anishtain4
عضو جدید
سلام
باید 3 سال از مدرکت گذشته باشه.تا بتونی عضو بشی.
شما وقتی دانشجو هم هستی می تونی عضو بشی، تخفیف دانشجویی هم داره، برای امتحان و گرفتن جواز طراحی باید سه سال از لیسانس و یا دو سال از فوق لیسانس گذشته باشه
سلام
باید 3 سال از مدرکت گذشته باشه.تا بتونی عضو بشی.
سلام
من یه جزوه خوب برای درس " مواد و مصالح در تاسیسات حرارتی و برودتی" نیاز دارم.
یه جزوه پیدا کردم از تو اینترنت مال "ارش شکرگزار ناوی"
اگه جزوه دیگه ای دارید واسه دانلود بذارید بسیار سپاسگزار خواهم بود.
متشکرم
منم فراموش نکنید
یه سوال داشتم
برای عایق کاری لوله ها در حالی که لوله های سردو گرم خیلی نزدیک به هم هستند که نتوان از پشم شیشه استفاده کرد چی پیشنهاد میکنین
بیشتر برای جلوگیری از چگالش آب بر روی لوله سرد میخوام
دوست عزیز منظورتو درست متوجه نمیشم، مواد مصالح تو چیش؟
من از بچه های معماری باشگاه هستم
در مورد هواساز های چند منطقه ای و یک منطقه ای یک سوال دارم
کدومشون مکشی و کدومشون دمشی هست،با یکم توضیح اضافه اگر میشه بگین،ممنون میشم
سلام دوست عزيزسلام من جزوه سیستم های تبرید و سرد خانه ای لازمدارم خیلی فوری است. مرسی
سلام جزوه استاد رستگاري بهترينه همچنين كتاب 2 جلدي آقاي تهراني هم خوبه اگه پيدا كنيسلام
یه جزوه خوب در مورد تاسیسات مکانیکی می خواستم
دوستان سلام مبرد ها با عددی مشخص می شوند مثلا" R-22 ، عدد 22 نشانه چیست؟
یکی از درسهای مهندسی مکانیک تاسیسات هست
در مورد آب و ناخالصی های آب و روشهای تصفیه و آب و ....
در مورد سوخت و انواع سوختها و پالایش نفت و .....
در مورد روغن و گریسها و انواع گریس ها و خواص روغن ها و ...
خاکها و خواص خاکها و کائولن روسبی و دیرگدازها و ....
شیشه و ساختمان شیشه و ....
مواد مصنوعی و ترموپلاست ها و خوردگی مواد مصنوعی و .....
کائوچو و ولکانیزه کردن و الاستومرهای نوع سیلیکون و ....
مواد سرامیکی و فازهای سرامیکی و کریستالهای سرامیکی و عکس العمل های سرامیک ها و .....
است.
یه جزوه اگه دارین یا منبع خاص معرفی کنین ممنونتون می شم
دوستان من را فراموش نکنید!
نشان دهنده گاز داخل سییتم میبا شد اگه اشتباه نکنم r22 'گاز فریونهدوستان من را فراموش نکنید!
مشاهده پیوست 130813با سلام
یک سوال داشتم از دوستان.
همونظور که خودتون میدنید بالای پمپ های آب که در منازل نصب میشن یک مخزن داره که حکم آکوملاتور داره. داخل این مخزن یک تیوپ هست که پشت اون تیوپ هم فشار هوا قرار میگیره.روی خود مخازن نوشته فشار هوا 1.5 بار باشه. که فکر کنم یک چیز کلیه
حالا ما داریم از این سیستم در یک آپارتمان 5 طبقه استفاده میکنیم با ارتفاع حدود 18 متر.حالا اگه ما بیام فشار هیدرو استاتیک آبی که داخل این ارتفاع هست + فشار اضافه پمپ حساب کنیم. به نظر شما نباید اون فشار هوا پشت تیوپ بشتر کنیم؟ اون فشار هوا برای این شرایط باید چقدر باشه؟ در برج های بالای ده طبقه هم از همین سیتم پمپاژ آب استفاده میشه؟
با تشکر
پمپ تو فشار حدود 4.5 بار تا 6 بار عمل میکنه دوتا مخزن 20 لیتری روی پمپ هست .پیشنهاد شما چی هست؟ راستی سازنده ساختمون گفت تمام سیستم لوله کشی ساختمان با فشار 20 بار تست شدهشما برای سیستمت یه حداقل فشار داری که از افت فشار دورترین مصرف کننده تا پمپ و حداقل فشار مورد نیازش بدست میاد و یه حداکثر فشار داری که بر اساس همون افت فشار و حداکثر فشار قابل تحمل برای سیستمت که معمولن ۴ بار پشت شیر هست. با استفاده از این دوتا و فشار آزاد هوا وقتی که هوا نیست بازده مخزن و با حجم مصرفی حجم مخزنت رو تعیین می کنی. تو بوستر پمپ های بزرگ هم از همین منابع دیافراگمی استفاده میشه، در صورتی که ارتفاع ساختمان خیلی بزرگ باشه چند مرحله بوستر پمپ استفاده میشه که بعید می دونم فعلن تو ایران همچین سیستم هایی لازم داشته باشیم
دوستان عزیزم!!
یک سوال فنی در مورد چیلر دارم و خیلی ذهنمو مشغول کرده!!! لطفا با پاسخ دادن به این سوال منو کمک کنید!!!
اگر بخواهیم دمای ورودی و خروجی چیلیر(آب چیلر) به ترتیب 12و 7 باشد آنگاه توانی که باید به چیلر داده شود تقریبا 150 کیلو وات خواهد بود . اما اگر دمای ورود و خروج به ترتیب 17 و 12 باشد آنگاه توان لازم برای اینکه دوباره اختلاف دمای 5 درجه سانتی گراد بدست آید 120 کیلو وات خواهد بود. به نظر شما چرا با اینکه در هر دو حالت 5 درجه آب ورودی به چیلر خنک شده است، اما وقتی دمای آب ورودی کمتر است، چیلر برای خنک کردن آن توان بیشتری را نیاز دارد؟؟؟
مرسی از اینکه جواب می دهید!!!
پمپ تو فشار حدود 4.5 بار تا 6 بار عمل میکنه دوتا مخزن 20 لیتری روی پمپ هست .پیشنهاد شما چی هست؟ راستی سازنده ساختمون گفت تمام سیستم لوله کشی ساختمان با فشار 20 بار تست شده
سلام دوستان
اینجا چقدر فعاله، بر عکس فروم همسایه، امیدوارم زود به جوابم برسم؛
در مورد یه موضوع چند مورد برام پیش اومده و همیشه سوال بوده برام؛
مثلا ما یه ساختمان کم واحد داریم، یعنی 4 طبقه و در هر طبقه یک واحد ( همین ساختمان هایی که اکثرا در شهر ساخته میشه)
اگه زیر زمین نداشته باشه و فقط همکف باشه و همکف هم با فضای انباری ها ( 4 تا ) و پارکینگ ها پر شه جایی برای موتورخانه نمی مونه که !
مثل عکس زیر :
این پلان همکف یه ساختمان 4 طبقه 4 واحدی هستش. زیرزمینی در کار نیست
موتورخونه برای چنین ساختمانی در صورتی که فقط از سیستم گرمایش مرکزی استفاده شه چه مساحتی داره حدودا ؟ در این مثال موتورخونه رو کجا باید قرار داد ؟!
خودم فکر می کنم نمیشه و در این صورت حتما باید از پکیج استفاده شه ؟ یا راه های دیگه ای هم هست؟
یه راهنمایی می کنین ؟
مرسی
با سلام .........
می خواستم بدونم برای یک ساختمان سه طبقه (هر طبقه یک واحد و جمعا سه واحد )......... و هر واحد دارای یک سرویس بهداشتی ، حمام و آشپزخانه می باشد.
1- قطر لوله ای اصلی که باید در همکف رد بشه و لوله اصلی خروجی فاضلاب از ساختمان هستش باید چند باشه ...........
2- اگه بخوام این لوله رو از روی شناژ ساختمان رد بکنم چقدر فاصله تا کفسازیم نیاز دارم ........... یعنی با فاصله 30 تا 40 سانتیمتر به مشکل بر نمی خورم ؟...........
ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید ...........
?????باسلام خدمت دوستان تفاوت بین فشار ترمودینامیکی و استاتیکی چیست؟ کلا" چند نوع فشار داریم و کاربرد انها کجاست؟
سلام مهندس عزيزبا سلام
اگر اطلاعاتی در مورد انواع اسپرینکلر دارید، لطفا راهنمایی کنید
با سلام .........
می خواستم بدونم برای یک ساختمان سه طبقه (هر طبقه یک واحد و جمعا سه واحد )......... و هر واحد دارای یک سرویس بهداشتی ، حمام و آشپزخانه می باشد.
1- قطر لوله ای اصلی که باید در همکف رد بشه و لوله اصلی خروجی فاضلاب از ساختمان هستش باید چند باشه ...........
2- اگه بخوام این لوله رو از روی شناژ ساختمان رد بکنم چقدر فاصله تا کفسازیم نیاز دارم ........... یعنی با فاصله 30 تا 40 سانتیمتر به مشکل بر نمی خورم ؟...........
ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید ...........
با سلام مهندس معمار عزيز از دهات دكتر شريعتي(مزينان سبزوار)
دوستان درست گفتند كه 110 ميليمتر جواب ميده اما اين كار مهنسي نيست بهتره يه سر به آخر كتاب مبحث 16 مقررات ملي ساختمان چاپ1382 بزنيد صفحه 188 و 190
از جدول صفحه 188 مقدار DFU را حساب كرده با داشتن DFU و مراجعه به جدول صفحه 190 سايز به دست مي آيد اما نكته ديگه اينكه با توجه به جدول صفحه 89 همان كتاب شيب لوله 110 و 125 يك درصد ميشود كه بايد به كف سازي اضافه شود وگرنه .....
موفق باشيد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |