دومین سوالمم اینکه به صورت symmetry شبیه سازی رو انجام دادم چطور میتونم هردو نیمه رو با هم ببینم؟
سلام دوستان
واسه اینکه contour دما رو یک قسمت از جریان ببینم باید یک سطح مشخص کنم..
ممنون میشم راهنماییم کنین چطور یک surface بسازم....میدونم کدوم قسمت surface میسازه ولی با سه نقطه چطور میتونم یک plane مشخص کرد؟
سلام ممنون که راهنمایی کردینشما باید از کادر سمت راست موجود در پنجره iso-surface مقاطعی رو که میخواید صفحتون ازش بگذره انتخاب کنید ( from surface )، بعد از قسمت surface of constant در سمت راست همین پنجره گزینه grid رو انتخاب کن و از نوار پایینش محوری رو که میخوای صفحه عمود بر اون باشه رو انتخاب کن.
سلام دوست عزیز بنظر من واسه شروع ابتدا کتاب پاتنکار رو بخونید...سلام
میخواستم بدونم برای شروع بکار با فلوئنت کدامیک از کتابهای توی بازار بهتره(در حد یک مبتدی)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام ممنون که راهنمایی کردین
ساختم با راهنمایی های شما ولی کانتور دما اصلا نمایش داده نمیشه رو صفحه مورد نظر...فقط روی محیط صفحه تغییرات (دما)رو نشون میده..ممکنه اشکال کجا باشه...(شبیه سازیم کاملا درسته)
سلام
میخواستم بدونم برای شروع بکار با فلوئنت کدامیک از کتابهای توی بازار بهتره(در حد یک مبتدی)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آره صفحه ای که میخوام رو مشخص میکنه همونجایی که میخوام ولی contour دما رو روش مشخص نمیکنهصفحه ای رو که ساختی برو چک کن ببین همونجایی هست که میخوای یا نه ( صفحه باید با مش بندی کامل باشه ها )؟ اگه نه میتونی توی همون پنجره iso-surface توی نوار پایین دست چپ به اندازه ای که میخوای صفحه رو عقب جلو کنی، اگه هم آره که احتمال میدم صفحه ای که ساختی روی دیواره باشه چون این چیزی که میگی توی دیواره اتفاق میفته.
آره صفحه ای که میخوام رو مشخص میکنه همونجایی که میخوام ولی contour دما رو روش مشخص نمیکنه
یک سوال دیگه...فلوئنت قابلیت اینو داره که تو صفحه ای که مشخص کردیم روی contourها دما رو هم بنویسه؟
نمایش داد بالاخرهفکر کنم مشکل از جریانت باشه، یا اصلن شاید روی اون صفحه کانتور دما همونی باشه که میبینی. حالا هندسه جریان رو با جایی که اون صفحه قرار داره رو بگو شاید بتونم بیشتر کمک کنم.
من چند تا کار دیدم که این قابلیت رو داره. اما نمیدونم چطور انجامش میدن.
ممنون دوست عزیز...مرسی وقت گذاشتی![]()
داخل یک استوانه یا یک کانال در حالت سه بعدی را چطوری میشه مش زد![]()
با سلام
یک سوال داشتم. بنده یک فایل آتوکد (dwg) رو توی قسمت ژئومتری فلوئنت باز کنم ولی متاسفانه با ارور مواجه میشم. Error: Attach Failed .
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟
با سلام
یک سوال داشتم. بنده یک فایل آتوکد (dwg) رو توی قسمت ژئومتری فلوئنت باز کنم ولی متاسفانه با ارور مواجه میشم. Error: Attach Failed .
با سلام
با سلام
شما نمیتونید فایل dwg را مستقیما در نرم افزار FLUENT باز کنید. باید ابتدا اون را در نرم افزارهایی مثل ICEM-CFD و یا GAMBiT باز کنید.
حتی بهتره که از فرمتهایی مثل igs و step به جای dwg استفاده کنید
بعد از باز شدن در این نرم افزارها و تولید شبکه با فرمت msh برای fluent استخراج کنید
میتونید از این لینک و این لینک و در نهایت این لینک مطالبی در مورد کار با این سه نرم افزار پیدا کنید.
موفق باشید
CFD-Man
داخل یک استوانه یا یک کانال در حالت سه بعدی را چطوری میشه مش زد![]()
سلام دوستان
من چطور میتونم مش را دمشاهده پیوست 109665ر اطراف دایره شکل زیر ریزتر از گوشه مربع کنم
سلامچطور زانو 3 بعدی در گمبیت بکشم؟؟؟؟؟