امیدوارم سوالتون حل شده باشه
سلام
من بخش دیود رو از روی کتاب راهیان ارشد (مهدی ناصح+ مهندس اسلام پناه )خودنم ولی هنوزم لنگ میزنم و به تسلط کامل نرسیدم
چیکار کنم؟منبع تستی سطح بالایی میشناسید که قطر پوستم رو ضخیم تر کنه؟
اخه تست های الکترونیک خیلی ظریفه و اگه زیاد تست حل نکنیم ممکنه منفی بزنیم!![]()
مشاهده پیوست 105561
سلام بچه ها این یه قسمت سوال ساده است از برق80ولی جواب من با جواب یکی از استادا جور نمیشه.میشه جریان نقطه کارو بدون صرف نظر کردن از جریان بیس حساب کنید.ممنون میشم![]()
سلام
بهترین کار اینکه جریان بیس رو صفر در نظر بگیریم . بتا تر انزیستور 200 است
ولتاژ بیس یک ولت می شه و ولتاژ امیتر 0.3 ولت . جریان نقطه کار هم 0.03 میلی امپر و بهره هم طبق فرمول ( اگر خواستی بهت می گم ) می تونی بدست بیاری /
بله جریان 0.3 است .جریان نقطه کار0.3mA
میشه به ÷ست قبلیم جواب بدیدبله جریان 0.3 است .
سلام به ایت مدار نگاه کنید بعد ببینید درست میگم یانه؟
مشاهده پیوست 105632
نقطه کار وسط خط باره وما ماکزیمم تغییرات خروجی رو میخوایم
اگه از ما ماکزیمم تغییراتvcرو بخوان باید ولتاژdcلحاظ کنیم
حالا اگه از ما ماکزیمم تغییرات vo رو بخوان که دیگه دی سی نداریم که. درسته.
من این سوالو تو جزوه یکی از اساتید دیدم فک کنم کنکور 80تغییراتvcرو خواسته بود.ولی توی جزوه موقع حل به جای vcنوشته بود voوvodcرو حساب کرده بود.ماکزیمم تغییراتvo باvcفرق داره مگهاینجاvo دی سی دداره
سلام راه حل این تست رو میدونم.ولی سوال من اینه.این سوال،تست کنکور سال 81 برق هست و ماکزیمم ولتاژ خروجی را در بهترین نقطه کار میخواد.تنها تستیه که VCE(sat=1 volt هستش و همین کار رو خراب میکنه!
ابتدا باید جریان رو در بهترین نقطه کار بیابی که برابر 3 میلی آمپر میشه.بعدش ولتاژ خروجی رو پیدا کنی.ماکسیمم دامنه ولتاژ خروجی برابر 2.7 ولت خواهد بود و پیک تا پیک اون 5.4 هست
سلام راه حل این تست رو میدونم.ولی سوال من اینه.
اگه دامنه تغییراتو بخوان.باید مقدار دی سی رو نیز لحاظ کرد.ولتاژخروجی که سمت راست خازن کو÷لاژ و این خازن نمیزاره مقدار دی سی از کلکتور به خروجی انتقال یابد.من میخوام بدونم این فرق میکنه که سوال از ما دامنه تغییرات کلکتورو بخواد یا خروجی رو؟
÷س چرا وقتی تو سوال میگن تغییرات کلکتور توی کتابا یا جزوه اساتید مینویسن تغیییرات ولتاژ خروجی؟
ممنون همینو میخواستم بدونمسلام .بله فرق میکنه.سوال سال 80 هست که خودتون فرمودید.این سوال دامنه تغییرات ولتاژ کلکتور را خواسته نه خروجی.از قضا مقدار Vc در حالت ac همان Vo هستش .حالا شما باید مقدار DC ولتاژ کلکتور حساب کنی و جمعش کنی با منفی و مثبت ماکزیمم دامنه Vc . اما به نظر من دامنه تغییرات ولتاژ Vo به دلیل اینکه مقدار DC اون صفر هست بین منفی و مثبت مقدار ماکزیممش هستش.امیدوارم منظورم و رسونده باشم
سلام
به نظرتون با استفاده از روش کتاب راهیان ارشد میشه تستها رو راحت تر و سریعتر زد(یا اصلا بتونی بزنی) یا کتابهای دیگه که مبتنی بر فرمول هستند؟
کلا نظرتون در مورد این کتاب چیه؟
به نظرم خیلی از نکات ودرسنامه ها رو نداره؟به نظرتون اصلا به قسمتهایی که نگفته احتیاج میشه؟؟؟
به نظر من فقط اسلام پناه .عالیییییییییهسلام دوستان
واسه الکترونیک چه کتابی بازده خوبی داره؟پایه یکم ضعیفه.
ممنون
سلام
به نظرتون با استفاده از روش کتاب راهیان ارشد میشه تستها رو راحت تر و سریعتر زد(یا اصلا بتونی بزنی) یا کتابهای دیگه که مبتنی بر فرمول هستند؟
به نظرم خیلی از نکات ودرسنامه ها رو نداره؟به نظرتون اصلا به قسمتهایی که نگفته احتیاج میشه؟؟؟
من به تازگی کتاب رو تهیه کردم.سلام
سلامیه سوال از بچه هایی که از رو راهیان میخونن
چرا اکثر جاها از مدل pi استفاده کرده؟امن تا فصل 4 که خوندم همین منواله.اکثرا برای اثبات هم از pi استفاده کرده
تست 2 و 27 فصل 3 رو ببینید
کی میتونیم مقاومت های دوسر ترانزیستور ها(vo) رو موازی بگیریم کی با یکی و زمین کار میکنیم؟
این دوتا تست مثل هم هستند ولی من جواب 27 رو -0.5 در میارم که جواب تست -1 کسی میدونه چرا؟
سلام
در مورد اون سوالات که مطرح کردید ، دو عنصر زمانی موازی هستند که دو سرشان به هم وصل باشد ، بنابر این اگر یک سر مقاومتی به سر مقاومتی دیگر ، وصل شود و دو سر دیگر به صورت جدا گانه به زمین وصل شوند ان دو عنصر موازی می شوند
ولی اگر یکی از مقاومت ها ، یک سرش به منبع سیگنال ورودی وصل شود ( یعنی زمین نباشد) ، با مقاومتی که زمین شده موازی نخواهد بود
موفق باشید
نکته 1: مقاومت re همیشه بر روی سورس قرار داردتست 27 رو ببینید میخوام بدونم فرق این با 2 چیه که تویه 2 ادوتا مقاومت دیده شده رو موازی گرفته ولی اینجا نه!!!!!اگه 1/ gm رو موازی بگیریم جواب منفی 0.5 میشه!