بی خود نیست آقایون زن نمیگیرن !!!!!

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من هر کاری کنم
نمیتونم باهات موافق باشم که خوبی ها از بدی ها بیشتره!!!!
درسته خدا همه جا هست. ولی بنده های بدشم همه جا هستن....زیادم هستن
منظورت اینه که بدی ها رو نبینیم....؟!...یعنی همه چی خوبه؟!
ببین به نظرم همه چی بستگی به نگاهت داره!!!
هر چی که تو این دنیا وجود داره خوب نیس......................ولی ما میتونیم اونو خوب ببنیم!!!
گاهی بعضی چیزا تو دنیا دیدنشون خیلی عذاب آوره..ولی اگه یکمی نگاهتو وسعت ببخشی میبینی اون بدیا دارن تو خوبیا دنیا حل میشن!!!
تا وقتی یکی اون بالا نشسته که حساب همه چی دستشه دیگه واسه چی باید غصه چیزایی رو بخوریم که گذران!!!

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
این لیوان کاملا خالیه گلم
آوره خوزستانی بیدم

منم اجازه بدید یکم خوزستانی بشم
مرجان خانم شما گفتی خوزستان .. من با شما بحث دارم .سر دو موضوع
1- شما گفتید که چرا به خوزستان رسیدگی نمیشه . برای این سوالتون . خود شما دارید خوزستان رو کم و بی ارزش میکنید . چرا این کار رو میکنید . اره امروزم خاک بود . من به شخصه در تمام سایتای دولتی نظر دادم . طوری که فردا فکر کنم دستگیر بشم
2- همه خوزستان اینطور نیست . من در دزفول هستم یه چند سالی میشه .باور کنید اینجا زن براشون مقدسه و نمیزارن یه خار تو دستش بره . من با کسایی که زن رو فقط عین یه برده میدونن کاملا مخالفم .

خوزستان همش اینطوری نیست ... چرا از خوبیهای خوزستان نگید؟؟؟

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم من عاشق شازده کووچوولو هستم:redface:
ببین الان یکمی به قسمت سیاره اون مرد همیشه مست فکر کن...دیدشو ببین!!!
نگاه کن اگه بخوای به بدیا فک کنی...مجبوری مست باشی!!!!
من از اون قسمتش خیلی چیز یاد گرفتم!

behzadk2019

کاربر ممتاز
شما؟:D
من که شادم...مشکلی نیست

خب من هر کاری کنم

من تو رو میشناسم .میدونم این تو نیستی که اینا رو میگی
ولی یه جمله ای من امشب خوندم در یه سایت که نوشته بود : بعضی موقعها ما از گذشته خودمون عقب تریم

اره همه جا بدی هست . و در زندگی نمیشه فقط گفت خوبی هست و هر دو باید باشه ولی باید خوبی ها رو در نظر گرفت نه بدی ها

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب من هر کاری کنم
اسپشیال لایک !

behzadk2019

کاربر ممتاز
شیدخت خانم .شما محکوم به دار شدید

بابا کچل کردید بنده خدا رو .بیا با من بحث کن
:cool:

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اجازه بدید یکم خوزستانی بشم
مرجان خانم شما گفتی خوزستان .. من با شما بحث دارم .سر دو موضوع
1- شما گفتید که چرا به خوزستان رسیدگی نمیشه . برای این سوالتون . خود شما دارید خوزستان رو کم و بی ارزش میکنید . چرا این کار رو میکنید . اره امروزم خاک بود . من به شخصه در تمام سایتای دولتی نظر دادم . طوری که فردا فکر کنم دستگیر بشم
2- همه خوزستان اینطور نیست . من در دزفول هستم یه چند سالی میشه .باور کنید اینجا زن براشون مقدسه و نمیزارن یه خار تو دستش بره . من با کسایی که زن رو فقط عین یه برده میدونن کاملا مخالفم .

خوزستان همش اینطوری نیست ... چرا از خوبیهای خوزستان نگید؟؟؟

من دارم انتقاد میکنم بهزادی...پس نیاز نیس خوبی رو بگم..من کاری به گرد و خاکش ندارم...من کاری به امونیاکی که ما ماهشهریا تنفس میکنیم ندارم...من کاری به این ندارم که وقتی یه ذره بارون میاد تموم معابر پر میشه...من کاری به این ندارم که جرات نمیکنی ساعت 8 به بعد خودت تنها بری بیرون(دختر)
من کاری به این ندارم که نمیشه ماشینتو بیرون بذاری...همه اینا به درک
چون دیگه عادت کردم...من بچه همین خوزستانم...
من از این حرصم میگیره که بعضی از زنها هنوز مثل برده زندگی میکنن...تو ندیدی بهزاد
تو هیچی ندیدی:cry:

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین به نظرم همه چی بستگی به نگاهت داره!!!
هر چی که تو این دنیا وجود داره خوب نیس......................ولی ما میتونیم اونو خوب ببنیم!!!
گاهی بعضی چیزا تو دنیا دیدنشون خیلی عذاب آوره..ولی اگه یکمی نگاهتو وسعت ببخشی میبینی اون بدیا دارن تو خوبیا دنیا حل میشن!!!
تا وقتی یکی اون بالا نشسته که حساب همه چی دستشه دیگه واسه چی باید غصه چیزایی رو بخوریم که گذران!!!
بدیا حل شدنی نیستن ...رفع شدنین
منم فکر نمیکنم...اونقدر خوبی زیاد باشه که بدی محوو وشده باشم...هرچی زمان میره خرابتر شده این جامعه
این حرفه منه
یکی اون بالا هست...قبولشم دارم....مخلصشم هسم....منتها نمیتونم بعضی کارای بنده ها رو ندیده بگیرم دوست عزیز
قشنگ دیدن رو هر کسی نمیتونه داشته باشه

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم انتقاد میکنم بهزادی...پس نیاز نیس خوبی رو بگم..من کاری به گرد و خاکش ندارم...من کاری به امونیاکی که ما ماهشهریا تنفس میکنیم ندارم...من کاری به این ندارم که وقتی یه ذره بارون میاد تموم معابر پر میشه...من کاری به این ندارم که جرات نمیکنی ساعت 8 به بعد خودت تنها بری بیرون(دختر)
من از این حرصم میگیره که بعضی از زنها هنوز مثل برده زندگی میکنن...تو ندیدی بهزاد
:cry:
هییییییییییییییییی...خدایا شکرت...
واسه یه وجب خاک که روش زندگی میکنیم..واسه دلی که واسه کسایی که دوسشون داریم میتپه...به خاطر مامانی گلمون...که هر چی هم سختی بکشن نگاهشون دوای تمام دردای دنیاس...خدای شکرت...شکرت که هستی...شکرت که هستیم...
درد هست....ولی درمان اوست...اوست که هر چه داریم و نداریم از اوست...

behzadk2019

کاربر ممتاز

یه چیز دیگه هم هست ..من اینو چند ماهی میشه درک کردیم ..میگن : فقط گلیم خودتو از اب بیرون بیار .. بقیه رو ول کن
تو که قرار نیست غصه ی همه رو بخوری ، اگر بخای فکرتو با این چیزای مشغول کنی اصلن از زندگی لذت نمیبری .
زندگی خودتو بچسب . مردم رو بیخیال
تو که در خانوادتون از این خبرا نیست . پس بیخایلی بزن
به جان خودم تو دزفول از این خبرا نیست ..ماشین رو هر وقت خواستی بزار بیرون .کسی نگاشم نمیکنه

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من با این موافقم ...
دزفول من زندگی کردم ...زن ذلیل به تمام معناااااااااااااااا ..:دی!
ولی تو اهواز ... حالا اسم نمیبرم کی و کجا .... اره ...هنوز دیدگاه عصر حجری و مرد سالاری افراطی حاکمه !!و این خیلی بده ...

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین الان یکمی به قسمت سیاره اون مرد همیشه مست فکر کن...دیدشو ببین!!!
نگاه کن اگه بخوای به بدیا فک کنی...مجبوری مست باشی!!!!
من از اون قسمتش خیلی چیز یاد گرفتم!
همه ی قسمتاش یه چیز خاص و مبهمی داشت ...
واقعا قشنگ بود
با حرفت موافقم...
ولی اگه بهش فکرم نکنی بهت بدی میکنن!!

من تو رو میشناسم .میدونم این تو نیستی که اینا رو میگی
ولی یه جمله ای من امشب خوندم در یه سایت که نوشته بود : بعضی موقعها ما از گذشته خودمون عقب تریم

اره همه جا بدی هست . و در زندگی نمیشه فقط گفت خوبی هست و هر دو باید باشه ولی باید خوبی ها رو در نظر گرفت نه بدی ها
نه خودمم:D
میدونم بهزاددددد
همیشه سعی میکنیم که خوبی ها رو در نظر بگیریم.....
شیدخت خانم .شما محکوم به دار شدید

بابا کچل کردید بنده خدا رو .بیا با من بحث کن
:cool:

تو چرا حرص میخوری بچه!
دهه
داریم تبادل نظر میکنیم:D

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هییییییییییییییییی...خدایا شکرت...
واسه یه وجب خاک که روش زندگی میکنیم..واسه دلی که واسه کسایی که دوسشون داریم میتپه...به خاطر مامانی گلمون...که هر چی هم سختی بکشن نگاهشون دوای تمام دردای دنیاس...خدای شکرت...شکرت که هستی...شکرت که هستیم...
درد هست....ولی درمان اوست...اوست که هر چه داریم و نداریم از اوست...
خدایا شکرت
حتی واسه اون چیزایی که خواستیم و بهمون ندادی

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فکر نمیکنم...اونقدر خوبی زیاد باشه که بدی محوو وشده باشم...هرچی زمان میره خرابتر شده این جامعه
این حرفه منه
یکی اون بالا هست...قبولشم دارم....مخلصشم هسم....منتها نمیتونم بعضی کارای بنده ها رو ندیده بگیرم دوست عزیز
عزیز من خرابتر شدن جامعه یه قسمت عمده اش تقصیر خود ماس!!!
تقصیر منه که نشستم فقط آه میکشم!!!
خدا دنیا رو آفریده که ما زیباتر شدیم..خودمون دست تو دست همدیگه!!!میدونیم هم دلی کم شده...همراهی کم شده...ولی اون بالا خدایی هست که ما از اوییم به او بر میگردیم!!!
باور کن اگه بری تو این جمله دیگه هیچی اذیتت نمیکنه چون میدونی مقصد بهترین جاس...کنار خوبیا!!
ولی این دیدم نباید باعث بی خیالیت بشه..باید باعث شه که جایی که دستت میرسه کاری انجام بدی,انجامش بدی...تا بشی همونی که او میخواد!!!

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه هم هست ..من اینو چند ماهی میشه درک کردیم ..میگن : فقط گلیم خودتو از اب بیرون بیار .. بقیه رو ول کن
تو که قرار نیست غصه ی همه رو بخوری ، اگر بخای فکرتو با این چیزای مشغول کنی اصلن از زندگی لذت نمیبری .
به جان خودم تو دزفول از این خبرا نیست ..ماشین رو هر وقت خواستی بزار بیرون .کسی نگاشم نمیکنه
بهزاد...منم با این مردم زندگی میکنم....
تا حالا نمیدونستم چه خبره...امروز چیزایی با چشای خودم دیدم که از زندگی بدم اومد...
به نظرت میشه ماهشر ماشینو بیرون گذاشت؟؟
من با این موافقم ...
ولی تو اهواز ... حالا اسم نمیبرم کی و کجا .... اره ...هنوز دیدگاه عصر حجری و مرد سالاری افراطی حاکمه !!و این خیلی بده ...

ماهشهر هم مثه اهواز

behzadk2019

کاربر ممتاز
این حرفه منه

ببین این نظرات همه رو دارن و بسته به شرایط سنی هست .
اره منم هنوز که هنوزم این نظرات رو قبول دارم ..بد هستی
حتی شده که یکی بهم گفته بهزاد چرا دیگه اروم شدی .اعتراض نمیکنی

بدی هست .بدیهایی که من انتقام میگیرم .
چند نوع بدی هست . نمیشه همه بدی ها رو یه بدی در نظر گرفت .
ولی خوبی ها رو منم ندیدم ولی بیخالی زدم
اگه بخام اون بهزادی که نظراتش شبیه تو هستش رو بزارم بنویسه که سایت برخلاف من میشن . یکم بیخیالی همه چیز رو خوب میکنه

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا حالا نمیدونستم چه خبره...امروز چیزایی با چشای خودم دیدم که از زندگی بدم اومد...

ماهشهر هم مثه اهواز
خب یه شوهر دزفولی گیر بیار ...میشه زن ذلیل ... هرچی بگی ... میگه باشه....ههههههه

behzadk2019

کاربر ممتاز
من با این موافقم ...

من که زن ذلیلی رو نمیدونم شماها چی تعریف کردید .
احترام زن ذلیلی هست؟؟؟
متاسفانه خوزستان بلد نیستن از کلمات چطور استفاده کنن . بلد نیستن که بعضی از کلمات معجزه میکنن
اره دیدم که تو خیابون و یا پاساز مرده به زنه میگه باید این باشه .. چرا اینو بگی ..اگه از همون اولش بگی این باشه بنظرت بهتره هست یا نه ؟؟ . این صددرصد جواب میده

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگه بخام اون بهزادی که نظراتش شبیه تو هستش رو بزارم بنویسه که سایت برخلاف من میشن . یکم بیخیالی همه چیز رو خوب میکنه
بهزاد فک نمیکنم تا حالا هیچکس به اندازه من بی خیال دنیا بوده باشه...الکی خندیده باشه....حتی وقتی دنیا بهش سیلی زده
ولی همیشه نمیشه بی خیال بود.....

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی ادم فقط باید به فکر خودت باشه
نباید به هم نوعشم کمی فکر کنه و کمک...؟!

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز

از آدمای بی خیال خوشم نمیاد...ولی آدمای خوش خیالو دوس دارم:smile:
(منظورمو فهمیدین؟؟؟..................بی خیالی یعنی دیدی چشاتو ببند فراموش کن..................ولی خوش خیالی یعنی دیدی؟ناراحت شدی؟عیب نداره!!حالا با خودت حلش کن...درست نگاش کن و کاری که میتونی انجام بده تا خیالت خوش شه!!!)

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهزاد فک نمیکنم تا حالا هیچکس به اندازه من بی خیال دنیا بوده باشه...الکی خندیده باشه....حتی وقتی دنیا بهش سیلی زده
ولی همیشه نمیشه بی خیال بود.....
واسه همین بی خیالی رو دوس ندارم.............................دلم آروم نیس توش...ممکنه یه آن کل زندگیمو به باد بده...چون خودمو میشناسم میگم!

behzadk2019

کاربر ممتاز
من این بحث رو با تو داشتم .. خودت گفتی جنوبش اینطوریه . شمالش یه چیز دیگس
اره نمیشه اون قسمتی که من بودم ساعت 7 شب بیایی بیرون . اومدن بیرون مساوی مرگ
جامعه رو میشه در یه محله خلاصه کرد . همه محله که خراب نیست . یکی دو نفر خراب هستند . حالا در نظر بگیر این دو نفر اگر چه در محله هستند ولی کسی بهشون توجه نمیکنه و خود به خود به کنار میرن .
از این بیشتر چیزایی از جامعه میفهمی ولی یه دست صدا نداره

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب یه شوهر دزفولی گیر بیار ...میشه زن ذلیل ... هرچی بگی ... میگه باشه....ههههههه
خدا زده تو سر ما حاجی
زن ذلیل به درد نمیخوره...مرد بی عرضه رو باید بذاری لب چشمه سرشو ببری
احترام متقابل
من که زن ذلیلی رو نمیدونم شماها چی تعریف کردید .
احترام زن ذلیلی هست؟؟؟
متاسفانه خوزستان بلد نیستن از کلمات چطور استفاده کنن . بلد نیستن که بعضی از کلمات معجزه میکنن
اره دیدم که تو خیابون و یا پاساز مرده به زنه میگه باید این باشه .. چرا اینو بگی ..اگه از همون اولش بگی این باشه بنظرت بهتره هست یا نه ؟؟ . این صددرصد جواب میده

همین دیگه...امروز من نزدیک دانشگاه یه چیزی دیدم کپ کردم
یه خانومه کلی وسیله دستش بود یه آقاهه هم داشت سیگار میکشید باهاش بود...زنه بهش گفت یکم بشینیم من خسته شدم
وسط خیابون یکی زد تو پهلوی زنه که پخش زمین شد گونه اش خراشید به آسفالت بعد دهنشو باز کرد صداشو انداخت تو سرش گفت تنه لش .........(سانسور).......
(کلی فحش رکیک) من هر چی در میارم خرج تو زبون نفهم میکنم...حمال:cry:
دو تا پسر اوردی برام خیلی جون کردی؟؟؟؟باید سرتو ببرم بذارم رو سینت
زنیکه......

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من خرابتر شدن جامعه یه قسمت عمده اش تقصیر خود ماس!!!
تقصیر منه که نشستم فقط آه میکشم!!!
خدا دنیا رو آفریده که ما زیباتر شدیم..خودمون دست تو دست همدیگه!!!میدونیم هم دلی کم شده...همراهی کم شده...ولی اون بالا خدایی هست که ما از اوییم به او بر میگردیم!!!
باور کن اگه بری تو این جمله دیگه هیچی اذیتت نمیکنه چون میدونی مقصد بهترین جاس...کنار خوبیا!!
ولی این دیدم نباید باعث بی خیالیت بشه..باید باعث شه که جایی که دستت میرسه کاری انجام بدی,انجامش بدی...تا بشی همونی که او میخواد!!!
شبیه معلم دینی ها صوبت میکنی:D
هم دلی کم نشده دیگه اصن وجود نداره
همه به فکر خودشونن....
حتی نزدیک ترین کست...
تک و تووک پیدا بشه ...

آره خدا هست...اگه اون نبود...به کی میشد امید داشت..من به خودمم امید ندارم

بالا