ی خورده توضیح میدی در مورد سوالتون؟؟؟سلام
کسی میدونه نحوه چیدمان کلیدهای مینیاتوری و ضریب همجواری کلیدهای مینیاتوری رو چطور باید محاسبه کنیم؟
در مورد ازمونه یا برای بازار کاره؟؟
آخرین ویرایش:
ی خورده توضیح میدی در مورد سوالتون؟؟؟سلام
کسی میدونه نحوه چیدمان کلیدهای مینیاتوری و ضریب همجواری کلیدهای مینیاتوری رو چطور باید محاسبه کنیم؟
گزینه 3 درست هست. صفحه 317 تاسیسات
به هر حال ولی من فکر می کنم گزینه 4 درسته باشه دلیلی منطقی برای رد گزینه 2 نمی بینم
==========================================================
استحضار کلیه داوطلبان آزمون نظام مهندسی 22 و 23 آبان می رساند کارت ورود به جلسه آزمون نظام مهندسی هم اکنون آماده دریافت است .شما باید علاوه برهمراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون ، جهت احراز هویت در جلسه آزمون ،کارت عضویت نظام مهندسی و یا کارت ملی عکسدار همراه داشته باشید .
برای مشاهده و پرینت از کارت ورود به جلسه اینجا کلیک کنید
یک سوال دارم
سوال 21 آزمون 90
مصرف برق ساختمانی150کیلووات با ضریب توان 0.9 مفروض است چنانچه شرایط محیطی 50 درجه سلسیوس و ارتفاع از سطح دریا 1800 متر باشد
ظرفیت دیزل ژنراتور مورد نیاز ساختمان چقدر میباشد؟
ضریب کاهش قدرت دیزل ژنراتور : 4% برای هر 400متر بالاتر از 1000متر از سطح دریا 2% برای هر 10درجه بالاتر از 30درجه سلسیوس
1) 150کیلوولت آمپر 2)200کیلوولت آمپر 3)250کیلوولت آمپر 4)300کیلوولت آمپر
چرا جواب گزینه 3 هست؟؟/
کتابی که من دارم گزینه صحیح رو گزینه دوم انتخاب کرده:
188.71=(0.96*0.92*0.9)/150
پس خوش بحالت که پایان نامه تو تموم کردی (البته می دونم چقدر زحمت کشیدید) ... من هنوز سیمنارمو ارائه نداده ام ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخرش نفهمیدیم سوال 10 سال 92 کدومش گزینه درسته ؟
دوستان چند تا سوال دارم:
1- جریان نامی فیوز، کلید مینیاتوری، کلید خودکار، رله و کنتاکتور برای موتور، هم برای راه اندازی مستقیم و هم ستاره-مثلث چگونه انتخاب می شوند؟
2-برای خازن و ژنراتور چطور؟
3- سوال های 55 و 56 آذر 90
4- سوال های 47 48 و 49 خرداد 89
مهندسای عزیز 4 شنبه و 5 شنبه برای رفع اشکال باشه. موافقید؟؟؟
همه باشیم این 2 روز اخری رو
سال 92 ک همه بچه های اینجا قبول شدن همین کار رو کردن یعنی تا اخرای شب قبل امتحان رفع اشکال می کردن
من هنوز نمونه سوالا رو حل نکردم![]()
یک سوال دارم
سوال 21 آزمون 90
مصرف برق ساختمانی150کیلووات با ضریب توان 0.9 مفروض است چنانچه شرایط محیطی 50 درجه سلسیوس و ارتفاع از سطح دریا 1800 متر باشد
ظرفیت دیزل ژنراتور مورد نیاز ساختمان چقدر میباشد؟
ضریب کاهش قدرت دیزل ژنراتور : 4% برای هر 400متر بالاتر از 1000متر از سطح دریا 2% برای هر 10درجه بالاتر از 30درجه سلسیوس
1) 150کیلوولت آمپر 2)200کیلوولت آمپر 3)250کیلوولت آمپر 4)300کیلوولت آمپر
چرا جواب گزینه 3 هست؟؟/
دوستان چند تا سوال دارم:
1- جریان نامی فیوز، کلید مینیاتوری، کلید خودکار، رله و کنتاکتور برای موتور، هم برای راه اندازی مستقیم و هم ستاره-مثلث چگونه انتخاب می شوند؟
2-برای خازن و ژنراتور چطور؟
3- سوال های 55 و 56 آذر 90
4- سوال های 47 48 و 49 خرداد 89
ص 317 خط 6 ام از پایین صفحه نوشته گزینه 2 همیشه ممکن نیس
ممنون برای لینک
شما سال 93 رو حل کردید؟؟
والا امروز تعدادی از سوالاتشو حل کردم اما بعدش حوصله ام نکشید ... در صورتی مسئله زیاد بدن احتمالا قبول نشوم ( وقتم خیلی محدود بود ) ... من 4 شنبه دانشگاه م ... 5 شنبه هم باید برم مسافر خونه بگیریم دیگه اونجام ... خلاصه یه وضعیه!! ... انشالله همه بچه ها موفق بشن برای منم دعا کنید ...
==========================================
آزمون 180 دقیقه هست ؟
سلام . ی سری اشکال دارم . هر کی تونست حتی کوچیک راهنمایی کنه مممنون میشم
ی توضیح یا نکته کوچیکم باشه خیلی کمک می کنه
همه برای ازمون 93 هست
س 6
س58
س 42-43-44
س40 چرا برای جریان کلید تنظیم حرارتی و مغناطیسی و ضریب کا رو همه رو در هم ضرب کرده؟؟؟ این جریان ک بدست میاد جریان قط کلیده؟؟ همه جا باید جریان قط کلید رو اینطوری محاسبه کرد؟؟؟
البته میشه گفت تمام سال 93 رو اشکال دارم و لی بقیه سوالا روم نشد بپرسم
ممنون دوباره![]()
منظورتون ازمون خرداد 93 هستش؟سوال 40 که راجب کلیدا نیست .!
شما کدوم سری رو دارید؟؟
A,B,c,D
ممنون
اشکالاتم
س 47
49
50
51
هست
خیلی ممنون آقای مهندس
کسی می تونه لطف کنه ترتیب کلید های مثل کلید مجزا کننده، کلید گردان، کلید خودکار، کلید مینیاتوری، فیوز و کلید حفاظتی جریان باقی مانده را در تابلو ها بگه.
مممنون
سوال:
اگه بخوایم بهره یا افت رو در سیستم صوتی یا سیستم آنتن مرکزی محاسبه کنیم،از رابطه 10log یا از رابطه 20log استفاده می کنیم؟