jamali.unes
عضو جدید
حجمش یه خورده بالاست
سلامسلام دوستان
همونطور که می دونید تحلیل و تفسیر نتایج خروجی نرم افزار ایتبز و تبدیل اون به نقشه های اجرایی مهمترین مرحله در تسلط به این نرم افزاره و اکثر منابع و کتب ارائه شده کمتر به این موضوع پرداختن و بعضا ایجاد سردرگمی میکنه
خواهش میکنم در این مورد اگر کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنین خیلی مرسی
به طور کلی برای طراحی سازه های فولادی و بتنی etabs بیشتر توصیه میشهتشکر اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم
Bottom Story فقط ارتفاع ژايين ترين طبقه رو مشخص ميكنه و Typical Story ارتفاع ساير طبقاتبا سلام و تشکر
خواستم بدونم در پنجره ابتدایی نرم افزار که گرید ها را تعیین میکنیم Typical Story height و Bottom Story height چه وظیفه ای دارند(چا کاری می کنند.)
ممنوون![]()
من ميخام در زمينه طراحي ويژه سازه هاي بتن آرمه كار كنم به نظر دوستان كدوم نرم افزار مناسب تر قوي تر و راحت تر هست؟ etabs يا sap2000 ?
اگر كسي كتاب يا جزوه مناسبي مخصوصا از SAP سراغ داره ممنونم يشم كمك كنه
منظرتون درک نشد :">
اگر کتاب اموزشی میخواید توی نت فراوان هستا ...یه سرچ کنید یافت میشه و سوال های تخصصی هم دوستان هستن .
من خودم از روی این کتاب ها کار میکنم ...
دوست من ما هم همينو پرسيديمچرا درست جوابشو نمیدید؟؟؟؟؟؟
ببین دوست من. شما وابسته به نیاز خودتون باید خروجی بگیرید. خروجی تحلیلی - یا طراحی - یا اعضا - بر اساس نیرو - ساختمان و ... ؟ باید بگین شما واسه خروجی تیک چه گزینه هایی رو زدید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن.
ضمنا من اصلا یادم رفت بپرسم - شما خروجی متنی منظورتون هست یا خروجی متنی؟
سلامنکته دیگه :
در منوی Deffine مشاهده می شود تنها یک نوع بتن تعریف می شود و از همان برای اختصاص به سقف و دیوار برشی استفاده می شود در این صورت اشتباهی که دیده شده این مورد است که دوستان در هنگام بارگذاری مطابق دتایل های موجود بار مرده کف ( وزن آن ) را 550 کیلوگرم وارد می کنند اما غافل از اینکه خود ETABS نیز یکبار وزن بتن را اتوماتیک اعمال می کند زیرا ما در منوی Defiine وزن واحد بتن را داده ایم و در هنگام تعریف deck نیز نوع و ضخامت آن را می دهیم بنابراین ETABS چون وزن یک متر مربع بتن را دارد در هنگام تحلیل کف ها وزن بتن سازه ای را حساب می کند در این صورت باید هر عدد درج شده در دتایل را منهای 250 KG ( وزن واحد بتن ) کرد.
روش فوق روشی است که اصطلاحا می گویند برنامه قادر به محاسبه وزن سازه ای بتن سقف می باشد و ما باید صرفاً وزن کف سازی و ... را اعمال کنیم.
روش بهتر این است که ما دو نوع بتن در منوی Deffine تعریف کنیم که یک بتن دارای وزن باشد و برای دیوار برشی اختصاص شود که در هنگام تحلیل خود برنامه وزن آن را محاسبه و بر سازه اعمال کند .
یک بتن دیگر که وزن آن را صفر تعریف می کنیم و برای سقف ها اختصاص می دهیم زیرا اکثر ما طبق عادت وزن کف را با مقادیر 450 تا 550 وارد می کنیم که در این اعداد وزن سازه ای سقف نیز گنجانده شده و چون برای سقف ها در برنامه بتن صفر در نظر گرفته شده بنابراین دیگر دو بار وزن سقف توسط برنامه و بارگذاری دستی محاسبه نمی شود و طراحی تیرهای شما بسیار مطلوبتر می گردد.
ببخشید اگه توضیحاتم سخته هست![]()
سلام بر دوستان عزيز نرم افزار فوق مي خواستم تشكر .يزداني
![]()
با سلام
دوست عزیز ، با یه جستجو توی سایت میتونید به جوب مورد نظرتون برسید .
با سپاس
من ایتبس و کار میکنم ولی به انتهای کار که میرسم نمیدونم چطوری جوابهامو به اتوکد تبدیل کنم.توهر کتابیم نگاه کردم هیچ توضیحی در باره این مسئله نداده.الان من یک نمونه سه طبقه بتنی کار کردم فقط مونده قسمت اتوکدیش
من ایتبس و کار میکنم ولی به انتهای کار که میرسم نمیدونم چطوری جوابهامو به اتوکد تبدیل کنم.توهر کتابیم نگاه کردم هیچ توضیحی در باره این مسئله نداده.الان من یک نمونه سه طبقه بتنی کار کردم فقط مونده قسمت اتوکدیش
اگه امکان داره بفرستین واقعا لطف بزرگی میکنی
اگه یک نمونه خوبشو دارین که همه چیزو توضیح بده خوب میشه
خیلی خیلی ممنون
بالاخره CSI بعد از مدت مدید، تصمیم گرفت سیستم جامع طراحی نوین سازه خودش رو با عنوان ETABS 2013 به بازار عرضه کنه. یکی از امکانات بسیار جالبش که من رو شیفته کرده، طراحی کنشها، پیچشها، عناصر، و ... و مشاهده سه بعدی نتایج روی سازه کلی است.
حتما به سایتش سر بزنید تا شما هم شیفته بشید!!: http://www.csiberkeley.com/etabs2013/news
متاسفانه هنوز خود نرم افزار بدستم نرسیده تا بتونم کامل تحلیل خودم رو بگم، ولی مطمئنا در اولین فرصت اینکار رو انجام میدم.
قیمت نرم افزار اصلی رو نه چندان معتبر شنیدم که حدود 25 هزار دلار آمریکا برای بار اول است. حالا نمیدونم نسخه تک نصب بوده یا شبکه، ولی امیدوارم یک روزی هر کدوم از ما ها انقدر درآمد داشته باشیم که نسخه اصلی رو بخریم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | کتاب اموزش کامل نرم افزار Etabs و Safe | ETABS | 0 | |
ح | نرم افزار [ تحت اکسل طراحی بادبند ] | ETABS | 0 | |
![]() |
آزمون تحلیل سازه با استفاده از نرم افزار etabs | ETABS | 0 | |
![]() |
[ طراحی سقف تیرچه کرومیت ] با نرم افزار Etabs | ETABS | 3 | |
G | [ طراحی و بارگذاری ديوار حايل ] در نرم افزار Etabs | ETABS | 15 |