سلام
برای مدل کردن تماس بهتر است از حل standard استفاده کنیم یا explicit ؟
چه فرقی بین تحلیل dynamic explicit و dynamic implicit هست؟آباکوس expelicit راحت تر همگرا میشه اما بستگی به مسئله داره که استفاده از اون درسته یا نه
چه فرقی بین تحلیل dynamic explicit و dynamic implicit هست؟
از نظر زمان حل مسئله که dynamic explicit خیلی بیشتر طول میکشه. آیا از نظر صحت و دقت جواب با هم تفاوتی دارند؟
چه فرقی بین تحلیل dynamic explicit و dynamic implicit هست؟
از نظر زمان حل مسئله که dynamic explicit خیلی بیشتر طول میکشه. آیا از نظر صحت و دقت جواب با هم تفاوتی دارند؟
نگران نباش.دوستان تا چند وقت پیش فایل پروجمو میذاشتم ران میشد اما الان وقتی می خوام رانش کنم همون اول این ارورو میده کمکم کنید
Detected lock file Job-1.lck. Please confirm that no other applications are attempting to write to the output database associated with this job before removing the lock file and resubmitting.
سلام
دوستان خسته نباشین.
میخواستم بدونم کسی میتونه شکل دهی انفجاری رو در نرم افزار ABAQUS یا هر نرم افزار دیگه ای شبیه سازی کنه؟
اگه کسی بتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم.
کسی از دوستان با solid composite section یا composite lay up کار کرده؟
واسه مدل کردن FGM بهتره از اینا استفاده کنم یا یک جسم بسازم و با استفاده از partition اون رو لایه لایه کنم؟ زمان حل کدوم کمتر میشه؟ دقت کدوم بیشتره؟
ممنون
آخه استفاده از partition حجم محاسبات رو بالا میبره، مثلا واسه مدل کردن یک FGM با 10 لایه باید 10 تا partition بسازیم ولی با استفاده از کامپوزیت میشه فقط یک partition ایجاد کرد که به نظرم حجم محاسبات رو کم میکنه.برای مدل دقیق FGM باید subroutine بنویسی، در غیر این صورت بهترین راه استفاده از پارتیشین است.
نشنیدم کسی از کامپوزیت استفاده کرده باشه
آخه استفاده از partition حجم محاسبات رو بالا میبره، مثلا واسه مدل کردن یک FGM با 10 لایه باید 10 تا partition بسازیم ولی با استفاده از کامپوزیت میشه فقط یک partition ایجاد کرد که به نظرم حجم محاسبات رو کم میکنه.
تا حالا کامپوزیت سه بعدی مدل کردی؟
مدل کردنش همچین ساده نیست!
اما اگر مقاله ای رو دیدی همچین کاری کرده باشه، مشکلی نیست انجام بدی
مواد کامپوزیتی با ریز ساختار ناهمگن می باشند ، که خواص مکانیکی آنها بطور ملایم و پیوسته از یک سطح به سطح دیگر جسم تغییر میکند
مواد تابعي (FGM) از نظر ميکروسکپي غير هموژن بوده و خواص مکانيکي آنها بهطور پيوسته از يک سمت سازه تا سمت ديگر تغيير ميکند
مهندس بی خیال کامپوزیت سه بعدی شو. اشتباه مدل کردیمن یه مدل ساده ازش ساختم ولی وقتی میخواهم تنش ها رو ازش بگیرم لایه لایه نشون میده مثل شکل زیر:
مشاهده پیوست 74468
مشاهده پیوست 74469
واسه دیدن جابجایی ها ایم مشکل وجود نداره ولی تنشها رو اینجوری نشون میده. ایراد از کجاست؟
مهندس بی خیال کامپوزیت سه بعدی شو. اشتباه مدل کردی
همون لایه لایه در نظر بگیر بهتره. درضمن فکر نکنم بیشتر از 10 لایه نیاز داشته باشی.
ولی بازم بهت می گم درست ترین کار استفاده از سابروتینه. چرا از اون استفاده نمی کنی!؟
بلد نیستم سابروتین بنویسم. اگه منبعی که خوب توضیح داده باشه باید چیکار کنم دارید، ممنون میشم بهم معرفی کنید.
آخه همین جور که گفتم استفاده از partition محاسباتم رو خیلی زیاد میکنه. میخوام اگه بشه یه کاری کنم که نخواهد اینهمه partition داشته باشم.
تنها منبعی که وجود داره خود documentation نرم افزاره.
اما اگه اهل تهرانی می تونم کسی رو بهت معرفی کنم که بهت یاد بده umat بنویسی.
میشه یکم بیشتر توضیح بدی من که تاحالا گزینهsubroutine رو ندیدممهندس جان باید براش subroutine از نوع umat بنویسی
میشه یکم بیشتر توضیح بدی من که تاحالا گزینهsubroutine رو ندیدم
گزینه خاصی نداره یک نوع کد نویسیه با زبان fortran
سلام خدمت دوستان،من روی یه پروژه ای کار میکنم که سازه ای هستش،تو این سازه که خرپایی هستش جوش بکار رفته،خواستم بپرسم چطوری میتونم مشخصات جوش رو به عنوان یه اتصال به محلهای اتصال خرپام بدم و اون رو آنالیز کنم و اینکه به صورت سه بعدی هم میشه یا نه،در آخر اینکه آیا نرم افزار تحلیل تخصصی هم برای این کار هست یا نه.
ممنون![]()
باید تنش و کرنش پلاستیک رو وارد کنی. یعنی بگی به ازای هر تنشی چقدر کرنش پلاستیک داری. فقط دقت کن باید کرنش ها رو از صفر وارد کنی. اعدادی که میدی رو آباکوس به صورت خطی به هم وصل میکنه و نمودار تنش-کرنش پلاستیک رو واسه خودش ایجادمیکنه.سلام / برای مدلسازی تغییر شکل پلاستیک یه قطعه توو آباکوس باید چکار کرد؟ باید روند وارد کردن ضرایب رو برای پروژه پلاستیسیته تا آخر هفته آماده کنم. لطفا کمک کنید هر چی بلدید درست یا اشتباه بگید![]()