من میخام یک شیر سه راهه موتوری نصب کنم. این شیرها بصورت عمودی یا افقی باید نصب شود. لطفا بگویید به چه دلیل .ممنونم
هيچ فرقي نمي كنه، ما توي عسلويه شير سه راهه و دو راهه موتوري نصب كرديم، هم عمودي، هم افقي، قشنگم كار مي كنه
من میخام یک شیر سه راهه موتوری نصب کنم. این شیرها بصورت عمودی یا افقی باید نصب شود. لطفا بگویید به چه دلیل .ممنونم
با سلام
در يك ساختمان مسكوني چند طبقه كه پاركينگ و راهرو(راه پله) باهم در ارتباط هستند:
1- آيا دماي هردو را يكسان در نظر ميگيرند؟
2- براي محاسبه ي دماي پاركينگ و راهرو در تابستان و زمستان آيا انها را برابر با دماي خارج ميگيرند يا به روش محاسبه ي دماي فضاي گرم و سرد نشده ي مجاور عمل ميكنند؟
مي دونم مشكلتون دقيقا كجاست. توي هيچ كتابي فرمول دقيقي براي اين وجود نداره. من خودم از فرمول فضاي گرم يا سرد نشده استفاده مي كنم كه البته طبق فرمول دماي هر دو فضا يكسان مي شه ولي حسي دماي زير زمين رو چند درجه پائين تر براي زمستون و تابستون در نظر مي گيرم.
سلام
تو سیستم فاضلاب کشی ساختمانهای بلند، هر چند طبقه باید تو بایزر فاضلاب سرعت گیر گذاشت؟
هر چند طبقه باید رایزر ونت رو به رایزر فاضلاب وصل کرد؟
برای لوله های پوش فیت حداکثر چند طبقه رو برای تست همزمان پیشنهاد می کنید؟
ممنون
اگر در لوله کشی که انجام میدیم توی شبکه حداکثر فشار 85 متر آب باشه از چه کلاسی باید استفاده کرد ؟
میشه از لوله کلاس 10s استفاده کرد یا حتما باید از Std40 و بالاتر استفاده کرد؟
سلام دوستان
من یک مشکلی داشتم
ساختمون ما 20 واحد هست ... ما طبقه پنجم هستیم ... مشکل اینجاست که همسایه ها روزها موتور خونه رو خاموش می کنند ( اصفهانی جماعت ) شبا روشن .. سر همین قضیه رادیاتور من هوا میگیره و نیاز به هوا گیری پیدا میکنه ... من خیلی مشکل دارم با این موضوع ... لطفا راه حلی ارایه کنید ...
با سلام
فرض کنید ساختمانی 5 طبقه داریم که موتورخانه روی سقف نصب شده باشد ایا لوله مکش پمپ که دارای افت فشار بالایی می باشد برای پمپ مشکلی ایجاد نمیکند؟ چراکه پمپ 15 متر ستون اب را باید مکش کند علاوه بر این افت فشار مسیر نیز وجود دارد ایا امکان ایجاد کاویتاسیون هست ؟ راه حل چیست؟
استفاده از سرعت گیر جهت جلوگیری از پدیده سیلندر میباشد که باعث تخلیه شدن سیفونها میشود در مبحث 14 تاسیسات بهداشتی این فاصله به 3 طبقه محدود شده(چک کنید) واین مسئله ربطی به پوش فیت بودن ویا چسبی بودن ویا چدنی بودن ندارد
آقا یکی برای محاسبه بار سرمایش q1در کتاب طباطبایی می تونه راهنمایی کاملتر همراه با یه مثال واضح بگه منظورم بار تشعشعی از پنجره هستش چطوری باید سایه رو حساب کنیم.خصوصا قسمت محاسبه وزن واحد کف وفرمول های مربوطش،حرارت اکتسابی خورشید
با سلام
راهنمایی در مورد اصول کار با پکیج شوفاژ را از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند خوشحال میشم برام تو سایت قرار بدهند.
منظورت رو از سایه متوجه نمیشم!! سایه با توجه به جهت اتاق ها هست که تو جداول ضرایب در نظر گرفته شده دیگه. برای قسمت مربوط به وزن هم وزن کل مواد ساختمانی اتاق رو حساب می کنی تقسیم به سطح کف اتاق می کنی با یه سری ضریب تصحیح اصلاحش می کنی بعد تو سطح پنجره ضربش می کنی
با سلام
فرض کنید ساختمانی 5 طبقه داریم که موتورخانه روی سقف نصب شده باشد ایا لوله مکش پمپ که دارای افت فشار بالایی می باشد برای پمپ مشکلی ایجاد نمیکند؟ چراکه پمپ 15 متر ستون اب را باید مکش کند علاوه بر این افت فشار مسیر نیز وجود دارد ایا امکان ایجاد کاویتاسیون هست ؟ راه حل چیست؟
اگر در لوله کشی که انجام میدیم توی شبکه حداکثر فشار 85 متر آب باشه از چه کلاسی باید استفاده کرد ؟
میشه از لوله کلاس 10s استفاده کرد یا حتما باید از Std40 و بالاتر استفاده کرد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |