رو حساب کنیم یکم مشکله چطوری میشه ؟؟؟سوال برق85 هستش لطفا یکی توضیح بده یا عکسی از کتابی بزاره ممنونش میشم:gol:

Untitled.jpg

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

تو سواله زیر معادله مشخصه چطوری مشخص میشود؟ اینجا بخواهیم عکس ماتریس 3 در3 رو حساب کنیم یکم مشکله چطوری میشه ؟؟؟سوال برق85 هستش لطفا یکی توضیح بده یا عکسی از کتابی بزاره ممنونش میشم:gol:

مشاهده پیوست 229075

دوستان احیانا کسی این سوال رو حل نکرده!کمکمون کنه

سوال کامل با گزینه تست سراسری 85
Untitled.jpg

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان احیانا کسی این سوال رو حل نکرده!کمکمون کنه

سوال کامل با گزینه تست سراسری 85
مشاهده پیوست 229164

من این فصل رو هنوز نخوندم...تموم فصول رو خوندم...اما میخوام اوایل بهمن بخونمش این فصل رو...چون فراره و فرمول زیاد داره

اما کتاب آقای تقوی رو نگاه کن به دوتا روش حل کرده....

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این فصل رو هنوز نخوندم...تموم فصول رو خوندم...اما میخوام اوایل بهمن بخونمش این فصل رو...چون فراره و فرمول زیاد داره

اما کتاب آقای تقوی رو نگاه کن به دوتا روش حل کرده....

سلام اقا سعید
نه ندارم کتابه اییشون رو فقط رضایی رو دارم
اگه لطف کنی هر راه حلش که برات راحتتره عکس گرفتنش بزاری ممنونت میشم .....

بالا