سلام مهندس.خسته نباشید.
من میخوام جریان داخل موتور ونکل را به صورت دوبعدی مدل کنم.برای شبیه سازی دوران روتور از dynamic mesh استفاده میکنم. به این صورت که smoothing و remeshing رافعال میکنم. و پارامتر های هر بخش را وارد میکنم و در قسمت dynamic mesh zones روتور را به صورت rigid body وارد میکنم و حرکت آن رانیز با فایل udf اعمال میکنم و قسمت محفظه را نیز به صورت stationary در نظر میگیرم.
روتور با 3000rpm میچرخد.پس گام زمانی را بسیار کوچک میگیرم (1e-6). و سعی میکنم در نوک روتور نیز میزان المان ها را افزایش دهم جهتجلوگیری از ایجاد المان با حجم منفی.
اما وقتی که میخواهم قبل از شبیه سازی از گزینهpreview mesh motion جهت مشاهده حرکت روتور استفاده کنم. بعد از چند گام زمانی مساله با خطا مواجه میشود به این مفهم که المان با حجم منفی ایجاد شده است. وقتی شبیه سازی را انجام میدم نیز دقیقا همین اتفاق می افتد. به نظر شما مشکل کجاست؟ چندین بار مش زنی را نیز تغییر داده ام اما سودی نداشته است.
سوال دیگه اینکه در این مساله نیازی به تعریف ناحیه به صورت deforming نداریم.درسته؟ اندازه cell height را باید از کجا یافت؟آیا همان body spacing در موقع مش زنی است؟
اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام دوستان
می تونید لطفا کمکم کنید؟؟؟
من نیاز به رسم هندسه لوله های مارپیچ در نرم افزار گمبیت دارم. اما اصلا نمی تونم رسمش کنم.
هر کدوم از دوستان که بلده ، لطف کنه هندسه شکل رو برام رسم کنه واقعا کمک بزرگی بهم میکنه.
اینم یه عکس از شکل ما
http://upload.tehran98.com/img1/0lpw871ohy3gyo8n2p.png
اگه به نظرتون با گمبیت نمیشه رسم کرد ، با هر نرم افزار دیگه که فکر می کنید میشه رسم کرد این کار رو بی زحمت برای من انجام بدین و فایلش رو برای اجرا در گمبیت برای من ارسال کنید
این لطف رو اگه در حق من بکنید واقعا ممنونتون میشم
سلامدوستان عزیز برای دریافت مثال های زیر با من تماس بگیرید:Tutorial: 2D Adiabatic Compression - LayeringTutorial: 2D Adiabatic Compression - Remeshing and Spring SmoothingTutorial: 3D Adiabatic Compression - Layering, Remeshing, and Spring SmoothingTutorial: Projectile Moving Inside a BarrelTutorial: Simulating a 2D Check Valve using FLUENT's Dynamic Mesh Model and Spring SmoothingTutorial: Solving a 2D Vibromixer Problem Using the Dynamic Mesh ModelTutorial: Store Separation from a 3D Delta WingTutorial: Submarine Docking Simulation Using MDM ModelTutorial: Using a UDF to Control the Dynamic Mesh of a Flexible Oscillating Membrane
تمام مثالهای فوق دارای فایل های MESH ,CASE ,DATA می باشد
سلام
من قصد مدل کردن جسم شناوری (البته به صورت لنگر انداخته) در آب که دارای محفظه ای می باشد که هوا در آن محبوس می باشد مدل کنم.
موجی به سازه تابیده می شود و باعث حرکت جسم می شود. آیا برای مدل سازی به مش متحرک نیاز دارم؟
با سلام خدمت همه دوستان
من قصد دارم یک روش جوشکاری را شبیه سازی کنم که شامل یک نازل متحرک هم میشه. از این نازل ماده ای(فیلر) با دمای بالا به سمت یک قطعه صفحه ای حرکت میکند و با گذشت زمان نازل در راستای x حرکت میکند. ولی من با نحوه استفاده از moving mesh در فلوئنت برای حل این مسئله آشنا نیستم.
اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
یک شکل کلی برای مسئله را هم در ادامه آورده ام.
مشاهده پیوست 172297