با گرفتن تغییر متغیر y'^2 برابر u بنظرم حل شهسلام بر دوستان عزیز
چاکرم
دوستان لطف میکنند در مورد این سوال راهنمایی کنند.
تو کلید زده گزینه اول ولی من راه حلی به ذهنم نمیرسه
از تغییر متغیرهای مثلثاتی هم استفاده میکنم ولی خیلی راه گشا نیستن.
![]()
ممنون ولی بعدش چطور عبارتهای تانژانت و سینوس 2y رو باز نویسی کنیم؟با گرفتن تغییر متغیر y'^2 برابر u بنظرم حل شه
ممنون ولی بعدش چطور عبارتهای تانژانت و سینوس 2y رو باز نویسی کنیم؟
بعد از ساده سازی به یه معادله ی برنولی میرسی که بعد از چند مرحله انتگرال مساله حل میشه،فرمول های لازم هم ایناس:ممنون ولی بعدش چطور عبارتهای تانژانت و سینوس 2y رو باز نویسی کنیم؟
سلام بر دوستان عزیز
چاکرم
دوستان لطف میکنند در مورد این سوال راهنمایی کنند.
تو کلید زده گزینه اول ولی من راه حلی به ذهنم نمیرسه
از تغییر متغیرهای مثلثاتی هم استفاده میکنم ولی خیلی راه گشا نیستن.
ممنون شما این پایین رو بخونsin2y=2siny cosy
sin2y=2tgy/1+tg^y
ببینید دوستان این رابطه ها که شما نوشتین دارید سینوس و تانژانت رو براساس y بسط میدیدبعد از ساده سازی به یه معادله ی برنولی میرسی که بعد از چند مرحله انتگرال مساله حل میشه،فرمول های لازم هم ایناس:
sin2y=2sinycosy
tgy=siny/cosy
داداش،سوال ه کنکور بوده؟؟؟
مشاهده پیوست 172549
اگه اشتباه نکرده باشم،ب اینجا میرسیم... ک دیگه حوصله نداشتم حلش کنم!!(البته ادامه حلش هم پروسه ای ه واسه خودش)
اگه تا اینجاشو درست حل کردم،مرد میخوام بقیشو حل کنه!!هه هه![]()
ببینید دوستان این رابطه ها که شما نوشتین دارید سینوس و تانژانت رو براساس y بسط میدید
وقتی y (یا مشتقاتش) رو با تغییر متغییر میدیم حالا باید سینوس و تانژانت y رو بر حسب متغییر جدید بسط بدیم
ببینید مشتقات بر حسب y هستن و عبارتهای مثلثاتی هم همچنین(عبارتهای مثلثاتی بر حسب x نیستن که)
کنکور ازمایشی سنجش بوده(از مون تعیین سطح)
برا من عجیبه که هیچکدوم از دوستان نمیگن که با جایگزاری شرایط اولیه اصلا به هیچکدوم از گزینه ها نمیرسیم و شاید (احتمال قریب به یقین) سوال و یا گزینه ها اشتباه هستن
بله خوندمحل منو خوندی؟ اگ جاییش مشکلی داره بگو تا برات توضیح بدم داداش
اما این سوال،اگ راه درستش همینی باشه ک من 30%ش رو نوشتم،باتوجه ب زمان،سرجلسه ارزش حل نداره...
یا مگر اینکه من اشتباه کرده باشم....
بله خوندم
شما یکبار دیگه اون چیزی که من گفتم رو بخونید
یه جور دیگه میگم:ببینید اون حل که شما نوشتین ایراد داره.
شما وقتی تغییر متغییر میدین باید تمام عبارتهارو بر حسب متغییر جدید بنویسید
شما لطف کنید و بگید که میخواهید بجای tanyو sin2y چه چیزی بر حسب u مینویسید
بودن یا نبودن y؟؟
مساله این است
بله ممنونببین داداش،u تابعی برحسب x هست و y هم همینطور
و خب چون ما توی معادله x به صورت مستقیم نداریم ک مارو درگیر تبدیل x و y بکنه،با توجه به قائده زنجیری (همونطوری ک توی تبدیل y'^2 نوشتم).ما u رو تابعی برحسب y در نظر میگیریم..
در نتیجه معادله مرتبه اول بدست میاریم و حلش میکنیم(جواب برحسب u و y هست)،بعد با جای گذاری مجد0د y'=u دوباره به یه معادله درجه اول میرسیم ک با حلش،x توی جواب ظاهر میشه(جواب y برحسب x)
امیدوارم ک خوب توضیح داده باشم
ممنون شما این پایین رو بخون
ببینید دوستان این رابطه ها که شما نوشتین دارید سینوس و تانژانت رو براساس y بسط میدید
وقتی y (یا مشتقاتش) رو با تغییر متغییر میدیم حالا باید سینوس و تانژانت y رو بر حسب متغییر جدید بسط بدیم
ببینید مشتقات بر حسب y هستن و عبارتهای مثلثاتی هم همچنین(عبارتهای مثلثاتی بر حسب x نیستن که)
کنکور ازمایشی سنجش بوده(از مون تعیین سطح)
برا من عجیبه که هیچکدوم از دوستان نمیگن که با جایگزاری شرایط اولیه اصلا به هیچکدوم از گزینه ها نمیرسیم و شاید (احتمال قریب به یقین) سوال و یا گزینه ها اشتباه هستن
مگه نمیگی سواله کنکور آزمایشی سنجش بوده پاسخ تشریحی نداره ؟ اگه نداشته باشه که خیلی بده جزء ضعف هاش محسوب میشه .
سلامhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=172864&d=1380465389&thumb=1
میشه این تابع رو در نقطه pi مقدارش رو حساب کنید؟مقدار حدچپ وراست رو میشه برام دقیق حساب کنید در این نقطه, طبق صورت سوال؟
سلام...
سری فوریه در نقاظ ناپیوستگی به میانگین حد چپ و حد راست میل میکنه...
پس داریم:
((pi^2+pi)+(pi^2-pi)) تقسیم بر 2 = که میشه pi^2
تو صورت سوال گفته دوره تناوب 2piهستش پس میتونین به جای حد راست درpi از حد راست درpi- استفاده کنین که میشهمن این مقادیرو میگم:
f(pi+)barabre?
f(pi-)barabre?
سلام بفرمایید
من این مقادیرو میگم:
f(pi+)barabre?
f(pi-)barabre?
خب این دوستمون همینهارو بدست اورده دیگه
با اجازه من دوباره مینویسم.
برای pi+ =pi^2+pi
برای pi-=pi^2-pi
بله ممنونببین دوست عزیز در این سوال باید ما مقادیری کمی بیشتر از پی و کمی کمتر از پی رو در نظر بگیریم.درسته؟
مقدار کمتر از پی (همون طور که از منحنی مشخص هست) با مقدار تابع در نقطه پی برابر هست
اما
برای مقدار تابع در مقداری بیشتر از پی چی میتونیم بگیم.
شما از روی منحنی چی میبینی؟
میبینیم که با مقدار تابع در منفی پی برابر هست.
امیدوارم توضیح قانع کننده باشه
لطفا این سوالا رو ببینین راهنمایی بفرمایین که چکار کنم.ممنون
مشاهده پیوست 173138
سلامدوستان این سوال بسیار ساده هست(کنکور پارسال)
میخواستم بدونم ب نظر شما اشتباه حل نکرده؟
مشاهده پیوست 173149مشاهده پیوست 173150
سلامسلام
ممنونم
سوال2:
d(L(y"))/dx?
مربوط به این سوال:
ty"+(1-t)y'+ny=0
که لاپلاس میخواست در این سوال.