[تاپیک امور مدیریتی تالار مهندسی عمران]

yasser_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه فکری باید برا موارد زیر برداشت به نظر من :)

1 ) برخورد با تازه واردهایی که میان تو صفحه اصلی تالار پست درخواستی میزنن

2 ) برا این که از صفری به تازه وارد و یا عضو و... تبدیل وضعیت بشن الکی پست میزنن " مرسی باحال بود " و خیلی قشنگ بود و .... " البته خوبه اینطوری استقبال میکنن ولی تا یه حدی اینجا تو تالار مهندسی پست های علمی بزنن برن تو قسمت های دیگه مثل گفتگوی آزاد و ... هرچی میخوان با پست حرف بزنن اینجوری آمار پست هاشونم میره بالا :redface:

3 ) بعضی از دوستان علاوه بر انجام مورد 2 میان یک پستی که عکس با حجم بالایی توش هست رو پاسخ با نقل قول میزنن و مینویسن مرسی :surprised: اینطوری باعث میشه زمان بارگذاری سایت بیشتر شه عکس هایی که قبلا باز شده ( با این سرعت اینترنت تو ایران ) دوباره بخاطر کار آقا/خانم باید باز شه چون پاسخ با نقل قول زده رو پستی که عکس تکراری:confused:

حالا

برا مورد 1 ) اول اخطار بوسیله پیام تو همون پستی که زده هم بهش تذکر بدن و تاپیک اشتباهیش Close شه . در صورت تکرار امتیاز منفی

مورد 2 ) اگه میشه به تعداد پست های بی ارزش که توی تالار مهندسی عمران زده بابت هر پست یک امتیاز کم شه.

مورد 3 ) بازم امتیاز کم شه - تذکر داده شه بهش

نمیدونم همش شد امتیاز منفی که :biggrin: :redface: ولی بخاطر اون سه مورد یه فکری بکن تکرار نشه یا اصلاح شه :)

yasser_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ادامه پست و مطلب قبل یه چیزی بگم

بعضی از این تازه وارد ها ماشا... میری پست شون رو نگاه میکنی میبینه امضا و لینک سایت به امضا و.... همه رو انجام دادن معلومه سایت رو زیر رو کردن دیگه حالا این سوتی بعیده ازشون ندونن کجا باید پست درخواستی بزنن خوب برن تالار مهندسی عمران رو هم زیر رو کنن بیبن چی کجاس و چی مربوط به چیه

ها والله :child::w12:

باید تذکر داد بهشون :w24: بعدم دعواشون کرد :w13: (شوخی کردم ):love:

rasool.civil

مدیر بازنشسته
سلام
من خودم کم کم دارم تبدیل به عضو سوخته میشم :D
ولی خوب پیشنهادم اینه که
تازه واردها اجازه تاپیک زدن نداشته باشن
حد اقل تا مثلا 10 تا پست نزدن نتونن یه تاپیک بزنن اینجوری مجبور میشن یه تاپیک واسه ارسال سوالشون پیدا کنن و کم کم با تاپیک زدن آشنا بشن
پیسنهاد بعدی اینکه به یکی از بچه های تالار عنوان راهنمای تالار رو بدید :Dکه واسه تازه واردا یه راهنما باشه و به خاطر عنوانشم که شده حرفشو گوش بدن ;)

Alireza_2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.

قوانین رو خوندم. به نظرم پستهای اضافه رو که اسپم هستن پاک نکنین تا کاربرا شاکی نشن. به جای این کار میتونیم یه تاپیک آرشیو داشته باشیم و تمام پستهای اضافی رو به اون تاپیک منتقل کنیم. تا تاپیکها تخصصی بشه و در یک نامه خصوصی هم به اطلاع هم اون کاربر رسونده بشه.

نظر رسول هم ایده خوبیه اگه اجرا بشه. خیلی از تاپیکای اضافی زده نمیشن.

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
سلام سپهر جان
این تاپیک من چرا رفته اینجا ؟!!
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1183737#post1183737
سلام، کلیه پست ها و تاپیک های مربوط به ارشد منتقل شد!
این پست ها و تاپیک ها شامل:
معرفی گرایش ها، سئوالات و پاسخ های چگونگی پر کردن فرم، سئوالات و پاسخ های مربوط به نحوه تست زنی، انتخاب کتب و ....

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام، کلیه پست ها و تاپیک های مربوط به ارشد منتقل شد!
این پست ها و تاپیک ها شامل:
معرفی گرایش ها، سئوالات و پاسخ های چگونگی پر کردن فرم، سئوالات و پاسخ های مربوط به نحوه تست زنی، انتخاب کتب و ....
میدونم منظورم این بود که اینجا گذاشتی دیگه قابل دسترسی نیست ( کسی دیگه نمیبینه ) با سرچم دیگه نمیشه پیداش کرد
ولی حق داری ... OK

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
میدونم منظورم این بود که اینجا گذاشتی دیگه قابل دسترسی نیست ( کسی دیگه نمیبینه ) با سرچم دیگه نمیشه پیداش کرد
ولی حق داری ... OK
اینجاست که tag معنا پیدا می کنه!
شما برای تاپیکاتون سعی کنید tag در نظر بگیرین!:thumbsup:

salman121

عضو جدید
سلام دوستان

سلام دوستان

به به چه جای خوبی >>>;)
از اونایی که تاسیس کردن اینجا را ممنون:smile:
من تازه عضو این سایت شدم
امیدوارم روز های خوبی اینجا
داشته باشیم..
من کارشناسی عمران _عمران دارم...

meysammail

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال یا بهتر یه کمک از بچه هایی که دارن تو اجرا کار می کنن دارم ؟
یه پروه ساختمانی داریم میخواستم ضریب بالاسری رو تو محاسبه به جای 1/43 ضریب عمرانی 1/30 استفاده کنم راه فرار داره ؟
ممنون میشم کمک کنید ./;)

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
با توجه به عدم حضور همکار بنده و عدم قبول مسئولیت مدیریت از طرف اینجانب، دفتر مدیریت تالار قفل می شود.

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
ضمن تشكر از مدير قبلي تالار به خاطر زحماتي كه براي اين تالار كشيدند، به اطلاع كاربران عزيز مي رسانيم كه مدير جديد به زودي معرفي مي شوند. ضمنا قرار بود كه تا انتخاب مدير جديد، مدير قبلي به مديريت خودشون ادامه بدن كه ظاهرا با اين مورد مشكل داشتند. به همين دليل تا اطلاع ثانوي، همكار مدير تالار عمران وظيفه رسيدگي به درخواست ها رو به عهده خواهند داشت.
موفق باشيد.

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
ضمن تشكر از مدير قبلي تالار به خاطر زحماتي كه براي اين تالار كشيدند، به اطلاع كاربران عزيز مي رسانيم كه مدير جديد به زودي معرفي مي شوند. ضمنا قرار بود كه تا انتخاب مدير جديد، مدير قبلي به مديريت خودشون ادامه بدن كه ظاهرا با اين مورد مشكل داشتند. به همين دليل تا اطلاع ثانوي، همكار مدير تالار عمران وظيفه رسيدگي به درخواست ها رو به عهده خواهند داشت.
موفق باشيد.
تشکر....:w27:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من تا حد امکان در خدمت سایت هستم . البته ببخشید که مدت زیادیه وقت سر خاروندنم ندارم ..

na50m

عضو جدید
کمک لطفا من تازه واردم

کمک لطفا من تازه واردم

سلام من نسیمم رشتم مهندسی کامپیوتر روزانس .ولی من میخوام تغییر رشته بدم بیام رشته عمران-عمران شبانه به نظر شما می ارزززه از روزانه کام بیا شبانه عمران؟
شما که تو رشته عمرانید به آیندتون امیدواریییید؟
البته خیلی خیلی عذر می خوام که اینو اینجا پرسیدم .تازه واردم نمیدونسم کجا باید بپرسم اینو:(

rasool.civil

مدیر بازنشسته
سلام من نسیمم رشتم مهندسی کامپیوتر روزانس .ولی من میخوام تغییر رشته بدم بیام رشته عمران-عمران شبانه به نظر شما می ارزززه از روزانه کام بیا شبانه عمران؟
شما که تو رشته عمرانید به آیندتون امیدواریییید؟
البته خیلی خیلی عذر می خوام که اینو اینجا پرسیدم .تازه واردم نمیدونسم کجا باید بپرسم اینو:(
سلام
البته تو قسمت درخواستها میگفتید بهتر بود
رشته کامپیوتر هم که خوبه،آخه نمیتونم بهتون پیشنهادی بدم
باید با شرایط و توانایی های خودتون بسنجید ببینید کدوم بهتره،ولی من از رشته خودم که راضی هستم

ali_2010

عضو جدید
سلام
من یک تاپیک اشتباهی تحلیل و طراحی ساختمان 4 طبقه فولادی زدم می خواستم خواهش کنم از مدیر محترم که این تاپیکو پاک کنن .
ممنون

ارشیتکت86

عضو جدید
چرا تالاری به نام دخواست وجود داره وقتی کسی جوابگو نیست همکاری تو تالار عمران واقعا کمه کم

rasool.civil

مدیر بازنشسته
چرا تالاری به نام دخواست وجود داره وقتی کسی جوابگو نیست همکاری تو تالار عمران واقعا کمه کم
قرار نیست به همه درخواستها جواب داده بشه
اینجا هر کس هر جوری که بتونه کمک میکنه ،ولی نباید انتظار داشته باشید پروژه ای که خودتون چند ماه براش وقت داشتید رو یه شبه در اختیارتون بگذارن

memar_smp

عضو جدید
سلام. در مورد سوله اطلاعات نیاز دارم. در زمینه ی اجرای سوله