تاپيك مرجع و آموزش نرم افزار ABAQUS

hadi489

عضو جدید
فایل لایسنس آباکوس abaqus License Crack file v 6.11.1

فایل لایسنس آباکوس abaqus License Crack file v 6.11.1

کلی توی اینترنت رو زیر و رو کردم تا بالاخره فایل کرک رو توی یه سایت هندی پیدا کردم. البته فکر کنم هندی بود!!!:)
قرار میدیم تا امت اذیت نشن...
البته تستش هم کردم درسته...
یاعلی

فایل لایسنس آباکوس نسخه 6.11.1
abaqus License Crack file v 6.11.1​

behrouz-mech

عضو جدید
سلام مهندس
ممنون از راهنمایتون
من یه سوالی داشتم که واقعا گیجم کرده. قضیه ابعاد در نرم افزار آباکوس چیه؟
من قبلا اینطور کار میکردم که تو قسمت پارت approximate size اگر یک میدادم بقیه واحدها رو بر حسب متر، پاسکال و نیوتن استفاده میکردم و اگر مقدار approximate size رو هزار تعریف میکردم واحدها رو برحسب میلیمتر، مگا پاسکال و کیلونیوتن وارد میکردم.
تو این شکلی که مدل کردم راه دوم رو رفتم . با approximate size هزار ، طول استوانه رو 300، شعاع داخلی 30 ، شعاع خارجی 50 و ابعاد ترک نیم بیضوی رو 5 و 9 دادم. مدول یانگ رو 210 به توان 3 و بار وارده رو 0.4 کیلو نیوتن. تغییر شکل من اینطوری شد که میبینید
به نظرم این تغییر فرم برای این نیرو خیلی زیاده؟!:eek:

مهندس جان scale factor رو چک کن

behrouz-mech

عضو جدید
سلام دوستان توی تحلیل 3بعدی کشش عمیق ورق رو باید چجوری مش بندی کرد (تو حالت explicit ) لطفا با جزئیاتش بگین
آیا بقیه قطعات که analatical rigid هستن رو هم باید مش بندی کرد ؟
ممنوووووووووووووون:gol:

analatical rigid مش بندی نمی شه

amingharaei`

عضو جدید
آموزش نرم افزار آباکوس

آموزش نرم افزار آباکوس

با سلام
امین قارایی هستم و توی همین هفته وبلاگی به آدرس http://abaqus.persianblog.ir/ ایجاد کردم. توی این وبلاگ قصد دارم دانسته های خودم در مورد نرم افزار آباکوس را با شما دوستان به اشتراک بگذارم. برنامه ام اینه که هر هفته یک مثال را از ابتدا تا انتها و گام به گام جلو برم.
ضمنا بد نیست بگم چند سالی است که دارم آباکوس تدریس میکنم و امسال هم کتابی تحت همین عنوان با همکاری دوستانم چاپ کردیم. کتاب راهنمای جامع مدل سازی و تحلیل در نرم افزار آباکوس که انتشارات عابد چاپ کرد.
قصد داشتم مطالب دیگری را هم توی جلد دوم بگذارم اما موفق نشدم و واسه همین میخواهم آن ها را از طریق نت پخش کنم. امیدوارم با کمک شما عزیزان گامی رو به جلو بردارم.
با تشکر

A.weld

عضو جدید
سلام به همگی!
من تازه برنامه رو با ورژن 6.11 دانلود کردم ولی documentation اش رو ندارم. اگه کسی داره لطفا لینک معتبر بذاره!

آخرین ویرایش:

A.weld

عضو جدید
آقا دمت گرم!
خیلی عالی بود!
من سه روزه دنبال این میگشتم!
دیگه داشتم نا امید می شدم!
خدا خیرت بده!
فقط از دوستان اگه کسی لینک معتبری از documentation این ورژن رو هم داره بفرسته که من نیاز دارم!
ممنون از همه!

h_a_s

عضو جدید
سلام
از دوستان کسی میدونه umat تو نرم افزار آباکوس چیه؟
اگه کسی اطلاعات داره بگه خیلی کارم ضروری

behrouz-mech

عضو جدید
سلام
از دوستان کسی میدونه umat تو نرم افزار آباکوس چیه؟
اگه کسی اطلاعات داره بگه خیلی کارم ضروری

umat یه subroutine هستش که به زبان fortran نوششته میشه و برای تعریف دلخواه خواص و روابط ماده است. خیلی هم نسبت به دیگر subroutineها پیچیدست.

h_a_s

عضو جدید
@:umat یه subroutine هستش که به زبان fortran نوششته میشه و برای تعریف دلخواه خواص و روابط ماده است. خیلی هم نسبت به دیگر subroutineها پیچیدست
میشه بگین چطور میشه یادش گرفت؟
کتاب در این مورد هست یا نه؟

bahman2

عضو جدید
@:umat یه subroutine هستش که به زبان fortran نوششته میشه و برای تعریف دلخواه خواص و روابط ماده است. خیلی هم نسبت به دیگر subroutineها پیچیدست

سلام مهندس
شما باید زبان فرترن رو یاد بگیری
من اطلاعاتی درباره umat و subroutine دارم

behrouz-mech

عضو جدید

بیشتر نیاز به دانش علم مکانیک داری تا زبان برنامه نویسی. چون باید تمامی روابط تنش کرنش و ... رو بلد باشی.
برای یادگیریشم تنها منبعی که وجود داره خود هلپ آباکوسه.
برای چی می خوای؟

h_a_s

عضو جدید
واسه پایان نامم میخام
دمای سیکلیک میدیم و کرنش پلاستیک میخایم

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال
من برای ایجاد یک قید کامل در سمت چپ قطعه هم میتونم از گزینه Symmetry/antisymmetry/encastre استفاده کنم و سپس encastre رو تیک بزنم. ویا نه از گزینه Displacement/rotation استفاده کنم و تمامی درجات آزادی را مقید کنم. حلا میخوام بدونم فرق این دو تا پیه؟

behrouz-mech

عضو جدید
دوستان یه سوال
من برای ایجاد یک قید کامل در سمت چپ قطعه هم میتونم از گزینه Symmetry/antisymmetry/encastre استفاده کنم و سپس encastre رو تیک بزنم. ویا نه از گزینه Displacement/rotation استفاده کنم و تمامی درجات آزادی را مقید کنم. حلا میخوام بدونم فرق این دو تا پیه؟

هیچ فرقی با هم ندارند

shahab asem

عضو جدید
سلام و خدا قوت به همه
خواهش می کنم آموزش فورج گرم تو انسیس یا آباکوس
ترجیحا رینگ باشه قرار بدید .
ممنون میشم:cry:

ravaji

عضو جدید
سلام

دوستان و مخاطبین محترم سایت برای مشاهده درسهای آموزشی مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار آباکوس از سایت http://ravaji.com بازدید و نظرات خود را مطرح فرمائید.

امیدوارم مفید باشد

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا یه سوال.
تو تحلیل یه خرپا اگه بخوایم مقدار نیروی کششی یا فشاری ایجاد شده در هر عضو را ببینیم باید چیکار کنیم؟

behavar

عضو
ABAQUS

ABAQUS

درود.
از مهندس پارسی و دوستان تشکر می کنم.
دوستان اگر کدهای نوشته شده واسه ABAQUS هم دارند واسه سایرین بگذارن.

bahman2

عضو جدید
سلام
کسی میدونه میشه با آباکوس بار انفجاری ایجاد کرد؟
آیا با amplitude میشه بار انفجاری ایجاد کرد؟

ahhe

عضو جدید
سلام
من آباکوس 6.11 را نصب کردم و به خوبی کار میکنه ولی وقتی نتایج کار را ذخیره کردم (فایل cae) ، فایل cae ذخیره شده باز نمیشه و باید اول خود آباکوس را باز کنم و از قسمت file ، فایل cae مربوطه را به آن بدهم تا باز بشه و اگه این کار را دائما بخوام انجام بده دردسر داره

البته روی فایل cae کلیک راست و سپس open with و دادن آدرس محل نصب آباکوس را انجام دادم ولی بازهم باز نشد !

باید چیکار کنم ؟

rahimism

عضو جدید
سلام دوستان
برای تحلیل پوش اور یک سازه چه نرم افزاری بهتر هست؟ ansys یا abaqus؟

drim_w3

عضو جدید
با سلام

من دو تا سوال داشتم ، ممون می شم راهنمایی بفرمایید :

1- در شکل زیر اگر بخواهیم مقادیر جابجایی Node هایی ناحیه زردرنگ ( زرد کم رنگ ) را دربیارم باید چیکار کنم ؟

راهی که خودم به ذهنم میرسه تعریف یک set هست که مجموعه این نقاط را در بر بگیره .

ولی این کار باعث میشه حجم محاسبه خیلی خیلی زیاد بشه و عملا نشه حل کرد.

راه بعد هم اینه که دونه دونه مختصات را بخونم و یادداشت کنم که این کار هم خیلی وقت گیر هست.

راه ساده تری به ذهن شما نمی رسه ؟

2- برای یک تیر دو نوع المان می تونیم انتخاب کنیم :

1- B31 : المانهای تیری با درون یابی خطی و انتگرال کاهش یافته

2- 3D stress >>C3D8R ( المانهای آجری ، هشت گرهی با درون یابی خطی در فضای سه بعدی. که همان المانهای تیری تیموشنکو هست که قابلیت تغییر شکل برشی عرضی را دارا هست.

به نظر شما المان 3D stress بهتره یا B31 ?

اگر از نوع 3D stress استفاده بشه ایرادی داره ؟

bndsms

عضو جدید
The rigid bodies with the reference nodes contained in node set ErrNodeRefNodeNoMass have no mass associated with them and some degrees of freedom of the reference node are not restrained. Either mass must be defined or all of the translational degrees of freedom must be constrained. See the status file for further details

دوستان در هنگام اجرای مسئله کشش عمیق سه بعدی این ارور رو داده کسی نمیدونه چی کار باید بکنم؟

behrouz-mech

عضو جدید
The rigid bodies with the reference nodes contained in node set ErrNodeRefNodeNoMass have no mass associated with them and some degrees of freedom of the reference node are not restrained. Either mass must be defined or all of the translational degrees of freedom must be constrained. See the status file for further details

دوستان در هنگام اجرای مسئله کشش عمیق سه بعدی این ارور رو داده کسی نمیدونه چی کار باید بکنم؟

جسم صلبت باید بهش جرم متمرکز نسبت داده بشه

behrouz-mech

عضو جدید
با سلام

من دو تا سوال داشتم ، ممون می شم راهنمایی بفرمایید :

1- در شکل زیر اگر بخواهیم مقادیر جابجایی Node هایی ناحیه زردرنگ ( زرد کم رنگ ) را دربیارم باید چیکار کنم ؟

راهی که خودم به ذهنم میرسه تعریف یک set هست که مجموعه این نقاط را در بر بگیره .

ولی این کار باعث میشه حجم محاسبه خیلی خیلی زیاد بشه و عملا نشه حل کرد.

راه بعد هم اینه که دونه دونه مختصات را بخونم و یادداشت کنم که این کار هم خیلی وقت گیر هست.

راه ساده تری به ذهن شما نمی رسه ؟

2- برای یک تیر دو نوع المان می تونیم انتخاب کنیم :

1- B31 : المانهای تیری با درون یابی خطی و انتگرال کاهش یافته

2- 3D stress >>C3D8R ( المانهای آجری ، هشت گرهی با درون یابی خطی در فضای سه بعدی. که همان المانهای تیری تیموشنکو هست که قابلیت تغییر شکل برشی عرضی را دارا هست.

به نظر شما المان 3D stress بهتره یا B31 ?

اگر از نوع 3D stress استفاده بشه ایرادی داره ؟

در مورد سوال اول یه set تعریف کن بعد از نرم افزار بخواه توی زمان های خاصی که می خوای فقط نتایح رو بنویسه.

سوال دومت هم به نظر من اشتباه داری می کنی! همچین چیزی نداریم.

drim_w3

عضو جدید
در مورد سوال اول یه set تعریف کن بعد از نرم افزار بخواه توی زمان های خاصی که می خوای فقط نتایح رو بنویسه.

سوال دومت هم به نظر من اشتباه داری می کنی! همچین چیزی نداریم.

سلام و تشکر از شما.

در خصوص سوال اول :

کاری که می خوام بکنم اینه که جابجایی قایم این نقاط زرد رنگ را بگیرم و یک منحنی با داشتن مختصات نقاط و جابجایی های قایم بکشم مثل شکل زیر :

خودم اومده بودم یک set تعریف کرده بودم و بعد گزینه انتخاب را کرده بودم face و کل سطح بالا را انتخاب کرده بودم

و برای خروجی هم بجای every incriment گذاشتم روی last incrimrnt

از طرفی 120 مرحله هست و 7 ساعت حلش طول میکشه.

من با روش بالا گذاشتم حل بشه دیدم 1 ساعت گذشته و تمام 10 گیگ رم هم اشغال بود ولی با گذشت 1 ساعت یک مرحله را هم حل نکرد.

در خصوص سوال 2 فکر کنم بد نوشتم :

حالت المان تیر مثل این عکس :

انتخاب المان 3Dstress هم منظورم اینه :

بنظر من حالت دوم در نظر بگیریم بهتر است.

نظر شما چیه ؟

آخرین ویرایش: