vahid.sangkoobi
عضو جدید
نقشه بازو بستن گیربکس پراید
با تشکر از دوستان خوب لطفا لینک نقشه گیربکس پراید 84
با تشکر از دوستان خوب لطفا لینک نقشه گیربکس پراید 84
سلام
بچه ها من از اینترنت آنتی ویروس آویرا رو دانلود کردم بعدش چون به شکل image بود رایت به cd تا از cd نصب کنم
وقتی رایت کردم چون rar بود extract کردم بعدش آخر سر که خواستم نصبش کنم یه فایل باز میشد که می گفت با چی باز میکنی؟!!
دقیقا مثل اهنگی که میخوایم باز کنیم و میگه با کدوم باز میکنی(kam player یا winamp یا jet audio یا ...) اینم میگفت با چی باز میکنی ولی با این تفاوت که گزینه هاش همین برنامه های آهنگ یا pdf یا word بود که اصلا ربطی ندارن بهش
معمولا باید install که میکردم باز میکرد ولی نکرد خواهشا راهنماییم کنید
ممنون میشم
مرسی دیگه نمیخوام درست شد!سلام کسی میتونه این 2تانمودا رو برام بکشه؟؟ ممنونم می شم
مشاهده پیوست 75270
برای کاربری شما نرم افزار کتیا و محیط های کاری Generative Shape design و mold tooling design مناسب تر می باشد گرچه solidworks هم قابلیت طراحی قالب های تزریق پلاستیک ساده را دارد. تا جایی که بنده اطلاع دارم مجتمع فنی دوره طراحی قالب در کتیا را ندارد.سلام
دوستان من می خوام واسه طراحی قالب های پلاستیکی یک کدوم از این دو برنامرو رو یاد بگیرم برای طراحی قالب برای دستگاه سی ان سی
خودم از محیط solid works خوشم میاد
نظر شما کدوم هست + دلیل؟
مجتمع فنی نیاوران این آموزشا رو داره ؟
مرسی
به این وب سایت مراجعه کنید (البته مطالب به زبان انگلیسی هستند)با سلام.من pdf اموزش کتیا رو میخوام باید از کجا دانلود کنم من تازه واردم لطفا راهنماییم کنید باتشکر....
برای اعمال نیروی جاذبه از این مسیر استفاده کنید:سلام، دوستان کسی میتونه برای تحلیل یک تیر که تحت وزن خودش روی تکیه گاهاش قرار گرفته با کمک نرم افزار انسیس بهم کمک کنه(نمی دونم چه جوری اثر وزن را وارد کنم) ممنون/ خیلی فوریه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | پرسش و پاسخ در زمینه نرم افزار انسیس | نرم افزارهای مکانیک | 4 |