Dashpot
عضو جدید
یه دلیل خیلی سادش نمودار اندازه شیب ابتدا و انتهاش یکسانه پس نمودار فاز هم محل شروع و اتمامش یکسانه....پس چرا فاز در بینهایت هم -90 شده؟
یه دلیل خیلی سادش نمودار اندازه شیب ابتدا و انتهاش یکسانه پس نمودار فاز هم محل شروع و اتمامش یکسانه....پس چرا فاز در بینهایت هم -90 شده؟
درود
دوستان 1 سوال دارم
تو این تست ما فاز نهایی رو حساب میکنیم میشه -270 بعد تو شکلها کلا اصلا هیچ فرقی نداره فاز نهایی . چجوری باید تشخیص بدیم از شکلها ؟؟
آخه تو حلش برای رد گزینه از محاسبه ی فاز نهایی استفاده کرده
مشاهده پیوست 180683
چرا شیب ابتدا و انتها یکیه مگه صفرها تاثیر نمیزارن؟یه دلیل خیلی سادش نمودار اندازه شیب ابتدا و انتهاش یکسانه پس نمودار فاز هم محل شروع و اتمامش یکسانه....
سلام
داداش ضریب خطا رو محاسبه میکنی اگه شیب شروع رو ادامه بدی و فرکانس قطع 0 دی بی رو پیدا کنی ضریب خطا از رابطش بدست میاد
شیب شروع مشخص کننده ی نوع ضریب خطاست
سلامبرای پیدا کردن ضریب خطا باید GH(0 رو محاسبه کنیم،با این روش چطور GH(0 یا همون ضریب خطابدست میاد؟ ( ب قولی دلیل این روش رو متوجه نشدم!)
و در ادامه مثلا شیب ابتدا و خط انداره=0 در w=a همدیگرو قطع کردن! از داشتن این w چطور K بدست میاد؟ (آیا همیشه K برابر رادیکال w هست؟اگ اینطور هست،دلیلش چیه؟)
ممنون![]()
سلام
خسته نباشید بچه ها
سوالم اینه که تو سوال 58 ازمون 50 درصد اول نصیر چرا خطالی ماندگار برای ورودی سینوسی صفر نمیشه؟
صفر نمیشه پس چند میشه؟
ممنونم که وقت میزارید
تو کنکور آزمایشی هست دیگه!داداش،کاش سوالش رو میذاشتی ماهم استفاده میکردیم!
اگ PDF اش رو داری از Prt Scrl توی paint گپی کن یا یه صفحه PDF اش رو جدا کن،قرار بده!![]()
ممنون![]()
وروردی پله که معلومه صفر نیستسلام
خسته نباشید بچه ها
سوالم اینه که تو سوال 58 ازمون 50 درصد اول نصیر چرا خطالی ماندگار برای ورودی سینوسی صفر نمیشه؟
صفر نمیشه پس چند میشه؟
ممنونم که وقت میزارید
وروردی پله که معلومه صفر نیست
ورودی سینوسی هم اگه از فرمول خطا مجاسبه کنی میبینی که صفر نمیاد و حدودا اگه اشتباه محاسباتی نداشته باشم 0.2 اینا میاد
با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر؛چرا شیب ابتدا و انتها یکیه مگه صفرها تاثیر نمیزارن؟
سلام.سلام
خسته نباشید بچه ها
صفر نمیشه پس چند میشه؟
ممنونم که وقت میزارید
سلام؛وروردی پله که معلومه صفر نیست
ورودی سینوسی هم اگه از فرمول خطا مجاسبه کنی میبینی که صفر نمیاد و حدودا اگه اشتباه محاسباتی نداشته باشم 0.2 اینا میاد
درست میگی دوست عزیز!خطا برای پله که صفره-من نمیدونم شما چطور میگید که معلومه صفر نیست؟
برای سینوسی رو هم بنظر من میشه صفر
سوال و جواب رو میتونید ببینید
والا منم با اون ضرایب حساب نمیکنم با رابطه اصلی حل میکنم و میشه صفرسلام.
برای ورودی سینوسی اگه بخوای تحلیل خطا کنیم باید بریم سری خطا را بخونیم.حسن سری خطا نسبت به اون ثابت های خطای وضعیت اینه که چگونگی میل به بینهایت را هم نشون میدهد/
اما یه راه حل ساده:
خطا وقتی به یه ورودی صفر میشه که اون ورودی در مسیر پیشرو دیده بشه.پله صفر میشه چون در مسیر پیشرو 1/s را میبینی.اما 1/s^2+1 که نمیبینی.پس به سینوسی صفر نمیشه.
درست میگی دوست عزیز!
اولش اون مسیر پیشرو رو فکر کردم فیدبکه واسه همون کلا اشتباه میاوردم!!!!!
اره به پله صفر میشه به سینوسی هم با لاپلاس و فرمول خطا بریم صفر میاد
میشه توضیح بدی چطوری 4 میشه؟گزینه 4 میشه
من هم با سیمولینک به گزینه 4 رسیدم!میشه توضیح بدی چطوری 4 میشه؟
با رابطه ی ضریب خطای پله بدست نمیاد آخهمن هم با سیمولینک به گزینه 4 رسیدم!
با رابطه ی ضریب خطای پله بدست نمیاد آخه
سلام دوستان توی سوال 60 آزمون 50درصد نصیر نقطه شکست مگه منفی رادیکال 3 نیست؟پس چرا گزینه 4 درست نمیشه و زده گزینه 3؟
با رابطه ی ضریب خطای پله بدست نمیاد آخه
والا منم با اون ضرایب حساب نمیکنم با رابطه اصلی حل میکنم و میشه صفر
اره قربونت میشه صفر-نمیدونم چرا گزینه هر دو میشه صفر رو صحیح اعلام نکردن
چون گفته نسبت به اغتشاش پس باید تابع تبدیل E/D روبدست بیاری که میشه-1/s^2+25s+100
ess=limsE و D=1/s
اگه این محاسبات رو انجام بدی به گزینه 4 میرسی.حالا واقعا 4 گزینه صحیحه؟
بچه ها جواب هیچکدام میشه این سوال دکتری 91 بوده،پایداری را چک نکردیم! باید از تقریب برای تاخیر استفاده کنیم(مرتبه 1 کافیه) بعد می بینید که به شیب و پله صفر نمیشهوالا منم با اون ضرایب حساب نمیکنم با رابطه اصلی حل میکنم و میشه صفر
اره قربونت میشه صفر-نمیدونم چرا گزینه هر دو میشه صفر رو صحیح اعلام نکردن
سلام
سلام...
چون گفته شده خطا نسبت ب اغتشاش،نباید تابع تبدیل C/D وقتی ورودی صفر هست بدست بیاد و در ادامه E=C-D رو محاسبه کنیم؟؟
هرجوری با این استدلال حساب میکنم،-0.01 نمیشه!!!!
میبیخشید سری خطا یعنی چی؟بچه ها جواب هیچکدام میشه این سوال دکتری 91 بوده،پایداری را چک نکردیم! باید از تقریب برای تاخیر استفاده کنیم(مرتبه 1 کافیه) بعد می بینید که به شیب و پله صفر نمیشه
بچه ها دقت کنید ورودی سینوسی برای محاسبه خطا فقط یک راه داره و اونم سری خطا را باید بدونیم.لاپلاس و فرمول کلی خطا جواب نمیدهد...
سلام
اگر تابع تبدیل C/D رو حساب کنید میشه1/S^2+25S+100 و D=1/S.
پس C=1/S^3+25S^2+100S و E=R-C و با فرض R=0
ess=limsE=-0.01