جان هركي دوس دارين دوستاني كه مدارشون خوبه اين سوالارو يا حل كنن يا راهنمايي اساسي بكنن بابا انقدر خسيس نباشيد علمتون رو به طبق اخلاص بذاريد اونايي كه دانشگاههاي تاپ درس خوندن يا مدارشون خوبه ياري برسونن ممنون
جان هركي دوس دارين دوستاني كه مدارشون خوبه اين سوالارو يا حل كنن يا راهنمايي اساسي بكنن بابا انقدر خسيس نباشيد علمتون رو به طبق اخلاص بذاريد اونايي كه دانشگاههاي تاپ درس خوندن يا مدارشون خوبه ياري برسونن ممنون
خيلي ازين سوالا دارم همشونم كنكوريه مال استاد كهن هستش بعضياشون واقعا سخته من مدارم بد نيست ولي نميدونم چرا تا اينارو ميبينم هنگ ميكنم سوالاي بدي هست يا خوبه؟سلام.
دوست عزیز باور کن خیلی سرم شلوغه ! هفته دیگه پایان ترم هام شروع میشه...من هر چی یادم باشه از قدیم کمک میکنم...ولی بعضی چیزا کنکوریه...و من هنوز شروع نکردم...باید برم نکات رو بخونم تا یادم بیادحالا بگو ببینم این سوالا رو از کجا میاری؟؟؟
خيلي ازين سوالا دارم همشونم كنكوريه مال استاد كهن هستش بعضياشون واقعا سخته من مدارم بد نيست ولي نميدونم چرا تا اينارو ميبينم هنگ ميكنم سوالاي بدي هست يا خوبه؟
شما كنكور ميدين امسال؟؟ بعد امتحاناتون ميخونيد؟؟؟ ميتونيد بعد امتحاناتون اينارو جواب بديد؟سوالای خوبیه البته بعصی هاش یکم آسونه...ولی در کل سوالایی که خوبه واسه کنکور آدم بخونه
شما كنكور ميدين امسال؟؟ بعد امتحاناتون ميخونيد؟؟؟ ميتونيد بعد امتحاناتون اينارو جواب بديد؟
آره ، در اصل کنکورم امساله...از اول مهر در خدمتتم...هر هفته یه شب با هم کلاس تست زنی میزاریم...شما هم که میگی مدارت خوبه...خوب منم از شما یه چیزایی یاد می گیرم. موفق باشی
فعلا كه انگار من بايد از شما يادبگيرم (كارشناسي رو كجا خوندي؟)اگه ميتوني ايميلتو بده بعدا باهم بيشتر در ارتباط باشيم ممنون
دانشگاه بیرجند . باشه برات خصوصی میزنم . فقط این 300 سوال کهن کلید داره دیگه نه؟؟؟
آره البته بيش تر از سيصد تاس تقريبا 400تا ميشه چطور؟.
همینجوری... باشه. تا بعد.
باشه انشالله تا بعد امكان كلاس رفتن كه ندارييم لااقل با تلاش خودمون به جايي برسيم اميدوارم تا آخر بهمن همه اين سوالارو حل كرده باشم وگرنه
سلام ببخشید اگر دیر شده اخه من تازه به این تایپیک سر زدمجان هركي دوس دارين دوستاني كه مدارشون خوبه اين سوالارو يا حل كنن يا راهنمايي اساسي بكنن بابا انقدر خسيس نباشيد علمتون رو به طبق اخلاص بذاريد اونايي كه دانشگاههاي تاپ درس خوندن يا مدارشون خوبه ياري برسونن ممنون
سلام ببخشید اگر دیر شده اخه من تازه به این تایپیک سر زدم
عکس که دیدم دور سوال دومی کادر زده بودید منم اون حل کردم امیدوارم که همون می خواستید ولی ای کاش جوابش داده بودید
حالا لطف کنید جواب ببینید درست یا غلط بودنش به ماهم بگید، این سوال میشد در نهایت بر حسب زمان به دست آورد و زمان داده شده را جایگزین کرد ولی به نظرم این روش حل(بر حسب شار)
کوتاه تر باشه
مشاهده پیوست 100406
یه چیز دیگه از این مدل سوالا(سوال دوم) بعید می دونم داده بشه آخه از مدارهای مرتبه اول سوالای خیلی بهتری میشه داد چند تا کتاب تست هم که دیدم همچین سوالی نداشت
تو چاپ جدید این سوال درست شده اما باز هم سوالات تالیفیش اشتباه داره!سلام دو سه روز پیش کتاب مدار الکتریکی 1 نوشته اقای کارو زرگر که ماله انتشارات پوران پژوهش گیرم اومد
اویله کتب یه این مدار رو گشیده و گفته که جریان مقاومت 4 اهم چقدره
که با یه محاسبه ی ساده میشه 6.5 امپر ولی گزینه ها به ترتیب 8 4 2 و 1 امپر هستن.
خود ایشون هم جواب گزینه ی 3 رو انتخاب کردن (یعنی 2 امپر)
این تست تالیفی هست به این خاطر مولف فقط جواب کلیدی رو گفته و راه حل رو نداره
میخوام ببینم سطح کتاب ایشون چطوره؟
از اینجور غلطها زیاد داره؟
دستت درد نكنه درست بود مرسي ...اون يكيم ميتوني حل كني!!!!
سلام
من یه سوال دارم ازکتابه کارو زرگر جلد دوم صفحه 115 اون نکته کاربردی رو اصلا نمیفهمم لطفا یکی برام توضیحش بده
مرسی
بچه ها یه چیزی سوال دوم کنکور امسالو نګاه کنید این سوال اصلا نیاز به حل نداره ،هرکی می دونه بګه چه طوری؟(خیلی سادست)
بچه ها یه چیزی سوال دوم کنکور امسالو نګاه کنید این سوال اصلا نیاز به حل نداره ،هرکی می دونه بګه چه طوری؟(خیلی سادست)
دقیقاسلام بر شما
شاید بهتر بود کنکوریهای امسال جواب رو بگن..البته خیلی از این عزیزان تازه شروع کردن .. پس بنده عرض می کنم چون واقعاً سادست خب دو سر منبع یک مقاومت R .. متصل است اگر بقیه ی مدار هم هر چقدر مقاومت داشته باشند با اتصال موازی به این مقاومت آن را از مقدار R کوچکتر می کنند .. که تنها در یک گزینه(R/2) این موضوع دیده شده است ..
با اینکه خیلی ساده بود ،خیلی ها حلش نکردن .. شرایط برگزاری کنکور و حل سوالات با خونسردی تمام بسیار متفاوت است ..
پیروز باشید.
سلام من چند تا اشكال از فركانس هاي طبيعي دارم مي پرسم هركي بلد بود جواب بده
1. اگه تو يه مدار سلف تزويج باشه(دوتا سلف موازي كه باهم تزويج دارن) به صورت موازي با يه سلف ديگه باشن فركانس هاي طبيعي صفرش چجوري حساب ميشه آيا اول معادل سلف تزويج ميزارن يا نه همينجوري !!! كات سلفي و حلقه سلفي تو اين حالت چجوري ميشه؟؟ اگه كسي سوال فركانس طبيعي سال 90 رو برا من توضيح بده ممنون ميشم !!!
مدار 1 شامل:مدارات مقاومتی،تبدیل منابع،مدارات مرتبه اول و دوم،پاسخ فرکانسی،مدارات خطی(LTI) و تزویج میباشد.بقیه میشه مدار 2سلام و خسته نباشی
میخواستم بدونم کسی اطلاع داره در کتاب جهش مدار کدوم فصول برای مدار 1 و کدوم فصول برای مدار 2 هستش
همینطور در کتاب مدار پارسه که دوتا جلد داره
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه
مدار 1 شامل:مدارات مقاومتی،تبدیل منابع،مدارات مرتبه اول و دوم،پاسخ فرکانسی،مدارات خطی(LTI) و تزویج میباشد.بقیه میشه مدار 2
موفق باشین.التماس دعا