تاپيك سوال و درخواست (محل پاسخ گويي به نياز هاي اعضا)

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
سلام مهندس معتمد عزيز
از اين كه به اكثر سوالات دوستان بي غرض و مرض جواب ميدي تشكر ميكنم
اميدوارم شما و همه ما مهندسان (مانند پزشكان) تا آخر به اين اصول پايبند باشيم و در همين جهت گام برداريم و از يكديگر حمايت كنيم
به اميد موفقيت روز افزون شما
سلام
از لطف شما متشکرم وآرزوی موفقیت برای جنابعالی و سایر دوستان..:gol:

rammmy

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
چند سوال داشتم :
1. آیا سایتی هست که مسایل جدید تاسیسات را به روزرسانی کنه ؟ تکنولوژی جدید و روشهای محاسبه؟
2. در مورد طراحی تاسیسات ساختمانهای بلند مرتبه چه مرجعی هست؟
3. نقشه های تاسیسات جاهای دیگه بجز ایران را از کجا می تونم پیدا کنم؟
4. در مورد flow trap که برای ونت استفاده میشه کسی اطلاع از محاسن و معایبش داره؟
5. راندمان پمپ ها در طراحی پمپ آبرسانی چه تاثیری دارد؟ آیا پس از محاسبات باید هد و دبی را در عددی دیگر مربوط به راندمان ضرب کرد؟

آخرین ویرایش:

moatamed

کاربر ممتاز
دنبال هندبوک Ashrae می گردم ممنون می شم اگه در دسترس بذارین

سلام
حجمش زیادهه بهتره تو نت سرچ کنید و دانلود کنین راحت تره یا از فروشگاههایی که کتب دانشگاهی میفروشن سی دی شو تهیه کنین.. چون اگه کاملش باشه سرچ و ... کار میکنه
فکر میکنم سه یا چهار جلد هس

engineer805

عضو جدید
سلام مهندسین،من میخوام یه کولر آبی کوچک که با ولتاژ خیلی کمتری کار میکند بسازم.برای تهیه فن به مشکل خوردم،باتوجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی بکنم.
یا باید فن سانتریفیوژ درست کنم و یا فن اکسیال.برای تهیه فن لطف میکنید راهنمایی کنید.مثلا یکی از فکرام این بود که در دو قوطی شیشه ای را به عنوان ساختار اصلی در دو طرف در نظر بگیرم و بین آنها را پره هایی با زاویه های مناسب قرار دهم اما...
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

moatamed

کاربر ممتاز
سلام مهندسین،من میخوام یه کولر آبی کوچک که با ولتاژ خیلی کمتری کار میکند بسازم.برای تهیه فن به مشکل خوردم،باتوجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی بکنم.
یا باید فن سانتریفیوژ درست کنم و یا فن اکسیال.برای تهیه فن لطف میکنید راهنمایی کنید.مثلا یکی از فکرام این بود که در دو قوطی شیشه ای را به عنوان ساختار اصلی در دو طرف در نظر بگیرم و بین آنها را پره هایی با زاویه های مناسب قرار دهم اما...
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
فکر خوبیه انشالله موفق باشین
همیطور که خودتون میدونین فنهای جریان محوری فشار زیادی نمیتونن ایجاد کنن پس شما اگه قراره کولری بسازین که هوا در کانال مسیری رو طی کنه و سپس از دریچه ای پرتاب بشه ناچارین به سراغ پره های سانتریفوژ برین... چون با پره های سانتریفوژ شما میتونین افت فشار های بالا رو تامین کنین.. ولی اگه قراره یه سطح خیس درست کنین . هوا ازروی اون عبورکنه و این مجکوعه در نزدیکی محلیه که قرار سرمایش اونجا انجاکم بشه با همون فن محوری هم میتونین یه کارایی بکنین
حالا اگه منظور تون رو دقیق تر بفرمایین شاید بتونم کمکی بکنم

love agri

عضو جدید
سوال: اقا اگه می تونید در مورد انبارداری روش های مختلف اون وکلا همه مسائل مرتبط با انبار منبع معرفی کنید. اصلا تود انشگاه چیزی در این مورد می گن؟

moatamed

کاربر ممتاز
سوال: اقا اگه می تونید در مورد انبارداری روش های مختلف اون وکلا همه مسائل مرتبط با انبار منبع معرفی کنید. اصلا تود انشگاه چیزی در این مورد می گن؟

