تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

elham218

عضو جدید
سلام دوستان. وقتبخیر

بچه ها برایکتابهای مبحث نظامات اداری و کتاب نظام مهندسی پیشنهادی دارید برای اینکه راحت تر بتونیم از توش سوالات رو جواب بدیم؟؟؟

ممنون;)

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام دوستان. وقتبخیر

بچه ها برایکتابهای مبحث نظامات اداری و کتاب نظام مهندسی پیشنهادی دارید برای اینکه راحت تر بتونیم از توش سوالات رو جواب بدیم؟؟؟

ممنون;)

سلام
یکی از دوستان میگفت جزوه کلید واژه خیلی تونسته بهش کمک کنه جدیدترین ورژنش رو میتونید با جستجو پیدا کنید و بخرید

mohammadg846

عضو جدید
اسامی نفرات برتر ازمون قبل اعلام شد ، تبریک به همشون ، اینشالا که همیشه سر ساختمون باشن ;) http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=409
این اسامی اصلا هیچ اطلاعات بدردبخوری نمیده! نه نمره افراد برتر را اعلام کردن نه رتبه شون را! افراد برتر عمران 10 نفره ولی برق5 نفر !!!

mohammadg846

عضو جدید
اتفاقا قبلا فقط به قدرت طراحی میدادن و بقیه گرایشها فقط نظارت میکردن.. درستش هم همین بود و اما الان به الکترونیک هم طراحی میدن !!! و هرچی فکر میکنم نمیفهمم چطور ممکنه یه الکترونیکی تاسیسات الکتریکی خونده باشه و اصلا ازسیستم توزیع برق چطور ممکنه سر در بیاره ! به هرحال کاریه که شده.

البته درس بررسی سیستم قدرت 1 اجاری و بررسی 2 و تاسیسات الکتریکی جزو دروس اختیاری الکترونیک هست! ضمنا چون تو ایران برای الکترونیک بازار کار چندانی وجود نداره اکثرا وارد بازار کار برق ساختمان و برق صنعتی (حتی فشار متوسط) میشن!

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه دوستان بخصوص داش مسعود.
من آزمون قبل شرکت کردم و خدا رو شکر قبول شدم و دوستان این تاپیک هم واقعا" بهم کمک کردن و اگه صفحات اول این تاپیک رو ببینید متوجه میشید که بچه ها چقدر از هم سوال می کردن و بهم دیگه جواب می دادن.پس دوستانی هم که الان می خوان آزمون بدن سعی کنن فعالتر بشن و با پرسش و پاسخ تو این تاپیک بهم دیگه کمک کنن.
بابا انقدر بی حال نباشین.این 17 روز طلایی رو حسابی بخونین و مطمین باشین تو این چند روز خودتونو به حد بالایی می تونید برسونید.و اصلا" به این فکر نکتید که اگه نشد دفعه بعد قبول میشم.
2 تا توصیه از داداش کوچیکتون:
1.نمونه سوالات سالای قبل رو خوب بخونید و نکته برداری کنید.
2.فهرست کتاب رو خودتون کامل کنید و تمامی تیتر ها و عنوان ها رو تو فهرست کتاب بنویسید تا راحتتر و زودتر پیداشون کنید.
از صمیم قلی واسه همتون آرزوی موفقیت می کنم.
دوستان لبخند یادتون نره :D;)

farzane-1383

عضو جدید
سلام آقا مسعود
دقیقا منم همینو میگم.سری قبل دیدم چقدر بچه ها به هم کمک میکنن.اما الان نه
من چند صفحه قبل پرسیدم که میخوام تازه شروع کنم کسی هست با هم بخونیم؟اما دریغ از یه جواب
منم کارمندم.گفتم حتما خیلی دیر شده و دلسرد شدم:(

p_farahbakhsh

عضو جدید
Untitled.jpg

سلام دوستان
کسی جواب این سوالو (سوال 28 خرداد 89) میدونه؟ شایقی 50 رو به 25 تقسیم کرده جوابو 0.5 نوشته! واسه همون گزینه 1 رو زده!
ممنون میشم کمک کنین

elham218

عضو جدید
مشاهده پیوست 210391

سلام دوستان
کسی جواب این سوالو (سوال 28 خرداد 89) میدونه؟ شایقی 50 رو به 25 تقسیم کرده جوابو 0.5 نوشته! واسه همون گزینه 1 رو زده!
ممنون میشم کمک کنین

شما کدوم قسمتشو مشکل دارید؟؟ چون تو پاسخ نامه ادرس فرمولی ک برای حل این سوال اومده رو زده

p_farahbakhsh

عضو جدید
شما کدوم قسمتشو مشکل دارید؟؟ چون تو پاسخ نامه ادرس فرمولی ک برای حل این سوال اومده رو زده

بله آدرس فرمول اومده ولی با تقسیم 50 به 25 جواب 2 میشه که اونوقت گزینه درست 3 میشه ولی توی کلیدی که نظام داده گزینه 1 درسته.

kuchuluuu

عضو جدید
سلام آقا مسعود
دقیقا منم همینو میگم.سری قبل دیدم چقدر بچه ها به هم کمک میکنن.اما الان نه
من چند صفحه قبل پرسیدم که میخوام تازه شروع کنم کسی هست با هم بخونیم؟اما دریغ از یه جواب
منم کارمندم.گفتم حتما خیلی دیر شده و دلسرد شدم:(
سلام
نیاز نیست کسی اعلام آمادگی کنه.شما سوالاتو بپرس و یکی پیدا میشه که جوابتو بده.و بعد هم همینجوری ادامه پیدا میکنه.حالا شروع کن به پرسیدن سوالات.

kuchuluuu

عضو جدید
مشاهده پیوست 210391

سلام دوستان
ممنون میشم کمک کنین
سلام.به نظر من اشتباه کرده و گزینه 3 صحیح است.کتاب شایقی بدون اشکال نیست.

kuchuluuu

عضو جدید
مشاهده پیوست 210391

سلام دوستان
ممنون میشم کمک کنین
سلام.به نظر من اشتباه کرده و گزینه 3 صحیح است. ( یادآوری 3 آیین نامه پیوست 1-4-8 ).کتاب شایقی بدون اشکال نیست.

elham218

عضو جدید
سلام دوستان عزیزم

من تا قبول نشم دست از سر شما بر نمی دارم.

ب ی اشکال برخوردم ک دوره قبل برطرف نشد

کتاب مبحث13- صفحه 71- ماده 13-9-1-1-2
خط پیرامون رو نمی دونم چیه؟؟ کلا این ماده رو نمی فهمم

یکی بزرگواری کنه برام ی کوچولو توضیح بده ممنون میشم:gol:

ويرايش شده توسط elham218 در 3 هفته پيش در ساعت 08:48 AM

elham218

عضو جدید
دوستان من هم همین سوال آقای یا خانوم کوچولو رو 3 هفته پیش پرسیدم . کسی جواب نداده.

لطفا یکی بزرگواری کنه

AmooSaeid

عضو جدید
تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت)

تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت)

فکر کنم منظورش اینه که همه پریزا از کف اتاق باید ۱.۵ متر باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohammadg846

عضو جدید
سلام دوستان عزیزم

من تا قبول نشم دست از سر شما بر نمی دارم.

ب ی اشکال برخوردم ک دوره قبل برطرف نشد

کتاب مبحث13- صفحه 71- ماده 13-9-1-1-2
خط پیرامون رو نمی دونم چیه؟؟ کلا این ماده رو نمی فهمم

یکی بزرگواری کنه برام ی کوچولو توضیح بده ممنون میشم:gol:

ويرايش شده توسط elham218 در 3 هفته پيش در ساعت 08:48 AM

والا نمیدونم !
من با 60 قبول شدم!
فکر کنم خانم نفیسه بتونن توضیح بدن!ایشون 89 زده بودن!

kuchuluuu

عضو جدید
فکر کنم منظورش اینه که همه پریزا از کف اتاق باید ۱.۵ متر باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
راستش منم همینطور فکر میکنم ولی اگه به یادآوری 4 که بعد از اون اومده نگاه کنید ظاهرا اومده درب و پنجره رو تو اندازه گیری دخالت داده که منطقی نیست.یا شایدم من منظورشو درست متوجه نشدم.
علما نظر بدن ;)

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه مهندسین
تو جداول پیوست 3 مبحث 15 رو ببینید.حداقل ظرفیت آسانسور رو 630 کیلوگرم نوشته.حالا آسانسود 630 کیلوگرمی یعنی یه آسانسور تقریبا 8 نفری.خوب پس تکلیف آسانسورهای کوچکترچی میشه؟

rozhina20

عضو جدید
سلام بچه ها،کسی خلاصه برداری کرده از آزمونهای سالهای قبل؟ یا چکیده ای از نکات مهم داره؟! نفیسه خانوم کجایی؟!

elham218

عضو جدید
سلم بچه ها

کسی هست ک جواب سوالای اذر 92 رو بلد باشه؟؟

من از این ازمون چند تا اشکال دارم

sajjad_kr2000

عضو جدید
سلام
دوستانی که پروانه گرفته اند لطفا راهنمایی کنند:
آیا بعد از قبولی در آزمون و برای گرفتن پروانه مدارکی مانند ریز نمرات و لیست دروس پاس شده ازمون میخوان؟
ما رشته الکترونیک خوندیم برخی از دروس مورد نیازم پاس نکردیم ولی کد عضویتمون 500 که گفتن هم طراحی دارید هم نظارت!
خواستم ببینم از هفت خان گذشتیم ،تمومه کار؟یا نه حالا خان اولیم و باید بریم این درسارو پاس کنیم؟

mohammadg846

عضو جدید
سلام
دوستانی که پروانه گرفته اند لطفا راهنمایی کنند:
آیا بعد از قبولی در آزمون و برای گرفتن پروانه مدارکی مانند ریز نمرات و لیست دروس پاس شده ازمون میخوان؟
ما رشته الکترونیک خوندیم برخی از دروس مورد نیازم پاس نکردیم ولی کد عضویتمون 500 که گفتن هم طراحی دارید هم نظارت!
خواستم ببینم از هفت خان گذشتیم ،تمومه کار؟یا نه حالا خان اولیم و باید بریم این درسارو پاس کنیم؟
دیروز مدارکم را تحویل دادم و لیست دروس و ریز نمره و از این حرفها نخواستن! حالا باید 1 ماه صبر کنم ببینم چه آشی برام میپزن! (کارشناسی ناپیوسته الکترونیک)

آخرین ویرایش:

mohammadg846

عضو جدید
سلام به همه مهندسین
تو جداول پیوست 3 مبحث 15 رو ببینید.حداقل ظرفیت آسانسور رو 630 کیلوگرم نوشته.حالا آسانسود 630 کیلوگرمی یعنی یه آسانسور تقریبا 8 نفری.خوب پس تکلیف آسانسورهای کوچکترچی میشه؟

والا منم سر درنمیارم!! اگر قانونه چرا اجرا نمیشه؟؟ اگر الکیه چرا اصلاح نمیشه؟؟!!
البته آسانسورهای کوچکتر 400 کیلوگرمی هم وجود داره که طبق آیین نامه در ترکیب با سایر آسانسورها بکار میره!!

AmooSaeid

عضو جدید
شعاع خمش کابل رو نگاه کنید نوشته برای روپویش پلاستیکی برابر با 8*(D+d) اما واحدش مشخص نیست ! میلی متره ؟

شعاع خمش یه کابل پلاستیکی با سطح مقطع 95 میلی مترمربع و قطع 39 میلیمتر رو چطور حساب میکنید ؟ هادی کابل به شکل سکتور هست.

بالا