ile
عضو جدید
شما کدوم آزمون قبول شدید ؟پروانه هم هفته قبل به دستمون رسید![]()
شما کدوم آزمون قبول شدید ؟پروانه هم هفته قبل به دستمون رسید![]()
سلام دوستان. وقتبخیر
بچه ها برایکتابهای مبحث نظامات اداری و کتاب نظام مهندسی پیشنهادی دارید برای اینکه راحت تر بتونیم از توش سوالات رو جواب بدیم؟؟؟
ممنون![]()
این اسامی اصلا هیچ اطلاعات بدردبخوری نمیده! نه نمره افراد برتر را اعلام کردن نه رتبه شون را! افراد برتر عمران 10 نفره ولی برق5 نفر !!!اسامی نفرات برتر ازمون قبل اعلام شد ، تبریک به همشون ، اینشالا که همیشه سر ساختمون باشنhttp://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=409
اتفاقا قبلا فقط به قدرت طراحی میدادن و بقیه گرایشها فقط نظارت میکردن.. درستش هم همین بود و اما الان به الکترونیک هم طراحی میدن !!! و هرچی فکر میکنم نمیفهمم چطور ممکنه یه الکترونیکی تاسیسات الکتریکی خونده باشه و اصلا ازسیستم توزیع برق چطور ممکنه سر در بیاره ! به هرحال کاریه که شده.
مشاهده پیوست 210391
سلام دوستان
کسی جواب این سوالو (سوال 28 خرداد 89) میدونه؟ شایقی 50 رو به 25 تقسیم کرده جوابو 0.5 نوشته! واسه همون گزینه 1 رو زده!
ممنون میشم کمک کنین
شما کدوم قسمتشو مشکل دارید؟؟ چون تو پاسخ نامه ادرس فرمولی ک برای حل این سوال اومده رو زده
سلامسلام آقا مسعود
دقیقا منم همینو میگم.سری قبل دیدم چقدر بچه ها به هم کمک میکنن.اما الان نه
من چند صفحه قبل پرسیدم که میخوام تازه شروع کنم کسی هست با هم بخونیم؟اما دریغ از یه جواب
منم کارمندم.گفتم حتما خیلی دیر شده و دلسرد شدم![]()
سلام.به نظر من اشتباه کرده و گزینه 3 صحیح است.کتاب شایقی بدون اشکال نیست.مشاهده پیوست 210391
سلام دوستان
کسی جواب این سوالو (سوال 28 خرداد 89) میدونه؟ شایقی 50 رو به 25 تقسیم کرده جوابو 0.5 نوشته! واسه همون گزینه 1 رو زده!
ممنون میشم کمک کنین
سلام.به نظر من اشتباه کرده و گزینه 3 صحیح است. ( یادآوری 3 آیین نامه پیوست 1-4-8 ).کتاب شایقی بدون اشکال نیست.مشاهده پیوست 210391
سلام دوستان
ممنون میشم کمک کنین
سلام.به نظر من اشتباه کرده و گزینه 3 صحیح است. ( یادآوری 3 آیین نامه پیوست 1-4-8 ).کتاب شایقی بدون اشکال نیست.
سلام دوستان عزیزم
من تا قبول نشم دست از سر شما بر نمی دارم.
ب ی اشکال برخوردم ک دوره قبل برطرف نشد
کتاب مبحث13- صفحه 71- ماده 13-9-1-1-2
خط پیرامون رو نمی دونم چیه؟؟ کلا این ماده رو نمی فهمم
یکی بزرگواری کنه برام ی کوچولو توضیح بده ممنون میشم
ويرايش شده توسط elham218 در 3 هفته پيش در ساعت 08:48 AM
سلامفکر کنم منظورش اینه که همه پریزا از کف اتاق باید ۱.۵ متر باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلم بچه ها
کسی هست ک جواب سوالای اذر 92 رو بلد باشه؟؟
من از این ازمون چند تا اشکال دارم
سلام
دوستانی که پروانه گرفته اند لطفا راهنمایی کنند:
آیا بعد از قبولی در آزمون و برای گرفتن پروانه مدارکی مانند ریز نمرات و لیست دروس پاس شده ازمون میخوان؟
ما رشته الکترونیک خوندیم برخی از دروس مورد نیازم پاس نکردیم ولی کد عضویتمون 500 که گفتن هم طراحی دارید هم نظارت!
خواستم ببینم از هفت خان گذشتیم ،تمومه کار؟یا نه حالا خان اولیم و باید بریم این درسارو پاس کنیم؟
تو جداول پیوست 3 مبحث 15 رو ببینید.حداقل ظرفیت آسانسور رو 630 کیلوگرم نوشته.حالا آسانسود 630 کیلوگرمی یعنی یه آسانسور تقریبا 8 نفری.خوب پس تکلیف آسانسورهای کوچکترچی میشه؟