منم فکر کنم همین بوده...جونت سلامت.![]()
homif جان با سیگنال میونت چطوره داداش؟
منم فکر کنم همین بوده...جونت سلامت.![]()
بذار داداش بذارمهندس. از یک کنار آزمون های کهن رو میذارم تو سایت...هر هفته رو یکیش کار کنیم...بیشتر از این هم نیازی نیست چون وقت داریم و البته درسهای دیگه هم آدمن طفلکیا دیگهموافقی ؟؟؟
اگه ردیفی که بگو بزارم...
عزیز دلم نه...واسه فرکانسهای صفر نباید ساده کنید.مساله اینه که اگه میبینی این دوستمون خازنهای موازی رو ساده کرده واسه اینه که تاثیری در فرکانس صفر ندارند یعنی حلقه خازنی در فرکانس صفر تاثیری نداره...
سلام. شب بخیر
سوال : LC سری در حالت موازی (شاخه عمودی) صفر ایجاد می کند یا فرکانس صفر ؟؟؟
خب اینجوری باشه پس نباید ساده کنیم خب وقتی کلیدا بسته میشن اگه سادش نکنیم دوتاکات ست حلقی وجود داره پس دوتاصفر داریم
دوست عزیز وقتی کلیدو میبندیم یه خازن که بنده خدا میره پی کارش! پس میمونه یک کات ست خازنی متشکل از 3 خازن 1 و یک خازن 1/2 فارادی، شما کجا دوتا کات ست دیدی؟!!!![]()
راستی جوابشو از کجا داری که گفتی آره یک فرکانس صفر درسته؟
سلام .
خب ، دوستان اینم آزمونهای مدار مهندس کهن...قصد داریم از آزمون 1 تا آخرین آزمونی که داده ، حل کنیم و همفکری کنیم و جوابای تشریحی رو بزاریم همینجا...لازم به ذکره که شماره هاشو خودم گذاشتم...خب پس بسم ا...
آزمون شماره 1
1.pdf - 102.2 Kb
هر کسی کلیدش رو پیدا کرده لطفا بزاره...
یک سوال دبش از مدارهای مرتبه اول.از اون سوالای جوندار
http://s3.picofile.com/file/7497590428/test.jpg
سوال ضعیفیه دادا!
ولی اگر جدی باشم ( که حسش نیست!) ، باید بگم:
از اون سوالای ترکیبی هست که سالهای قبل یه قسمتش در کنکور اومده و احتمال اومدن این نوع سوالات هست...
![]()
من سئوال رو حل نکردم.
ولی اگه بخوام حلش کنم:
1- اول از همه اون ترانس که شکل رو شلوغ کرده رو حذف میکنم و منبع و مقاومت رو به سمت راست انتقال میدم.
2- معادله جریان سلف رو به دست میارم و مقدارش در t=8 نیز.
3- بقیه رو هم در حوزه لاپلاس حل میکنم.
شاید نکته سئوال این باشه که در بینهایت که سلف اتصال کوتاه میشه، همه جریان از کلید میگذره. درسته؟
سلام.درسته.شما که همش و گفتید حلش کنید پس.سوال قشنگیه.البته من در لاپلاس حل نکردم زمانی حلش کردم
سلام.بی زحمت حلشو بذارین بقیه هم استفاده کنن
سلام .حتما میذارم دادا.محوریت این مکان یادگیری هستش بدون حل که نمیشه اصلا اما یه خورده روش فکر کنیم حداقل یک بار پیش خودمون مساله رو حلاجی کردیم و این خیلی مهمه.حل کردی شما؟
من 50 آآوردم نمیدونم دیگه درسته یا نه
کنجکاو شدم کامل حلش کنم!
من هم 50 به دست آوردم.
اگه درست به دست اورده بشم، سئوال قشنگی بوده و توی 150 ثانیه حل شد.
این دفعه حل کامل رو مینویسم:
1- در حالتی که کلید بازه، معادله جریان سلف رو به دست میاریم. i در لحظه 8 برابر 0.03V میشه.
2- در لحظه بسته شدن کلید، به جای i منبع جریان با مقدار 0.03V به سمت پایین میذاریم، مقاومت سمت راست 5 اهم خودبخود حذف میشه، و جریان از دو طرف وارد شاخه اتصال کوتاه میشه، که مجموعشون برابر 0.02V میشه و در واقع جریان همیشه ثابته و طبق گفته سئوال برابر یک. پس V=50 درمیاد.
نکته جالبی که داشت، اگه بخوایم معادله جریان سلف بعد از بسته شدن کلید رو بنویسیم، ثابت زمانی اون صفر درمیاد و در واقع جریانش ثابته. و اگه اون رو در حوزه لاپلاس بخوایم حل کنیم، صورت و مخرج با هم ساده میشن و باز هم یه عبارت ثابت به دست میاد!
حالا احسان جان جواب درست بود یا اینکه همه تحلیلهام غلط بود!!!![]()
خیلی زیادن!! :دی
خیلی زیادن!! :دی
فعلاً اینا رو داشته باشید:
سئوال 1: گزینه 4
توان منبع برابر VI هست که برای صفر شدن باید داشته باشیم V=0، یعنی ولتاژ گره بالایی صفر بشه. از اصل سوپرپوزیشن یک بار خروجی منبع سینوسی را حساب میکنیم و یکبار منابع DC. در آخر V=3+6Cost به دست میاد که گزینه 4 جواب هست.
سئوال2 هم V1 رو توی سئوال مشخص نکرده که!
سئوال 3: گزینه 2
ورودی رو خاموش میکنیم و با KVL بازی به عبارت RCs=0 میرسیم. یعنی روی مبدا ریشه داریم و سیستم پایدار مرزی است.
الهی میگم چرا خبری ازت نیست انشالله زودخوب شیسلام.
آقا دعا کنید زود خوب بشم . 3 روزه افتادم رو تخت مریضم آنفولانزا گرفتم...از کار و زندگی افتادیم هااا. التماس دعا بای
![]()
سلام.
آقا دعا کنید زود خوب بشم . 3 روزه افتادم رو تخت مریضم آنفولانزا گرفتم...از کار و زندگی افتادیم هااا. التماس دعا بای
![]()
سلام.
![]()