پاسخگويي به سوالات و ابهامات آزمونهاي رشتههاي تاسيسات برقي و مكانيكي(خانم مهندس شاكري) 82244188
ارسال اعتراضات و نامههاي الكترونيكي از طريق ايميل
daftar@inbr.irچقدر جالب ! ممنون از اینکه جواب رو گزاشتید. حیف شدحل سوال 34، جواب 24 درسته.
مشاهده پیوست 227453
با سلام خدمت دوستان
از آزمون خرداد که به اون شکل طراحی شده بود همش این سوال برام پیش میومد که حالا ما که دنبال حد اقل نمره هستیم هیچ ولی اونهایی که نفرات اول این آزمون میشن چند درصد میزنن 100 درصد 99 درصد یا شایدم 90 درصد
حالا که اسامی نفرات اول اعلام شد گشتم کارنامشون رو پیدا کرد
نتیجه بسیار جالب و قابل تفکر هست
برای رعایت حریم خصوصی این دوستان اطلاعات شخصیشون رو مختوش کردم و 4 تا کارنامرو در قالب یک فایل براتون آپلود کردم
منتظر نظرات شما در مورد سطح آزمون خرداد هستم
با تشکر
http://s5.picofile.com/file/8155636942/karname.pdf.html
سلام مهندسین گرامی
صنف یا نظام دستمزدی برای اجرا مشخص کرده ؟ خارج از اینکه نرخ دستمزد ها بالا پایین میشه ایا یک نرخ عرف از جانب اتحادیه یا نظام مهندسی تعیین شده؟
مثلا دستمزد نصب سیستم اعلام حریق
یا سنسور ها و چشمی ها یا روشنایی نما
...
یک نقشه برای اجرا به بنده دادن
مهندس برق اومده ی فیوز محافظ جان سه فاز سر راه کابل ورودی به جعبه فیوز گذاشته . اسمشم گذاشته rcbo .
![]()
گونهٔ دیگری از این کلیدها که افزون بر جریان نشتی به اضافهبار هم واکنش نشان میدهند RCBO نامیده میشوند
برای یک ساختمان 5 طبقه و 10 واحده هر طبقه باید چند شستی اعلام حریق داشته باشه ؟
کسی اطلاع داره خانم ها هم میتونن توی آزمون نظام مهندسی رشته ی برق شرکت کنن یا نه؟
ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم.دانشجوهای گرایش الکترونیک حتما باید درس تاسیسات رو گذرونده باشن تا بتونن توی آزمون شرکت کنن؟
باید با اتوکد بکشید؟سلام دوستان
من یه طراحی آپارتمان بهم پیشنهاد شده و حالا به کمک نیاز دارم.لطفا اگه دوستان کسی تجربه داره کمک کنه.
ممنون
منتظرم
سلام دوست عزیز و ممنون که پاسخ دادین.باید با اتوکد بکشید؟
تا جایی که بلد باشم حتما.
تو اکثر نقشه ها فیوز فشنگی برای مشترک سه فاز رو 25 امپر میزنن. ولی شما یه پله بالاتر بزن . تو اکثر کارا بعد از یه مدت میفرستن دنبالمون که اقا فیوز سوخت . البته قبلا که ما هم بلد نبودیم اینطور میشد.
روشنایی رو با لامپای کم مصرف در نظر نگیر ی نمونه نقشه الان دست بنده هست که تو نکاتش زده فقط از لامپ کم مصرف استفاده کنید . همین جمله سطح سواد مهندسو مشخص میکنه.
برای ارت :
چیزی ک تجربه بنده هست
از فرو کردن میل در زمین استفاده نکنید . عمرش نسبت به صفحه مسی کمتره.
صفحه مسی حداقل 70 در 70 در نظر بگیرید. حتما با برس سیمی لایه رویی صفحه رو بردارید .(یعنی توی نکات نقشه اینا رو ذکر کنید)
هر نقشه یه صفحه مربوط به نکات داره.
3 الی 4 کیسه بنتونیت با اب بریزید نذارید بنتونیت سفت بشه . حالت دوغ اب مانند. صفحه رو قرار بدید و دوباره بنتونیت بریزید.
در اهواز هستید . چاه رو بیشتر از 1 الی 1.5 متر نیاز نیست حفر کنید.
.
برای هر کولر یک فیوز جدا
برای ابگرمکن یک فیوز جدا
هر چند من موافق نیستم اما استاندارد میگه روشنایی و پریز روی یک فیوز نباشن.سیم 2.5برای پریز ها
سیم 6 برای کولر ها
البته برای پریز ها اگر صلاح میدونی 4 در نظر بگیر چون دمای اهواز تابستونا میره بالا و به سیم فشار میاد.
1.5 برای روشنایی
پریز ای کولرو مشخص کن. جایی که تو نقشه اب کولر گذاشتن. سمت چپ خودتون و سمت راست روبروتون باید پریز باشه . پریز کولر بهتره که حداقل 180 سانت از کف فاصله داشته باشه.
پریز و کلید ها 110 سانت از کف تمام شده .
40 سانت از کف تمام شده .
حتما از لوله پی وی سی یا پولیکا استفاده بشه.
در حمام از لامپ دیواری با ای پی بالا استفاده بشه.
برای هر کولر فیوز 25 امپر نوع سی
و برای روشنایی 10 امپر نوع بی
و برای پریز ها با توجه به بدترین شرایط همزمانی
کلاس کارتو میخوای بالا ببری مسیر کابل های ورودی و محل چاه ارت رو هم مشخص کن.
لوله های کابل ورودی 3/4
و لوله های داخلی هر واحد برای سیم کشی 1/2
اکثر نقشه ها رو داغون و افتضاح میکشن. روی نقشه کشی وقت بذار
راستی دوست عزیز برای تلفن و آیفن چکار کنم?سلام دوست عزیز و ممنون که پاسخ دادین.
اگه سایز وایرها بیشتر از استاندارد نظام باشه اشکال نداره?! ( مثلا پریز رو 4 بذاریم )
برای محاسبه تعداد کلیدها و پریزها توی اتاق ها و آشپزخانه و جاهای دیگه از چه رابطه ای استفاده میکنید?
شما آبادان هستین? میشه شمارتونو داشته باشم?
راستی دوست عزیز برای تلفن و آیفن چکار کنم?
سلامطراحی ها مختلفه. نقشه یک ویلایی دو واحده دارم که 300 متره . الانم دارم برق کشی میکنم. تو نقشه تو هر اتاق یک پریز انتن گذاشته. و همینطور هال و پذیرایی.
ولی ی 5 طبقه هم دارم سیم کشی میکنم که فقط تو پذیرایی یکی گذاشته بود که من دوتاش کردم.در دو نقطه از هال پذیرایی.
تلفن بهتره یکی نزدیک به اشپزخانه ,در هر اتاق یکی و در هال یکی و در پذیرایی هم یکی باشه.
مقطع سیم رو میشه بیشتر گذاشت اما کمتر نه.راستی مگه نظام گفته نمره 4 زیاده؟اصن نظام میدونه دما در تابستون تو اهواز چند میشه ؟ایا واقعا تو انتخاب سیم این پارامتر ها رو در نظر گرفته؟.نقشه های زیادی دیدم از طراحای زیادی. مخصوصا صنعتی. حتما نمیدونن چرا برای 5 تا پریز فیوز 32 امپر میذارن.!!.اتفاقا نظر من روی سیم ها برای پریز برق نمره 4 هست . با توجه به رطوبت در ابادان و اهواز . و افزایش دما در تابستان.
برای انتن دقت کنید که اگر بیشتر از یکی در هر واحد داشتین در نکات نقشه ذکر کنید که از پریز میانی و در انتها از پریز انتهایی استفاده شود.
ایفن هم که کنار در ورودی گوشی و بالای اون بیزر نصب میشه . یک کابل دارای چند رشته سیم از هر واحد به طبقه همکف میره.
مقطع سیم تلفن هم فکر کنم 0.6 باشه
سلام دوستان عزیز
این نتایج آزمون نظام مهندسی کی قرار اعلام بشه؟
سلام دوستان
نتایج اعلام شد، منم بالاخره قبول شدم. شما چیکار کردید؟
http://92.242.195.162/ci_sherkat/index.php/krn_mtf/fani_sakh/krn_93_abn/
تبریک میگم
من دفعه ی دومم بود 48 درصد شدم. شما دفعه چندمتون بود ؟ چند درصد زدید ؟