سلام دوست گرامی:gol:
فک کنم آدرسو اشتباه اومدین..:smile:

engineer805

عضو جدید
سلام
فکر خوبیه انشالله موفق باشین
همیطور که خودتون میدونین فنهای جریان محوری فشار زیادی نمیتونن ایجاد کنن پس شما اگه قراره کولری بسازین که هوا در کانال مسیری رو طی کنه و سپس از دریچه ای پرتاب بشه ناچارین به سراغ پره های سانتریفوژ برین... چون با پره های سانتریفوژ شما میتونین افت فشار های بالا رو تامین کنین.. ولی اگه قراره یه سطح خیس درست کنین . هوا ازروی اون عبورکنه و این مجکوعه در نزدیکی محلیه که قرار سرمایش اونجا انجاکم بشه با همون فن محوری هم میتونین یه کارایی بکنین
حالا اگه منظور تون رو دقیق تر بفرمایین شاید بتونم کمکی بکنم
ممنون مهندس بابت توجهت،راستیتش من میخوام یه خنک کن درست کنم و برای این کار از کولر آبی که راحت تره الهام گرفتم.نمیخوام پرتاب هوای خیلی زیادی داشته باشه.مثلا میخام بذارم به فاصله50سانتی خودم موقع خواب که خنک بشم و در عین حال مصرف کم هم داشته باشه.من دارم به یه شکلی یه فن سانتریفیوژ به قطر تقریبی 5-6سانتی درست میکنم،اما سر نصب پره هاش خیلی اذیت میشم.انتظار زیادی ازش ندارم و در مورد آب هم باید بگم میخام به نحوی آب رو در اون محفظه بپاشم تا وقتی فن هوا را می مکه همزمان باعبور هوا از پاشش آب هوا کمی خنک تر بشه. نظر شما چیه،راهنمایی...

moatamed

کاربر ممتاز
ممنون مهندس بابت توجهت،راستیتش من میخوام یه خنک کن درست کنم و برای این کار از کولر آبی که راحت تره الهام گرفتم.نمیخوام پرتاب هوای خیلی زیادی داشته باشه.مثلا میخام بذارم به فاصله50سانتی خودم موقع خواب که خنک بشم و در عین حال مصرف کم هم داشته باشه.من دارم به یه شکلی یه فن سانتریفیوژ به قطر تقریبی 5-6سانتی درست میکنم،اما سر نصب پره هاش خیلی اذیت میشم.انتظار زیادی ازش ندارم و در مورد آب هم باید بگم میخام به نحوی آب رو در اون محفظه بپاشم تا وقتی فن هوا را می مکه همزمان باعبور هوا از پاشش آب هوا کمی خنک تر بشه. نظر شما چیه،راهنمایی...
لزومی نداره همه چیزشو خودتون درست کنین چون اینجوری قطعن هم هزینه میره بالا هم کارایی نداره.... اخه اینا چیزاییه که سالیان پیش اختراع شده و انواع مختلفش مصرف میشه شوما یه پنکه کوچیک از اونایی که تو ماشین میذارن بگیرین و استفاده کنین خوب خواستین از رو اب هم عبورش بدین...
به نظر من اینا چیزی نیس که وقتتون رو براش صرف کنین... که مثلن موقع خواب خودتونو سرد کنین..:smile:
شما میتونین یه ارمیچر ساده یه اسباب بازیو بعنوان موتو ر استفاده کنین و پره های یه هلیکوپتر اسباب بازی بهنوان فن و.... بهرحال درست کردن یک فن دستی اونقدر راندمانش پایینه که قدرت یک من زرگ رو مصرف میکنه... البته من نمیخوام از کارتون منصرفتون کنم ولی میکم اگه قراره اختراعی بکنین رو ایده های بهتر و جدید تر فک کنین قرار نیست کاردستی درست کنین که..
بهرحال بازم منظور دقیقتونو از راهنمایینفهمیدم یعنی چی ... شما کجاشو بلدی و کجاشو بلد نیستی؟؟؟؟؟ چی رو راهنمایی میخوایین قطعاتو یا مکانیزمو؟

elaheebrahimi75

عضو جدید
سلام به دوستان عزیزمیخواستم بدونم یه مهندس مکانیک تاسیسات چه نرم افزارهایی باید بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moatamed

کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیزمیخواستم بدونم یه مهندس مکانیک تاسیسات چه نرم افزارهایی باید بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
البته ممکنه نظر دوستان دیگه غیر ازاین باشه ولی به نظرمن:
برم افزار اتوکد رو باید مسلط باشین برای نقشه کشی ها و...
نرم افزار محاسباتی کریر (HAP) رو باید مسلط باشین برای محاسبات
یک سری نرم افزارها هست برای انتخاب تجهیزات که شرکتهای مختلف تولید کردن واونها کار سختی نیست.... مثل ساراول- تهویه- شاهرخی- پمپیران و گراندفوس و .....

moatamed

کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
چند سوال داشتم :
1. آیا سایتی هست که مسایل جدید تاسیسات را به روزرسانی کنه ؟ تکنولوژی جدید و روشهای محاسبه؟
2. در مورد طراحی تاسیسات ساختمانهای بلند مرتبه چه مرجعی هست؟
3. نقشه های تاسیسات جاهای دیگه بجز ایران را از کجا می تونم پیدا کنم؟
4. در مورد flow trap که برای ونت استفاده میشه کسی اطلاع از محاسن و معایبش داره؟
5. راندمان پمپ ها در طراحی پمپ آبرسانی چه تاثیری دارد؟ آیا پس از محاسبات باید هد و دبی را در عددی دیگر مربوط به راندمان ضرب کرد؟
سلام دوست گرامی
من جواب همه سوالاتو بلد نیستم براهمون تاحالا ج ندادم که دوستان پاسخ بدن .......
تو نت سرچ کنین سایتای مختص تاسیسات چن تایی هستن ولس هیچکدام به نظر من منسجم و مرتب نیست...
5- شما بعد از اینکه هد و دبی پمپ مورد نیازتون رو بدست اوردین میرین سراغ انتخاب... حال احتمالن چن سری پمپ هس که جوابگوی دبی و فشار مو رد نیاز شما میباشد پس شما باید به سراغ پمپی برین که در نقطه کار شما از راندمان بالاتری برخورداره
به عبارت دیگه شما برای یک هد ودبی خاص مستونین مثلن پمپ 4 یا 5 یا 6 کیلووات رو انتخاب کنین و هرسه جوابگوی نیازتنان خواهد بود ولی با مصرف انرژی متفاوت
نه نیازی به ضرب در چیزی نیس شما با هد ودبی میتونین به سراغ کاتالوگ شرکتهای مختلف برین وانتخاب کنین

boy_virgo

عضو جدید
طراحی لوله کشی فاضلاب

طراحی لوله کشی فاضلاب

سلام دوستان من به یه نقشه ساختمان چند طبقه که دو واحدی باشه و برای واحدهای طبقه اولش طراحی لوله فاضلاب و محل نصب رایزر ها انجام شده باشه نیاز دارم!
ممنون میشم اگه کسی میتونه بهم کمک کنه!

elaheebrahimi75

عضو جدید
سلام
البته ممکنه نظر دوستان دیگه غیر ازاین باشه ولی به نظرمن:
برم افزار اتوکد رو باید مسلط باشین برای نقشه کشی ها و...
نرم افزار محاسباتی کریر (HAP) رو باید مسلط باشین برای محاسبات
یک سری نرم افزارها هست برای انتخاب تجهیزات که شرکتهای مختلف تولید کردن واونها کار سختی نیست.... مثل ساراول- تهویه- شاهرخی- پمپیران و گراندفوس و .....
سلام.مرسی که کمکم کردید

rezanezami

عضو جدید
سلام دوست عزیز نمودار استاندارد awwa رو واسه محاسبه دبی بوستر پمپ آبرسانی میخواستم

mahdip

عضو جدید

سلام دوست عزيز
نرم افزارهاي تاسيسات با نرم افزارهاي تهويه مطبوع كمي متفاوت است
تاسيسات يعني آب و فاضلاب و كانال و بار برودتي و حرارتي و ... اما تهويه مطبوع يعني ساخت ،نصب و راه انداي دستگاه هاي تهويه مطبوع مانند چيلر و پكيج و ..
حال نرم افزارهاي كاربردي هر كدوم
تهويه مطبوع :اين ها عموما نرم افزار انتخابي هستند :USA COIL-NICOTRA-COMEFRI- و BITZER و....كه شركت هاي سازنده آنها را اراه داده اند
تاسيسات:اتوكد و كرير جزء نرم افزارهاي عصاي دست هستند DUCT SIZE و PIPE SIZE , ... اما نرم افزار هاي جديد و كاربردي تر مثل TRACE700 جزو نرم افزارهاي خيلي خوبه كه توضيحاتشو از آدرس زير پيدا كنيد
http://www.daneshju.ir/forum/f1248/t165323.html
اتوكد جهت كشيدن خط و خطوط اما اگر خواستيد به طور 3 بعدي بكشيد و جهت اجرا به پيمانكار ارائه بديد PDMS يا MEP
كرير جهت بدست آوردن بار حرارتي و برودتي
داكت و پايپ سايزينگ هم براي اندازه گذاري لوله و كانال و ....
موفق باشيد

moatamed

کاربر ممتاز

SOSHAN

عضو جدید
سلام دوستان
من معمارم و دارم یه مرکز تحقیقات نانو طراحی میکنم میخواستم بدونم کسی نمیدونه سیستم تصفیه آب و فاضلاب این گونه مراکز چجوریه؟ و چه حجمی رو می بره؟
و اینکه من به راهنمایی شما نیازمندم، میخوام قسمت اعظم پسماندهای فاضلابی این مجموعه رو در یک تصفیه خانه قابل برگشت به سیستم آب مصرفی کنم..امکانش هست؟
مساحت مرکز تقریبا 2000 متر مربع میشه..ممنون

moatamed

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من معمارم و دارم یه مرکز تحقیقات نانو طراحی میکنم میخواستم بدونم کسی نمیدونه سیستم تصفیه آب و فاضلاب این گونه مراکز چجوریه؟ و چه حجمی رو می بره؟
و اینکه من به راهنمایی شما نیازمندم، میخوام قسمت اعظم پسماندهای فاضلابی این مجموعه رو در یک تصفیه خانه قابل برگشت به سیستم آب مصرفی کنم..امکانش هست؟
مساحت مرکز تقریبا 2000 متر مربع میشه..ممنون
سلام
اگه مرکز داخله شهره که از اب شهری استفاده میشه و برای کاربردهای عمومی نیازی به تصفیه نداره مگر برای کاربردهای خاص که با توجه به مشخصات و مقدار آب مورد نیاز روشهای مختلفی برای تصفیه وجود داره و تجهیزات پیچیده وخاصی هم نیست شرکتهای زیادی دراین زمینه فعالن که البته شرطش اینه شما اول مشخص کنین که چه حجمی از اب و با چه مشخصاتی لازم دارین
برای استفاده مجدد فاضلاب هم مشکلی ندارین در این زمینه هم بصورت پکیجهای پیش ساخته میتونین تجهیزات تصفیه را در محلی نصب کنین و از اب خروجی برای مصارف غیر شرب و غیر بهداشتی استفاده کنین منتهی اینجا بر عکس اب مصرفی اول باید کیفیت فاضلاب خروجی مشخص بشه و قطعن اگه فاضلاب دارای مواد شیمیایی باشه براحتی قابل تصفیه نیست
بطور کلی شما اول باید هدف از تصفیه اب و فاضلاب رو مشخص کنین و موقعیت مکانی پروژه و یه سری اطلاعات خاص اب مصرفی و فاضلاب تولیدی رو تا بشه اظهار نظر کرد

SOSHAN

عضو جدید
سلام
اگه مرکز داخله شهره که از اب شهری استفاده میشه و برای کاربردهای عمومی نیازی به تصفیه نداره مگر برای کاربردهای خاص که با توجه به مشخصات و مقدار آب مورد نیاز روشهای مختلفی برای تصفیه وجود داره و تجهیزات پیچیده وخاصی هم نیست شرکتهای زیادی دراین زمینه فعالن که البته شرطش اینه شما اول مشخص کنین که چه حجمی از اب و با چه مشخصاتی لازم دارین
برای استفاده مجدد فاضلاب هم مشکلی ندارین در این زمینه هم بصورت پکیجهای پیش ساخته میتونین تجهیزات تصفیه را در محلی نصب کنین و از اب خروجی برای مصارف غیر شرب و غیر بهداشتی استفاده کنین منتهی اینجا بر عکس اب مصرفی اول باید کیفیت فاضلاب خروجی مشخص بشه و قطعن اگه فاضلاب دارای مواد شیمیایی باشه براحتی قابل تصفیه نیست
بطور کلی شما اول باید هدف از تصفیه اب و فاضلاب رو مشخص کنین و موقعیت مکانی پروژه و یه سری اطلاعات خاص اب مصرفی و فاضلاب تولیدی رو تا بشه اظهار نظر کرد

ممنونم واقعا
طرح مورد نظر در دانشگاه شهر یزده که به علت اینکه یزد دارای مشکل کم آبیه باید رو مصرف بهینه آب حساس باشه..از طرفی دانشگاه یزد از آب و زیرساخت های شهری استفاده می کنه، راستش من میخوام توی طرحم این موضوع دیده بشه چه آب بارون و آب سطحی و چه آب فاضلاب مصرفی مرکز،
من میخوام یه سیستم گردشی برای ساختمان طراحی کنم که همه آب ها رو به صورت منظم به قسمت تصفیه هدایت کنه.. و یا برای آبیاری ازش استفاده بشه..( شهر یزد از شهرهاییه که بارش کمه)
تو این مرکز تحقیقات رو موادنانو صورت میگیره و پسماندهای اون خطرناک و شیمیایی هستن، بنابراین حجم های متفاوتی از آب داریم، یکی از قسمت های آزمایشگاهی و دیگری از بخش های عمومی مجموعه همچون سرویس ها بهداشتی و آبدارخانه و کافی شاپ، راستش نمیدونم چه اطلاعاتی میخواد دیگه...

nafas..

کاربر فعال
سلام
نمی دونم درست هست این سوالو اینجا بپرسم یا نه !!!
کسی میدونه ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی تاسیسات دانشگاه آزاد
چه موقع هستش؟
آزاد بدون کنکور نه.

dawoud1048

عضو جدید
جزوه آموزشی یا فیلم آموزشی برای تاسیسات

جزوه آموزشی یا فیلم آموزشی برای تاسیسات

سلام دوستان : جزوه یا فیلم های آموزشی برای آموزش آقایان لوله کش نیاز دارم کی می تونه کمکم کنه!

moatamed

کاربر ممتاز
سلام
نمی دونم درست هست این سوالو اینجا بپرسم یا نه !!!
کسی میدونه ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی تاسیسات دانشگاه آزاد
چه موقع هستش؟
آزاد بدون کنکور نه.
سلام
کنکور کل رشته ها باهمه کنکور تاسیسات از بقیه رشته ها جدانیست به نظرم اگه به سایت آزمونهای دانشگاه ازاد مراجعه کنین حتمن به جوابتون میرسین...
موفق باشین

leilanjr

عضو جدید
با سلام

اگه میشه در مورد روش نظارت تاسیسات مکانیکی ساختمان توضیح بدید

moatamed

کاربر ممتاز
با سلام

اگه میشه در مورد روش نظارت تاسیسات مکانیکی ساختمان توضیح بدید

سلام
خیلی سوالتون کلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی روش نظارت؟
اگه یه نفر تازه کاره و میخواد نظارت گنه در هر رشته ای به نظر من بهتره با چک لیست بره جلو...
تو همه رشته ها و نظام مهندسی همه استانها چک لیست دارن برای اینکه چیزی از دست در نره بهترین کار چک نمودن خط به خطه ...
من منظورتونو از روش نظارت نفهمیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dawoud1048

عضو جدید
نرم افزار گرمایش از کف

نرم افزار گرمایش از کف

سلام بچه ها ک کسی نرم افزار LOOP CAD داره برام ایمیل کنه ممنون میشم برای گرمایش از کف لازم دارم .اگه آموزشش هم دارید بفرسیتید لطفا
:cry:

آخرین ویرایش توسط مدیر: