بی عرضگی روزه داران مسلمان !!!!

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 نسل - توحیدی نویسنده وبلاگ بروبچه های ارزشی arzeshiha.parsiblog.com در وبلاگ خود به مناسبت ماه مبارک رمضان به بیان کنایه زیبایی پرداخته که خواندن آن خالی از لطف نیست .
وی دراین مطلب مینویسد:
از سفرش به آمریکا برایمان می گفت . همسفرش در هواپیما یک مرد اسپانیایی بود. ارتباط ، خیلی سریع ایجاد شده و بود و خیلی زود با هم همصحبت شده بودند :
...بین همین صحبتها فهمید که مسلمان هستم و پرسید : من شنیده ام که شما یک ماه از سال را روزه می گیرید آیا این درست است؟
گفتم :بله .
گفت : و روزه شما به چه صورت است ؟
گفتم : از اذان صبح تا اذان مغرب لب به چیزی نمی زنیم .
گفت: حتی یک جرعه آب هم نمی نوشید!؟
گفتم : حتی یک جرعه آب هم .
گفت : و همه به این آیین پایبند هستند ؟!
گفتم : بله تقریبا همه پایبند هستند از کوچک و بزرگ .
برق تعجب را در نگاهش دیدم .با حالتی تاسف بار گفت : می بخشی ولی شما خیلی بی عرضه هستید که با چنین اراده ای دنیا را در دست نگرفته اید .
عرق شرم برصورتم نشست و از خودم پرسیدم : چرا؟
راستی چرا ؟ :(:(:(:(

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بی عرضگی روزه داران مسلمان

این نوع ادبیات برای اسم تاپیک رو نپسندیدم. متن تاپیک هم پیامی نداشت که با این نام تناسبی داشته باشه. روزه داران قصد تسخیر خودشونو در سر دارند . کسی کاری به تسخیر دنیا نداره.

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی عرضگی روزه داران مسلمان

این نوع ادبیات برای اسم تاپیک رو نپسندیدم. متن تاپیک هم پیامی نداشت که با این نام تناسبی داشته باشه. روزه داران قصد تسخیر خودشونو در سر دارند . کسی کاری به تسخیر دنیا نداره.
اگه یه کم فکر می کردی میفهمیدی که خدا در پس این واجبات مثل حج ، نماز ، روزه و .........
اتحاد بین انسانها رو قرار داده !!!!

متال85

عضو جدید
الان که به کمک لطف بعضی ممه و لولو ها ما کل دنیا رو تسخیر کردیم:biggrin:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان که به کمک لطف بعضی ممه و لولو ها ما کل دنیا رو تسخیر کردیم:biggrin:
منظور من فقط ایرانی نبود !!!!
بلکه همه مسلمین بود ، این خیلی جالبه که مسلمونا در اصول دین (البته منهای ولایت ) با هم مشترکند و یک چیز رو قبول دارن ، اما ......................

Sarp

مدیر بازنشسته
برق تعجب را در نگاهش دیدم .با حالتی تاسف بار گفت : می بخشی ولی شما خیلی بی عرضه هستید که با چنین اراده ای دنیا را در دست نگرفته اید .
خیلی بیجا کردی عرق شرم نشست رو صورتت

از اول سال تا آخرش شعار مرگ بر آمریکای جهانخوار میدن
حالا در فکر جهانخوارین

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا در فکر جهانخوارین

فکر کنم به خاطر این که گفتند عرق شرم نشست بر ... باید بیشتر خجالت بکشند:razz:

اولا اسم تاپیکتون مشکل داره و ادب رو رعایت کنید
ثانیا اگه خیلی عرضه دارین همین مشکلات کوچتون رو حل کنید هنر کردین
ثالثا اراده به نخوردن نیست به رعایت کردن قانون و تلاش برای بهتر شدن نه دعا و صلوات

Sarp

مدیر بازنشسته

ثالثا اراده به نخوردن نیست به رعایت کردن قانون و تلاش برای بهتر شدن نه دعا و صلوات
نکته مهم متن همون آخرش بود .

