اوهوم من عاشق شازده کووچوولو هستمواییییییییییییییی!!
تو هم شازده کوچولو رو دوس داری؟؟
اهلی کردن...![]()

اوهوم من عاشق شازده کووچوولو هستمواییییییییییییییی!!
تو هم شازده کوچولو رو دوس داری؟؟
اهلی کردن...![]()
ببین به نظرم همه چی بستگی به نگاهت داره!!!خب من هر کاری کنم
نمیتونم باهات موافق باشم که خوبی ها از بدی ها بیشتره!!!!
درسته خدا همه جا هست. ولی بنده های بدشم همه جا هستن....زیادم هستن
منظورت اینه که بدی ها رو نبینیم....؟!...یعنی همه چی خوبه؟!
این لیوان کاملا خالیه گلم
آوره خوزستانی بیدم
نه بابا کاریش ندارم به خدا!!!
فقط دوست داشتم یکم ذهنشو از دید منفی منحرف کنم!!!همین بخدا...
ببخشید![]()
ببین الان یکمی به قسمت سیاره اون مرد همیشه مست فکر کن...دیدشو ببین!!!اوهوم من عاشق شازده کووچوولو هستم![]()
شما؟
من که شادم...مشکلی نیست
خب من هر کاری کنم
اسپشیال لایک !خب من هر کاری کنم
منم اجازه بدید یکم خوزستانی بشم
مرجان خانم شما گفتی خوزستان .. من با شما بحث دارم .سر دو موضوع
1- شما گفتید که چرا به خوزستان رسیدگی نمیشه . برای این سوالتون . خود شما دارید خوزستان رو کم و بی ارزش میکنید . چرا این کار رو میکنید . اره امروزم خاک بود . من به شخصه در تمام سایتای دولتی نظر دادم . طوری که فردا فکر کنم دستگیر بشم
2- همه خوزستان اینطور نیست . من در دزفول هستم یه چند سالی میشه .باور کنید اینجا زن براشون مقدسه و نمیزارن یه خار تو دستش بره . من با کسایی که زن رو فقط عین یه برده میدونن کاملا مخالفم .
خوزستان همش اینطوری نیست ... چرا از خوبیهای خوزستان نگید؟؟؟
شیدخت خانم .شما محکوم به دار شدید
بابا کچل کردید بنده خدا رو .بیا با من بحث کن![]()
بدیا حل شدنی نیستن ...رفع شدنینببین به نظرم همه چی بستگی به نگاهت داره!!!
هر چی که تو این دنیا وجود داره خوب نیس......................ولی ما میتونیم اونو خوب ببنیم!!!
گاهی بعضی چیزا تو دنیا دیدنشون خیلی عذاب آوره..ولی اگه یکمی نگاهتو وسعت ببخشی میبینی اون بدیا دارن تو خوبیا دنیا حل میشن!!!
تا وقتی یکی اون بالا نشسته که حساب همه چی دستشه دیگه واسه چی باید غصه چیزایی رو بخوریم که گذران!!!
من دارم انتقاد میکنم بهزادی...پس نیاز نیس خوبی رو بگم..من کاری به گرد و خاکش ندارم...من کاری به امونیاکی که ما ماهشهریا تنفس میکنیم ندارم...من کاری به این ندارم که وقتی یه ذره بارون میاد تموم معابر پر میشه...من کاری به این ندارم که جرات نمیکنی ساعت 8 به بعد خودت تنها بری بیرون(دختر)
من کاری به این ندارم که نمیشه ماشینتو بیرون بذاری...همه اینا به درک
چون دیگه عادت کردم...من بچه همین خوزستانم...
من از این حرصم میگیره که بعضی از زنها هنوز مثل برده زندگی میکنن...تو ندیدی بهزاد
تو هیچی ندیدی![]()
من دارم انتقاد میکنم بهزادی...پس نیاز نیس خوبی رو بگم..من کاری به گرد و خاکش ندارم...من کاری به امونیاکی که ما ماهشهریا تنفس میکنیم ندارم...من کاری به این ندارم که وقتی یه ذره بارون میاد تموم معابر پر میشه...من کاری به این ندارم که جرات نمیکنی ساعت 8 به بعد خودت تنها بری بیرون(دختر)
من از این حرصم میگیره که بعضی از زنها هنوز مثل برده زندگی میکنن...تو ندیدی بهزاد
تو هیچی ندیدی![]()
تو هیچی ندیدی![]()
همه ی قسمتاش یه چیز خاص و مبهمی داشت ...ببین الان یکمی به قسمت سیاره اون مرد همیشه مست فکر کن...دیدشو ببین!!!
نگاه کن اگه بخوای به بدیا فک کنی...مجبوری مست باشی!!!!
من از اون قسمتش خیلی چیز یاد گرفتم!
نه خودمممن تو رو میشناسم .میدونم این تو نیستی که اینا رو میگی
ولی یه جمله ای من امشب خوندم در یه سایت که نوشته بود : بعضی موقعها ما از گذشته خودمون عقب تریم
اره همه جا بدی هست . و در زندگی نمیشه فقط گفت خوبی هست و هر دو باید باشه ولی باید خوبی ها رو در نظر گرفت نه بدی ها
شیدخت خانم .شما محکوم به دار شدید
بابا کچل کردید بنده خدا رو .بیا با من بحث کن![]()
هییییییییییییییییی...خدایا شکرت...
واسه یه وجب خاک که روش زندگی میکنیم..واسه دلی که واسه کسایی که دوسشون داریم میتپه...به خاطر مامانی گلمون...که هر چی هم سختی بکشن نگاهشون دوای تمام دردای دنیاس...خدای شکرت...شکرت که هستی...شکرت که هستیم...
درد هست....ولی درمان اوست...اوست که هر چه داریم و نداریم از اوست...
عزیز من خرابتر شدن جامعه یه قسمت عمده اش تقصیر خود ماس!!!بدیا حل شدنی نیستن ...رفع شدنین
منم فکر نمیکنم...اونقدر خوبی زیاد باشه که بدی محوو وشده باشم...هرچی زمان میره خرابتر شده این جامعه
این حرفه منه
یکی اون بالا هست...قبولشم دارم....مخلصشم هسم....منتها نمیتونم بعضی کارای بنده ها رو ندیده بگیرم دوست عزیز
قشنگ دیدن رو هر کسی نمیتونه داشته باشه
بهزاد...منم با این مردم زندگی میکنم....یه چیز دیگه هم هست ..من اینو چند ماهی میشه درک کردیم ..میگن : فقط گلیم خودتو از اب بیرون بیار .. بقیه رو ول کن
تو که قرار نیست غصه ی همه رو بخوری ، اگر بخای فکرتو با این چیزای مشغول کنی اصلن از زندگی لذت نمیبری .
زندگی خودتو بچسب . مردم رو بیخیال
تو که در خانوادتون از این خبرا نیست . پس بیخایلی بزن
به جان خودم تو دزفول از این خبرا نیست ..ماشین رو هر وقت خواستی بزار بیرون .کسی نگاشم نمیکنه
من با این موافقم ...
دزفول من زندگی کردم ...زن ذلیل به تمام معناااااااااااااااا ..:دی!
ولی تو اهواز ... حالا اسم نمیبرم کی و کجا .... اره ...هنوز دیدگاه عصر حجری و مرد سالاری افراطی حاکمه !!و این خیلی بده ...
بدیا حل شدنی نیستن ...رفع شدنین
منم فکر نمیکنم...اونقدر خوبی زیاد باشه که بدی محوو وشده باشم...هرچی زمان میره خرابتر شده این جامعه
این حرفه منه
یکی اون بالا هست...قبولشم دارم....مخلصشم هسم....منتها نمیتونم بعضی کارای بنده ها رو ندیده بگیرم دوست عزیز
قشنگ دیدن رو هر کسی نمیتونه داشته باشه
خب یه شوهر دزفولی گیر بیار ...میشه زن ذلیل ... هرچی بگی ... میگه باشه....هههههههبهزاد...منم با این مردم زندگی میکنم....
تا حالا نمیدونستم چه خبره...امروز چیزایی با چشای خودم دیدم که از زندگی بدم اومد...
به نظرت میشه ماهشر ماشینو بیرون گذاشت؟؟
ماهشهر هم مثه اهواز
من با این موافقم ...
دزفول من زندگی کردم ...زن ذلیل به تمام معناااااااااااااااا ..:دی!
ولی تو اهواز ... حالا اسم نمیبرم کی و کجا .... اره ...هنوز دیدگاه عصر حجری و مرد سالاری افراطی حاکمه !!و این خیلی بده ...
بهزاد فک نمیکنم تا حالا هیچکس به اندازه من بی خیال دنیا بوده باشه...الکی خندیده باشه....حتی وقتی دنیا بهش سیلی زدهببین این نظرات همه رو دارن و بسته به شرایط سنی هست .
اره منم هنوز که هنوزم این نظرات رو قبول دارم ..بد هستی
حتی شده که یکی بهم گفته بهزاد چرا دیگه اروم شدی .اعتراض نمیکنی
بدی هست .بدیهایی که من انتقام میگیرم .
چند نوع بدی هست . نمیشه همه بدی ها رو یه بدی در نظر گرفت .
ولی خوبی ها رو منم ندیدم ولی بیخالی زدم
اگه بخام اون بهزادی که نظراتش شبیه تو هستش رو بزارم بنویسه که سایت برخلاف من میشن . یکم بیخیالی همه چیز رو خوب میکنه
یه چیز دیگه هم هست ..من اینو چند ماهی میشه درک کردیم ..میگن : فقط گلیم خودتو از اب بیرون بیار .. بقیه رو ول کن
تو که قرار نیست غصه ی همه رو بخوری ، اگر بخای فکرتو با این چیزای مشغول کنی اصلن از زندگی لذت نمیبری .
زندگی خودتو بچسب . مردم رو بیخیال
تو که در خانوادتون از این خبرا نیست . پس بیخایلی بزن
به جان خودم تو دزفول از این خبرا نیست ..ماشین رو هر وقت خواستی بزار بیرون .کسی نگاشم نمیکنه
از آدمای بی خیال خوشم نمیاد...ولی آدمای خوش خیالو دوس دارمببین این نظرات همه رو دارن و بسته به شرایط سنی هست .
اره منم هنوز که هنوزم این نظرات رو قبول دارم ..بد هستی
حتی شده که یکی بهم گفته بهزاد چرا دیگه اروم شدی .اعتراض نمیکنی
بدی هست .بدیهایی که من انتقام میگیرم .
چند نوع بدی هست . نمیشه همه بدی ها رو یه بدی در نظر گرفت .
ولی خوبی ها رو منم ندیدم ولی بیخالی زدم
اگه بخام اون بهزادی که نظراتش شبیه تو هستش رو بزارم بنویسه که سایت برخلاف من میشن . یکم بیخیالی همه چیز رو خوب میکنه
واسه همین بی خیالی رو دوس ندارم.............................دلم آروم نیس توش...ممکنه یه آن کل زندگیمو به باد بده...چون خودمو میشناسم میگم!بهزاد فک نمیکنم تا حالا هیچکس به اندازه من بی خیال دنیا بوده باشه...الکی خندیده باشه....حتی وقتی دنیا بهش سیلی زده
ولی همیشه نمیشه بی خیال بود.....
من این بحث رو با تو داشتم .. خودت گفتی جنوبش اینطوریه . شمالش یه چیز دیگسبهزاد...منم با این مردم زندگی میکنم....
تا حالا نمیدونستم چه خبره...امروز چیزایی با چشای خودم دیدم که از زندگی بدم اومد...
به نظرت میشه ماهشر ماشینو بیرون گذاشت؟؟
خدا زده تو سر ما حاجیخب یه شوهر دزفولی گیر بیار ...میشه زن ذلیل ... هرچی بگی ... میگه باشه....ههههههه
من که زن ذلیلی رو نمیدونم شماها چی تعریف کردید .
احترام زن ذلیلی هست؟؟؟
متاسفانه خوزستان بلد نیستن از کلمات چطور استفاده کنن . بلد نیستن که بعضی از کلمات معجزه میکنن
اره دیدم که تو خیابون و یا پاساز مرده به زنه میگه باید این باشه .. چرا اینو بگی ..اگه از همون اولش بگی این باشه بنظرت بهتره هست یا نه ؟؟ . این صددرصد جواب میده
شبیه معلم دینی ها صوبت میکنیعزیز من خرابتر شدن جامعه یه قسمت عمده اش تقصیر خود ماس!!!
تقصیر منه که نشستم فقط آه میکشم!!!
خدا دنیا رو آفریده که ما زیباتر شدیم..خودمون دست تو دست همدیگه!!!میدونیم هم دلی کم شده...همراهی کم شده...ولی اون بالا خدایی هست که ما از اوییم به او بر میگردیم!!!
باور کن اگه بری تو این جمله دیگه هیچی اذیتت نمیکنه چون میدونی مقصد بهترین جاس...کنار خوبیا!!
ولی این دیدم نباید باعث بی خیالیت بشه..باید باعث شه که جایی که دستت میرسه کاری انجام بدی,انجامش بدی...تا بشی همونی که او میخواد!!!