maryam_mirza
عضو جدید
سلام
من تاپیکی گذاشتم که هنوز تایید نشده، میخواستم علت رو بدونم.
سپاس
من تاپیکی گذاشتم که هنوز تایید نشده، میخواستم علت رو بدونم.
سپاس
سلامسلام مهندس معتمد عزيز
از اين كه به اكثر سوالات دوستان بي غرض و مرض جواب ميدي تشكر ميكنم
اميدوارم شما و همه ما مهندسان (مانند پزشكان) تا آخر به اين اصول پايبند باشيم و در همين جهت گام برداريم و از يكديگر حمايت كنيم
به اميد موفقيت روز افزون شما
دنبال هندبوک Ashrae می گردم ممنون می شم اگه در دسترس بذارین
سلامسلام مهندسین،من میخوام یه کولر آبی کوچک که با ولتاژ خیلی کمتری کار میکند بسازم.برای تهیه فن به مشکل خوردم،باتوجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی بکنم.
یا باید فن سانتریفیوژ درست کنم و یا فن اکسیال.برای تهیه فن لطف میکنید راهنمایی کنید.مثلا یکی از فکرام این بود که در دو قوطی شیشه ای را به عنوان ساختار اصلی در دو طرف در نظر بگیرم و بین آنها را پره هایی با زاویه های مناسب قرار دهم اما...
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سوال: اقا اگه می تونید در مورد انبارداری روش های مختلف اون وکلا همه مسائل مرتبط با انبار منبع معرفی کنید. اصلا تود انشگاه چیزی در این مورد می گن؟
ممنون مهندس بابت توجهت،راستیتش من میخوام یه خنک کن درست کنم و برای این کار از کولر آبی که راحت تره الهام گرفتم.نمیخوام پرتاب هوای خیلی زیادی داشته باشه.مثلا میخام بذارم به فاصله50سانتی خودم موقع خواب که خنک بشم و در عین حال مصرف کم هم داشته باشه.من دارم به یه شکلی یه فن سانتریفیوژ به قطر تقریبی 5-6سانتی درست میکنم،اما سر نصب پره هاش خیلی اذیت میشم.انتظار زیادی ازش ندارم و در مورد آب هم باید بگم میخام به نحوی آب رو در اون محفظه بپاشم تا وقتی فن هوا را می مکه همزمان باعبور هوا از پاشش آب هوا کمی خنک تر بشه. نظر شما چیه،راهنمایی...سلام
فکر خوبیه انشالله موفق باشین
همیطور که خودتون میدونین فنهای جریان محوری فشار زیادی نمیتونن ایجاد کنن پس شما اگه قراره کولری بسازین که هوا در کانال مسیری رو طی کنه و سپس از دریچه ای پرتاب بشه ناچارین به سراغ پره های سانتریفوژ برین... چون با پره های سانتریفوژ شما میتونین افت فشار های بالا رو تامین کنین.. ولی اگه قراره یه سطح خیس درست کنین . هوا ازروی اون عبورکنه و این مجکوعه در نزدیکی محلیه که قرار سرمایش اونجا انجاکم بشه با همون فن محوری هم میتونین یه کارایی بکنین
حالا اگه منظور تون رو دقیق تر بفرمایین شاید بتونم کمکی بکنم
لزومی نداره همه چیزشو خودتون درست کنین چون اینجوری قطعن هم هزینه میره بالا هم کارایی نداره.... اخه اینا چیزاییه که سالیان پیش اختراع شده و انواع مختلفش مصرف میشه شوما یه پنکه کوچیک از اونایی که تو ماشین میذارن بگیرین و استفاده کنین خوب خواستین از رو اب هم عبورش بدین...ممنون مهندس بابت توجهت،راستیتش من میخوام یه خنک کن درست کنم و برای این کار از کولر آبی که راحت تره الهام گرفتم.نمیخوام پرتاب هوای خیلی زیادی داشته باشه.مثلا میخام بذارم به فاصله50سانتی خودم موقع خواب که خنک بشم و در عین حال مصرف کم هم داشته باشه.من دارم به یه شکلی یه فن سانتریفیوژ به قطر تقریبی 5-6سانتی درست میکنم،اما سر نصب پره هاش خیلی اذیت میشم.انتظار زیادی ازش ندارم و در مورد آب هم باید بگم میخام به نحوی آب رو در اون محفظه بپاشم تا وقتی فن هوا را می مکه همزمان باعبور هوا از پاشش آب هوا کمی خنک تر بشه. نظر شما چیه،راهنمایی...
سلام به دوستان عزیزمیخواستم بدونم یه مهندس مکانیک تاسیسات چه نرم افزارهایی باید بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست گرامیسلام دوستان عزیز
چند سوال داشتم :
1. آیا سایتی هست که مسایل جدید تاسیسات را به روزرسانی کنه ؟ تکنولوژی جدید و روشهای محاسبه؟
2. در مورد طراحی تاسیسات ساختمانهای بلند مرتبه چه مرجعی هست؟
3. نقشه های تاسیسات جاهای دیگه بجز ایران را از کجا می تونم پیدا کنم؟
4. در مورد flow trap که برای ونت استفاده میشه کسی اطلاع از محاسن و معایبش داره؟
5. راندمان پمپ ها در طراحی پمپ آبرسانی چه تاثیری دارد؟ آیا پس از محاسبات باید هد و دبی را در عددی دیگر مربوط به راندمان ضرب کرد؟
سلام.مرسی که کمکم کردیدسلام
البته ممکنه نظر دوستان دیگه غیر ازاین باشه ولی به نظرمن:
برم افزار اتوکد رو باید مسلط باشین برای نقشه کشی ها و...
نرم افزار محاسباتی کریر (HAP) رو باید مسلط باشین برای محاسبات
یک سری نرم افزارها هست برای انتخاب تجهیزات که شرکتهای مختلف تولید کردن واونها کار سختی نیست.... مثل ساراول- تهویه- شاهرخی- پمپیران و گراندفوس و .....
سلام به دوستان عزیزمیخواستم بدونم یه مهندس مکانیک تاسیسات چه نرم افزارهایی باید بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامدوستان عزیز کسی فایل اتوکد از طراحی استخر دارین برای نمونه؟
سلامسلام دوستان
من معمارم و دارم یه مرکز تحقیقات نانو طراحی میکنم میخواستم بدونم کسی نمیدونه سیستم تصفیه آب و فاضلاب این گونه مراکز چجوریه؟ و چه حجمی رو می بره؟
و اینکه من به راهنمایی شما نیازمندم، میخوام قسمت اعظم پسماندهای فاضلابی این مجموعه رو در یک تصفیه خانه قابل برگشت به سیستم آب مصرفی کنم..امکانش هست؟
مساحت مرکز تقریبا 2000 متر مربع میشه..ممنون
سلام
اگه مرکز داخله شهره که از اب شهری استفاده میشه و برای کاربردهای عمومی نیازی به تصفیه نداره مگر برای کاربردهای خاص که با توجه به مشخصات و مقدار آب مورد نیاز روشهای مختلفی برای تصفیه وجود داره و تجهیزات پیچیده وخاصی هم نیست شرکتهای زیادی دراین زمینه فعالن که البته شرطش اینه شما اول مشخص کنین که چه حجمی از اب و با چه مشخصاتی لازم دارین
برای استفاده مجدد فاضلاب هم مشکلی ندارین در این زمینه هم بصورت پکیجهای پیش ساخته میتونین تجهیزات تصفیه را در محلی نصب کنین و از اب خروجی برای مصارف غیر شرب و غیر بهداشتی استفاده کنین منتهی اینجا بر عکس اب مصرفی اول باید کیفیت فاضلاب خروجی مشخص بشه و قطعن اگه فاضلاب دارای مواد شیمیایی باشه براحتی قابل تصفیه نیست
بطور کلی شما اول باید هدف از تصفیه اب و فاضلاب رو مشخص کنین و موقعیت مکانی پروژه و یه سری اطلاعات خاص اب مصرفی و فاضلاب تولیدی رو تا بشه اظهار نظر کرد
سلامسلام
نمی دونم درست هست این سوالو اینجا بپرسم یا نه !!!
کسی میدونه ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی تاسیسات دانشگاه آزاد
چه موقع هستش؟
آزاد بدون کنکور نه.
سلام
کنکور کل رشته ها باهمه کنکور تاسیسات از بقیه رشته ها جدانیست به نظرم اگه به سایت آزمونهای دانشگاه ازاد مراجعه کنین حتمن به جوابتون میرسین...
موفق باشین
با سلام
اگه میشه در مورد روش نظارت تاسیسات مکانیکی ساختمان توضیح بدید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |