دانشگاه شریف و تهران منظورمه...اونم قدرت....بیشتر از 3 روز تو هفته نیست که؟
بله نهایت 3 روز در هفته هستش اما ممکنه روزها پشت سر هم نباشه
کاش جواب این سوالمم می دادید:
سلام به نظرتون شبانه شریف (اگه خوابگاه و پول رو درنظر نگیریم) بهتره یا روزانه امیرکبیر ؟ واسه قدرت
با تشکر!!
ببخشید من هنوز با سیستم سایت خیلی آشنایی ندارم نمی دونستم باید پاسخ با نقل قول رو انتخاب می کردم!کاش جواب این سوالمم می دادید:
سلام به نظرتون شبانه شریف (اگه خوابگاه و پول رو درنظر نگیریم) بهتره یا روزانه امیرکبیر ؟ واسه قدرت
با تشکر!!
مگه نمیرین صنعتی اصفهان؟!!!!بچه ها تو قدرت بهشتی بهتره یا پردیس عباسپور؟کدومو بالا تر بزنیم؟
راستی این گرایشا راکتور و پرتو پزشکی ومدیریت انرژی واینا چطوری هس؟مثلن قبل سیستم صنعتی اصفهان اینا رو بزنم؟؟آینده دارن اینا؟
آره احتمال زیاد.خب باید انتخابا بعدی رو هم در نظر بگیرم.میترسم صنعتی قبول نشیم خب.....عباسپور هم که زده خابگاه نمیدهمگه نمیرین صنعتی اصفهان؟!!!!
سلام خدمت دوستان
نظرتون رو میخواستم بدونم در مورد انتخاب رشته
الکترونیک 1300
مکاترونیک 1100
ارومیه و تبریز؟
ارومیه قبول میشم؟
ممنون
سلام بچه ها تا چه ساعتی انتخاب رشته داریم؟
سلام دوستان.من رتبم 439 شده میتونم روزانه شهید بهشتی قبول شم؟(گرایش سیستم)
و اینکه پردیس عباسپور خوابگاه نمیده؟
سلام بچه ها تا چه ساعتی انتخاب رشته داریم؟
خیلی ممنون منم همین رو دیدم ...اما تو لخبریکه بچه های اینجا به نقل از آقای توکلی گذاشتن نوشته تا پایان وقت اداری
خیلی ممنون منم همین رو دیدم ...اما تو لخبریکه بچه های اینجا به نقل از آقای توکلی گذاشتن نوشته تا پایان وقت اداری
بچه ها الان تو اخبار ساعت 2 گفتش تاساعت 24 روز 4شنبه تمدید شد
دوستان ترتیب و اولویت دانشگاه های تهران در گرایش قدرت-سیستم چطوریه؟
به نظر من شریف - تهران - امیرکبیر- علم و صنعت - تربیت مدرس - بقیه (اولویت بین بهشتی و خواجه نصیر رو نمی دونم )
مهندس جان اگه رتبت مرزیه و ترتیب این دو تا واست خیلی مهمه مهندس حلم زاده تو سایتش پرسش و پاسخ می ذاره خودشم که قدرتی می تونی واسه اطمینانم شده ازش بپرسی ضرر ندارهمرسی. والا ما نفهمیدیم بالاخره علم و صنعت بهتره یا تربیت مدرس؟
هرکسی یه چیزی میگه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ایده و مشاوره برای کنکور ارشد برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 84 | |
P | مشاوره براي كارشناسي ارشد ... تا ارشد | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2657 | |
![]() |
راهنمای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد + ترازهای دانشگاه های دولتی | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 308 |