وگرنه اینا به روزه و . . . کاری ندارن .
همش جانماز آب کشیدن
همش ریا

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

همش جانماز آب کشیدن
همش ریا

بزارید یه نقل قولی تعریف کنم براتون
استادمون حدود دو ماه پیش میشد تعریف میکرد

ایشون قبلا معاون وزیر بودن ..

میگه اون موقع که معاون بودم یه حاج آقایی هم با ما کار میکرد که یه روز منو صدا زد . رفتم اطاقش و گفتم حاج آقا بفرمایید ...
گفت که یه چیزایی پشت سرت میگن که برات گرون تموم میشه
واسه اینکه برات مشکلی پیش نیاد، سعی کن وقتی میری سرویس بهداشتی، بیرون اومدنی آستینارو بده بالا و یه جاهایی مثل شرایط وضو خیس کن و بیا بیرون و...
گفتم حاج آقا اینکه شد ریا...
گفت دقیقا منظور منم همینه که ریا کن تا بمونی
و ایشونم میگه نتونستم بکنم و از معاونت رسیدم به مشاورت
...

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا در فکر جهانخوارین
جهانخواری !!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

نمی دونم اینهمه فارس و ترک و لر و عرب و عجم و............. با وجود این همه مشترکات، غیر از بی عرضگی چی می شه تعبیر کرد ؟؟؟؟

همش جانماز آب کشیدن
همش ریا
اینا!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه منظورتون رو واضح تر بگید؟؟؟

بزارید یه نقل قولی تعریف کنم براتون
استادمون حدود دو ماه پیش میشد تعریف میکرد

ایشون قبلا معاون وزیر بودن ..

میگه اون موقع که معاون بودم یه حاج آقایی هم با ما کار میکرد که یه روز منو صدا زد . رفتم اطاقش و گفتم حاج آقا بفرمایید ...
گفت که یه چیزایی پشت سرت میگن که برات گرون تموم میشه
واسه اینکه برات مشکلی پیش نیاد، سعی کن وقتی میری سرویس بهداشتی، بیرون اومدنی آستینارو بده بالا و یه جاهایی مثل شرایط وضو خیس کن و بیا بیرون و...
گفتم حاج آقا اینکه شد ریا...
گفت دقیقا منظور منم همینه که ریا کن تا بمونی
و ایشونم میگه نتونستم بکنم و از معاونت رسیدم به مشاورت ...
دم استادتون گرم :gol::gol::gol::gol:
ایول به شرفش :gol::gol::gol:
ما به این جور آدما نیاز داریم :gol::gol::gol:
خدا در قرآن میگه : مثل آدم ریاکار مانند خاکی است که بر روی یک تخته سنگ باشد ، اگر در این خاک گندم بکارید از آن هیچ به عمل نیاید.

روزه :w15::w15::w15:
شبه
نصف شبه:w15::w15:
Lu30Fer همون شیطانه دیگه ؟؟؟ درسته ؟؟
پس رفتارت مناسبه با شخصییتت !!!!

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهانخواری تعجب داشت ؟ :eek:

اینا منظورم همون نویسنده پست اول و و همفکراشه .
کجاش نامفهومه ؟:huh:
به نظر من که منظورش جهانخواری نیومد.
ما اگه با هم متحد باشیم ، می تونیم به اونچه که آرزومونه برسیم .
ژاپن اگه امروز ژاپن شده بخاطر همین اتحادشونه ، بعد از جنگ جهانی واقعاً وضع تاسف باری اونجا حاکم بود ، اما مردمش بجای سرزنش کردن روسای گذشته، مردونه وایسادن و کار کردن و کشورشون رو ساختن . این مردم به اندازه لباس ، خوراک و جای خوابشون حقوق می گرفتن . فکر می کنی تو دولتمردای اونا دزد و نامرد نبوده ؟؟؟؟
اما ما چی ؟؟؟
زبون دراز ، تنبل ، ......
من خودم یه همکلاسی داشتم که افغانی بود ، اما نه من نه هیچ کس دیگه سر کلاس خبر نداشت !!!! چون خیلی شبیه ایرانی ها بود !!! یه روز معلممون سر کلاس پرسید بادهای 130 روزه سیستان با خودش چی میاره ؟؟؟ منم گفتم : افغانی !!!
دوستم خیلی عصبانی شد، وقتی جوابشو دادم اونم گفت : افغانیها همه کارهای سخت رو انجام میدن ، که هیچ ایرانی اون رو انجام نمیده !!!
دیدم راست میگه ....
ایرانی فقط می خواد همه جا رئیس باشه ، کارگری برازنده اش نیست .

terajedi21

عضو جدید
تکراری بودن کارها ادم رو خسته میکنه!دیگه ایرانی انقدرام تنبل نیست ایران پیشرفت نکرده زمینه پیشرفت براش فراهم نشده البته باعثش بازم خود ملت هستن!ژآپن رو با ایران مقایسه کنیم اجحاف در حق ژاپنیاست!ما همه راحت طلبیم همونطور که میخوایم با 10 همه چیز رو پاس کنیم همه چی رو نصه و نیمه میکنیم کلا تنبلیم!جهالت و خرافات کار مارو ساخته اون طرف مهمه این طرف پیش زمینه اون طرفه نفت رو میفروشیم سیب زمینی میخریم نیایش میکنیم!بی خیال چین ساپورتمون میکنه به اونایی هم که دوست داریم قسمتی از پول نفت رو نشون میدیم بقیه هم باید سختی بکشن مملکت رو به فساد بکشن تا امام عصر ظهور کنن!این برنامه مملکت ماست خیلی هم خوبه ژاپن بیاد یاد بگیره:D.
کلا طرز زندگی طرز تفکر غلط اندر غلط هست در این مملکت تمام!

Sarp

مدیر بازنشسته
به نظر من که منظورش جهانخواری نیومد.
ما اگه با هم متحد باشیم ، می تونیم به اونچه که آرزومونه برسیم .
ژاپن اگه امروز ژاپن شده بخاطر همین اتحادشونه ، بعد از جنگ جهانی واقعاً وضع تاسف باری اونجا حاکم بود ، اما مردمش بجای سرزنش کردن روسای گذشته، مردونه وایسادن و کار کردن و کشورشون رو ساختن . این مردم به اندازه لباس ، خوراک و جای خوابشون حقوق می گرفتن . فکر می کنی تو دولتمردای اونا دزد و نامرد نبوده ؟؟؟؟
اما ما چی ؟؟؟
زبون دراز ، تنبل ، ......
من خودم یه همکلاسی داشتم که افغانی بود ، اما نه من نه هیچ کس دیگه سر کلاس خبر نداشت !!!! چون خیلی شبیه ایرانی ها بود !!! یه روز معلممون سر کلاس پرسید بادهای 130 روزه سیستان با خودش چی میاره ؟؟؟ منم گفتم : افغانی !!!
دوستم خیلی عصبانی شد، وقتی جوابشو دادم اونم گفت : افغانیها همه کارهای سخت رو انجام میدن ، که هیچ ایرانی اون رو انجام نمیده !!!
دیدم راست میگه ....
ایرانی فقط می خواد همه جا رئیس باشه ، کارگری برازنده اش نیست .
میدونی چیه؟
موضوع همون موضوع رطب خورده و منع رطبه !

نمیدونم اینو چی تفسیر میکنید !
ولی به نظر من تفسیرش این میشه که آقاون اعلان بیزاری میکنند از کشورگشایی های آمریکا
ولی از این طرف انتطار دارن خودشون کل دنیا رو بگیرن !:surprised:

گزیزه

عضو جدید
فکر کنم به این دلیله که پایبندی مسلمونا کمتر از اون چیزیه که باید باشه ,روز به روزم کمتر میشه.....
نه تنها نمیتونیم دنیارو تسخیر کنیم باید مواظب باشیم کسی مارو تسخیر نکنه...:razz:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چیه؟
موضوع همون موضوع رطب خورده و منع رطبه !

نمیدونم اینو چی تفسیر میکنید !
ولی به نظر من تفسیرش این میشه که آقاون اعلان بیزاری میکنند از کشورگشایی های آمریکا
ولی از این طرف انتطار دارن خودشون کل دنیا رو بگیرن !:surprised:
من نمی تونم و حق ندارم نظرم رو به شما تحمیل کنم ، نظر شما هم محترم .
از یه نوشته یا یه عکس میشه برداشتهای متفاوتی داشت ، اینم یه برداشته ، اما من فقط از این نوشته ، برداشتم اتحاد بود . واسه همین این تاپیک رو زدم :gol::gol:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکراری بودن کارها ادم رو خسته میکنه!دیگه ایرانی انقدرام تنبل نیست ایران پیشرفت نکرده زمینه پیشرفت براش فراهم نشده البته باعثش بازم خود ملت هستن!ژآپن رو با ایران مقایسه کنیم اجحاف در حق ژاپنیاست!ما همه راحت طلبیم همونطور که میخوایم با 10 همه چیز رو پاس کنیم همه چی رو نصه و نیمه میکنیم کلا تنبلیم!جهالت و خرافات کار مارو ساخته اون طرف مهمه این طرف پیش زمینه اون طرفه نفت رو میفروشیم سیب زمینی میخریم نیایش میکنیم!بی خیال چین ساپورتمون میکنه به اونایی هم که دوست داریم قسمتی از پول نفت رو نشون میدیم بقیه هم باید سختی بکشن مملکت رو به فساد بکشن تا امام عصر ظهور کنن!این برنامه مملکت ماست خیلی هم خوبه ژاپن بیاد یاد بگیره:D.
کلا طرز زندگی طرز تفکر غلط اندر غلط هست در این مملکت تمام!
اینم اضافه می کنم که ایرانی جماعت اکثر اوقات کارهایی رو هم که شروع می کنه معمولاً اولش اونقد انرژی صرفش می کنه که آخرش نصفه ولش می کنه :razz:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
وحدت یک دفعه از اسمون نمیافته زمین که.............. وحدت بین مردم رو باید *بعضی ها* ایجاد کنن که فعلا فقط به تفرقه اندازی کمک کردن...........
چرا اون بعضی ها خود من و شما نباشیم ؟؟؟
هیچ وقت به این فکر کردین که از این تفرقه کی سود می بره ؟؟؟؟(خارجیها نه بعضی از باصطلاح هموطنامونو می گم)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اون بعضی ها خود من و شما نباشیم ؟؟؟
هیچ وقت به این فکر کردین که از این تفرقه کی سود می بره ؟؟؟؟(خارجیها نه بعضی از باصطلاح هموطنامونو می گم)

نوشتم بعضی ها که تاپیکت رو نبندن...............:D منظورم بعضی ها من و شما و ... و ... نبودن.............

من و شما نمیتونیم باشیم برای اینکه من و شما "قدرت" دستمون نیست............

بله همون بعضی ها از این تفرقه ها سود میبرن.............:redface:

Sarp

مدیر بازنشسته
ممکن است پیامکی با متن زیر برای موبایل شما ارسال شود: مشترک گرامی، جهت اصلاح اطلاعات پستی خود، کد پستی و پلاک را به شماره 9963000 ارسال فرمایید. توجه کنید که این پیامک از طرف همراه اول نیست! و به هیچ وجه اطلاعات شخصی خود را برای آن ها نفرستید! لطفا اطلاع رسانی نمایید

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممکن است پیامکی با متن زیر برای موبایل شما ارسال شود: مشترک گرامی، جهت اصلاح اطلاعات پستی خود، کد پستی و پلاک را به شماره 9963000 ارسال فرمایید. توجه کنید که این پیامک از طرف همراه اول نیست! و به هیچ وجه اطلاعات شخصی خود را برای آن ها نفرستید! لطفا اطلاع رسانی نمایید

مرسی بابک جان ;)

• Like
واکنش ها: Sarp

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چی بود ؟؟؟:razz::razz::razz:

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
چن ساعت گرسنگی کجا میتونه معادل تسلط بر دنیا باشه!!!!این کجا و اون کجا....

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز چی تو سرشونه!!!!:surprised::surprised::surprised: