تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

hmdi

عضو جدید
26 درست
15 غلط
:cry:
خاک بر سرشون
نمی خاستید کسی وارد نظام بشه چرا آزمون برگزار می کنید
وقت و هزینه همه رو گرفتید
جالبه من این دوره آماده تر بودم ولی نتیجه ام ضعیف تر شده باید احسن گفت به مسئولان...

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان گل
من الان دو باره آزمون شرکت کردم که یک بار هوا برفی بود جاده خیلی افتضاح بود نرفتم ، یک بار هم تقریبا با امتحانات دانشگاه تداخل داشت خلاصه نخوندم و از رفتنش هم منصرف شد (یعنی تا الان از ساندیس که میدن یا نمیدن سر جلسه بی خبرم)

امتحان بعدی (ثبت نام) تقریبا کی خواهد بود به نظر تون ؟ میخوام این بار بخونم اما کتابهاش این قدر خواب آمور هست که ...:w22:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
18 تا درست
13 تا غلط
نتیجه : مردود :w11:
ان شاءالله سری بعد با هم قبول میشیم
همون بهتر مردود شدین . مثلا ما پروانه رو گرفتیم چی شد؟ رفتم سازمان اعلام آماده بکار بزنم، منو گذاشته تو نوبت نظارت. میگم نفر چندم هستم؟ میگه 88 :biggrin:
صبر دوست من ، صبر
منم مردود شدم :D
ان شاءالله سری بعد با هم قبول میشیم
26 درست
15 غلط
:cry:
خاک بر سرشون
نمی خاستید کسی وارد نظام بشه چرا آزمون برگزار می کنید
وقت و هزینه همه رو گرفتید
جالبه من این دوره آماده تر بودم ولی نتیجه ام ضعیف تر شده باید احسن گفت به مسئولان...
شنیدم این سری خیلی خیلی سخت تر بوده از دوره های پیشین

--------------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال :
من دانشجوی ارشدم ... فرض بر این ، این سری قبول شدم :D بعد با ارائه مدرک ارشد قبول می کند (ارتقاء وجود دارد) یا نه همون لیسانس مد نظر خواهد بود
:gol:

elham218

عضو جدید
سلام بچه ها

وای از این امتحان. من موندم جرا اینقدر سوالا سخت بود.
منم متاسفانه رد شدم
من نتونستم پاسخ سوالات رو از جایی پیدا کنم
یک لینکی هم دوستان گزاشته بودن برای من صفحه خیلی بزرگه طوری ک نصف پاسخ ها در سمت چپ صفحه قابل نمایش نیستن

کسی پاسخ سوالات رو داره؟؟
مممنون

mohammadg846

عضو جدید
سلام دوستان گل
من الان دو باره آزمون شرکت کردم که یک بار هوا برفی بود جاده خیلی افتضاح بود نرفتم ، یک بار هم تقریبا با امتحانات دانشگاه تداخل داشت خلاصه نخوندم و از رفتنش هم منصرف شد (یعنی تا الان از ساندیس که میدن یا نمیدن سر جلسه بی خبرم)

امتحان بعدی (ثبت نام) تقریبا کی خواهد بود به نظر تون ؟ میخوام این بار بخونم اما کتابهاش این قدر خواب آمور هست که ...:w22:

شنیدم آبان ماه

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
دوستان مدت سه سال باید کامل گذشته باشه از اخذ مدرک.؟!
مثلا اگر 2 سال و چند ماه شد اجازه شرکت در ازمون رو نداریم ؟!

AmooSaeid

عضو جدید
دوستان مدت سه سال باید کامل گذشته باشه از اخذ مدرک.؟!
مثلا اگر 2 سال و چند ماه شد اجازه شرکت در ازمون رو نداریم ؟!

حتی 1 ماه هم مونده باشه تا سه سالتون پر بشه نمیتونید ثبت نام کنید. ثبت نام اینترنتیه و فرمها طوری طراحی شده که حتی 1ماه هم تا پر شدن سنوات مونده باشه اجازه‌ی ثبت نام نمیده.
البته اگر کاردانی داشته باشید میتونید از سنوات کاردانیتون استفاده کنید. به ازای 5 سال فاصله اخذ مدرک کاردانی تا اخذ مدرک کارشناسی معادل 1 سال کارشناسی محاسبه میشه.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
برای کاردان ها باید 5 سال از تاریخ اخذ مدرک گذشته باشه ؟!!:surprised:
پیر میشیم که .

AmooSaeid

عضو جدید
برای کاردان ها باید 5 سال از تاریخ اخذ مدرک گذشته باشه ؟!!:surprised:
پیر میشیم که .

پروانه نظام مهندسی زیاد هم به درد بخور نیست برای ما برقی ها. چون تعرفه ها خیلی پایینه. دیگه پروانه کاردانی نمیدونم چه وضعیتیه ، اصلا به صرفه هست وقت بذارید براش یا نه.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
پروانه نظام مهندسی زیاد هم به درد بخور نیست برای ما برقی ها. چون تعرفه ها خیلی پایینه. دیگه پروانه کاردانی نمیدونم چه وضعیتیه ، اصلا به صرفه هست وقت بذارید براش یا نه.

به این خاطر میخوام بگیرم چون نیاز به وقت گذاشتن ندارم. حتی برای مهندسی. اما شرایط مهندسی که هیچ کاردانی هم ندارم. فکر میکردم سه سال کافیه. !

Nooshin-t

عضو جدید
سلام دوستان
من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.آیا می تونم برای طراحی هم پروانه بگیرم؟

ile

عضو جدید
سلام دوستان
من لیسانس الکترونیک و ارشد قدرت دارم.آیا می تونم برای طراحی هم پروانه بگیرم؟
یه نفر میشناسم هم لیسانس و هم فوق الکترونیکه و یکساله طراحی هم گرفته.

Nooshin-t

عضو جدید
ممنونم دوست عزیز.
در زابطه با زمان عملکرد کلیدهایی که در مدارها استفاده میشن سوال دارم.منظورم مدارهایی هست که ممکنه ترانس،بار،دیزل ژنزاتور و ... توسط کلید به مدار وصل شده.مثل سوال 30 تا 32 اسفند 91.کسی می تونه راهنمایی کنه چه مبحثی و از چه منبعی رو باید بخونم؟

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
ممنونم دوست عزیز.
در زابطه با زمان عملکرد کلیدهایی که در مدارها استفاده میشن سوال دارم.منظورم مدارهایی هست که ممکنه ترانس،بار،دیزل ژنزاتور و ... توسط کلید به مدار وصل شده.مثل سوال 30 تا 32 اسفند 91.کسی می تونه راهنمایی کنه چه مبحثی و از چه منبعی رو باید بخونم؟

سلام
اگر امکانش هست سوال رو قرار بدید
بسگی داره چه حفاظتی بخواید داشته باشد
چنانچه حفاظت اتصال کوتاه باشه کمتر از 3 ثانیه در نظر میگیرن.یعنی کلا این کلید ها در برابر حفاظت اتصال کوتاه تنظیم زمانی ندارند در حداقل زمان عمل میکنند.
اگر حفاظت اضافه جریان مد نظر باشه بستگی داره پایین ترین خط یعنی مصرف کننده رو در چه زمانی به ازای چه جریانی بخواید حفاظت کنید

4omid

عضو جدید
سلام
اولین صفحه‌ی این تاپیک کجاست؟
گویا از یه جا دیگه انتقال داده شده اینجا؟
لینک بدین لطفا؟

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
سلام
اولین صفحه‌ی این تاپیک کجاست؟
گویا از یه جا دیگه انتقال داده شده اینجا؟
لینک بدین لطفا؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...م-مهندسی-برق-(قدرت)-دانلود-منابع-از-اولین-پست
سلام
منظورم ترتیب عملکرد کلیدها تحت خطاهای مختلف در شبکه است.سوالا رو قرار میدم که متوجه منظورم بشید.ممنونم
مشاهده پیوست 219931مشاهده پیوست 219934

سوالی که شما پرسیدید شبیه به سوالای حفاطتی بود. این سوال لاجیکی هست حفاظتی نیست.
سوال 30:
سیستم شما دو اینکامینگ داره که یکیش اضطراریه
پس همیشه و در حالت عادی در مدار نیست
اما یک سیستم سرویس به طور نرمالی (شبکه) موجود هست .
پس سیستم شما یک از دو است
یعنی در حالت عادی همیشه فقط یکی از دو منبع وارد مدار میشه
چنانچه اضطراری وصل بشه شبکه قطع میشه و همینطور بر عکسش
پس گزینه صحیح گزینه 2 است
اصلا انتظار نداشتم نظام مهندسی در پیت از این جور سوالا بیاره .!!
.....
سوال 31 هم که مشخصه چون بانک خازنی متناسب با بار ,خازن وارد مدار میکنه پس باید در نقطه d ترانس جریان نصب بشه ///البته در سیستم های بزرگتر و سیستم 2 از 3 انتخاب محل نصب ترانس جریان کاملا متفاوته
.....
سوال 32 رو شخصا باهاش مشکل دارم
ی مشتری دوست داره خرج کنه کلید موتورایز و های تک سفارش میده و یک مشتری هم با کمتر خرج کردن یک کلید ساده. ربطی به طراحی نداره که. بله در بعضی نقاط سیستم قدرت باید کلید موتورایز باشه اما تو این سوال گزینه 3 و 2 و 4 غلط نیستن.
......
سوال 33 هم میشه گزینه 4
توضیح خواستید در خدمتم
البته این یک سیستم تک خطی مسخره است که نظام و کتاب ها فقط از این جور تک خطی ها استفاده میکنن.
اگر کلید ها و رله هم مشخص باشن بهتر میشه گزینه رو تشخیص داد
با این حساب که بگیم بانک خازنی نباید به طور مستقیم به باس بار دیزل ژنراتور نصب بشه (دلیلش هم نمیدونم چیه ) گزینه 4 صحیحه.

آخرین ویرایش:

4omid

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/523102-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%28%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%29-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%B3%D8%AA

آقا این لینک که مربوط به همین تاپیکه، من اون لینکی که از اونجا منتقل شده به اینجا، اون لینک رو میخوام، صفحه اول ice man گفته از یه جا دیگه ادامه اش این تاپیکه؛
اول اون تاپیک کجاست؟

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه دوستان
می بینم که همگی کم پیدا شدن.از آقا مسعود و بقیه بچه ها یی که پروانشون رو گرفتن می خوام که ارتباطشون رو با تاپیک قطع نکنن چون حالا هم که پروانه ها اومده و می خوایم باهاش کار کنیم ممکنه که یه جاهایی به مشکل بر بخوریم و لازم بشه که از کمک همدیگه استفاده کنیم.
دوستانی که پروانه گرفتن آیا کسی تونسته نظارت بگیره؟
چه چیزایی رو موقع نظارت باید بیشتر مورد توجه قرار داد؟
منتظر حضور همگیتون هستم.
ممنون.

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام به همه دوستان
می بینم که همگی کم پیدا شدن.از آقا مسعود و بقیه بچه ها یی که پروانشون رو گرفتن می خوام که ارتباطشون رو با تاپیک قطع نکنن چون حالا هم که پروانه ها اومده و می خوایم باهاش کار کنیم ممکنه که یه جاهایی به مشکل بر بخوریم و لازم بشه که از کمک همدیگه استفاده کنیم.
دوستانی که پروانه گرفتن آیا کسی تونسته نظارت بگیره؟
منتظر حضور همگیتون هستم.
ممنون.

سلام
از اول مهر گفتن اگه کار باشه میتونم کار کنم
تو سایت خوزستان یه سری فایل اموزشی مختصر هست + خوندن نشریه 110 و مبحث 13

elham218

عضو جدید
سلام .
مهندسای عزیز کسی هست که شروع به خوادن کرده باشه؟؟؟
دنبال ی پایه می گردم برای شروع دویاره:surprised:

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان

یک نکته هست که ممکنه به خاطر وضع نامناسب پروژه ها من و شما هم اشتباه کنیم و با دید غلط بریم جلو
هیچوقت هیچوقت هیچوقت کار غیر مهندسی انجام ندید
مثلا میگن ارتفاع پریز و کلید از 110 الی 120 سانتی متر. شما بیشتر یا کمتر نگیرید حتی اگر خود مشتری درخواست کرد.
(مثال بود)

بالا