سلام.
آیا نرم افزاری هست که بتونه فاکتور دید بین دو جسم (یه سیلندر و یه صفحه) رو در انتقال حرارت تابشی محاسبه کنه؟
آیا ansys fluent می تونه اینکار رو انجام بده؟ اگه بله اجراش آسونه؟
سلام خسته نباشید. من موضوع پایان نامه کارشناسیم، پدیده کاویتاسیون حول یک پرتابه (با مشخصات معلوم) اس.
موقع تشکیل کاویتاسیون به مشکل میخورم ینی تشکیل میشه بعد حل واگرا میشه. 3 تا سرعت رو گرفتم و باید دوتا دیگه رو بگیرم. نمیتونم ! زیرتخفیف ها رو چجوری تغییر بدم بتونم سرعت 15 و 15.5 رو بگیرم. کسی سر رشته داره؟
سلام ممنون . پرتابه زیر آب شلیک شده مثلا. و اینکه الان دیفالت فشار خودش 0.3 بعد من از 0.1 شروع کنم واگرا میشه من معمولا از 0.003 شروع میکنم. فشار و مومنتم رو کم میکنم. بعد که کویتی تشکیل میشه یکم که میریم جلو قشنگ پشت پرتابه کویتی تشکیل میشه، یهو واگرا میشه! موندم چیکار کنم..سلام....این چیز بیشتر آزمایشی هست باید امتحان کرد.....
پیشنهاد اولیه من اینه که مومنتوم و فشار رو 0.1 بگیرید...بزارید تا 1000 تکرار بره....بعد افزایش بدید به 0.2 و 0.5....البته من در مورد فیزیک مسالت هیچ اطلاعاتی ندارم....کاویتاسیون چه ربطی داره به پرتابه؟؟!!!
سلام....این چیز بیشتر آزمایشی هست باید امتحان کرد.....
پیشنهاد اولیه من اینه که مومنتوم و فشار رو 0.1 بگیرید...بزارید تا 1000 تکرار بره....بعد افزایش بدید به 0.2 و 0.5....البته من در مورد فیزیک مسالت هیچ اطلاعاتی ندارم....کاویتاسیون چه ربطی داره به پرتابه؟؟!!!
سلام خسته نباشید. من موضوع پایان نامه کارشناسیم، پدیده کاویتاسیون حول یک پرتابه (با مشخصات معلوم) اس.
موقع تشکیل کاویتاسیون به مشکل میخورم ینی تشکیل میشه بعد حل واگرا میشه. 3 تا سرعت رو گرفتم و باید دوتا دیگه رو بگیرم. نمیتونم ! زیرتخفیف ها رو چجوری تغییر بدم بتونم سرعت 15 و 15.5 رو بگیرم. کسی سر رشته داره؟
سلام اول اینکه یه نقطه ضعف کارتون استفاده از ورژن قدیمیه که در ورژن های جدید بسیار حل ها قوی تر شده.
لطفا این سوالات را ابتدا به من جواب بدید:
حل شما به صورت symmetric هست یا Axissymmetric؟
از کدوم روش کاویتاسیون استفاده می کنید؟
جریانتون آرام است یا آشفته؟ اگه آرام است آیا در ناحیه کاویتاسیون جریان آرام باقی می ماند یعنی ضخامت لایه کاویتاسیونتون چقدره؟
مشاهده پیوست 258189
پرتابه بصورت 2بعدی و سیمتریکه. الان اینو ببینین. من اینو هرررررررررطور بخام ادامه بدم واگرا میشه. ینی مثلا زیرتخفیارو خیلی کم کم زیاد میکنم ولی بازم واگرا میشه، یا زیر تخفیفا رو یهو زیاد میکنم بازم واگرا میشه. نمیدونم چیکار کنم دیگه.
اینم فایل کیس و دیتاش برا همین شکل...
دانلود
فکر کنم بهترین کمک این فایل باشه که کاویتاسیون را توی فلوئنت 2001 بررسی کرده. چون توی ورژن های جدید امکانات بررسی کاویتاسیون خیلی بیشتر است. توی کیسی که گذاشتید به نظر مشکل اصلی تون بزرگی سایز شبکه و مدل دیواره توی مدلسازی آشفتگی تون هست.
Modeling Cavitation around torpedo.pdf - 428 KB
ممنون اینو داشتم، خب ابعاد رو که مقاله داده، نمیشه تغییر داد.
ممنون
منظورتون چیه ابعاد را نمیشه تغییر داد؟ شما روش و ابعاد شبکه، انتخاب مدل های مربوط به آشفتگی و پارامترهای دیگر رو به صورت نسبی می تونید از این مقاله بردارید.
ابعاد و حوضه ی حل رو از روی یک مقاله دارم اعتبار سنجی میکنم..نباید تغییر بدمشون
استاد راهنمام اینا همه رو تایید کرده میگه فقط توی تغییر زیر تخفیفا باید درست تغییر بدی، که دستم نمیاد..توی مقاله مرجع شما چه چیزهایی دقیقا بیان شده؟
گفته از روش k-eps استاندارد با قانون دیوار استاندارد استفاده شده؟
ابعاد هندسی قاعدتا مشخصه ولی آیا ابعاد شبکه هم مشخصه؟
روش حل عددی بیان شده که آیا از روش SIMPLE یا چیزه دیگه؟
حل به صورت پایا بوده و یا به صورت گذرا حل شده؟
درست شد اقا. ممنون بابت راهنماییتون. مشکل ورژن نرم افزار بود. انسیس ۲۰۱۵ رو به هر بدبختی ای طی دوروز گشتن در مورد لایسنسش، بلاخره نصب کردم و مشکل رفع شد.توی مقاله مرجع شما چه چیزهایی دقیقا بیان شده؟
گفته از روش k-eps استاندارد با قانون دیوار استاندارد استفاده شده؟
ابعاد هندسی قاعدتا مشخصه ولی آیا ابعاد شبکه هم مشخصه؟
روش حل عددی بیان شده که آیا از روش SIMPLE یا چیزه دیگه؟
حل به صورت پایا بوده و یا به صورت گذرا حل شده؟
سلام ، وقتتون به خیر
من فوق لیسانسه معماری دارم و به واسطه شغل پدر در زمینه فروش پمپ و طراحی پمپ هم ،فعالیت می کنم ، میخوام از نظر علمی روی قضیه تسلط داشته باشم ...نمیخوام به صورت آکادمیک مجددا تو رشنه مکانیک تحصیل کنم،اگه لطف کنید بگید که چه منابعی به صورت پایه ای و تخصصی مورد نیاز هست... و این که دوره های آموزش کوتاه مدتی وجود داره که به صورت تخصصی بتونم پیگیری بکنم؟
البته جسارت به مهندسین عزیز مکانیک نشه ، قطعا که نمیتونم به پای شما برسم ، فقط دیگه حوصله واحد های اضافی و کشدار رو ندارم.
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
با سلام
چند تا سوال داشتم از خدمت دوستان:
-تحلیل هایی که در آن ها نقش میدان مغناطیسی بر سیال رو بررسی میکنن، سیالی که بررسی می کنن حتما سیال فرومغناطیس باید باشه؟؟به عبارتی از نظر علمی میدان مغناطیسی آیا اثری روی سیالات تراکم ناپذیر متداول مثل آب داره؟؟؟؟به عنوان مثال اثری روی انتقال حرارت با سیالات معمولی میذاره؟؟؟
-اگر بخواهیم یه همچین تحلیلی رو با یه نرم افزار انجام بدیم با نرم افزار های متداول سیالات میشه همچین کاری کرد یا باید بریم سراغ نرم افزارهای دیگه؟
-برای انجام یه تحلیل اثر میدان مغناطیسی روی انتقال حرارت سیالات چه اصولی از سیالات و مغناطیس رو باید بلد باشیم؟؟؟
با تشکر از دوستانی که وقت میذارن و پاسخ میدن؟؟؟
به این موضوع در کل هیدرودینامیک مغناطیسی یا MHD گفته می شه و در حالتی که سیال فرومغناطیس باشه به اون FHD گفته میشه. در مورد نرم افزارهاش هم باید بگم که انسیس سی اف اکس، انسیس فلوئنت و کامسول دارای ماژول های بررسی میدان مغناطیسی هستند.