تاپیک رفع اشکال درس الکترومغناطیس کنکور کارشناسی ارشد

sorour85

عضو جدید
سلام دوستان
اگر امکان داره سوال 132کنکور 92 راهنمایی کنید:que:
سوالش یه حفره مخروطی درون یه نیم دایره
مرسی
:gol:

600ali

عضو جدید
سلام دوستان
اگر امکان داره سوال 132کنکور 92 راهنمایی کنید:que:
سوالش یه حفره مخروطی درون یه نیم دایره
مرسی
:gol:
دوست عزیز از قانون کولن استفاده کن فقط محدوده R بدست آوردنش یه مقدار سخته چون با تتا تغییر میکنه باید بر حسب تتا بدست بیاری . به حل آقای باستانی رجوع کن

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

مغناطیس رو چطور دارید جمع بندی می کنید؟

داره من رو اذیت می کنه.دغدغه ام فقط این درسه.

کامل خوندمش اما هنوز دارم لنگ می زنم

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

مغناطیس رو چطور دارید جمع بندی می کنید؟

داره من رو اذیت می کنه.دغدغه ام فقط این درسه.

کامل خوندمش اما هنوز دارم لنگ می زنم

اوه اوه مواظب باش منم لنگ می زدم منفی ازآب در اومد
دوست عزیزم نمی خوام نگرانت کنم اما کاملا مواظب خودت باش
اگر خواستی خلاصه خودمو برات بزارم

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
جهت دریافت خلاصه الکترومغناطیس اینجا را کلیک نمایید
اقا می دونم دکمه ی تشکر ر واسه تشکر کردن ساختن اما حیفم اومد باز ازت تشکر نکنم.کارت خیلی درسته.

خلاصه ها خیلی مفید هستن.ممنون

ramtin_amoiee

عضو جدید
اوه اوه مواظب باش منم لنگ می زدم منفی ازآب در اومد
دوست عزیزم نمی خوام نگرانت کنم اما کاملا مواظب خودت باش
اگر خواستی خلاصه خودمو برات بزارم

دوست عزيز بهترين جمع بندي براي اين درس فقط تست هاي 85 تا 92 اونم به صورت جامعه، اگه دوبار خوب بزنيشون توي اين مدت باقيمانده خيلي جواب ميگيري، البته مطمئن باش كه راه حل ها همون راه حلهايي باشن كه باهاشون يادگرفتي يعني كتابت را درست انتخاب كن....من همين روش و دارم انجام ميدم خيلي هم خوب نتيجه گرفتم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
عنوان : فرمول های مهم میدان و امواج

حجم : 520 KB

پیوست ها

• Formulas.pdf
    612.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

juvefans

کاربر ممتاز
مغناطیس را چگونه بالای 50 بزنیم :

* این تجربه منه ، که نتیجه هم داد هم توی آزمونهای آزمایشی هم در کنکور احتمال خیلی زیاد 50 زدم . ( برای یک قدرتی همین شاید کافی باشه )

1- مطالعه دقیق کتاب دکتر عبدالعالی (پارسه)
2- حل تست آزمونهای کنکور گذشته از کتابی که این تست هارو جمع آوری کرده باشه ( چاپ جدید تا تست 93 )

روش اجرایی کردن :

آموزش : شما در قسمت اول باید بدونید هیچ توضیح اضافه ای در کتاب عبدالعالی وجود نداره و مو به مو باید مطالب رو یاد بگیرید و به خاطر بسپارید . مثالهای بین متن باید کامل و دقیق حل بشه و سوالی باقی نمونه . ( از دوستان کمک بگیرید )

تمرین اولیه : تستهای انتهای هر فصل پارسه را حل کنید .

خلاصه نویسی1 : نوشتن نکاتی که آموخته اید و خلاصه برداری نهایی از متن درس نهایتا در یک برگه دو رو نوشته شود . این خلاصه میتواند شامل مرور نکات اصلی درس و فرمول ها در یک خط به یک جمله کلی باشد ( بخش اولیه خلاصه)

تمرین 2 : از کتاب منبع تست کنکور ( مثلا مدرسان ) شروع کنید تست یکان 1 رو بزنید . مثلا تست 1 ، 11 ، 21 و ... بعد دیگه نرید یکان 2 .

خلاصه نویسی 2: نکاتی رو که همان لحظه حل تستها یاد گرفتید و یا فکر حل مساله رو یادداشت کنید ادامه خلاصه قبلی . مثلا اگر خواستیم در محیطی که میدان عمود هست حلقه آمپری بزنیم چه کار باید بکنیم ...

زمان مطالعه : اولا این درس رو بگذارید توی اولویت اصلیتون چون خیلی تاثیرگذار هست . بهتره زمانی بخونید که مغزتون بیشترین بازده رو داره . برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرید من توصیه میکنم هر روز این درس توی برنامه باشه و حتی از الا یک روز هم نباشه که مغناطیس خونده نشه . مطمئین باشید جواب میده .

بقیه تست های یکان ها رو بعد از اتمام کتاب حل کنید . ( هر دو جلد )

:warn: تست تالیفی جز کتاب عبدالعالی ممنوع !
هر سوالی هست درخدمتتون هستم.

موفق باشی:gol:

آخرین ویرایش:

Reza82N

عضو جدید

سلام خدمت دوستان/
در سوال زیر اونچیزی که دیده میشه،در این بار حجمی شعاع از صفر تا R تغییر میکنه،اما در محاسبه اون خبری از dR نیست و در واقع از dR ىه R ثابت استفاده کرده، از دوستانم تقاضای راهنمایی دارم/ ممنون/

آخرین ویرایش:

juvefans

کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان/
در سوال زیر اونچیزی که دیده میشه،در این بار حجمی شعاع از صفر تا R تغییر میکنه،اما در محاسبه اون خبری از dR نیست و در واقع از dR ىه R ثابت استفاده کرده، از دوستانم تقاضای راهنمایی دارم/ ممنون/

دوست عزیز جدا از مباحث فرمولی این سوال خیلی واضح هست .
شما وقتی بار روی سطح کره داری و روی سطح کره حرکت میکنی ( مورچه ) فاصله شما تا نقطه مشاهده اثر میدان ( مرکز ) ثابت هست .
پس dR نباید داشته باشیم .

Reza82N

عضو جدید
سلام,درست میگید من این بار رو حجمی در نظر گرفته بودم(بی دقتی)ممنون.

دوستان کسی درباره ی مغناطیس راهنمایی میکنه؟
کلاس رفتن خوبه براش ...؟؟با استاد "ب" مثلا؟
یا وقتو دیاد تلف میکنه وحیفه؟و بیخیال سوالاش شیم بهتره..؟
لطفا راهنمایی کنید
با هدف رتبه عالی

M@HY@R93

عضو جدید
دوستان کسی درباره ی مغناطیس راهنمایی میکنه؟
کلاس رفتن خوبه براش ...؟؟با استاد "ب" مثلا؟
یا وقتو دیاد تلف میکنه وحیفه؟و بیخیال سوالاش شیم بهتره..؟
لطفا راهنمایی کنید
با هدف رتبه عالی

به نظر منکه کلاس رفتن به پایه خودت بستگی داره اگه احساس نیاز میکنی که باید کلاس بری حتمآ برو . موفق باشی

Reza82N

عضو جدید

دوست عزیز جدا از مباحث فرمولی این سوال خیلی واضح هست .
شما وقتی بار روی سطح کره داری و روی سطح کره حرکت میکنی ( مورچه ) فاصله شما تا نقطه مشاهده اثر میدان ( مرکز ) ثابت هست .
پس dR نباید داشته باشیم .

سلام در همین مثالی که عکسشو گذاشتم حاصل انتگرال درست محاسبه شده؟ چون واضحه که

و وقتی هم که انتگرال گرفته میشه نباید خبری از سینوس باشه/

juvefans

کاربر ممتاز
سلام در همین مثالی که عکسشو گذاشتم حاصل انتگرال درست محاسبه شده؟ چون واضحه که

و وقتی هم که انتگرال گرفته میشه نباید خبری از سینوس باشه/

بله درست میفرماید ، فکر کنم اون سینوس به توان 2 نیست بلکه Sin(2x) هست .;)

Reza82N

عضو جدید

سلام خدمت دوستان عزیز /
سوالی در مورد شکل زیر دارم،

۱-اینجا رابطه سطر بالای انتگرال را از چه راهی بدست آورده؟
۲-چرا در مخرج انتگرال r به توان ۲ گذاشته ؟ مگر نباید در مخرج فاصله توزیع بار تا مبدا گذاشته بشه؟این درحالیه که این فاصله برابر خط چین سبز رنگه و برابر r نیست، بعبارتی بنظر من زمانی مجاز بود در مخرج r به توان 2 بگذاره که توزیع بار ما لبه بالا و پایینش به محور y چسبیده باشه تا فاصله توزیع بار تا مبدا برابر r بشه،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

juvefans

کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز /
سوالی در مورد شکل زیر دارم،

۱-اینجا رابطه سطر بالای انتگرال را از چه راهی بدست آورده؟
۲-چرا در مخرج انتگرال r به توان ۲ گذاشته ؟ مگر نباید در مخرج فاصله توزیع بار تا مبدا گذاشته بشه؟این درحالیه که این فاصله برابر خط چین سبز رنگه و برابر r نیست، بعبارتی بنظر من زمانی مجاز بود در مخرج r به توان 2 بگذاره که توزیع بار ما لبه بالا و پایینش به محور y چسبیده باشه تا فاصله توزیع بار تا مبدا برابر r بشه،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1-از دو سوالی که تا به حال مطرح کرده اید ، حدس میزنم در فصل اول کمی ضعف دارید . در این سوال در فضای "قطبی" هستیم و قطاع دایره طولش از رابطه rd(teta بدست میاد .

2-شکل به درستی رسم نشده ، در این سوال شما مبدا مختصات رو در مرکز دایره باید در نظر بگیرید ، با این فرض لزومی به چسبیده بودن به محور y نیست . ;)

Reza82N

عضو جدید

سلام خدمت شما که نام شریف شمارو نمیدونم
/ممنون از پاسختون/

اما منظورم از سوال اول سطر بالای انتگرال بود نه صورت کسر :) یعنی لامبدا مساوی با q تقسیم بر آلفا ضردبدر r از کجا آمده/

و اما سوال دوم:یعنی اینجا خط چین سبز رنگ = r هست؟

بازم ممنون/انشالله با کمک شما و تلاش هرچه بیشتر بتونم در این درس پیشرفت داشته باشم.

راستی پاسخ تشریحی سوالات خودآزمایی را شما جایی دیدین؟ً

بالا